inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej obchodního objektu, 960 m², Český Brod

Kategorie: Obchodní prostory

Prodej obchodního objektu s více možnostmi využití, v centru Českého Brodu. V objektu se nachází herna s povolením, lze zde provozovat i kasíno, plnohodnotná restaurace s kuchyní, sál s pódiem a barem, s kapacitou až tisíc lidí. V patře se nacházejí 4 pronajaté byty, další 4 byty se dají zrekonstruovat na půdě a zajišťují stálý příjem. Celý objekt lze využít k různým podnikatelským záměrům, vč. obchodů, penzionu, domova důchodců, kanceláří a podobně. Náleží k němu pozemek o celkové ploše 1681 m² s 20 parkovacími místy a skladovacími prostory. Pro investory mám dobrou zprávu, již teď mám nájemníka pro Vaši novou nemovitost. Převážná část budovy je po rekonstrukci, s novými rozvody veškerých sítí. Vzhledem k rozsáhlosti objektu doporučuji osobní prohlídku.

Lokalita: Prokopa Velikého, Český Brod
Cenu sdělíme
Evidenční číslo: 818939
Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej obchodního objektu, 960 m², Český Brod
Podobné inzeráty
PRONÁJEM OBCHODNÍHO PROSTORU 108 M2 V PASÁŽI OC MAXIM STRAKO
Nabízíme pronájem obchodního prostoru č. 20, č. A.1.01 o rozloze 108 m2 v přízemí OC Maxim v centru Strakonic. Obchod se nachází na velmi frekventovaném místě s bezbariérovým vchodem přímo z pasáže obchodního centra Maxim. Část obchodního centra ve které se nabízený prostor nachází je nově vybudována a poskytuje příjemné zázemí pro zákazníky i nájemce. V prostorech je instalována nová kuchyňka, k dispozici je i menší sklad v pravém zadním rohu prodejny. Podlaha je pokryta novým kobercem. Světlá výška 2,92 m. Vytápění je zajištěno úspornými elektrickými přímotopy. V prostoru je zavedena voda a odpad. Možnost připojení k internetu za poplatek cca 250 Kč měsíčně (nájemce hradí přímo dodavateli). V nájemném nejsou zahrnuty poplatky za služby (tj: úklid za společné prostory včetně vodného a stočného za WC, které je ve společných prostorách), dále zvlášť účtováno vodné a stočné za prostor a elektřina (samostatné hodiny) dle skutečné spotřeby. (Vyúčtování jednou za rok v červnu: voda - cca 1200,-Kč/rok, společná elektrika -5.000,-/rok, úklid společných prostor – cca 3.800,-Kč/rok, svoz a uložení odpadů – cca 450,-Kč/rok.) Pro manipulaci se zbožím je k dispozici nákladová rampa na dvoře objektu. V objektu je k dispozici Wi-Fi připojení zdarma pro zákazníky centra. Energetická náročnost budovy stupeň B. V těsné blízkosti OC se nachází parkovací plochy. Pro svou atraktivní polohu v centru města má OC Maxim rychlou a dostupnou možnost nákupu, jak pro obyvatele Strakonic, tak i pro náhodné návštěvníky a turisty. Velkou výhodou je možnost zaparkování na přilehlých parkovištích, ať už placených či neplacených. Naleznete zde 42 provozoven na 4.200 m2 prodejní plochy. Budova OC Maxim prošla během roku 2011 kompletní stavební rekonstrukcí, která spočívala v zateplení objektu, výměně oken, výměně výkladců, výměně dveří a úpravě vnitřních prostor. Celý objekt vytváří v současné době svou koncepcí i novým, atraktivním vzhledem příjemné prostředí pro zákazníky i nájemce. K dispozici od 1. 1. 2023.
Prodej obchod a služby, 960 m², Český Brod
Prodej souboru dvou budov s více možnostmi využití v centru Českého Brodu. V objektu se nachází plnohodnotná restaurace s kuchyní a hernou, sál s pódiem a barem s kapacitou až tisíc lidí. V patře se nacházejí 4 pronajaté byty, zajišťující stálý příjem, další prostory vhodné k vybudování bytů a velká půda, vhodná k půdní vestavbě. Celý objekt lze využít k různým podnikatelským záměrům vč. obchodů, penzionu, domova důchodců, atp. Náleží k němu pozemek o celkové ploše 1681 m² s 20 parkovacími místy a skladovacími prostory. Převážná část budovy je po rekonstrukci, s novými rozvody veškerých sítí. Vzhledem k rozsáhlosti objektu doporučujeme osobní prohlídku. Lokalita: Prokopa Velikého, Český Brod Evidenční číslo: 778758 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej 100% obchodního podílu  privátního spa/wellness Praha
Nabízíme prodej 100% obchodního podílu společnosti privátního spa/wellness v centru Prahy. Wellness byl navržen do posledního detailu renomovaným architektonickým studiem OOOOX a nabízející spa/wellness/masáže v maximální možné míře soukromí. Nachází se v samém srdci Prahy na VIP adrese v Praze 3. Prostory o užitné ploše 116m2 jsou řádně zkolaudovány na provozování privátního wellness. Při vstupu se nachází prostor recepce a dále mají klienti možnost využít plně vybavených šaten/sprch, pro obě dvě pohlaví. Dispozice zahrnují dvě dedikované spa místnosti, jedna je určena pouze pro 2 osoby, druhá místnost nabízí velkorysý prostor až pro 6 osob, maximální pohodlí nabídne 4 osobám. Obě tyto místnosti jsou vybaveny prémiovou vířivkou a klasickou finskou saunou, v každé z těchto místností se nachází relaxační zóna, sprcha a toaleta. Masážní místnost je vybavena dvěma špičkovými italskými masážními lehátky (výhřev, elektrické polohování, nadstandardní nosnost), ambientním osvětlením, které lze přizpůsobit atmosféře, či přání klienta. K dispozici jsou rovněž dvě technické místnosti, jedna přímo uvnitř prostor wellness, druhá je na chodbě při vchodu do samotného spa. Provozovna SPA je plně vybavena a veškeré vybavení bude součástí prodeje, jedná se tedy o samotné technologie (vířivky, sauny, masážní lehátka), dále se jedná o na míru vyrobený nábytek, dekorace, osvětlení a další vybavení. Prostory provozovny disponují jak vlastní vzduchotechnickou jednotkou, tak jsou obě spa místnosti vybaveny ještě odvlhčovači, pro zachování maximální možné míry komfortu. Každá místnost má vlastní topení, tudíž je možné pro všechny jednotlivé prostory provozovny nastavit individuální teplotu. Mechanismus podnájmu s následujícím prodejem 100% obchodního podílu společnosti: Prostory provozovny jsou pod dlouhodobou nájemní smlouvou přímo s majitelem budovy a prodej této provozovny s vybavením, tedy hmotným majetkem, je formou převodu obchodní podílů. Společnost byla založena pouze za účelem provozování činnosti wellness, nemá předchozí hospodářskou aktivitu či jinou aktivitu vyjma provozování wellness. Prodeji dále podléhá webová stránka/hosting pro doménu. Součástí stránek je rovněž integrovaný přístup do rezervačního systému Reservio, dále jsou stránky připraveny pro integraci platební brány, umožňující online prodeje voucherů, či defacto pro jakékoliv ostatní produkty. Provozovna je vybavena elektronickým zabezpečovacím systémem a vstup do provozovny je rovněž pod kamerovým dohledem. Cena za odprodej 100% obchodního podílu společnosti je na dotaz u RK.
Prodej obchodního prostoru 9393 m2 Hradišťská, Blovice
Dobrý den, exkluzivně nabízíme jedinečnou investici: téměř hektarový pozemek přímo u zámku s obrovským potenciálem v jedinečné lokalitě 300-600m od centra dříve okresního města Blovice. Pozemek včetně stávajících budov přímo navazuje na zámecký park s kouzelnou fontánou. Má dobrou dopravní dostupnost z Plzně, cca 30 min. z centra či 20 min. z jižního okraje Plzně (Exit 76 z dálnice D5, OC Olympia) či např. 59 min. z okraje Prahy na Metro B Zličín. Potenciál tohoto komplexu pozemků (9,4 tis. m2) a budov s více než dvoutřetinovou užitnou plochou (6,4 tis. m2) uprostřed města Blovice je za určitých okolností možno vhodnou rekonstrukcí využít například takto: výstavba obchodního centra doplněného rezidenční částí, domy sociální péče či bytové domy pro seniory s asistencí, čistě bytový či rehabilitační komplex s relaxační zónou; multifunkční soubor domů rezidenčních, vhodně doplněný službami, restauračním, sportovním či kulturním zařízením či vědecký komplex. Pozemky jsou svým rozsahem vhodné např. i pro větší FVE, která může vhodně doplňovat výše uvedené, jiný originální záměr či původní účel objektu. Námět na revitalizaci celého areálu mohu předložit na vyžádání. Z hlediska ÚP jsou nyní pozemky zařazeny v občanské vybavenosti, zatímco velká část budov je určena pro bydlení. Současné využití areálu je minimální, (jen 6 z celkových 10 bytů je pronajatých, zbylé rozsáhlé prostory, což je několik tisíc metrů podlahové plochy, nikoli). Město Blovice je významným centrem východní poloviny okresu Plzeň-jih, přičemž do roku 1960 bylo dokonce městem okresním. Dnes je obcí s rozšířenou působností. Leží na řece Úslavě. Přirozenou dopravní tepnou spojující město s nedalekou Plzní, ale i Pískem, Strakonicemi a Č. Budějovicemi, je silnice č. I/20, resp. E49. Přímo u objektu je autobusová zastávka Blovice-Hradiště, s 32 spoji v pracovní dny. Dvě minuty autem či 15 min. chůze od objektu je také železniční stanice Blovice na trati č. 190 Plzeň Č. Budějovice, s dalšími 57 spoji denně busem a dalšími 47 vlaky. Blovice mají dvě centra, Malé a Masarykovo náměstí, přičemž první z nich je vzdáleno 300 a druhé celkem 600 metrů od objektu. Právě cestou z a do centra tohoto 4 tisícového města, jehož spádovost však dosahuje až 20 tis. obyvatel, nepřehlédnete zámek Blovice, zal. r. 1422, nazývaný též shodně jako část města Blovice Hradiště, jehož park na představované pozemky bezprostředně navazuje, přičemž tyto historicky tvořily jeho hospodářské zázemí. Toho je dnes možné využít nejen citlivým znovu-propojením obou areálů, ale např. též využitím stávajících litinových sloupů podpírajících klenby jedné z budov - historické sladovny či obřích prvků krovu další z budov. Neváhejte nás kontaktovat, rádi poskytneme další info, foto, dokumenty a vize, ale i detailní informace o možném budoucím využití. Také se těšíme na osobní setkání při prohlídce na místě. Cena je platná pouze při rezervaci do 31.1.2023. Cena je za celý soubor pozemků a nemovitostí.
Pronájem obchodního prostoru 110 m2, ul Varšavská, Ostrava -
Nabízím pronájem obchodního prostoru na ul. Varšavská v Ostravě - Hulvákách. K dispozici od 1.4.2023. Nemovitost je skvěle dostupná. Je blízko hlavním tahům města v severo-jižním i východo-západním směru. Přímo až k areálu vede široká asfaltová cesta, která umožňuje příjezd i velkým nákladním vozidlům. Pro neřidiče je důležitá i nedaleká zastávka MHD (tramvají). Prostor se nachází v přízemí dvoupatrového komerčního objektu přímo sousedícího s ulicí. Jeho hlavní část má okna přímo do ulice. Celý objekt je bezbariérový. V současné době v prostoru provozuje již 20 let svou obchodní činnost společnost zabývající se prodejem autobaterií BANNER. Má na fasádě a oknech do ulice umístěnou svou reklamu. Celková rozloha objektu je 110 m2. Skládá se ze 4 místností, koupelny s umyvadem a WC + garáže. Garáž je široká 3,2 metru, má plochu 26,5 m2 a je propojena dveřmi přímo s hlavním prostorem. Má velká vjezdová vrata a je zateplená a vytápěná. V současné chvíli garáž slouží jako sklad výrobků (autobaterií). Nabízený prostor nabízí užití jak kancelářských místností, tak obchodního prostoru, menšího výrobního prostoru nebo skladovacích prostor. Zajímavou skutečností je dlouhý (20 let) pronájem jedné firmy, jejichž zákazníci si zvykli a chodí si zde pravidelně nakoupit autobaterie. Firma s podobnými produkty by mohla této situace využít. Nájem 12.950,- Kč/ měs (+ DPH) + 5.000,- Kč/měs. zálohy za služby + kauce 25.000,-. Provize RK 12.950,- Kč Nájem 12.950,- Kč/ měs. + 5.000,- Kč/měs. zálohy za služby + kauce 25.000,-. Provize RK 12.950,- Kč Třída energetické náročnosti: (dle ) Cena: 12 950 Kč/měs
Pronájem obchodního prostoru 240 m², ul. Farní, Kroměříž
Nabízíme pronájem obchodního prostoru 240 m², který se nachází na velmi frekventované ulici v samotném centru města Kroměříže, Farní ulici. Obchodní prostor je vhodný pro firmy hledající prostory pro jakoukoliv obchodní činnost, kontaktní centrum, občerstvení, služby, showroom, popřípadě obchod s kancelářským zázemím, skladování nebo drobnou výrobu s velmi dobrou pěší průchodností se zajímavými provozy v okolí. K dispozici jsou také menší skladovací prostory s možností závozu zboží přímo z boční strany domu. Součástí prostoru je sociální zázemí. Celý objekt je bezbariérový a dle potřeb zájemce je možná rekolaudace. V minulosti byl tento objekt zkolaudován a využíván jako herna, bar a kavárna. K ceně nájmu je potřeba připočítat cenu za energie, které mají samostatné měřiče. Průkaz energetické náročnosti budovy není aktuálně k dispozici. V inzerci je dle legislativních požadavků uvedena en. třída G. Pro bližší informace či domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. ev.č.: 2337 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý typ domu: přízemní zastavěná plocha (m2): 378 plocha parcely (m2): 378 plocha kanceláří (m2): 240 číslo podlaží v objektu: 1 počet podlaží objektu: 1 počet míst k parkování: 1