inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej pasivního domu 5+kk s pozemkem 295 m² - Kobylnice

Kategorie: Domy

Chcete bydlet v pasivním domě 4 km od Šlapanic a 9 km od městské části Brno - Slatina? Pak je pro Vás připravený rodinný dům 5+kk s pozemkem 295 m² v Kobylnicích u Brna.
Zastavěná plocha domu s terasou je 72 m², terasa má 15 m². Dům je postavený v bloku tří domů, prodávaný dům je prostřední, dům č. 5.
Novostavba pasivního domu je postavena jako masivní stavba je z Ytongu s vnějším kontaktním zateplením – polystyrén 30 cm, stropy jsou betonové, monolitické. Ve stropě je 50 cm tepelné izolace a v podlaze 20 cm polystyrénu.
Okna jsou plastová s trojskly a doplňují je venkovní žaluzie na dálkové ovládání.
Vytápění domu zajišťuje rekuperační jednotka s tepelným čerpadlem, jednotka zajistí dostatečný přívod vzduchu do obytných místností a tepelné čerpadlo ohřívá teplou vodu ve 180 l bojleru. Zařízení je umístěno v koupelně a má rozměr 60/60, výška 200 cm. Po nahřátí teplé vody je jednotka schopna přihřívat přívodní vzduch, pomáhá i při vytápění domu. Jednotka umí i chladit v letních měsících. V koupelnách a na WC je elektrické podlahové topení. V místnostech elektrické přímotopy.
V 1. NP se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní o výměře 28,46 m² se vstupem na terasu, pracovna 9,73 m², vstupní chodba 5,94 m², koupelna s WC 4,57 m² a technická místnost 2,93 m².
Po schodišti 4,93 m² se vchází do 2. NP., kde jsou dva pokoje 10,56 m² a 11,09 m², ložnice 15,18 m², koupelna 4,53 m², WC 1,51 m² a technická místnost 0,64 m² a chodba 4,69 m².
Kobylnice u Brna jsou klidná pěkná obec, která se nachází 9 km od městské části Brno Slatina a 4 km od města Šlapanice. V obci je moderní základní škola, mateřská školka s pěknou zahradou nedaleko od naší výstavby, dětské hřiště, víceúčelové hřiště, obchod a restaurace. V okolí jsou cyklostezky a nedaleko se nachází i Ponětovické rybníky. Z Kobylnice je dobrá dostupnost autobusem do Brna, cca 25 minut a 10 minut autem do Slatiny. Je výhodné i spojení přes Šlapanice, kde se nachází zastávka vlaků a trolejbusů s dojezdem do Brna k hlavnímu nádraží.
Doporučujeme prohlídku této pěkné a zajímavé nemovitosti nedaleko od Brna.
Pro další informace volejte makléři.
Cena nemovitosti je 10.500.000,-Kč, včetně provize, včetně právního servisu.
Více informací na:
Prodej pasivního domu 5+kk s pozemkem 295 m² - Kobylnice
Podobné inzeráty
Prodej pasivního domu 5+kk s pozemkem 281m² - Kobylnice
Chcete bydlet v pasivním domě kousek od Brna? Pak je pro Vás připravený rodinný dům 5+kk v Kobylnicích u Brna. Pozemek má 281 m², zastavěná plocha domu je 72 m² a terasa má 15 m². Dům je postavený v bloku tří domů, prodávaný dům je prostřední, dům č. 8. Novostavba pasivního domu je postavena jako masivní stavba je z Ytongu s vnějším kontaktním zateplením – polystyrén 30 cm, stropy jsou betonové, monolitické. Ve stropě je 50 cm tepelné izolace a v podlaze 20 cm polystyrénu. Okna jsou plastová s trojskly a doplňují je venkovní žaluzie na dálkové ovládání. Vytápění domu zajišťuje rekuperační jednotka s tepelným čerpadlem, jednotka zajistí dostatečný přívod vzduchu do obytných místností a tepelné čerpadlo ohřívá teplou vodu ve 180 l bojleru. Zařízení je umístěno v koupelně a má rozměr 60/60, výška 200 cm. Po nahřátí teplé vody je jednotka schopna přihřívat přívodní vzduch, pomáhá i při vytápění domu. Jednotka umí i chladit v letních měsících. V koupelnách a na WC je elektrické podlahové topení. V místnostech elektrické přímotopy. V 1. NP se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní o výměře 28,46 m² se vstupem na terasu, pracovna 9,73 m², vstupní chodba 5,94 m², koupelna s WC 4,57 m² a technická místnost 2,93 m². Po schodišti 4,93 m² se vchází do 2. NP., kde jsou dva pokoje 10,56 m² a 11,09 m², ložnice 15,18 m², koupelna 4,53 m², WC 1,51 m² a technická místnost 0,64 m² a chodba 4,69 m². Kolaudace domu se plánuje do konce dubna 2023. Kobylnice u Brna jsou klidná pěkná obec, která se nachází 9 km od městské části Brno Slatina a 4 km od města Šlapanice. V obci je moderní základní škola, mateřská školka s pěknou zahradou nedaleko od naší výstavby, dětské hřiště, víceúčelové hřiště, obchod a restaurace. V okolí jsou cyklostezky a nedaleko se nachází i Ponětovické rybníky. Z Kobylnice je dobrá dostupnost autobusem do Brna, cca 25 minut a 10 minut autem do Slatiny. Je výhodné i spojení přes Šlapanice, kde se nachází zastávka vlaků a trolejbusů s dojezdem do Brna k hlavnímu nádraží. Doporučujeme prohlídku této pěkné a zajímavé nemovitosti nedaleko od Brna. Více na webu: Cena nemovitosti je 10.660.000,-Kč, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej pasivního rodinného domu 5+kk, 135 m² - Kobylnice
Nabízíme na prodej novostavbu pasivního rodinného domu 5+kk v Kobylnicích u Brna. Vážný zájemce má možnost jednat o ceně domu. Zastavěná plocha domu je 92 m², pozemek má celkem 600 m². Dům je pasivní, stavba z Ytongu s vnějším kontaktním zateplením – polystyrén 30 cm, stropy jsou betonové, monolitické. Ve stropě je 50 cm tepelné izolace a v podlaze 20 cm polystyrénu. Dům je kompletně dokončen včetně obkladů, obložek a dveří, dlažeb a sanitární techniky. Okna jsou plastová s trojskly a doplňují je venkovní žaluzie na dálkové ovládání. Vytápění domu zajišťuje rekuperační jednotka, která zajistí dostatečný přívod vzduchu do obytných místností. Ohřev teplé vody el. bojlerem 180 l. V koupelnách a na WC je elektrické podlahové topení. V místnostech elektrické přímotopy. V koupelnách, na WC a ve vstupní chodbě je položeno elektrické podlahové topení. V místnostech jsou na přitápění elektrické přímotopy. Topení je na termostat a v každé místnosti je možno nastavit jinou teplotu. V 1. NP se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní o výměře 31,99 m² se vstupem na terasu, dále je zde pokoj 13,74 m², koupelna 4,89 m², WC 1,55 m², vstupní chodba 3,71 m² a technická místnost 2,76 m². U kuchyně je prostorná komora na potraviny. Po schodišti se vchází do 2. NP., kde jsou tři pokoje 13,74 m², 18,03 m² a 12,36 m², koupelna s WC 4,89 m², technická místnost - šatna 4,67 m². Ložnice je rozdělena na část, kde je místo na dvojlůžko s toaletními stolky a část, kde je možné vybudovat menší pracovnu. Dále je zde nika na umístění vestavěných skříní. Kolaudace domu je podle Stavebního úřadu naplánovaná na 17. 3. 2023. Před domem jsou tři parkovací stání a je zde i možnost postavení garáže. Kobylnice u Brna jsou pěkná a klidná obec, která se nachází 9 km od městské části Brno – Slatina a 4 km od města Šlapanice. V obci je moderní základní škola, mateřská školka s pěknou zahradou nedaleko od naší výstavby, dětské hřiště, víceúčelové hřiště, obchod a restaurace. V okolí jsou cyklostezky a nedaleko se nachází Ponětovické rybníky. Z Kobylnic je dobrá dostupnost autobusem do Brna, cca 25 minut a 10 minut autem. Je výhodné i spojení přes Šlapanice, kde se nachází zastávka vlaků a trolejbusů s dojezdem do Brna k hlavnímu nádraží. Doporučujeme prohlídku tohoto pěkného samostatně stojícího domu. Pro více informací volejte makléři. Cena nemovitosti je 12.300.000,-Kč, vč. provize, včetně právního servisu. Více na našich webových stránkách:
Prodej pasivního domu 5+kk s pozemkem 450 m² - Kobylnice
Hledáte-li dům v blízkosti Brna, pak by Vás mohl zajímat pasivní dům 5+kk v Kobylnicích u Brna, 4 km od Šlapanic a 9 km od Slatiny. Zastavěná plocha domu je 70 m² a terasa má 15 m². Pozemek má 450 m². Prodávaný dům je v bloku pravý, dům č.4. Dům je pasivní, stavba z Ytongu s vnějším kontaktním zateplením – polystyrén 30 cm, stropy jsou betonové, monolitické. Ve stropě je 50 cm tepelné izolace a v podlaze 20 cm polystyrén Okna jsou plastová s trojskly a doplňují je venkovní žaluzie na dálkové ovládání. V koupelnách a na WC je elektrické podlahové topení. V místnostech elektrické přímotopy. Rekuperační jednotka s tepelným čerpadlem sloužící pro ohřev TUV, objem zásobníku je 180 l. Součástí je i jednotka na chlazení v letních měsících. V současné době jsou hotové venkovní dokončovací práce, je položena terasa, chodníček kolem domu, parkovací stání před domem, dělicí zídka u terasy a u parkovacího stání. Jsou dokončeny práce na vnitřním vybavení domu – osazeny dveře a obložky, položeny vinylové podlahy a obklad schodiště včetně zakončovacích lišt, položeny dlažby a obklady v koupelnách a na chodbě, v koupelnách a na WC je sanitární technika a zařizovací předměty. V 1. NP se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní o výměře 27,44 m² se vstupem na terasu 15 m², vstupní chodba 5,94 m² a technická místnost 2,98 m². Dále je zde pracovna 9,07 m² a koupelna s WC 4,57 m². Po schodišti 4,93 m² se vchází do 2. NP., kde jsou dva pokoje 9,85 m² a 11,09 m², ložnice 14,15 m², koupelna 4,52 m², WC 1,50 m², technická místnost/ úschovna/ 0,64 m² a chodba 4,69 m². Dům je připojený na vodu, kanalizaci a elektřinu. V nově vzniklé ulici byla vybudovaná nová zámková komunikace s pojezdovým chodníkem, parkovacím stáním pro invalidy. V Kobylnicích je základní škola, mateřská školka s pěknou zahradou nedaleko od naší výstavby, dětské hřiště, víceúčelové hřiště, obchod, a restaurace. V okolí jsou cyklostezky a nedaleko se nachází i Ponětovické rybníky. Z Kobylnic je dobrá dostupnost autobusem do Brna, cca 25 minut a 10 minut autem. Je výhodné i spojení přes město Šlapanice, kde se nachází zastávka vlaků a trolejbusu s dojezdem do Brna k hlavnímu nádraží. Doporučujeme prohlídku této zajímavé novostavby. Cena nemovitosti je 10.900.000,-Kč, včetně provize, včetně právního servisu. Pro více informací volejte makléři nebo navštivte web:
Prodej pasivního domu 5+kk, pozemek 436 m² - Kobylnice
Hledáte-li dům v blízkosti Brna, pak by Vás mohl zajímat pasivní dům 5+kk v Kobylnicích u Brna, 4 km od Šlapanic a 9 km od Slatiny. Zastavěná plocha domu je 70 m² a terasa má 15 m². Pozemek má 436 m². Prodávaný dům je v bloku levý, dům č.6. Dům je pasivní, stavba z Ytongu s vnějším kontaktním zateplením – polystyrén 30 cm, stropy jsou betonové, monolitické. Ve stropě je 50 cm tepelné izolace a v podlaze 20 cm polystyrén Okna jsou plastová s trojskly a doplňují je venkovní žaluzie na dálkové ovládání. V koupelnách a na WC je elektrické podlahové topení. V místnostech elektrické přímotopy. Rekuperační jednotka s tepelným čerpadlem sloužící pro ohřev TUV, objem zásobníku je 180 l. Součástí je i jednotka na chlazení v letních měsících. V současné době jsou hotové venkovní dokončovací práce, je položena terasa, chodníček kolem domu, parkovací stání před domem, dělicí zídka u terasy a u parkovacího stání. Jsou dokončeny práce na vnitřním vybavení domu – osazeny dveře a obložky, položeny vinylové podlahy a obklad schodiště včetně zakončovacích lišt, položeny dlažby a obklady v koupelnách a na chodbě, v koupelnách a na WC je sanitární technika a zařizovací předměty. V 1. NP se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní o výměře 27,44 m² se vstupem na terasu 15 m², vstupní chodba 5,94 m² a technická místnost 2,98 m². Dále je zde pracovna 9,07 m² a koupelna s WC 4,57 m². Po schodišti 4,93 m² se vchází do 2. NP., kde jsou dva pokoje 9,85 m² a 11,09 m², ložnice 14,15 m², koupelna 4,53 m², WC 1,50 m², technická místnost/ úschovna/ 0,64 m² a chodba 4,69 m² . Dům je připojený na vodu, kanalizaci a elektřinu. V nově vzniklé ulici byla vybudovaná nová zámková komunikace s pojezdovým chodníkem, parkovacím stáním pro invalidy. V Kobylnicích je základní škola, mateřská školka s pěknou zahradou nedaleko od naší výstavby, dětské hřiště, víceúčelové hřiště, obchod, a restaurace. V okolí jsou cyklostezky a nedaleko se nachází i Ponětovické rybníky. Z Kobylnic je dobrá dostupnost autobusem do Brna, cca 25 minut a 10 minut autem. Je výhodné i spojení přes město Šlapanice, kde se nachází zastávka vlaků a trolejbusu s dojezdem do Brna k hlavnímu nádraží. Doporučujeme prohlídku této zajímavé novostavby. Více na webu: Cena nemovitosti je 10.900.000,-kč, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej pasivního domu 5+kk, pozemek 416 m² - Kobylnice
Chcete bydlet uprostřed přírody nedaleko od Brna, pak by Vás mohl zajímat pasivní dům 5+kk v Kobylnicích u Brna, 4 km od Šlapanic a 9 km od Slatiny. Zastavěná plocha domu 70 m² a terasa má 15 m². Pozemek má 416 m². Prodávaný dům je v bloku levý, dům č.9. Dům je pasivní, stavba z Ytongu s vnějším kontaktním zateplením – polystyrén 30 cm, stropy jsou betonové, monolitické. Ve stropě je 50 cm tepelné izolace a v podlaze 20 cm polystyrén Okna jsou plastová s trojskly a doplňují je venkovní žaluzie na dálkové ovládání. V koupelnách a na WC je elektrické podlahové topení. V místnostech elektrické přímotopy. Rekuperační jednotka s tepelným čerpadlem sloužící pro ohřev TUV, objem zásobníku je 180 l. Součástí je i jednotka na chlazení v letních měsících. V současné době jsou hotové venkovní dokončovací práce, je položena terasa, chodníček kolem domu, parkovací stání před domem, dělicí zídka u terasy a u parkovacího stání. Jsou dokončeny práce na vnitřním vybavení domu – osazeny dveře a obložky, položeny vinylové podlahy a obklad schodiště včetně zakončovacích lišt, položeny dlažby a obklady v koupelnách a na chodbě, v koupelnách a na WC je sanitární technika a zařizovací předměty. V 1. NP se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní o výměře 27,44 m² se vstupem na terasu 15 m², vstupní chodba 5,94 m² a technická místnost 2,98 m². Dále je zde pracovna 9,07 m² a koupelna s WC 4,57 m². Po schodišti 4,93 m² se vchází do 2. NP., kde jsou dva pokoje 9,85 m² a 11,09 m², ložnice 14,15 m², koupelna 4,53 m², WC 1,50 m², technická místnost/ úschovna/ 0,64 m² a chodba 4,69 m² . Dům je připojený na vodu, kanalizaci a elektřinu. V nově vzniklé ulici byla vybudovaná nová zámková komunikace s pojezdovým chodníkem, parkovacím stáním pro invalidy. V Kobylnicích je základní škola, mateřská školka s pěknou zahradou nedaleko od naší výstavby, dětské hřiště, víceúčelové hřiště, obchod, a restaurace. V okolí jsou cyklostezky a nedaleko se nachází i Ponětovické rybníky. Z Kobylnic je dobrá dostupnost autobusem do Brna, cca 25 minut a 10 minut autem. Je výhodné i spojení přes město Šlapanice, kde se nachází zastávka vlaků a trolejbusu s dojezdem do Brna k hlavnímu nádraží. Doporučujeme prohlídku této zajímavé novostavby. Doporučujeme prohlídku této zajímavé novostavby. Více na webu: Cena nemovitosti je 11.900.000,-Kč, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej pasivního domu 5+kk, pozemek 429 m² - Kobylnice
Hledáte a zajímáte se o bydlení s nízkými provozními náklady, pak je právě pro Vás pasivní dům 5+kk v Kobylnicích u Brna, 4 km od Šlapanic a 9 km od Slatiny. Zastavěná plocha domu je 70 m² a terasa má 15 m². Pozemek má 429 m². Prodávaný dům je v bloku pravý, dům č.7. Dům je pasivní, stavba z Ytongu s vnějším kontaktním zateplením – polystyrén 30 cm, stropy jsou betonové, monolitické. Ve stropě je 50 cm tepelné izolace a v podlaze 20 cm polystyrén Okna jsou plastová s trojskly a doplňují je venkovní žaluzie na dálkové ovládání. V koupelnách a na WC je elektrické podlahové topení. V místnostech elektrické přímotopy. Rekuperační jednotka s tepelným čerpadlem sloužící pro ohřev TUV, objem zásobníku je 180 l. Součástí je i jednotka na chlazení v letních měsících. V současné době jsou hotové venkovní dokončovací práce, je položena terasa, chodníček kolem domu, parkovací stání před domem, dělicí zídka u terasy a u parkovacího stání. Jsou dokončeny práce na vnitřním vybavení domu – osazeny dveře a obložky, položeny vinylové podlahy a obklad schodiště včetně zakončovacích lišt, položeny dlažby a obklady v koupelnách a na chodbě, v koupelnách a na WC je sanitární technika a zařizovací předměty. V 1. NP se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní o výměře 27,44 m² se vstupem na terasu 15 m², vstupní chodba 5,94 m² a technická místnost 2,98 m². Dále je zde pracovna 9,07 m² a koupelna s WC 4,57 m². Po schodišti 4,93 m² se vchází do 2. NP., kde jsou dva pokoje 9,85 m² a 11,09 m², ložnice 14,15 m², koupelna 4,52 m², WC 1,50 m², technická místnost/ úschovna/ 0,64 m² a chodba 4,69 m². Dům je připojený na vodu, kanalizaci a elektřinu. V nově vzniklé ulici byla vybudovaná nová zámková komunikace s pojezdovým chodníkem, parkovacím stáním pro invalidy. V Kobylnicích je základní škola, mateřská školka s pěknou zahradou nedaleko od naší výstavby, dětské hřiště, víceúčelové hřiště, obchod, a restaurace. V okolí jsou cyklostezky a nedaleko se nachází i Ponětovické rybníky. Z Kobylnic je dobrá dostupnost autobusem do Brna, cca 25 minut a 10 minut autem. Je výhodné i spojení přes město Šlapanice, kde se nachází zastávka vlaků a trolejbusu s dojezdem do Brna k hlavnímu nádraží. Doporučujeme prohlídku této zajímavé novostavby, která bude dokončena v dubnu 2023. Pro více informací volejte makléři. Více na webu: Cena nemovitosti je 11.900.000,-Kč, včetně provize, včetně právního servisu.