inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej pozemků o celkové výměře 1662m2

Kategorie: Zahrady

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji soubor 3 pozemků o celkové výměře 1662m2, které tvoří celek. Podle platného územního plánu města Litoměřice, spadá pozemek pod individuální rekreaci a je možno zde postavit podsklepený dům s podkrovím o zastavěné ploše 60m2.
Pozemek je ze strany od silnice oplocen a parkování je možné na vlastním pozemku. Majitel zde nechal vybudovat celoroční přípojku na vodu i elektřinu.

Pozemky jsou situovány u hlavní silnice vedoucí jedním směrem na Litoměřice, které jsou vzdálené cca 5km, nebo na Roudnici nad Labem, která je vzdálená přibližně 15km. V nedaleké obci Křešice naleznete MŠ i ZŠ, lékaře a malé obchody s potravinami.

Pro více informaci prosím kontaktujte makléře. S financováním Vám ráda pomůžu.

ev.č.: 6446
Cena je včetně provize a právního servisu.
umístění objektu: okraj obce
celková plocha (m2): 1198
Prodej pozemků o celkové výměře 1662m2
Podobné inzeráty
Prodej pozemku 7 995 m² (s možností umístění mobilní stavby)
Prodej pozemku 7 995 m² (s možností umístění mobilní stavby) - 1 Prodej pozemku 7 995 m² (s možností umístění mobilní stavby) - 2 Prodej pozemku 7 995 m² (s možností umístění mobilní stavby) - 3 Prodej pozemku 7 995 m² (s možností umístění mobilní stavby) - 4 Prodej pozemku 7 995 m² (s možností umístění mobilní stavby) - 5 Prodej pozemku 7 995 m² (s možností umístění mobilní stavby) - 6 Prodej pozemku 7 995 m² (s možností umístění mobilní stavby) - 7 Prodej pozemku 7 995 m² (s možností umístění mobilní stavby) - 8 Prodej pozemku 7 995 m² (s možností umístění mobilní stavby) - 9 Prodej pozemku 7 995 m² (s možností umístění mobilní stavby) - 10 Nabízíme vám k prodeji oplocené pozemek o celkové výměře 7995m², které se nachází v obci Kladina. V tuto chvíli je pole využíváno jako oplocená plantáž vánočních stromků, s každoročním prodejem. Na plantáži je vysázeno cca 5500 stromků. K pozemku vede příjezdová cesta. Na pozemku lze umístit mobilní stavbu. Investiční příležitost.
Prodej zahrady v k.ú. Chrášťovice u Mladotic
Nabízíme Vám ke koupi pozemek v katastrálním území Chrášťovice u Mladotic, LV 224 o výměře 5950 m2. Parcela č. 1504/2 - o výměře 2139m² (Zahrada) Parcela č. 1504/4 - o výměře 309m² (Zahrada) Parcela č. 1504/1 - o výměře 2286m² (Zahrada) Parcela č. 1504/5 - o výměře 1216m² (Lesní pozemek) Jsme přímí majitelé pozemku, neplatíte tedy žádnou provizi. Zajišťujeme rychlý prodej - připravíme kupní smlouvy a v případě zájmu Vám zajistíme ostatní právní služby. Zaručíme Vám jednoduchý a transparentní prodej. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Pozemek ★ Okres: Plzeň-sever ★ Adresa: Mladotice, Chrášťovice ★ Plocha vlastního pozemku: 5950 m2
ZAHRÁDKA 94,3 m2 v Antonínově Dolu, 150 metrů od MHD Jihlava
Jakožto skuteční majitelé nabízíme k prodeji ZATÍM JEŠTĚ VŠECHNY ZAHRADKY O VÝMĚŘE 94,3 m2 === tedy 1/8 z původního pozemku 752 m2, v ANTONÍNOVĚ DOLU, obec JIHLAVA. Jedná se o 1/8 pozemku v katastrálním území Pávov, který bude v prodejem automaticky oddělen od původního pozemku parc.č. 332/2 a bude mu přiděleno "nové" parcelní číslo 332/4. Zahrádky jsu o výměře 86 m2 a 85 m2 a společně s výhradním užíváním zahrádky můžete neomezeně využívat pěšinku mezi jednotlivými zahrádkami, která je o výměře 70 m2. SAMOZŘEJMĚ LZE JEŠTĚ KOUPIT CELÝ POZEMEK 332/4 ZA CENU 699.000,-Kč. POZEMEK JE V SOUČASNÉ DOBĚ NEZASTAVITELNÝ A NEOPLOTITELNÝ a lze využít pouze jako zahrada s trávníky, ovocnými stromy, záhony se zeleninou a květinami, se sypanými, nezpevněnými chodníčky a s jezírky. Na zahradě LZE DOČASNĚ PARKOVAT KARAVAN, třeba přes sezonu, lze na ní stanovat, lze na ní vjet auty, ale MOBILHOUSE NA ZAHRADĚ ROZHODNĚ NEPOSTAVÍTE resp. NEZAPARKUJETE. Vstup a vjezd na zahradu je bezproblémový, protože k zahradě přechází věcné břemeno resp. služebnost "právo chůze a jízdy" přes sousedovu cestu parc.č. 332/3. JE PŘÍPUSTNÁ VÝSTAVBA ZCELA OTEVŘENÉ, ZASTŘEŠENÉ PERGOLY, která Vám NEumožní bydlení resp. přenocování a dále lze na zahradu postavit "BEDNY" NA NÁŘADÍ. ELEKTŘINA a OBECNÍ VODA jsou na sousedním pozemku a platí předběžná dohoda jejich placeného poskytnutí a s tím souvisí možnost připojení internetu a Wi-Fi a tedy i možnost sledování pozemku kamerovým systémem. Konečná zastávka MHD je 150 metrů od zahrádek a to pro autobus 12 a trolejbus G. Náklady za poplatek katastru a poplatek za advokátní úschovu hradí prodávající a kupující půl na půl, tedy každá strana cca 2.500,-Kč. V dnešní době, kdy jsou ceny zeleniny v obchodech astronomické a hodnota peněz je neustále snižovaná inflací, je NÁKUP TÉTO ZAHRADY DOBROU INVESTICÍ a kdo ví, TŘEBA BUDE V BUDOUCNU tento nezastavitelný POZEMEK ZASTAVITELNÝ A TÍM DOJDE K JEHO "RAKETOVÉMU" ZHODNOCENÍ z 1.059,-Kč za m2 O VÍCE JAK 300% ? ? ? V případě Vašeho zájmu určitě volejte spolumajiteli Miroslavovi Hollerovi na mobil: a to vždy jen od 9:00 do 12:00 a od 13:00 do 19:00 a to kdykoli den v týdnu. Prosím Vás o zavolání a nikoli o SMS a jiné zprávy a za to Vám předem děkuji.
Prodej pozemku v obci Soběchleby, okr. Přerov, CP 3093 m2
Realitka Green ® Vám zprostředkuje prodej pozemku v obci Soběchleby, okr. Přerov. Obec Soběchleby je vzdálená pouhých 8km od Bystřice pod Hostýnem, 15km od Hranic na Moravě a 20km od Přerova. Celková plocha pozemku je 3093 m2. Rovinatý pozemek s krásným výhledem do okolní krajiny nebo na obecní sportoviště. V obci je mateřská a základní škola, koupaliště, hřiště, pohostinství atd.. Parcela je na katastru nemovitostí vedena jako zahrada, v územním plánu obce vedena jako sportoviště. Lze zažádat o převod na stavební pozemek. Na části pozemku proběhl úklid a kácení náletových dřevin. Na hranici pozemku se nachází el. vedení. Další IS v dosahu. Příjezdová cesta obecní asfaltová. Doporučuji si domluvit prohlídku. V případě více zájemců, lze pozemek rozdělit na 2 parcely. Cena pozemku je 900,- Kč za m2 a nezahrnuje provizi RK. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Pozemek ★ Okres: Přerov ★ Adresa: Soběchleby, Soběchleby ★ Plocha vlastního pozemku: 3093 m2 ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Koupaliště
Prodej pozemku ke stavbě rekreačního domu k celoročnímu užív
Hledáte pozemek v klidném prostředí blízko přírody? Pak si vám dovolujeme exkluzivně nabídnout k prodeji pozemek, na kterém lze postavit rekreační objekt k celoročnímu užívání. Na pozemku je možno zastavit 50% z celkové plochy. K pozemku je možno si pronajmout sousedící pozemek o rozloze 600m2,který je majitelem státního pozemkového úřadu. Pozemek lze i odkoupit. Napojení elektřiny je 50m od hranice pozemku. Vodu lze získat z podružného řádu, který je na hranici pozemku. Na pozemku lze vybudovat vlastní studnu. K pozemku vede příjezdová cesta, která je obecní. Obec Nížebohy se nachází pouhých 5km od města Roudnice N/L,3km od dálnice D8 a 45km od města Prahy. V obci je autobusová doprava, nejbližší MŠ,ZŠ je v obci Budyňe n/Ohří
Strenice , prodej, pozemky - zahrady, 853 m2 , okr. Mladá Bo
Ev.č. 1526 Nabízíme Vám na prodej pozemku v obci Strenice o celkové výměře 853 m2, který se nachází ve středu obce na klidném místě. Pozemek není veden v územním plánu pro výstavbu RD a nachází se v záplavovém území. Na pozemku není možné stavět. V zadní části hranice pozemku teče potok. Pokud by jste potřebovali větší pozemek, tak je možné koupit tři o celkové výměře 3.498 m2. V obci je obchod, hospoda, hřiště. Cena k jednání.