inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej RD v Senici na Hané

Kategorie: Domy

S výhradním zastoupením majitele vám nabízím prodej rodinného domu s garáží v obci Senice na Hané. Jedná se o rodinný dům, který má 2NP se dvěmi bytovými jednotkami.
V 1.NP se nachází průjezd do dvora, ze kterého je přímo vstup do bytové jednotky se vstupem do dvora, která je využívána jako 2+1 včetně předsíně s WC, kuchyně a koupelny. Dále jsou zde další 2 pokoje, které je možné využít pro další bydlení. V 1.NP je dále dřevěné schodiště se vstupem do 2.NP. Zde se nachází bytová jednotka 3+1 s předsíní, ze které je přístupný balkón do dvorní části a dále pokoj s komorou, ze které je přes stahovací skládací schůdky přístup na půdu. Na předsíň navazuje chodba, ze které je přístupné WC, spíž a kuchyň, ze které je přístup do koupelny, obývacího pokoje a ložnice.
Z průjezdu je vstup do dvora, kde se nachází prostorná garáž, vedle ní je prádelna s komínem, za ní pak dřevník a samozřejmě vstup na zahradu, která nabízí příjemné posezení. Jsou zde ovocné stromy švestka, meruňka, třešeň a okrasné stromy.

Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem. V roce 2019 byly dělány nové rozvody topení včetně nových radiátorů a nového kotle. Voda je obecní nebo je možné přepnout na studnu, která je na pozemku. Kanalizace je obecní. Okna jsou plastová, podlahy betonové, krytina parkety, lino, plovoučky, dlažba. Sklepy jsou dva menší. Střecha je s dřevěným krovem se sedlovým sklonem. Střešní krytina je provedena z plechových lakovaných šablon.
Rodinný dům prošel v roce 1976 rekonstrukcí a bytová jednotka ve 2.NP byla vybudována v následném období. Stavebně technický stav odpovídá době od provedených úprav a v objektu se nenachází žádné technické závady. Energetický průkaz nebyl dodán, vyhotovuje se, proto je uváděn v G.

Hledáte hezké, klidné bydlení na vesnici v blízkosti Olomouce? Právě to vám nabízí bydlení v obci Senice na Hané. Máte zde veškerou občanskou vybavenost jako je škola, školka, zdravotní středisko, nákupní středisko, pošta a jiné. Pro ty co rádi sportují nebo pro děti je zde multifunkční sportovní hala, hřiště pro děti, hřiště na házenou, malou kopanou, volejbal, tenis, bowling. Dopravní dostupnost zajišťuje autobusová a vlaková doprava.
Okolí Senice tvoří hanácká rovina, na západní straně Drahanská vrchovina. Blízké okolí obce vám nabízí naučnou stezku Elišky z Kunštátu, Terezské údolí a ze vzdálenějších míst je to hrad Bouzov, zámek a park Čechy pod Kosířem, lázně Slatinice, hrad Úsov, jeskyně v Mladči nebo v Javoříčku.

Pokud vás tato nabídka zaujala, zavolejte si o prohlídku tohoto domu, na kterou vás tímto zvu. Cena je uvedena včetně provize a právních služeb.
Prodej RD v Senici na Hané
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu, 71 m², Kostelec na Hané, Bož. Němcové
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji rodinný dům ve městě Kostelec na Hané. Jedná se o řadový dům o dispozici 3+1. Součástí domu je také půda, která má velký potenciál pro rozšíření na obytné podkroví. Za domem je dvůr a dílna, kde je přístup z domu ale také ze zadní strany z cesty. Celková plocha pozemku je 122 m2. Kostelec na Hané je vyhledávanou lokalitou a má veškerou občanskou vybavenost. V Prostějově jste za 10 minut, v Olomouci za 20 minut a v Brně za 40 minut. S financováním Vám pomůže náš hypoteční specialista. Pro více informací kontaktujte makléře. Lokalita: Bož. Němcové, Kostelec na Hané Evidenční číslo: 828535 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Dům Senice na Hané a okolí Ol do 20km
Dobrý den,nabídne prosím někdo ke koupi RD v Senici a okolí, ideálně přímo od majitele. Nejsme realitka, financování máme zajištěno. Nabídky prosím posílejte do emailu. Děkujeme. Senice, Náměšť na Hané, Litovel, Dubčany, Haňovice atd..
Prodej, domy/rodinný, 100 m2, 79823 Obědkovice, Prostějov [I
Prodej, domy/rodinný, 100 m2, 79823 Obědkovice, Prostějov [ID 45630] V malebném kraji moravské Hané v obci Obědkovice vám nabízíme specifickou nemovitost. Můžete se sami rozhodnout k jakému účelu ji využijete: 1. Jestli k podnikání jako doposud byla využívána. 2. Nebo k bydlení či k rekreaci. 3. Za úvahu stojí i využití jako investiční příležitost, a to k následnému pronájmu. Nemovitost nabízí 100 m2 zastavěné plochy a 95 m2 nádvoří. Objekt se skládá ze 3 místností, je napojen na všechny IS a je v dobrém a udržovaném stavu. Pro příp. rekonstrukci byl vyhotoven projekt, který máme k dispozici. Obědkovice jsou opravdu klidné místo k žití vhodné pro rodiny s dětmi nebo pro seniory na zasloužený odpočinek. Nachází se 10 km od Prostějova, 7 km od Tovačova a 1 km od Klenovic na Hané. K občanské vybavenosti patří obecní úřad, obecní knihovna, prodejna smíšeného zboží, myslivecký a hasičský sbor, dětské hřiště. Autobusová doprava zajištuje přepravu dětí do škol a vašich prací. Základní škola se nachází asi 5 minut cesty do nedalekých Klenovic na Hané. V blízkosti Obědkovic, pouhých 6 km vzdáleném Kojetíně se staví AMAZON – robotické centrum, které od roku 2023 zaměstná více než 2000 zaměstnanců. Nemovitost je ihned k dispozici. Cena: 1 991 960 Kč včetně provize RK Náklady na bydlení: 3000 Typ domu: přízemní Velikost domu: 4 pokoje Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Poloha objektu: řadový Plocha pozemku: 195 Užitná plocha: 100 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Výtah: Ne Datum ukončení výstavby: 01.12.2022 Datum zahájení prodeje: 21.11.2022 Datum nastěhování: 01.12.2022 Rok rekonstrukce: 2016 Elektřina: 230V Doprava: autobus
Prodej rodinného domu 3+1 v Kostelci na Hané
Nabízíme prodej rodinného domu o dispozici 3+1 v Kostelci na Hané. Užitná plocha domu je cca 110m2 vč. technické místnosti. Na pozemku se nachází garáž s užitnou plochou 19m2. Celková plocha pozemku je 799m2. Obrovskou výhodou je vjezd na zahradu - možnost parkovat auta + garáž. Dispozice 1.NP: Chodba, obývací pokoj, ložnice, kuchyň, koupelna, wc, chodba, technická místnost, komora, schodiště, venkovní 2x sklad. Dispozice 2.NP: Chodba (možnost vybudovat koupelnu nebo kuchyň, ložnice, půda (možnost vybudovat další pokoje). Dům je v udržovaném stavu. Elektřina je v měděných vodičích, voda a odpady jsou v plastových trubkách. Vytápění domu a ohřev teplé vody je pomocí plynového kotle. Voda a kanalizace je obecní. Elektrická a plynová přípojka samozřejmostí. Na pozemku je studna, která je zapojena do domu. Pokud hledáte bydlení pro rodinu, je pro vás tato nabídka ideální. Cena je uvedena bez odměny RK. V obci Kostelec na Hané a okolí je veškerá občanská vybavenost: Nemocnice, doktoři, zubaři, obchodní domy, školy, školky, lékárny,... Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, proto uvádíme třídu G. Financování a právní servis zajistíme zdarma. Pro více informací kontaktujte realitního makléře Tomáše Pospíšila.
Prodej rodinného domu, 160 m², Náměšť na Hané,ul. Biskupství
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům o dispozici 5+1 v obci Náměšť na Hané. Nemovitost prošla rozsáhlou rekonstrukcí. V přízemí domu se nachází vstupní chodba, ze které je přístup na zahradu, kuchyně, dva pokoje, z toho jeden obývací, koupelna s toaletou, technická místnost a dvě komory. V prvním patře se nachází další tři pokoje a menší šatna. Vytápění a ohřev vody je zajištěn kondenzačním plynovým kotlem. K domu patří také menší kůlna. Velkou výhodou je občanská vybavenost obce, kde najdete mateřskou i základní školu, ordinaci praktického lékaře pro děti, dorost i dospělé, obchod a mnoho dalších služeb. Také se zde nachází vlaková i autobusová zastávka. Dojezdová vzdálenost autem do Prostějova i Olomouce je 20 minut. Pro více informací nebo prohlídku kontaktujte makléře nabídky. Zajistíme nejvýhodnější financování nemovitosti. Lokalita: Biskupství, Náměšť na Hané Info v RK Evidenční číslo: 829250 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej, rodinný dům 4+kk, 80 m2 - Náměšť na Hané
Ev.č. 00035 Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk v klidné ulici městyse Náměšť na Hané. Dům je navržen jako samostatně stojící, nízkoenergetická dvoupodlažní stavba s obytným podkrovím a sedlovou střechou. Obvodová konstrukce je řešena kombinací keramických pálených tvárnic a železobetonové monolitické konstrukce. Přístup do objektu je z boční strany rodinného domu. Za vstupem se nachází zádveří se šatní skříní a vstupem na toaletu s umyvadlem. Ze zádveří vejdeme do obývacího pokoje se vstupem na terasu a do zahrádky, propojeného s jídelnou a kuchyňským koutem. Přístup do patra je po monolitickém schodišti umístěném v obývacím pokoji s výstupem do chodby ve druhém nadzemním podlaží. Pod samotným schodištěm se nachází vestavěná skříň se zabudovaným zásobníkem TUV, pračkou a sušičkou. Z chodby ve druhém nadzemním podlaží je přístup do koupelny, samostatné toalety, ložnice a denní části dětského pokoje, ve kterém je umístěno mlynářské schodiště vedoucí do podkroví, ve kterém se nachází spací část dětského pokoje. Podlahy v celém domě bude krýt zátěžové PVC či lepený vinyl a keramická dlažba. Výběr obkladů a podlah je na volbě kupujícího. Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem vzduch / vzduch, které v kombinaci s fotovoltaickou elektrárnou s bateriemi zaručuje velmi nízké náklady na provoz domu v řádu jednotek tisíc korun za rok. O romantiku se postarají teplovzdušná krbová kamna v obývacím pokoji. Stavba bude dodána kompletně na klíč včetně FVE s bateriemi, zhotovené terasy z betonové dlažby se zastřešením a oplocení pozemku v kombinaci betonového skládaného plotu a pletiva. Dokončení domu v červnu 2023. V Náměšti na Hané je veškerá občanská vybavenost jako škola, školka, obchody, restaurace, lékárna, sportoviště a mnoho dalšího. Dostupnost do Olomouce 13 minut, Prostějov 19 minut. Pro více informací mne neváhejte kontaktovat. Zajistíme nejvýhodnější financování. En. náročnost b.: A - Mimořádně úsporná (59 kWh/m2 za rok) Cena: info v RK, včetně provize.