inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rekreační chalupy v Javorníkách na Slovenské straně

Kategorie: Chalupy, Chaty

Tentokrát vám přinášíme výjimečnou nabídku, která se často nenabízí.

Pouhých 30km od státní hranice v nádherném prostředí slovenských Javorníků (na území SR).

Rekreační chalupa se nachází v malebném prostředí Kysuc, které osloví každého, kdo hledá útěk z rušného velkoměsta do klína přírody.

Nabízená chalupa je jedinečná svou polohou a vybavením. Chalupa se nachází 1 km od hlavní silnice vedoucí z vesnice Papradno do Podjavorníku, pouhých 20 km od dálnice D1 a přibližně 30 km od českých hranic, pokud jedete od Velkých Karlovic.

K chalupě vede lesní cesta, přístupná také autem (pohodlnější s SUV, pohon všech kol v době deště nebo zimy výhodou).

Na základě původního rolnického domu, který zůstal částečně zachován,
byla v roce 2000 nově postavena komfortní část pro rekreaci.
Proto uvnitř najdete klasickou Slovenskou Izbu, která dává místu výjimečnou atmosféru ale také nové rozšíření, které poskytuje dostatečný komfort. Chalupa je dvoupodlažní.
Ve spodním patře je vstupní hala, prostorná kuchyň, již zmíněný slovenský pokoj, obývací pokoj a sociální zázemí - koupelna s vanou a WC.
Z obývacího pokoje je možné jít na prostornou terasu.
Druhé patro je předurčeno k odpočinku jako noční část. Toto patro je podkrovní a vdechuje nemovitosti atmosféru chalupy.
Dvě menší ložnice, kde je také vybaven menší dětský pokoj a odpočívárna (druhý obývací pokoj), poskytne dostatek prostoru pro 5 a více lidí. Chalupa má svůj vlastní kamenný sklep. Nemovitost má číslo popisné a prodává se včetně všeho stylového vybavení viz foto.

Chalupa je určena pro ty, kteří chtějí trávit čas v přírodě, kde mají své vlastní soukromí, ale také jako standard potřebný k bydlení (elektřina, voda, koupelna, WC). Pokud tato chalupa splňuje vaše požadavky, rádi vám ji představíme během osobní prohlídky. Vážným zájemcům pošlu přesnou lokalizaci nemovitosti a podám doplňující informace.
★ Operace: Prodej
★ Typ nemovitosti: Dům, vila
★ Okres: Frýdek-Místek
★ Adresa: Bílá, Bílá
★ Celkem podlaží: 2
★ Plocha užitná: 150 m2
★ Plocha zastavěná: 82 m2
★ Plocha vlastního pozemku: 565 m2
★ Druh objektu: cihlová
★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Nábytek, Sporák, Televize, Zděné jádro, Balkón, Sklep, Terasa, Zahrada, Satelit, Venkovní stání, Vana
★ Stav objektu: Velmi dobrý
★ Dostupnost: II. třída
★ Infrastruktura: Restaurace, Pošta, Obecní úřad
★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej rekreační chalupy v Javorníkách na Slovenské straně
Podobné inzeráty
Prodej rekreační chalupy, Zlaté Hory, Jeseník
Nabízíme prodej rekreační chalupy v obci Zlaté Hory, okres Jeseník. Chalupa se nachází na ulici Podlesí. V přízemí chalupy je veranda, kuchyň, wc, koupelna, 2 pokoje, komora a 2 skladové místnosti. V podkroví jsou další 3 pokoje a půdní prostor. V okolí chalupy jsou převážně rodinné domy. Chalupa byla postavena v roce 1855, je samostatně stojící, nepodsklepená, nosná konstrukce chalupy je kombinovaná - cihla, kámen, střecha je sedlová, plechová, střešní svody jsou svedené do trativodu. Podlahy v chalupě jsou tvořeny dlažbou, dřevotřískovými deskami, kamenem a hlíněnou plochou. Chalupa je vytápěná topidlem na tuhá paliva, je však možnost napojení na plynovou přípojku. Do chalupy je přivedena voda z řádu, splašková voda je vedena do kanalizace. Chalupa je nutná k rekonstrukci. Součástí chalupy je dřevník a velká zahrada. V blízkosti je obchod a autobusová zastávka. Zájemci o prohlídku dle domluvy s paní Gratzovou. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Dům, vila ★ Okres: Jeseník ★ Adresa: Zlaté Hory, Zlaté Hory ★ Celkem podlaží: 1 ★ Plocha podlahová: 300 m2 ★ Plocha užitná: 300 m2 ★ Plocha zastavěná: 175 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 1175 m2 ★ Druh objektu: kamenná ★ Stav objektu: Před rekonstrukcí ★ Staří objektu: 167 ★ Dostupnost: Auto ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej zemědělské usedlosti / chalupy [823m2] poblíž Římovsk
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme samostatně stojící zemědělskou usedlost tvaru „U“ vhodné jak k trvalému bydlení tak i rekreaci poblíž Římovské nádrže v obci Branišovice u Římova. Celková plocha nemovitostí je [823m2]. Dispozičně je objekt členěný na obytnou část vhodnou k trvalému bydlení cca [90m2], samostatnou rekreační část cca [55m2] stodolu cca [55m2] a hospodářské zázemí [55m2]. Objekt je samostatně stojící, smíšené zděné konstrukce, má jedno nadzemní podlaží a možnost zřídit obytné podkroví. Umístění domu v obytné zóně obce. Původní objekt byl vystavěn v roce 1895, v roce 2005 prošel celkovou rekonstrukcí a přestavbou do dnešní podoby. Dům je průběžně udržovaný a trvale obydlený. Dispozice a rozdělení objektu: Obytná část (1.NP) zádveří a chodba [7m2], obývací pokoj [20m2], kuchyně [9m2], koupelna / WC [5m2], pokoj / ložnice [13m2]. Obytná část je částečně podsklepená cca [10m2]. Z obytné části dále vede schodiště na půdu, kde je prostorově možné zřídit půdní vestavbu. Na obytnou část navazuje dílna [14m2] a průchod na pozemek a hospodářské stavby. Zastavěná plocha cca [90m2]. Rekreační část (1.NP) je tvořena zápražím [11m2] se vstupem do chodby [3m2], komorou a obytnou místností [18m2] vhodnou pro rekreační bydlení. V rekreačním prostoru je vyvedena studená voda, není zde ale vývod kanalizace. Zastavěná plcha cca [55m2]. Uzavřený dvorek () propojuje obytnou a rekreační část, je dlážděný a má plochu ca [45m2]. Hospodářská část / stodola (1.NP) se zastavěnou plochou cca [55m2], stavebně mezi obytnou částí a rekreační částí s průchodem / průjezdem do zahrady, má otevřenou dispozici a je prostorově otevřená do krovu. Hospodářská část / stodola (1.NP) se zastavěnou plochou cca [55m2] navazuje na obytnou část, je průjezdná skrz na zahradu a má otevřenou dispozici, je prostorově otevřená do krovu. Zahrada () má celkovou plochu [488m2] ve tvaru do „L“. Zahrada je zatravněná a z části oplocená. Celková plocha pozemků [823m2], zastavěná plocha [255m2], nezastavěné plochy [520m2] Nosné svislé konstrukce zděné (kámen, cihla), stropy dřevěné, cihelné klenby, schodiště na půdu dřevěné, krov dřevěný, střecha sedlová, střešní krytina betonová taška / pálená taška, okna dřevěná i izolačním sklem, topení lokální tuhá paliva (krbová vložka, kamna TP), podlahy keramická dlažba. Přesná specifikace jednotlivých prostor a detailní technický popis k dispozici v kanceláři / při prohlídce. Zastavěná plocha objektu [255m2], užitná plocha [210m2]. Inženýrské sítě: obecní vodovod, elektrika EL 220V/EL 380V, kanalizace do jímky / septiku, ohřev TUV elektrický boiler. Parkování: možnost parkování na vlastním pozemku. Energetická náročnost budovy – [G]. Přístup k objektu z obecní komunikace. Bilance ploch: Zastavěné plochy celkem [303m2], nezastavěné plochy [520m2]. Pozemky (podle KN) celkem [823m2]. Občanská vybavenost: v místě zastávka veřejné dopravy (bus), dalš
Prodej chalupy Bouzov - Bezděkov
Prodáváme rekreační objekt – samostatně stojící zděnou cihlovou chalupu v obci Bezděkov nedaleko Bouzova a les, vzdálený cca 25 minut pěšky od chalupy. Podlahová plocha cca 67 m2, zastavěná plocha cca 232 m2, parcela cca 401 m2. Les výměra 9521 m2. V přízemí je pokoj + kuchyň (v kuchyni i v pokoji vytápění kamny), koupelna s oddělenou toaletou, komora sloužící k uskladnění potravin a chodba. V patře se nachází další pokoj. Možnost rozšíření o půdní vestavbu. V druhé polovině 70. let rekonstrukce střešní krytiny včetně krovů, které jsou i dnes v dobrém stavu. U chalupy se nachází stodola o výměře cca 32 m2, kde lze skladovat dřevo, nářadí a další. Do chalupy je zavedena voda z obecní studny na přilehlém obecním pozemku. Odpad: septik Elektřina 220V, 380V. Prodej možný i s vybavením, které je na fotografiích. Prodej možný s lesem nebo i samostatně. Objekt je možno užívat ihned. RK prosím nevolat. Uvedená cena je bez lesa, cena s lesem + 300 000 Kč.
Prodej chalupy, 260 m², Nová Pec - Nové Chalupy
Prodej nádherné chalupy v obci Nové Chalupy. Nové Chalupy je vesnice, část obce Nová Pec v okrese Prachatice. Objekt leží na pozemku o velikosti 1191 m2 a jeho zastavěná plocha je 151 m2. Vzhledem k odděleným podlažím lze chalupu využívat jak k trvalému bydlení, tak i na investici. Dům je velmi prostorný a pečlivě udržovaný. Je podsklepený, velmi účelně řešený a proto je vhodný i pro náročného klienta. V přízemí se nachází prostorná předsíň, společenská místnost s kuchyní, obývací pokoj s krbem, vstupem na terasu a dvě samostatné WC a soukromí wellness s vířivkou a saunou. V mezipatře je menší hala a dva samostatné pokoje s balkonem. Jeden z nich má svoji koupelnu a WC. V horní patře jsou čtyři neprůchozí pokoje, kuchyně, koupelna s vanou a samostatným WC. Objekt je napojen na obecní vodovod a elektřinu. Vytápění zde zajišťuje plynový kotel se zásobníkem a ohřev vody je řešen bojlerem. Odpady jsou svedené do septiku. V obci je veškerá občanská vybavenost. Doporučuje prohlídku. Lokalita: Nová Pec Evidenční číslo: 814686 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej chalupy 238 m², pozemek 1 122 m² Lipno-Přední Výtoň
Prodej rodinného domu (chalupy) 238 m² podlahové plochy, pozemek 1 122 m². Luxusní chalupa (novostavba,dvojdomek) se dvěma apartmány uprostřed přírody na prodej. Cena za jednu polovinu chalupy 12 800 000,- Kč. Dům je postaven jako dvojdomek. Dům se nachází na polosamotě v obci Přední Výtoň, pár minut od Lipna nad Vltavou. Objekt je napojen na kanalizaci!Voda je přivedena z 25 metru hlubokého vrtu s výbornou vodou. Chaloupka obsahuje dvě totožné samostatné jednotky s vlastním vstupem: • 4+kk o výměře 119m2 disponuje prostorným zádveřím, technickou místností, koupelnou se saunou, samostané wc, dále prostor navazuje na rozsáhlý obývací pokoj, spojený s kuchyní a vstupem na modřínovou terasu o dalších 24m2 s orientací na jih. V podkroví jsou k dispozici čtyři pokoje + druhá koupelna s wc. Vybavení: Cena již zahrnuje vybavení jako je sauna, kuchyňská linka, lavice a velký stůl, postele v pokojích, komody, vše vyrobeno na zakázku z masivního smrkového dřeva. Zkrátka vše připraveno k rekreaci nebo pronájmu. Výhodou jsou nadstandartní sanitární vybavení, podomítkové baterie, velkoformátové ker. obklady.Chytrá domácnost loxone s ovládáním přes telefon. Krásný dřevěný interier je vytápěný podlahovým topením s ovládáním přes telefon, trámové stropy, nadkrokevní izolace díky které jsou v podkroví vidět masivní trámy a krov celé střechy .Dřevo je zcela přírodní, bez povrchových nátěrů.Celý prostor je velice příjemný s vůní dřeva a navozuje klidný a výjimečný zážitek. Zahrada: Dům leží na pozemku o ploše 1.122 m2, každá půlka chalupy má své vyhrazené parkoviště z kamenných odseků v hnědé barvě. Lokalita: Celá lokalita je obklopena přírodou a lesy.Obecní cesta vede přímo k objektu, směr na Svatý Tomáš . Z Přední Výtoně se můžete vydat na kole po stezce kolem Lipna do Frymburku a přívozem zpět na Frýdavu a Přední Výtoně.V okolí jsou cyklostezky, v zimě běžky, lyže, bruslení na jezeřáž,obchod s potravinami a restaurace se nachází přímo v obci. -Krásná chalupa (dvojdomek) na polosamotě v přírodě. -Dvě luxusní plně vybavené jednotky -Soukromá zahrada, parkovací stání -Výhled do zeleně
PRODEJ CHALUPY HRBOV.
PRODEJ CHALUPY HRBOV. CENA BYLA SNÍŽENÁ . PŮVODNÍ CENA :2 599 000,- k prodeji chalupu se stáním pro koně nedaleko Jihlavy v obci Hrbov u Polné v malebném kraji Vysočina. Chalupa je zděná o velikosti 4+1 ve dvou podlažích se zastavěnou plochou 123 m2. Dispozici přízemí tvoří vstupní chodba, jídelna s původními kamny a plotnou, obývací pokoj, samostatná kuchyně s linkou, koupelna v rekonstrukci a samostatné WC . V patře, ke kterému vede dřevěné schodiště, se nachází dva prostorné pokoje, jeden z nich je s přímým vstupem do zahrady a krbovými kamny. V domě jsou částečně vyměněna původní dřevěná okna za plastová,nové rozvody elektřiny. Střecha objektu je z pálené tašky v dobrém stavu. Na podlahách je dlažba a dřevěná podlaha. Vytápění je zajištěno pomocí původních kachlových kamen umístěných v srdci chalupy. Voda do domu je vedena z jedné ze dvou studní na pozemku s tím, že k budově je přivedena i vodovodní přípojka kterou je možné napojit.. Celková výměra pozemku, který k nemovitosti přísluší je 780m2, a je tvořen z kaskádové zahrady a prostorného dvorku, na kterém je vybudováno prostorné zastřešené posezení o velikosti 6x7m. Součástí nabídky je kromě chalupy i podsklepená stodola, která byla využívána k ustájení koní v boxech. Celkem je na dvoře vybudováno stání pro 10 koní. Dopravní obslužnost a občanská vybavenost je v 2km blízké obci Polná. Využijete-li toto místo v klidné částí obce k chalupaření, trvalému bydlení nebo snad k pokračování v chovatelství a jezdeckému sportu záleží jen na Vás. V PŘÍPADĚ ZÁJMU O INFORMACE A PROHLÍDKU .PIŠTE A ZANECHTE TEL.KONTAKT.POPROSÍM REALITNÍ MAKLÉŘE ,ABY NEREAGOVALI.