inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rekreační chatky v zahrádkářské kolonii, chatka Dolní

Kategorie: Chalupy, Chaty

Nabízím k prodeji pěknou rekreační chatku bez č.p., na pronajatém pozemku parc.č. 523, v zahrádkářské kolonii Vodárna, v Dolních Zálezlech - přenechání nájmu. Zahrada s chatkou je v blízkosti řeky Labe - ideální pro rybáře.
Chatka je udržovaná, v přízemí je místnost využívaná jako pokoj a v patře je další prostor využívaný ke spaní.
Voda je zde sezonní užitková. Elektřina není zavedena.
Roční nájemné cca 1.000,- Kč.
Výměra pronajatého pozemku je 450 m2. Jsou zde zeleninové záhonky i ovocné stromy.

Velmi dobrá dostupnost. V blízkosti veškerá občanská vybavenost.
Klidné místo. Slušní sousedé. Parkování je možné před zahradou.

Více info u makléře. Doporučuji.

ev.č.: 16404
poloha objektu: samostatný
druh objektu: dřevěná
stav objektu: dobrý
umístění objektu: klidná část obce
typ domu: patrový
velikost: 2 pokoje
zastavěná plocha (m2): 15
užitná plocha (m2): 30
plocha parcely (m2): 450
počet podlaží objektu: 2
Prodej rekreační chatky v zahrádkářské kolonii, chatka Dolní
Podobné inzeráty
Prodám chatku v zahrádkářské kolonii v Hlinsku pod sídlištěm
Prodám chatku v zahrádkářské kolonii v Hlinsku pod sídlištěm. Chatka je na vlastním pozemku o celkové ploše 442m2. Na pozemku se nachází dřevěná chatka na betonových základech o celkové zastavěné ploše 25m2. Pod chatkou se nachází veliký sklep, který je vhodný na uskladnění brambor, ovoce, zeleniny atd. … . Prostorný sklep v dnešní době velkou výhodou. Chatka je dispozičně řešena : Přízemí – jedna místnost se schodištěm Podkroví – jedna místnost na spaní a s balkónem Sklep – jedna veliká místnost na uskladnění ( výhodou ) Na zahradě je veliký skleník s betonovým základem, foliovník s betonovým základem, zděná udírna, dřevěná králikárna. K chatce náleží dřevěný přístavek na uskladnění nářadí a zahradní techniky. Elektrika je na hranici parcely a je přivedena do chatky, kde je umístěn el. rozvaděč - stačí jen namontovat elektroměr. Přímo na zahradě je zavedena voda, která je ze společné zahradní vodárny. V chatce je plynový sporák. Nacházejí se zde na zahradě švestky, višně, blumky, hrušky, jabloně, angrešt, černý a červený rybíz. Skalka s květinami. Zahrádka včetně chatky je udržovaná. Ze sídliště je to cca 5minut. Pěkná příroda. V hodná k relaxaci. Blízko do lesa na houbaření a klidné procházky. Nedaleko se nacházejí Ratajské rybníky. Více informací na . Cena dohodou. Realitky prosím nevolat. Třída energetické náročnosti : G – mimořádně nehospodárná.
podsklepená chatka se zahradou 423 m2, Kutlíře - zahrádkářsk
cena zahrnuje provizi, právní servis včetně advokátní úschovy, Vám zprostředkuje prodej rekreační chatky se zahradou 423 m² v klidném prostředí zahrádkářské kolonie 5 km od Kolína v obci Křečhoř, části obce Kutlíře. Chatka je podsklepená, připojená na elektřinu, vybavená kuchyňkou, kamny na tuhá paliva a po dohodě dalším zařízením. Vedle chatky se nachází suché WC. V podkroví chatky je v současnosti prostor na přespávání. Přístup do podkroví je provizorně řešen po žebříku z chodby. Chatka má novou pergolu a krb, kde je velmi příjemné při příznivých teplotách trávit čas v klidu a zeleni. Zahrádka je stále udržovaná. Pro představu prezentujeme fotografie ze sklonku uplynulého léta. Jak je z nich patrné, nachází se zde vzrostlé stromy a keře. Majitelé přenechají i nový zahradní domek na nářadí. Zavlažování je řešeno dvěma velkými cisternami na dešťovou vodu. Na pozemku není studna. Přístup na pozemek je zajištěn jednak podílem 1/31 na společné cestě a jelikož se jedná o krajní zahradu, je možné využít i vedlejší přístupový pozemek (Část pozemku patří Státnímu pozemkovému úřadu a část Obci Křečhoř). Pro tento účel je postavena brána pro vjezd. Rádi Vám poskytneme více informací a po dohodě i prohlídku. Cena zahrnuje: provizi, právní služby včetně advokátní úschovy. Ev. číslo: 639966. Energetický štítek: G
Prodej chaty se zahradou, Olšiny, Karviná - Staré Město
Ev.č. 202317859 Nabízíme k prodeji chatu spolu se zahradou na oploceném pozemku o rozloze 406 m2, která se nachází v zahrádkářské kolonii Olšiny, Karviná - Staré Město. Zahradu majitelé přenechají včetně vybavení. Na pozemku se nachází dřevěná chatka s malými plastovými okny. V patře chatky je pokoj, který lze využít ke spaní. Obytná plocha chatky je 24 m2. Ve spodním patře je umístěna kuchyňská linka a prostorná sedačka. Studna, která se na pozemku nachází je zdrojem užitkové vody. Na střeše chatky je umístěn solární kolektor s malým výkonem. Kapacitu lze po dokoupení panelů jednoduše navýšit. Součásti pozemku je také suché WC a malá kůlna na nářadí a sekačku. Vedle chatky je vydlážděné posezení s krbem. Parkování je možné nedaleko zahrady ( v dosahu zhruba 100 metrů ). Pozemek je v nájmu od zahrádkářského svazu. Roční poplatek činí cca 400,-Kč. V případě, že Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mně kontaktovat. Cena: včetně právního servisu a provize RK.
Prodej chatky v zahrádkářské kolonii Hradec Králové
Prodám částečně zrekonstruovanou zahradní chatku v zahrádkářské kolonii "Bažantnice" v Hradci Králové (za OBI/ bývalou Gumovkou). Pozemek ve vlastnictví Českých drah (cca 400m2) - dlouhodobý nájem na dobu neurčitou. Rozměry chatky 5x3,5m. Nová přístavba (jaro 2022), nová střecha, nová plastová okna, kompletně zatepleno. Možné využívat prakticky po celý rok. Není vhodné k trvalému bydlení. Voda na pozemku, bez el. WC a sociální zařízení přes jednu zahrádku. Chatka se nachází v zadní klidné části kolonie. Vyšší cena, jednání možné.
Zahradní chatka v Praze
Nabízím k prodeji zahradní chatku a přenechání nájemní smlouvy k zahradě v zahrádkářské osadě "Na Rybářce". Pokud hledáte místo ve městě s dobrou dostupností (zastávka MHD 350 m od zahrady) a krásnou přírodou v okolí, tak Praha – Sedlec je ideální. V těsném sousedství je přírodní rezervace Roztocký háj – Tiché údolí a přírodní památka Sedlecké skály s výhledem na Vltavu. Zahradní chatka z pálené cihly, je řádně zkolaudována a nezapsána v katastru nemovitostí. Je rozšířena o uzavřenou verandu a WC. Vybavená kamny na tuhé palivo, sklepním prostorem s rozměry 2x1,5m s přístupem zevnitř a nízkou půdu. Nový majitel ji může ihned začít využívat. Chatka zároveň nabízí možnosti přetvoření podle svých představ a je to tedy i investiční příležitost. V zahradě je trávník, okrasné trvalky (růže) a několik ovocných stromů - jabloní. Rovněž tak dvě túje nabízející příjemný stín. Zahrada je oplocena a přístup autem je až k ní, přes společnou bránu do zahrádkářské osady, která se zamyká. V oplocené osadě se též nachází malé dětské hřiště, ohniště, společné záhony a zázemí pro zahrádkáře s možností vypůjčení nářadí. Před koupí získáváte členství v Českém zahrádkářském svazu se všemi výhodami z toho plynoucími a nájemní smlouvu na dobu neurčitou uzavřenou prostřednictvím svazu s majitelem pozemku, kterým je Hlavní město Praha. Voda z městského vodovodu je dovedena přímo na pozemek a je k dispozici sezónně od jara do podzimu. Platí se stanovený paušální poplatek 1x ročně. Pro celoroční využití je na zahradě nádrž na vodu. Zahradní chatka není zatím elektrifikována. Osada má zavedenou elektřinu a dá se využít již existující společné elektrické přípojky. Rozměry chatky: 16m2 + 8m2 uzavřená veranda Zahrada: 264 m2 Roční nájem cca 5000 Kč. (v letech 2021/22) Prodávám, protože nebudu mít čas věnovat zahradě potřebnou péči. Přenechám nejvyšší nabídce. Pokud máte zájem a pro další informace pište na: zahradavpraze@
Chata v zahrádkářské kolonii Praha - Barrandov
Nabízím prodej revitalizované chaty v zahrádkářské kolonii Barrandov (Devonská, Praha 5 Barrandov). Chata je dřevěná, má zděné základy s úložným prostorem pod chatou a terasou s výhledem na Prahu. Součástí prodeje je přenechání udržované zahrady s ovocnými stromy o výměře 541 m² v uzavřené zahrádkářské osadě ve velmi žádané lokalitě Barrandov v Praze 5. Smlouva je na dobu neurčitou s ročním nájemným 4334 Kč a vstupním jednorázovým poplatkem 1000 Kč. Na pozemku je veřejný vodovod s pitnou vodou (duben - říjen). Elektřina na pozemku není, ale to lze řešit solárním systémem nebo agregátem. Pozemek je svažitý s kaskádami a vzrostlými jabloněmi. Na pozemku je umístěno ohniště a suché WC. K chatě je to od hlavní cesty v zahrádkářské kolonie cca 50 metrů svažitou cestou což na druhou stranu zajišťuje perfektní soukromí. Na hlavní cestu lze zajet autem, ale pouze parkovat po dobu stěhování, vyklízení, zařizování či dovozu objemných věcí na zahradu, nelze parkovat na cestě ani na pozemku u chaty. Parkování autem 5 minut od zahrady a možnost využití TRAM (stanice Geologická), která jede na metro B (Smíchov). Financování pouze vlastními zdroji. Pokud hledáte kousek přírody a klidu v Praze, neváhejte mě kontaktovat. Telefonní číslo: 876 432. Realitní makléři mě nekontaktujte.