inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej, Rodinné domy, 205 m2 - Prostějov, ev.č. 00884

Kategorie: Domy

Ev.č. 00884
Bydleli byste rádi ve svém? Na klidném místě, kde vždy dobře zaparkujete? V domě v blízkosti s obchody, zároveň v dobré dostupnosti škol a ostatní občanské vybavenosti? Na místě, kde máte park přímo před domem, a vaše děti si mohou hrát na novém hřišti?

Pokud jste si odpověděli ano, pak právě pro vás máme v nabídce tento dům.

Dům se nachází na ulici Husovo nám. v Prostějově. V současnosti je o velikosti 2+1. Dům je vhodný k celkové rekonstrukci, kdy je možno jej dle stavebního úřadu upravit dle přiložené vizualizace. Získáte tak dům 4+kk s garáží dle Vašich představ. Pozemek je o velikosti 205 m2. V zadní části pozemku je umístěn cihlový zahradní domek, který může být využit ke skladování, popřípadě jeho zbouráním zvětšíte plochu současné zahrady. Dům je napojen na elektřinu, kanalizaci i vodu. K ceně bude připočtena provize. Tato nemovitost je i výbornou investicí, jak už z budoucího pronájmu, tak i z pohledu dobře situované nemovitosti v centru města. V případě vašeho zájmu vám zajistíme i kontakt na stavební firmu, která vám pomůže s realizací vašeho vysněného domu. Pro více informací a případnou prohlídku volejte makléře. Zajistíme pro Vás kompletní právní a daňový servis (znalecké posudky, PENB). V případě otázek či zájmu o prohlídku kontaktujte prosím uvedeného makléře.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Zajistíme pro Vás kompletní právní a daňový servis (znalecké posudky, PENB). V případě otázek či zájmu o prohlídku kontaktujte prosím uvedeného makléře.
Prodej, Rodinné domy, 205 m2 - Prostějov, ev.č. 00884
Podobné inzeráty
DVA rodinné domy, 2 garáže, zahrady, Kardašova Řečice
DVA rodinné domy, 2 garáže, zahrady, Kardašova Řečice Exkluzivně nabízíme prodej uzavřeného objektu obdélníkového půdorysu se dvěma rodinnými domy se společným vstupem a vjezdem z hlavní komunikace v okrajové části města Kardašova Řečice, 12 km od Jindřichova Hradce s navazujícími „vesnickými“ stavbami jako stodola s dílnou, chlívek, maštal, zděný „kurník“, letní kuchyně, prádelna a dále navazující členité zahrady za stodolou o celkové výměře 1176 m2. Zastavěná plocha obou domů včetně vedlejších staveb je celkem 1140 m2. Každý dům je podsklepen. Nad každým domem je půdní prostor. Na „zadní“ zahradě za stodolou jsou umístěny 2 garáže, ke kterým je příjezd ze zadní části nemovitosti a dále je zde přístavek na skladování dřeva. Společný vstup-průjezd do nemovitosti je dvoukřídlými vraty, výměra průjezdu je 27,50 m2 s možností parkování 1x osobní vozidlo. V uzavřené části obou domů je zahrada se zastřešenou pergolou. Dům č. 1 – dispozice bytové jednotky je 4+1, obytná plocha je 105 m2, ze společného průjezdu je vstup do velkého sklepa s udírnou i na půdu, Dům č. 2 – dispozice bytové jednotky je 4+1 tak, že 2+1 je v přízemí a 2 pokoje byly zrealizovány z půdního prostoru. Do těchto pokojů je samostatný vstup z průjezdu domu, obytná plocha je cca 80 m2. Ze společného průjezdu je také vstup do sklepa. Technické parametry: elektřina 230/400V pro každý dům zvlášť, voda – veřejný vodovod se společným vodoměrem pro oba domy, za stodolou vlastní studna, kanalizace veřejná, vytápění – tuhá paliva, akumulační kamna, podlahové topení v koupelně (dům č.2), plynová přípojka v domě, v roce 2000 nová střecha, nová plastová okna v obou domech na straně „do ulice“, do zahrady původní dřevěná, zachovalé „parketové“ podlahy v obytných místnostech, krbová kamna. Domy jsou doporučeny k modernizaci dle vlastních představ. Vhodné pro velkou rodinu dvou generací nebo i pro rodiny sourozenců. Výhodná koupě pro Vás, kdy cena jednoho rodinného domu je nižší než současná tržní cena bytu. Vhodná i kombinace: vaše bydlení+druhý dům investice. „Zadní“ zahrada čtvercového půdorysu o výměře 461 m2 může být i stavebním pozemkem, nyní bez inženýrských sítí. Veškerá občanská vybavenost přímo v městě Kardašova Řečice, vlakové nádraží cca 250 m od nemovitosti, ve vzdálenosti cca 1 km „Velký“ rybník s okolní přírodou. Na nemovitosti neváznou žádná omezení ani zástavy. K dispozici ihned. Nemovitost je nabízena jako jeden celek. Zajistíme veškerý právní a realitní servis včetně zajištění financování. O více info o nabídce pište na email: vera.kalinova@
Dřevostavby, modulové domy
Domy jsou určeny především k trvalému bydlení k rekreaci,podnikání atd.Nízkoenergetické a úsporné domy energetické náročnosti budovy zařazeny v kategorii"B"velmi úsporný. Domy montujeme přímo na našich výrobních prostorech nebo u zákazníka na pozemku.Domy mají tepelně izolační a zvukové izolace.Izolace Isover tloušťka stěny 28cm,stropu 26cm,podlahy 24cm.Odvětrávaná fasáda,podbití, je v ceně včetně vybavené koupelny+obklady a dlažby,bojlér 80l,podlahových krytin,LED světel,interiérových dveří s obložkami,výmalby.Jedná se o dřevostavby které jsou postaveny na ocelovém rámu,různých rozměrů a velikostí. Plastová okna VEKRA,vnitřní stěny z FERMACELLU(ten má lepší vlastnosti než sádrokarton) Modulový dům se usazuje na betonové patky nebo zemní vruty.Tato stavba se dá objednat dle přání a rozměru zákazníka dle projektové dokumentaceta je v ceně domu,zařizujeme i "ohlášení stavby"na úřadech.Všechny domy jsou kolaudovatelné. Dům je předán k nastěhování. Cena zastavěné plochy činí 23.280,-Kč/m2+DPH
Modulové dřevostavby všech velikostí
Nabízíme Vám modulové dřevostavby, jako rychlou možnost bydlení, s nízkými provozními náklady!! Naše modulové domy, jsou kompletně zateplené a plně připravené k užívání, (vč.obkladů, dlažeb, podlahy, koupelna, fasáda,okna,atd.) a to jako klasické rodinné domy, kanceláře, garáže a nebo jako víkendové domy. Naše domy, lze realizovat jako rychlejší alternativu k již hotovým projektům zděných domů. K cenové nabídce, Vám připravíme vizualizaci zdarma, pro lepší představu o finální podobě. Prohlídka našich domů a ostatních staveb, včetně technického poradenství, je možná v Mníšku pod Brdy, kde pro Vás máme připravený showroom. Dispozice domu, nemá vliv na cenu! Naše domy, plní požadavky, na energetický štítek B-tedy velmi úsporné. Ceny našich domů, jsou od 25.ooo-35.ooo,-/m2, za kompletně hotový dům na klíč! Možnost prodeje i na splátky!
Prodej rodinného domu 142 m2, pozemek 655 m2, ev.č. 15422120
Ev.č. 15422120 Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme na prodej rodinný dům v obci Těšetice u Znojma o dispozici 4+kk a zastavěné ploše 142 m2, kdy součástí domu je kryté parkovací stání pro jeden osobní automobil. Rodinný dům typu nabízí celkovou užitnou plochu domu 119 m2 s velkorysými výměrami obytných místností, např.: obývací pokoj s kuchyní 38 m2, ložnice 14 m2, pokoj 14 m2, pokoj 14 m2, atd. Přízemní rodinné domy v rámci standardního vybavení jsou realizovány s tepelným čerpadlem pro teplovodní podlahové topení s ohřevem užitkové vody. Domy disponují připraveností pro instalaci fotovoltaické elektrárny po kolaudaci. Namontována jsou plastová okna s trojskly a trojitým těsněním. V obytných místnostech jsou laminátové podlahy EGGER a dlažba v ostatních místnostech. Koupelny jsou realizovány vč. dlažeb, obkladů a zařizovacích předmětů, které jsou blíže popsány ve knize standardů, které rád poskytnu k bližšímu prostudování. Financování a celý proces koupě domu s vámi řešíme individuálně. Existuje mnoho variant financování, které s vámi rádi probereme ještě před vaším rozhodnutím - stačí se nám jen ozvat. S finančním poradcem vám poradíme veškeré varianty a připravíme plán pro celý proces. Je pro vás nejoptimálnější varianta prodat stávající byt či dům a pořídit si nový? I to umíme, ozvěte se nám a všechno podrobně probereme. Projekt "Nad Greenem" nabízí 10 samostatně stojících rodinných domů moderního vzhledu a dobře řešených dispozicích 5+kk a 4+kk na parcelách o výměrách okolo 650 - 700 m2. Jedná se o nízkoenergetické domy v kategorii PENB – velmi úsporná B. Domy splňují očekávaný standard, pohodlí a požadovaný komfort Máte zde možnost využít příležitosti v podobě, jak kvalitního nízkonákladového a moderního bydlení, tak se těšit z výhledu na přilehlý GREEN golfového hřiště a procházkou mít na dosah přehradu v Těšeticích, která je obklopena lesy a přírodou. Místo projektu navazuje na stávající zástavu obce a samozřejmostí v místě je zeleň, chodníky, příjezdové komunikace, kompletní infrastruktura vč. veřejného osvětlení. Obec Těšetice se nachází severovýchodně od Znojma na hlavní silnici směrem na Moravský Krumlov. Obec je svou polohou dobře dostupná ze Znojma (za 10 minut) i z Brna (za 50 minut). Autobus linky 810 a 432 jezdí Těšeticemi denně. V obci je k dispozici mateřská škola, sportovní areál, knihovna, jídelna, obecní úřad, golfové hřiště a přehrada. Ostatní občanská vybavenost jako základní a mateřská škola, doktor, čerpací stanice, restaurace, stavební úřad, apod.. se nachází v sousedních Prosiměřicích, které jsou vzdáleny tři kilometry. Těším se, že mě kontaktujete a domluvíme si společnou schůzku En. náročnost b.: B - Velmi úsporná (80 kWh/m2 za rok) Cena: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej rodinného domu 132 m2, pozemek 655 m2, ev.č. 15422121
Ev.č. 15422121 Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme na prodej rodinný dům v obci Těšetice u Znojma o dispozici 4+kk a zastavěné ploše 132 m2. Rodinný dům nabízí užitnou plochu 109 m2 s velkorysými výměrami obytných místností, např.: obývací pokoj s kuchyní 36 m2, ložnice 14 m2, pokoj 14 m2, pokoj 15 m2. Přízemní rodinné domy v rámci standardního vybavení jsou realizovány s tepelným čerpadlem pro teplovodní podlahové topení s ohřevem užitkové vody. Domy disponují připraveností pro instalaci fotovoltaické elektrárny po kolaudaci. Namontována jsou plastová okna s trojskly a trojitým těsněním. V obytných místnostech jsou laminátové podlahy EGGER a dlažba v ostatních místnostech. Koupelny jsou realizovány vč. dlažeb, obkladů a zařizovacích předmětů, které jsou blíže popsány ve knize standardů, které rád poskytnu k bližšímu prostudování. Financování a celý proces koupě domu s vámi řešíme individuálně. Existuje mnoho variant financování, které s vámi rádi probereme ještě před vaším rozhodnutím - stačí se nám jen ozvat. S finančním poradcem vám poradíme veškeré varianty a připravíme plán pro celý proces. Je pro vás nejoptimálnější varianta prodat stávající byt či dům a pořídit si nový? I to umíme, ozvěte se nám a všechno podrobně probereme. Projekt "Nad Greenem" nabízí 10 samostatně stojících rodinných domů moderního vzhledu a dobře řešených dispozicích 5+kk a 4+kk na parcelách o výměrách okolo 650 - 700 m2. Jedná se o nízkoenergetické domy v kategorii PENB – velmi úsporná B. Domy splňují očekávaný standard, pohodlí a požadovaný komfort. Máte zde možnost využít příležitosti v podobě, jak kvalitního nízkonákladového a moderního bydlení, tak se těšit z výhledu na přilehlý GREEN golfového hřiště a procházkou mít na dosah přehradu v Těšeticích, která je obklopena lesy a přírodou. Místo projektu navazuje na stávající zástavu obce a samozřejmostí v místě je zeleň, chodníky, příjezdové komunikace, kompletní infrastruktura vč. veřejného osvětlení. Obec Těšetice se nachází severovýchodně od Znojma na hlavní silnici směrem na Moravský Krumlov. Obec je svou polohou dobře dostupná ze Znojma (za 10 minut) i z Brna (za 50 minut). Autobus linky 810 a 432 jezdí Těšeticemi denně. V obci je k dispozici mateřská škola, sportovní areál, knihovna, jídelna, obecní úřad, golfové hřiště a přehrada. Ostatní občanská vybavenost jako základní a mateřská škola, doktor, čerpací stanice, restaurace, stavební úřad, apod.. se nachází v sousedních Prosiměřicích, které jsou vzdáleny tři kilometry. Těším se, že mě kontaktujete a domluvíme si společnou schůzku. En. náročnost b.: B - Velmi úsporná (82 kWh/m2 za rok) Cena: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej rodinného domu 200 m2, pozemek 655 m2, ev.č. 15422115
Ev.č. 15422115 Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme na prodej rodinný dům v obci Těšetice u Znojma o dispozici 5+kk a zastavěné ploše 200 m2, kdy součástí domu je garáž pro jeden osobní automobil. Rodinný dům nabízí celkovou užitnou plochu domu 171,1 m2 s velkorysými výměrami obytných místností, např.: obývací pokoj s kuchyní 37 m2, ložnice 16 m2, pokoj 15 m2, pokoj 14 m2.. Přízemní rodinné domy v rámci standardního vybavení jsou realizovány s tepelným čerpadlem pro teplovodní podlahové topení s ohřevem užitkové vody. Domy disponují připraveností pro instalaci fotovoltaické elektrárny po kolaudaci. Namontována jsou plastová okna s trojskly a trojitým těsněním. V obytných místnostech jsou laminátové podlahy EGGER a dlažba v ostatních místnostech. Koupelny jsou realizovány vč. dlažeb, obkladů a zařizovacích předmětů, které jsou blíže popsány ve knize standardů, které rád poskytnu k bližšímu prostudování. Financování a celý proces koupě domu s vámi řešíme individuálně. Existuje mnoho variant financování, které s vámi rádi probereme ještě před vaším rozhodnutím - stačí se nám jen ozvat. S finančním poradcem vám poradíme veškeré varianty a připravíme plán pro celý proces. Je pro vás nejoptimálnější varianta prodat stávající byt či dům a pořídit si nový? I to umíme, ozvěte se nám a všechno podrobně probereme. Projekt "Nad Greenem" nabízí 10 samostatně stojících rodinných domů moderního vzhledu a dobře řešených dispozicích 5+kk a 4+kk na parcelách o výměrách okolo 650 - 700 m2. Jedná se o nízkoenergetické domy v kategorii PENB – velmi úsporná B. Domy splňují očekávaný standard, pohodlí a požadovaný komfort Máte zde možnost využít příležitosti v podobě, jak kvalitního nízkonákladového a moderního bydlení, tak se těšit z výhledu na přilehlý GREEN golfového hřiště a procházkou mít na dosah přehradu v Těšeticích, která je obklopena lesy a přírodou. Místo projektu navazuje na stávající zástavu obce a samozřejmostí v místě je zeleň, chodníky, příjezdové komunikace, kompletní infrastruktura vč. veřejného osvětlení. Obec Těšetice se nachází severovýchodně od Znojma na hlavní silnici směrem na Moravský Krumlov. Obec je svou polohou dobře dostupná ze Znojma (za 10 minut) i z Brna (za 50 minut). Autobus linky 810 a 432 jezdí Těšeticemi denně. V obci je k dispozici mateřská škola, sportovní areál, knihovna, jídelna, obecní úřad, golfové hřiště a přehrada. Ostatní občanská vybavenost jako základní a mateřská škola, doktor, čerpací stanice, restaurace, stavební úřad, apod.. se nachází v sousedních Prosiměřicích, které jsou vzdáleny tři kilometry. Těším se, že mě kontaktujete a domluvíme si společnou schůzku En. náročnost b.: B - Velmi úsporná (81 kWh/m2 za rok) Cena: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.