inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej, Rodinné domy, 275m2 - Cerhenice - Cerhýnky

Kategorie: Domy

Ev.č. 00595
Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme představit prodej velkého dvougeneračního domu v obci Cerhýnky, okres Kolín. Zahrada je tak velká, že spolu s koupí tohoto domu kupujete i další stavební pozemek, kde je možné postavit další dům.
V domě je k dispozici v 1.NP byt 4+kk a v 2.NP byt 4+1 s užitnou plochou celkem 275m2.
Přízemí domu tvoří předsíň, odkud je vstup do sklepa (malá část domu je podsklepena) a chodby, kde se nachází schodiště. Byt v 1.NP se skládá z 3 samostatných pokojů, spíže, kumbálu, kuchyně s jídelnou, koupelny, samostatného WC a chodby. Byt v 2.NP se skládá ze 4 samostatných pokojů, kuchyně, spíže, koupelny a samostatného WC a půdy.

Na podlaze domu je dlažba anebo linoleum. Okna domu jsou dřevěná s venkovními roletami, dům má plechovou střechu. K vytápění sloužil plynový kotel a do domu je zavedena obecní voda a kanalizace.
Dům pochází z roku 1972, je postavený z cihel a je několik let neobýván. Dům je určen ke kompletní rekonstrukci.
Součástí domu je velká zahrada o výměře 2480m2, na které stojí zděná garáž s dílnou a kůlna. Zahrada Vás očaruje díky vzrostlým stromům. Můžete se těšit na ovocné a jehličnaté stromy a i na okrasné keře. Na zahradě je kopaná studna, která je momentálně nevyužívána. Zahrada je dostatečně velká, že se nabízí i varianta ji rozdělit a třeba si na druhé půlce zahrady postavit další dům.
Velkou výhodou domu je, že se nachází ve slepé ulici a tedy poskytuje dostatek klidu a soukromí.

Obec Cerhýnky je malá vesnička vzdálená 13km od Kolína. Za 10 minut jste na dálnici D11, odkud jste v Praze za 40 minut. Hned vedle je obec Cerhenice, odkud jezdí přímý vlak do Prahy a Kolína. Město Pečky leží 6 km od Cerhýnek a najdete kromě školek a škol také veškeré úřady, banky, obchody jako je Tesco a Penny, poštu i zdravotní středisko, knihovnu a restaurace.

Těšíme se na Vás na prohlídce.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Prodej, Rodinné domy,  275m2 - Cerhenice - Cerhýnky
Podobné inzeráty
Prodej rodinné domy Žeravice
Projekt  rodinné domy Žeravice je výjimečný svým nadstandardním přístupem, kde prioritou bylo zvolit veškeré nejmodernější technologie  -  tepelné čerpadlo typu vzduch/voda, centrální větrání vzduchotechnickou jednotkou rekuperací tepla, fotovoltaická elektrárna, elektrické venkovní žaluzie, využití dešťové vody v domě i na zahradě. V garáži každého domu je umístěna nabíječka pro váš elektromobil. Domy jsou rovnoměrně rozdělené na samostné a řadové. Samostatně stojící rodinný dům o dispozici 5+kk, 213,6m2 s pozemkem od 606m2 - 471m2. Řadový dům Vám dispozcičně nabídne 4+kk, 177,6m2 s pozemkem od 398m2 - 275m2. Dům má vše co potřebujete. Zvolili jsme ty nejkvalitnější a nadčasové materiály pro moderní bydlení. Novostavba disponuje kompletně zařízenou kuchyňskou linkou, vestavným šatním nábytkem, koupelnami s velmi elegantním designem. Technická místnost bude disponovat pračkou. Stačí se jen nastěhovat. Naším cílem je splnit sen a očekávání vašeho nového bydlení. Pro více informací kontaktujte makléře. ev.č.: 17037 Info o ceně v RK třída energetické náročnosti budovy: A - Mimořádně úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: řadový druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: centrum obce typ domu: přízemní velikost: 4 pokoje zastavěná plocha (m2): 177 užitná plocha (m2): 398 plocha parcely (m2): 821 počet podlaží objektu: 2
RD 3kk, st. pozemek 2264 m2. Cerhenice u Kolína.
Nabízíme Vám k prodeji samostatný RD, stojící na vlastních pozemcích o celkové výměře 2264 m2 v obci Cerhenice, okres Kolín. Obytná plocha domu o dispozici 3kk je cca 120 m2 a je z 1/3 podsklepen. Dům je k celkové rekonstrukci. Nemovitost je původní, zděná a již málo udržovaná. Nachází se v klidné, slunné a tiché lokalitě okrajové části obce Cerhenice u Kolína. Vytápění je řešeno kotlem na TP. Dům je napojen na vlastní studnu a odpadní voda je svedena do septiku. Přípojka el. energie 220/380V. Obecní vodovod a kanalizace jsou vedeny po hraně parcely. Na velikém rovinatém pozemku s možností stavby dalšího RD je dále několik zděných kůlen na uskladnění dřeva a pod. a několik ovocných stromů a okrasných keřů. Pozemek se nachází v lokalitě původní zástavby rodinných domů v klidné a tiché části obce. V Cerhenicích je veškerá občanská vybavenost a snadná dostupnost Prahy (Černý Most 20min.) a Kolína (11 km) díky hlavnímu tahu v dosahu 2,5 km. Je zde školka, škola, lékař, obchody, restaurace, sportovní vyžití atd.
DVA rodinné domy, 2 garáže, zahrady, Kardašova Řečice
DVA rodinné domy, 2 garáže, zahrady, Kardašova Řečice Exkluzivně nabízíme prodej uzavřeného objektu obdélníkového půdorysu se dvěma rodinnými domy se společným vstupem a vjezdem z hlavní komunikace v okrajové části města Kardašova Řečice, 12 km od Jindřichova Hradce s navazujícími „vesnickými“ stavbami jako stodola s dílnou, chlívek, maštal, zděný „kurník“, letní kuchyně, prádelna a dále navazující členité zahrady za stodolou o celkové výměře 1176 m2. Zastavěná plocha obou domů včetně vedlejších staveb je celkem 1140 m2. Každý dům je podsklepen. Nad každým domem je půdní prostor. Na „zadní“ zahradě za stodolou jsou umístěny 2 garáže, ke kterým je příjezd ze zadní části nemovitosti a dále je zde přístavek na skladování dřeva. Společný vstup-průjezd do nemovitosti je dvoukřídlými vraty, výměra průjezdu je 27,50 m2 s možností parkování 1x osobní vozidlo. V uzavřené části obou domů je zahrada se zastřešenou pergolou. Dům č. 1 – dispozice bytové jednotky je 4+1, obytná plocha je 105 m2, ze společného průjezdu je vstup do velkého sklepa s udírnou i na půdu, Dům č. 2 – dispozice bytové jednotky je 4+1 tak, že 2+1 je v přízemí a 2 pokoje byly zrealizovány z půdního prostoru. Do těchto pokojů je samostatný vstup z průjezdu domu, obytná plocha je cca 80 m2. Ze společného průjezdu je také vstup do sklepa. Technické parametry: elektřina 230/400V pro každý dům zvlášť, voda – veřejný vodovod se společným vodoměrem pro oba domy, za stodolou vlastní studna, kanalizace veřejná, vytápění – tuhá paliva, akumulační kamna, podlahové topení v koupelně (dům č.2), plynová přípojka v domě, v roce 2000 nová střecha, nová plastová okna v obou domech na straně „do ulice“, do zahrady původní dřevěná, zachovalé „parketové“ podlahy v obytných místnostech, krbová kamna. Domy jsou doporučeny k modernizaci dle vlastních představ. Vhodné pro velkou rodinu dvou generací nebo i pro rodiny sourozenců. Výhodná koupě pro Vás, kdy cena jednoho rodinného domu je nižší než současná tržní cena bytu. Vhodná i kombinace: vaše bydlení+druhý dům investice. „Zadní“ zahrada čtvercového půdorysu o výměře 461 m2 může být i stavebním pozemkem, nyní bez inženýrských sítí. Veškerá občanská vybavenost přímo v městě Kardašova Řečice, vlakové nádraží cca 250 m od nemovitosti, ve vzdálenosti cca 1 km „Velký“ rybník s okolní přírodou. Na nemovitosti neváznou žádná omezení ani zástavy. K dispozici ihned. Nemovitost je nabízena jako jeden celek. Zajistíme veškerý právní a realitní servis včetně zajištění financování. O více info o nabídce pište na email: vera.kalinova@
Prodej domu 275m2, Praha 6 - Ruzyně
CENA K JEDNÁNÍ Dovolujeme si Vám nabídnout Rodinný Dům s výměrou celkem 275m2, jenž se nachází v západním okraji hl. m. Prahy v části Ruzyně, v sousedství rodinných domů a obory Hvězda. Dům byl postaven před 70 lety na pozemku o ploše 676m2 a byl průběžně opravován. Nikdy však neprošel celkovou rekonstrukcí. Dům je postaven z pálených cihel a betonových tvárnic. Dům je rozdělen na přízemí, 1.NP a 2.NP. V přízemí se nachází samostatná bytová jednotka o ploše 75m2 s dispozicí 2+kk. V patrech se nachází mezonetový byt o dispozici 4+1 a ploše 200m2. V každém z nadzemních podlaží se nachází koupelna s toaletou a v 1.NP také kuchyně. Všechny pokoje v domě jsou velmi prostorné a krásně světlé. Dům je napojen na veškeré IS (voda, plyn, elektřina, kanalizace). Elektřina v mědi, rozvody vody v plastu, odpady v kamenině, rozvod topení je železný. Vytápění je řešeno plynovým kotlem. Podlahy jsou opatřeny keramickou dlažbou, parketami a koberci. Okna jsou plastová (izolační dvojskla). Střešní krytina z r. 2004, okapy z pozinkovaného plechu. Dům není izolovaný, místy má opadanou fasádu. Na pozemku stojí garáž, která je připojena k domu a je v havarijním stavu. Dům je před rekonstrukcí (fasáda, zateplení, hydroizolace). Zahrada domu je situována na jižní stranu, je mírně svažitá ,s výhledem do sousedních zahrad a zastavěného údolí se zelení. Na pozemku se nachází stání pro auto s přístupem z ulice. Čelní plot je řešen posuvnými vraty a vstupní brankou. Na pozemku je několik vzrostlých stromů a okrasných keřů převážně lemujících hranici zahrady. Energetická náročnost v kat. G. Nabídka prodeje je zajímavá pro své umístění s možnosti zrekonstruovat dům i zahradu podle vlastních představ, příp. zvýšit dům v souladu s okolní zástavbou. Dům se nachází v blízkosti vstupu do Obory Hvězda, pro vycházky lze využít i nedaleký park Ladronka, přírodní rezervaci Divoká Šárka nebo lesopark Řepy. V místě je veškerá občanská vybavenost, školka, škola, gymnázium, Letiště Václava Havla 6 km. Dobrá dopravní dostupnost – v docházkové vzdálenosti je autobusová a tramvajová168 (Bílá Hora – Nové Butovice) a vlakové nádraží Praha – Ruzyň. Pokud máte zájem o více informací či prohlídku nemovitosti, neváhejte mne prosím kontaktovat! Lokalita: Praha - Ruzyně, Nad Višňovkou Poznámka k ceně: CENA K JEDNÁNÍ Číslo nabídky: HZ141704 Počet pokojů: 7 Užitná plocha: 275 Plocha pozemku: 676 Plocha zahrady: 400 Budova: Cihlová Okolí: Klidná část obce Stav: Dobrý Podlaží celkem: 3 Elektrika: 230/400V Voda: Vodovod Kanalizace: Ano Plyn: Ano Parkování v garáži: ANO Parkování na ulici: ANO
Dřevostavby, modulové domy
Domy jsou určeny především k trvalému bydlení k rekreaci,podnikání atd.Nízkoenergetické a úsporné domy energetické náročnosti budovy zařazeny v kategorii"B"velmi úsporný. Domy montujeme přímo na našich výrobních prostorech nebo u zákazníka na pozemku.Domy mají tepelně izolační a zvukové izolace.Izolace Isover tloušťka stěny 28cm,stropu 26cm,podlahy 24cm.Odvětrávaná fasáda,podbití, je v ceně včetně vybavené koupelny+obklady a dlažby,bojlér 80l,podlahových krytin,LED světel,interiérových dveří s obložkami,výmalby.Jedná se o dřevostavby které jsou postaveny na ocelovém rámu,různých rozměrů a velikostí. Plastová okna VEKRA,vnitřní stěny z FERMACELLU(ten má lepší vlastnosti než sádrokarton) Modulový dům se usazuje na betonové patky nebo zemní vruty.Tato stavba se dá objednat dle přání a rozměru zákazníka dle projektové dokumentaceta je v ceně domu,zařizujeme i "ohlášení stavby"na úřadech.Všechny domy jsou kolaudovatelné. Dům je předán k nastěhování. Cena zastavěné plochy činí 23.280,-Kč/m2+DPH
Modulové dřevostavby všech velikostí
Nabízíme Vám modulové dřevostavby, jako rychlou možnost bydlení, s nízkými provozními náklady!! Naše modulové domy, jsou kompletně zateplené a plně připravené k užívání, (vč.obkladů, dlažeb, podlahy, koupelna, fasáda,okna,atd.) a to jako klasické rodinné domy, kanceláře, garáže a nebo jako víkendové domy. Naše domy, lze realizovat jako rychlejší alternativu k již hotovým projektům zděných domů. K cenové nabídce, Vám připravíme vizualizaci zdarma, pro lepší představu o finální podobě. Prohlídka našich domů a ostatních staveb, včetně technického poradenství, je možná v Mníšku pod Brdy, kde pro Vás máme připravený showroom. Dispozice domu, nemá vliv na cenu! Naše domy, plní požadavky, na energetický štítek B-tedy velmi úsporné. Ceny našich domů, jsou od 25.ooo-35.ooo,-/m2, za kompletně hotový dům na klíč! Možnost prodeje i na splátky!