inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej, Rodinné domy, 7+1 210m2, zahrada 787m2, dvougaráž P

Kategorie: Domy

Ev.č. 00132
Exkluzivně nabízím nízkoenergetický, pohodlný, praktický samostatný rodinný dům 7+1 s terasou a upravenou zahradou v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra. Novostavba domu Elegant 123 se samostatnou dvougaráží.
Dispozice: přízemí - vstupní hala, technická místnost s tepelným čerpadlem země/voda pro vytápění a ohřev vody zcela zdarma, pokoj pro hosty - vstup na terasu a zahradu, pracovna, oddělená kuchyně se spíží, prostorný obývací pokoje s krbem, vstupem na terasu a krásnou zahradu.
První patro: čtyři pokoje se samostatnými vstupy z centrální chodby, komora, samostatná toaleta, velká koupelna. Dům má vysoké stropy: v přízemí 2,80m a v patře 2,40m, je kompletně zateplen, v přízemí domu podlahové vytápění. Interiér (dveře, zárubně, podlahy a schodiště - vše z přírodních materiálů).
Dům je postaven z kvalitního materiálu, v domě bude ponechán vestavěný nábytek (skříně) a kuchyňská linka se spotřebiči.
Nemovitost je velice pečlivě udržována, zahrada skýtá naprosté soukromí, kde najdete jak ovocné stromy, tak okrasné rostliny.
Na pozemku je postavena samostatná dvougaráž s elektrickými vraty a pojezdovou bránou.
Dům není zatížen hypotékou, volný dle dohody.
Velkým bonusem je tepelné čerpadlo země/voda ( zcela zdarma), provozní náklady jsou menší, než za byt.
Pakoměřice jsou součástí obce Bořanovice těsně za severní hranicí Prahy směrem na Mělník. Najdeme zde zámek Pakoměřice, občanská vybavenost v přilehlé Líbeznici - obchody, základní škola, mateřská školka, lékař, vyhlášené zahradnictví, Divadlo kouzel P.K..
Výborná dopravní dostupnost do centra.
Další informace a prohlídku této krásné nemovitosti ráda zajistím.
Doporučuji.
En. náročnost b.: B - Velmi úsporná (234.2 kWh/m2 za rok)
Cena: velice nízké provozní náklady - elektřina, vodné a stočné, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej, Rodinné domy, 7+1  210m2, zahrada 787m2, dvougaráž P
Podobné inzeráty
DVA rodinné domy, 2 garáže, zahrady, Kardašova Řečice
DVA rodinné domy, 2 garáže, zahrady, Kardašova Řečice Exkluzivně nabízíme prodej uzavřeného objektu obdélníkového půdorysu se dvěma rodinnými domy se společným vstupem a vjezdem z hlavní komunikace v okrajové části města Kardašova Řečice, 12 km od Jindřichova Hradce s navazujícími „vesnickými“ stavbami jako stodola s dílnou, chlívek, maštal, zděný „kurník“, letní kuchyně, prádelna a dále navazující členité zahrady za stodolou o celkové výměře 1176 m2. Zastavěná plocha obou domů včetně vedlejších staveb je celkem 1140 m2. Každý dům je podsklepen. Nad každým domem je půdní prostor. Na „zadní“ zahradě za stodolou jsou umístěny 2 garáže, ke kterým je příjezd ze zadní části nemovitosti a dále je zde přístavek na skladování dřeva. Společný vstup-průjezd do nemovitosti je dvoukřídlými vraty, výměra průjezdu je 27,50 m2 s možností parkování 1x osobní vozidlo. V uzavřené části obou domů je zahrada se zastřešenou pergolou. Dům č. 1 – dispozice bytové jednotky je 4+1, obytná plocha je 105 m2, ze společného průjezdu je vstup do velkého sklepa s udírnou i na půdu, Dům č. 2 – dispozice bytové jednotky je 4+1 tak, že 2+1 je v přízemí a 2 pokoje byly zrealizovány z půdního prostoru. Do těchto pokojů je samostatný vstup z průjezdu domu, obytná plocha je cca 80 m2. Ze společného průjezdu je také vstup do sklepa. Technické parametry: elektřina 230/400V pro každý dům zvlášť, voda – veřejný vodovod se společným vodoměrem pro oba domy, za stodolou vlastní studna, kanalizace veřejná, vytápění – tuhá paliva, akumulační kamna, podlahové topení v koupelně (dům č.2), plynová přípojka v domě, v roce 2000 nová střecha, nová plastová okna v obou domech na straně „do ulice“, do zahrady původní dřevěná, zachovalé „parketové“ podlahy v obytných místnostech, krbová kamna. Domy jsou doporučeny k modernizaci dle vlastních představ. Vhodné pro velkou rodinu dvou generací nebo i pro rodiny sourozenců. Výhodná koupě pro Vás, kdy cena jednoho rodinného domu je nižší než současná tržní cena bytu. Vhodná i kombinace: vaše bydlení+druhý dům investice. „Zadní“ zahrada čtvercového půdorysu o výměře 461 m2 může být i stavebním pozemkem, nyní bez inženýrských sítí. Veškerá občanská vybavenost přímo v městě Kardašova Řečice, vlakové nádraží cca 250 m od nemovitosti, ve vzdálenosti cca 1 km „Velký“ rybník s okolní přírodou. Na nemovitosti neváznou žádná omezení ani zástavy. K dispozici ihned. Nemovitost je nabízena jako jeden celek. Zajistíme veškerý právní a realitní servis včetně zajištění financování. O více info o nabídce pište na email: vera.kalinova@
Dům Jičín, Robousy
Dům se stodolou a velkou zahradou - Jičín. Nabízíme Vám rodinný dům v Jičíně ve velmi žádané lokalitě na adrese Robousy 156. Velkou výhodou domu je velká zahrada, pěkný dvůr, dostatek parkovacího místa a hlavně krásná, zděná stodola. Budoucí majitel kupuje také jistou formu investice, kde pozemky za zahradou jsou v rezervě územního plánu ploch k bydlení a je tak možné, že do budoucna by mohl odprodat část velké zahrady a výrazně zhodnotit svou investici. Nemovitost není pod žádnou zástavou ani věcným břemenem a je připravena k okamžitému prodeji. Máme zpracovanou hloubkovou inspekci domu od Nemopas - DEK, kterou zasíláme na požádání emailem. Lokalita: Dům se nachází cca 3 minuty automobilem od centra Jičína, kde je veškerá občanská vybavenost. (škola, školka, doktor, pošta, posilovna, restaurace, nákupní střediska atd..) Ve středu Roubous, které se nachází zhruba 5 min. chůze nalezneme hostinec, dále školu. Máme informace, že do 50 metrů od domu má vzniknout nová zubní ordinace. Autobusová zastávka blízko u domu. O tradičním městu pohádek Jičíně a Českém ráji věřím, že nemusíme psát… Sítě – dle webu „Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Královéhradeckého kraje“ se nachází v ulici kanalizace (nutno ověřit možnost napojení), odpad je nyní sveden do velkého septiku za domem. Je zde možnost připojení na elektřinu a voda je přivedená do domu. Ze sítí má tedy nový majitel možnost připojit obecní odpad, elektřinu i vodu. Dle územního plánu (jedná se o bydlení rodinné) a okolní zástavby je možnost využít rychlou stavbu a rekonstrukci stávajícího objektu tzv. „na ohlášku“ a mít tak rychlý dům 3+1 s funkční stodolou a dalšími přístavky, nebo je možné změnit projekt a zvednout. Navíc pozemek je plochách „bydlení rodinné“ zahrnut celý včetně zahrady – tedy celkem 1314 m². Z územního plánu – bydlení rodinné: o stabilizované území - rodinné domy - ve vazbě na centrum max. 3 NP, v okrajových částech max. 2 NP o plochy změn – dle podmínek vyuţití viz. kap C)2. Vymezení zastavitelných ploch o není přípustná výstavba nových rodinných domků v zahradách stávajících rodinných domků mimo uliční čáru o intenzita vyuţití pozemků – cca 650 - 1200 m² / 1RD Dům je určen k rekonstrukci dle svých představ. Nový majitel tak získá hezký dům v žádané lokalitě s novou zástavbou s docházkou do Jičína. Zděna stodola může být využita po úpravách jako kancelář, dílna, parkovaní pro více vozidel, nebo i wellness zóna s francouzským oknem. Díky vjezdu je zde stále hodně parkovacích míst. Plocha s domem, nádvořím a stodolou činí prostorných 435 m², navíc za stodolou je 879 m² velká zahrada s okrasnými stromy, která na svém konci nenavazuje na žádné sousedy. Pro zájemce posíláme dokumenty a videoprohlídku nemovitosti emailem. Prohlídky možné dle domluvy.
Dřevostavby, modulové domy
Domy jsou určeny především k trvalému bydlení k rekreaci,podnikání atd.Nízkoenergetické a úsporné domy energetické náročnosti budovy zařazeny v kategorii"B"velmi úsporný. Domy montujeme přímo na našich výrobních prostorech nebo u zákazníka na pozemku.Domy mají tepelně izolační a zvukové izolace.Izolace Isover tloušťka stěny 28cm,stropu 26cm,podlahy 24cm.Odvětrávaná fasáda,podbití, je v ceně včetně vybavené koupelny+obklady a dlažby,bojlér 80l,podlahových krytin,LED světel,interiérových dveří s obložkami,výmalby.Jedná se o dřevostavby které jsou postaveny na ocelovém rámu,různých rozměrů a velikostí. Plastová okna VEKRA,vnitřní stěny z FERMACELLU(ten má lepší vlastnosti než sádrokarton) Modulový dům se usazuje na betonové patky nebo zemní vruty.Tato stavba se dá objednat dle přání a rozměru zákazníka dle projektové dokumentaceta je v ceně domu,zařizujeme i "ohlášení stavby"na úřadech.Všechny domy jsou kolaudovatelné. Dům je předán k nastěhování. Cena zastavěné plochy činí 23.280,-Kč/m2+DPH
Modulové dřevostavby všech velikostí
Nabízíme Vám modulové dřevostavby, jako rychlou možnost bydlení, s nízkými provozními náklady!! Naše modulové domy, jsou kompletně zateplené a plně připravené k užívání, (vč.obkladů, dlažeb, podlahy, koupelna, fasáda,okna,atd.) a to jako klasické rodinné domy, kanceláře, garáže a nebo jako víkendové domy. Naše domy, lze realizovat jako rychlejší alternativu k již hotovým projektům zděných domů. K cenové nabídce, Vám připravíme vizualizaci zdarma, pro lepší představu o finální podobě. Prohlídka našich domů a ostatních staveb, včetně technického poradenství, je možná v Mníšku pod Brdy, kde pro Vás máme připravený showroom. Dispozice domu, nemá vliv na cenu! Naše domy, plní požadavky, na energetický štítek B-tedy velmi úsporné. Ceny našich domů, jsou od 25.ooo-35.ooo,-/m2, za kompletně hotový dům na klíč! Možnost prodeje i na splátky!
Prodej rodinného domu 7+1 se stavebním pozemkem, ul. Polní,
Hledáte rodinné a příjemné bydlení v Karviné kousek od centra města? Máme pro Vás nově v nabídce rodinný dům s dispozicí 7+1 se stavebním pozemkem o velikosti 3450 m². Rodinný dům byl postaven v roce 1910, jedná se tedy o původní stav domu. Nabízí se nekonečné množství variant dokončení domu dle vašich představ a vlastních požadavků. Přízemí rodinného domu tvoří vstupní chodba, dva samostatné pokoje, koupelna, WC, obývací pokoj a prostorná kuchyň. V 1. nadzemním podlaží je vstupní chodba, tří neprůchozí samostatné pokoje, koupelna s vanou a WC. Celková parcela o výměře 4270 m². Na pozemek je možný vstup ze dvou míst, právě díky dvěma přístupům a velikosti pozemku je možné zde postavit i další rodinné domy s vlastním příjezdem. Tyto stavební parcely jsou uvedené v územním plánovaní města Karviná jako stavební, kde je hlavní využití: domy smíšené, obytné - městské. Není zde stanoven možný počet nově vystavených rodinným domů. Tento pozemek je plnohodnotný a vhodný na výstavbu dalších rodinných domů. Na zahradě je krásné velké jezírko, kde můžete trávit příjemné chvíle k relaxaci. Součástí domu je hospodářská budova. Obytná plocha domu je 210 m², zastavěná plocha 302 m², zahrada 601 m² a samostatná část stavebního pozemku zahrnuje plochu krásných 3450 m². Celkem pozemek má 4 270 m². Velkou předností této nemovitosti je její lokalita, všude kousek. Kompletní občanská vybavenost školy, školky, autobus, vlak, sportovní využití, obchodní domy a mnoho dalších. Příjemné a klidné bydlení v části města Karviné, kde si zaručeně zajistíte pohodlí a v dnešní době tolik vyhledávané soukromí. Pokud hledáte bydlení právě v Karviné, neváhejte kontaktovat naši kancelář, rádi Vám zprostředkujeme prohlídku této nemovitosti. BO! s námi rostou příběhy... ev.č.: 1958 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 302 užitná plocha (m2): 290 plocha parcely (m2): 4270 počet podlaží objektu: 2
Prodej rodinného domu v Mlýnech-Hrob,okr.Teplice
Prodám větší rodinný dům v alpském stylu o dvou bytových jednotkách se dvěma umístěn v krásné slunečné krajině pod Krušnými horami.Nedaleko se nachází lyžařské středisko Mikulov a Moldava,s horou Bouřńák 869m.n.m.Do okresního města Teplice je to cca 8 km.Do Litvínova asi 10 km.Součástí pozemku je ovocná zahrada.Na jejím konci je prostorná dvougaráž,jako samostatný objekt.Prodává se s rodinným domem jako celek.Kolem domu je složen rozličný materiál jako dřevo na topení,chodníkové dlaždice a další.Je připraven k dalšímu zvelebování zahrady a okolí domu.Vytápění domu a teplou vodu zajiš´tuje kotel na uhlí.V prvním podlaží je byt 3+1 s balkonem.Ve druhém podlaží je byt 2+1 s balkonem.V místnostech zůstává po prodeji řada věcí,které by mohly mít sběratelskou hodnotu.Vzhledem k vysokému věku majitele už není v jeho silách prostory udržovat.Dům však skrývá velký potenciál pro toho,kdo by si jej dokázal upravit podle svých představ.Prostory jsou i pro dvě rodiny. Vzhledem k výše uvedeným skutečnostem i k situaci na trhu s nemovitostmi, majitel požaduje kupní cenu:2.580 tis.Kč.Tato je přiměřená k velikosti a okolí domu-zahrada,dvougaráž atd. a velkým možnostem jeho dalšího zvelebení.RK a reali´táci nevolat.Jen vážnému zájemci s financemi umožníme prohlídku.