inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej, Rodinné domy, 80 m2 - Velká Kraš, ev.č. 00032

Kategorie: Domy

Ev.č. 00032
V zastoupení majitele nabízíme rodinný dům na samotě o velikosti 80 m2 v obci Velká Kraš. Dům je v původním, ale udržovaném stavu, velkou výhodou je vytápění novým tepelným čerpadlem, které bylo instalováno před 2 lety, dále je v domě starší elektrický kotel jako druhotný zdroj tepla.

Dům lze využívat jako 2 bytové jednotky 1+1 a 2+1. V prvním nadzemním podlaží nalezneme prosklenou předsíň, samostatné WC, koupelnu s vanou, dále pak kuchyň a jeden obytný pokoj. V druhém nadzemním podlaží se nachází kuchyň s přístupem na terasu, obývací pokoj a ložnice, je zde také vstup na půdu, kterou lze využívat jako odkládací prostor a nebo zrekonstruovat na další obytnou místnost. Dům je částečně podsklepen a v každém obytném pokoji je možnost zavedení krbových kamen.

K domu patří pozemek o rozloze 672 m2 na kterém kromě domu nalezneme kůlnu, garáž a ovocné stromy. Odpady jsou řešeny septikem, ale je zde možnost připojení do kanalizace, dům je napojen na obecní vodu ale náleží k němu vlastní studna, kterou nalezneme ve sklepě.

V okolí nalezneme mnoho cyklostezek a nedaleko se nachází koupaliště Černý Potok. Tato nemovitost má úžasné kouzlo, které ucítíte až při osobní prohlídce místa, proto neváhejte a kontaktujte našeho realitního makléře pro domluvení termínu. Zajistíme nejvýhodnější financování na trhu, sazby od 5,49%.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: + provize RK, včetně právního servisu.
Prodej, Rodinné domy,  80 m2 - Velká Kraš, ev.č. 00032
Podobné inzeráty
RD s pozemkem (1181m2), Velká Kraš, okr. Jeseník, Olomoucký
Předmětem dobrovolné aukce je rodinný dům s pozemkem o výměře (1181m2) v obci Velká Kraš, okr. Jeseník, Olomoucký kraj. Obec Velká Kraš sousedí na severu s Polskem (gmina Otmuchów) a obcí Bernartice, na jihozápadě s obcí Kobylá nad Vidnavkou, na jihovýchodě s obcemi Černá Voda a Stará Červená Voda a na východě s městem Vidnava. Od okresního města Jeseník je vzdálena 16 km a od krajského města Olomouc 86 km. Dům má 2NP a půdu, která může sloužit k další přestavbě na obytnou část domu. V přízemí se nachází garáž, chodba a 5 místností k rekonstrukci. Ve 2.NP (150m2), kuchyň s obývákem (80m2), 2 pokoje, malá šatna, chodba, koupelna a WC – aktuální rekonstrukce. Ve 3.NP půda Podlahy – parkety a dlažba, nové odpady, elektroinstalace, nová vodoinstalace – voda z řádu, na pozemku je studna. Dům je částečně podsklepen cca 1/3. Nemovitost je možné obývat za současného stavu s drobnými kosmetickými úpravami nebo provést celkovou rekonstrukci dle svých představ. Elektronická aukce se bude konat 20.4.2023 od 14:00 do 14:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portálu: Prohlídka se bude konat dne 13.4.2023 od 15:30 hodin, pouze po telefonické domluvě na čísle 222 301 u aukčního specialisty Tomáše Klimka. Pokud se na prohlídku nikdo nepřihlásí, konat se nebude. Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav nemovitosti, zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.
Prodej, Vila,  451 m2 - Karlovy Vary, ev.č. 00032
Ev.č. 00032 Exkluzivně prodáváme prostorný rodinný dům se zahradou, který se nachází pouhých 650 metrů od slavného hotelu Thermal   Dům leží v poklidné rezidenční oblasti, která je lemována vzrostlými stromy a okouzlí Vás svou mírumilovnou atmosférou. Dům je velice prostorný, s celkovou užitnou plochou téměř 451 m2 je vhodný i pro velmi rozvětvenou rodinu a leží na pozemku o celkové výměře 547 m2. Dům je rozdělen do 3 podlaží.   1NP Přes oddělené schodiště se dostaneme do bytu 5+1 který se skládá z obývacího pokoje spojený s jídelnou, další pokoj sloužil jako pracovna francouzská okna poskytují výhledy do zahrady a propojují tuto část domu s venkovní terasou. Nutno zmínit relaxační místnost s vířivkou. Dále se nachází toaleta, spíž. 2NP V dalším patře domu pak 2 ložnice, pokoj pro hosty, šatna a koupelna s vanou a dále pak v přízemí bytová jednotka o dispozici 2+1 s Obývacím pokojem, ložnicí, koupelnou, balkónem. Součástí nemovitosti je také garáž o celkové ploše 50 m2 minimálně pro 2 auta což jistě oceníte   Nutno zmínit fakt, že dům by se hodil i jako sídlo firmy. Výborná lokalita centru města.   Vytápění je na plynový kotel.   Klenotem tohoto domu je působivá okrasná zahrada s dřevěným altánkem a propojeným s terasou 65 m2 uzpůsobená k posezení, grilování a hodování na čerstvém vzduchu.   Pár kroků od domu se nachází centrum lázeňského města Karlovy Vary s hustou sítí restaurací a vyžití městského stylu. Karlovy Vary jsou hlavním městem Karlovarského kraje, v západních Čechách. V místě najdete veškerou občanskou vybavenost. Školy, školky, dětská hřiště, supermarkety, poštu, lékaře a další služby. Doporučujeme prohlídku! Atmosféra tohoto místa je vskutku neskutečná. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, bez právního servisu.
DVA rodinné domy, 2 garáže, zahrady, Kardašova Řečice
DVA rodinné domy, 2 garáže, zahrady, Kardašova Řečice Exkluzivně nabízíme prodej uzavřeného objektu obdélníkového půdorysu se dvěma rodinnými domy se společným vstupem a vjezdem z hlavní komunikace v okrajové části města Kardašova Řečice, 12 km od Jindřichova Hradce s navazujícími „vesnickými“ stavbami jako stodola s dílnou, chlívek, maštal, zděný „kurník“, letní kuchyně, prádelna a dále navazující členité zahrady za stodolou o celkové výměře 1176 m2. Zastavěná plocha obou domů včetně vedlejších staveb je celkem 1140 m2. Každý dům je podsklepen. Nad každým domem je půdní prostor. Na „zadní“ zahradě za stodolou jsou umístěny 2 garáže, ke kterým je příjezd ze zadní části nemovitosti a dále je zde přístavek na skladování dřeva. Společný vstup-průjezd do nemovitosti je dvoukřídlými vraty, výměra průjezdu je 27,50 m2 s možností parkování 1x osobní vozidlo. V uzavřené části obou domů je zahrada se zastřešenou pergolou. Dům č. 1 – dispozice bytové jednotky je 4+1, obytná plocha je 105 m2, ze společného průjezdu je vstup do velkého sklepa s udírnou i na půdu, Dům č. 2 – dispozice bytové jednotky je 4+1 tak, že 2+1 je v přízemí a 2 pokoje byly zrealizovány z půdního prostoru. Do těchto pokojů je samostatný vstup z průjezdu domu, obytná plocha je cca 80 m2. Ze společného průjezdu je také vstup do sklepa. Technické parametry: elektřina 230/400V pro každý dům zvlášť, voda – veřejný vodovod se společným vodoměrem pro oba domy, za stodolou vlastní studna, kanalizace veřejná, vytápění – tuhá paliva, akumulační kamna, podlahové topení v koupelně (dům č.2), plynová přípojka v domě, v roce 2000 nová střecha, nová plastová okna v obou domech na straně „do ulice“, do zahrady původní dřevěná, zachovalé „parketové“ podlahy v obytných místnostech, krbová kamna. Domy jsou doporučeny k modernizaci dle vlastních představ. Vhodné pro velkou rodinu dvou generací nebo i pro rodiny sourozenců. Výhodná koupě pro Vás, kdy cena jednoho rodinného domu je nižší než současná tržní cena bytu. Vhodná i kombinace: vaše bydlení+druhý dům investice. „Zadní“ zahrada čtvercového půdorysu o výměře 461 m2 může být i stavebním pozemkem, nyní bez inženýrských sítí. Veškerá občanská vybavenost přímo v městě Kardašova Řečice, vlakové nádraží cca 250 m od nemovitosti, ve vzdálenosti cca 1 km „Velký“ rybník s okolní přírodou. Na nemovitosti neváznou žádná omezení ani zástavy. K dispozici ihned. Nemovitost je nabízena jako jeden celek. Zajistíme veškerý právní a realitní servis včetně zajištění financování. O více info o nabídce pište na email: vera.kalinova@
Prodej, Rodinné domy - vícegenerační,  190 m2, pozemek 1178
Ev.č. 00032 Hledáte nemovitost pro vícegenerační rodinné bydlení či zajímavou investiční příležitost v oblasti nájemního bydlení ve velmi lukrativní lokalitě? V tom případě pro vás máme exkluzivní nabídku na prodej nemovitosti, která splňuje obojí. Jedná se o zateplený dům s plastovými okny a garáží o užitné ploše 190 m2 s rozlehlým, dle územního plánu, dále zastavitelným pozemkem o výměře 1178 m2, umístěný v klidné zástavbě rodinných domů v ul. Maxe Švabinského, Jablonec nad Nisou – Rýnovice. Nemovitost nabízí možnost pohodlně vybudovat až tři samostatné bytové jednotky různých dispozic. V suterénu domu nalezneme prostorný pokoj, koupelnu s rohovou vanou a sprchovým koutem, dále pak kotelnu, sklad paliva, technickou místnost a další využitelný prostor pod schodištěm. Hlavním vchodem do domu se dostaneme do 1.NP, které disponuje bytovou jednotkou o dispozici 2+1 s výstupem na zahradu. Nalezneme zde prostorný pokoj s kuchyňským koutem, další pokoj se zabudovaným sprchovým koutem, kde lze oddělením části pokoje vybudovat plnohodnotnou koupelnu. Samostatné WC je umístěno v mezipatře domu. Po schodišti vystoupáme do 2.NP, kde se nachází mezonetový byt 3+1 po rekonstrukci s balkónem a terasou. Na terasu lze snadno přistavět, čímž můžeme docílit větší dispozice bytu. Podkroví je zateplené a nabízí velkoryse prostorný pokoj se samostatnou šatnou či úložným prostorem. Dům je napojen na vodovodní řád, odpady řešeny septikem, vytápění je zajištěno elektrokotlem a kotlem na tuhá paliva. Pokud toužíte po soukromí a možnosti relaxace či posezení s přáteli, budete nadšeni, jelikož k domu náleží udržovaná zahrada s okrasnými dřevinami, bazénem, ohništěm, posezením, zahradním domkem a se spoustou zeleně a prostoru k vyžití. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře o prohlídku nemovitosti, s financováním rádi pomůžeme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Dřevostavby, modulové domy
Domy jsou určeny především k trvalému bydlení k rekreaci,podnikání atd.Nízkoenergetické a úsporné domy energetické náročnosti budovy zařazeny v kategorii"B"velmi úsporný. Domy montujeme přímo na našich výrobních prostorech nebo u zákazníka na pozemku.Domy mají tepelně izolační a zvukové izolace.Izolace Isover tloušťka stěny 28cm,stropu 26cm,podlahy 24cm.Odvětrávaná fasáda,podbití, je v ceně včetně vybavené koupelny+obklady a dlažby,bojlér 80l,podlahových krytin,LED světel,interiérových dveří s obložkami,výmalby.Jedná se o dřevostavby které jsou postaveny na ocelovém rámu,různých rozměrů a velikostí. Plastová okna VEKRA,vnitřní stěny z FERMACELLU(ten má lepší vlastnosti než sádrokarton) Modulový dům se usazuje na betonové patky nebo zemní vruty.Tato stavba se dá objednat dle přání a rozměru zákazníka dle projektové dokumentaceta je v ceně domu,zařizujeme i "ohlášení stavby"na úřadech.Všechny domy jsou kolaudovatelné. Dům je předán k nastěhování. Cena zastavěné plochy činí 23.280,-Kč/m2+DPH
Modulové dřevostavby všech velikostí
Nabízíme Vám modulové dřevostavby, jako rychlou možnost bydlení, s nízkými provozními náklady!! Naše modulové domy, jsou kompletně zateplené a plně připravené k užívání, (vč.obkladů, dlažeb, podlahy, koupelna, fasáda,okna,atd.) a to jako klasické rodinné domy, kanceláře, garáže a nebo jako víkendové domy. Naše domy, lze realizovat jako rychlejší alternativu k již hotovým projektům zděných domů. K cenové nabídce, Vám připravíme vizualizaci zdarma, pro lepší představu o finální podobě. Prohlídka našich domů a ostatních staveb, včetně technického poradenství, je možná v Mníšku pod Brdy, kde pro Vás máme připravený showroom. Dispozice domu, nemá vliv na cenu! Naše domy, plní požadavky, na energetický štítek B-tedy velmi úsporné. Ceny našich domů, jsou od 25.ooo-35.ooo,-/m2, za kompletně hotový dům na klíč! Možnost prodeje i na splátky!