inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rodinného domu 120 m², pozemek 245 m²

Kategorie: Domy

Nabízíme Vám na prodej rodinný dům se zahradou v lukrativní lokalitě - bezprostřední blízkost centra města Nový Bydžov, ul. Na Šarlejích.

Nový Bydžov se nachází 10 km od města Chlumec nad Cidlinou a 30 km od statutárního města Hradec Králové.
V těsné blízkosti domu se nachází široká a pestrá škála sportovních a volnočasových aktivit (cyklostezky, fotbalový stadion, zimní stadion, tenisový kurt, sportovní hala, atd.).

Dispozice domu:
- zádveří, vstupní chodba (z chodby je samostatný vstup do každého pokoje), obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, dětský pokoj, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC a pavlač
Půda: vstup z chodby po dřevěných schodech, možnost vestavby dalších obytných místností
Celý dům je podsklepený (vstup z chodby nebo ze zahrady).

Dům prošel částečnou rekonstrukcí: elektroinstalace v mědi, rozvody vody a odpadů v plastu, nový kotel, nová kuchyňská linka, nová koupelna + WC, atd.

Dům je napojen na elektřinu, plyn, obecní kanalizaci a vodovod.

Výhody domu:
- dům díky své poloze nabízí potřebný klid a soukromí
- zahrádka
- veškerá občanská vybavenost v dochozí vzdálenosti (MŠ, ZŠ, supermarkety, potraviny, restaurace, česká pošta, lékárna, vlakové nádraží, autobusové zastávky, čerpací stanice, hřiště, koupaliště, atd.)

Oplocený pozemek disponuje příjemnou zahrádkou, která nabízí možnost klidného posezení s rodinou či přáteli, dostatek místa pro bazén, nebo pozemek lze využívat i k pěstování vlastních potravin.

Dům je bez právních vad, věcných břemen nebo dalších omezení.

Nákup a případnou rekonstrukci domu lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme za velmi lukrativních podmínek.

Více informací a možností při prohlídce nemovitosti, na kterou Vás srdečně zve Dominik Hlavatý.

Energetický štítek zatím nebyl vypracován, proto je ze zákona uváděna nejméně ekonomická třída.
★ Operace: Prodej
★ Typ nemovitosti: Dům, vila
★ Okres: Hradec Králové
★ Adresa: Nový Bydžov, Nový Bydžov, Na Šarlejích
★ Celkem podlaží: 1
★ Plocha užitná: 120 m2
★ Plocha vlastního pozemku: 245 m2
★ Druh objektu: cihlová
★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sprchový kout, Krb, Zděné jádro, Sklep, Zahrada, U domu (veřejné), Vana
★ Stav objektu: Dobrý
Prodej rodinného domu 120 m², pozemek 245 m²
Podobné inzeráty
Prodej rozestavěného domu ( 205 m2), pozemek 790 m2, Vřesina
hledáte vhodný pozemek pro výstavbu rodinného domu? Naše nabídka vám ušetří čas při vyřizování stavebního povolení. Naše společnost vám nabízí prodej pozemku s rozestavěnou stavbou rodinného domu, který je dispozičně řešen jako 4+kk s celkovou užitnou plochou 166 m2, zastavěné plochy 205 m2 s celkovým pozemkem 790 m2, na ulici Malá strana v atraktivní lokalitě Vřesina u Bílovce. Možnost dokončení stavby podle vašich představ. Rozestavěný dům je vhodný pro rodinu s dětmi. Stavba rodinného domu je řešena jako jednopodlažní bez využití půdního prostoru. Rodinný dům je kapacitně dimenzován pro pět bydlících osob. Výhodou rodinného domu je dostatek množství parkovacích míst. Přízemí je dispozičně řešeno na vstupní část se zádveřím, technickou místnost a chodbu. Z chodby je přístup do všech ostatních místností- sociálního zabezpečení, samostatné WC a koupelny, technické místnosti, obýváku, jídelny se stolováním, pokoj hostů, pracovny nebo dalšího pokoje. Z obýváku je výstup na venkovní terasu. V okolí je široká nabídka aktivit, jako dětské hřiště, Zš, Mš, obecní úřad, nákupní středisko, zdravotní středisko. Zastávka MHD je 5 minut pěšky od rodinného domu. Rádi vám pomůžeme s financováním. Pro více informací zavolejte Báře z Kaktusu. ev.č.: 4662 včetně právního servisu třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: řadový druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce typ domu: přízemní velikost: 1 pokoj zastavěná plocha (m2): 205 užitná plocha (m2): 167 plocha parcely (m2): 790 počet podlaží objektu: 1
PRODEJ RODINNÉHO DOMU 4+KK SE ZAHRADOU
PRODEJ RODINNÉHO DOMU 4+KK SE ZAHRADOU Nabízím Vám prodej rodinného domu 4+KK nacházející se v obci Brusná u Tišnova (par. č. 88 a 89) v okr. Brno-venkov. Nemovitost o celkové rozloze 1068 m2 je složena z: • zastavěné plochy a nádvoří– rozloha 639 m2, • zahrady – rozloha 429 m2. Rodinný dům postavený z pálených cihel na konci 60. let se skládá z přízemí a půdy s částečnou půdní vestavbou. Přízemí o rozloze 136 m2 je rozvrženo na 11 místností zastupující kompletní bytovou jednotku. Přízemí je ze ¾ podsklepeno a přistup je realizován v rámci objektu jedné z chodeb. Podsklepení se skládá ze 4 místnosti využívaně pro technické účely (kotelna, prádelna…). Nad přízemím se nachází půda o rozloze 141 m2 s částečnou půdní vestavbou o rozloze 25 m2 (v podobě jedné místnosti). Na půdě do budoucna lze zrealizovat kompletní půdní vestavbu a získat tak další bytovou jednotku. Součástí domu je i garáž, která umožnuje volný přístup na celou zahradu/pozemek. Na rovinaté zahradě jsou umístěny dvě samostatně stojící stavby (dřevník a hospodářské stavení) Rodiny dům má vybudované ústředním vytápěním s kotlem na tuhá paliva. Jako záložní zdroj vytápění slouží elektrický kotel. V domě je navíc možnost připojit krb. Dům je napojen na obecní vodovod. Plynofikace obce provedena 2006. Zahrada není, dle aktuálního územního plánu, určena k zástavbě. Pozemek se nachází ve velmi klidné lokalitě. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v obci Lomnici u Tišnova, která je vzdálená 2 kilometry. Parametry rodinného domu: • poloha objektu: samostatný, • budova: cihlová, • stav objektu: možnost k okamžitému bydlení, • umístění objektu: klidná část obce, • počet podlaží objektu: přízemí + půda (částečná půdní vestavba), • velikost: 4 a více pokojů, • sklep: ze ¾ zastavěné plochy domu, • garáž: ANO s volným průjezdem na celý pozemek, • parkovací místo: v garáži, na vjezdu do garáže a před domem. Prosím volat. REALITKY PROSÍM NEOZÝVAT SE!!!
Prodej rodinného domu 280 m², pozemek 3 069 m², ul. Na Olmov
BO! Vám exkluzivně nabízí k prodeji krásný pozemek o velikosti 3 069 m² s rodinným domem 280 m² určený k celkové rekonstrukci dle vašich představ. Máte rádi klidné a přátelské prostředí a město na dosah ruky? Jeden takový rodinný dům s velkým pozemkem s ovocnými sady pro relaxaci a s dostatkem soukromí pro Vás máme. Hledáte místo, kde můžete postavit dům nebo chatu i pro své děti? Tak to je pozemek právě pro Vás. A rádi s realizací rozdělení pozemků Vám pomůžeme. Stávající rodinný dům je k rekonstrukci a lze zrekonstruovat i půdní vestavbu. Inženýrské sítě jsou u stávajícího rodinného domu. Součástí domu je garáž, suchá částečně zděná stodola, studna a dřevěná zadní veranda. V přízemí rodinného domu 3+1 je prostor pro větší koupelnu, menší obývací pokoj, kuchyň a ložnici. V domě se vytápělo kamny v každé místnosti, které zároveň vytvářejí hezkou atmosféru jak u babičky. V blízkosti Dolní Lutyně i sousedící Orlové je veškerá občanská vybavenost. Dokonce 5 minut autem od domu je programátorská Střední odborná škola. Z Dolní Lutyně jste za chvilku na dálnici D1 nebo v Bohumíně. Budu se těšit na naše setkání, kde Vám mohu zodpovědět všechny otázku ohledně tohoto rodinného domu a také možnosti nejvýhodnějšího financování. ev.č.: 1891 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: řadový druh objektu: smíšená stav objektu: před rekonstrukcí umístění objektu: klidná část obce typ domu: přízemní velikost: 3 pokoje zastavěná plocha (m2): 280 užitná plocha (m2): 240 plocha parcely (m2): 3309 počet podlaží objektu: 1
Prodej novostavby rodinného domu v zajímavé lokalitě, pozeme
, Reality 11 Vám zprostředkují koupi novostavby velmi úsporného rodinného domu o dispozici 5+kk v obci Šimonovice, Liberec. Výstavba nízkoenergetické dřevostavby rodinného domu probíhala v letech 2018 a 2019, v témž roce proběhla kolaudace a od té doby je užíván k trvalému bydlení. Rodinný dům je stále v záruce a je možné při zjištění nedostatků využít reklamace. Celková plocha pozemku je 807m² (z toho 67m² zastavěná plocha domem a 740m² zahrada). Celková podlahová plocha domu je 114m² a má toto dispoziční členění: 1.NP - vstupní chodba, chodba, koupelna a WC (sprchový kout, umyvadlo, bojler, připojení pro pračku), pokoj I., obývací pokoj s kuchyňským koutem, terasa, komora, schodiště; 2.NP - schodiště, chodba, koupelna s WC (vana, umyvadlo) pokoj II., pokoj III., ložnice, šatna. Na pozemku se dále nachází stavba zahradního domku určeného ke skladování dřeva, zahradních potřeb a nářadí. Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina, obecní vodovod, odpad je řešen vlastní ČOV umístěnou na pozemku, vytápění domu je řešeno úsporným podlahovým topením - elektrické rohože, dále se k vytápění domu využívají krbová kamna umístěná v obývacím pokoji, ohřev teplé vody je řešen elektrickým bojlerem. Novostavba rodinného domu je umístěna na okraji nové zástavby rodinných domů, v sousedství pozemku s listnatými stromy. K dispozici pro Vás máme 3D virtuální prohlídku od společnosti 3Dvirtualcz, kde si rodinný dům můžete projít z pohodlí svého domova a v případě zájmu si domluvit osobní prohlídku, odkaz Vám zašleme na vyžádání. Samozřejmostí jsou půdorysy celého domu. V případě zájmu o více informací, zaslání 3Dvirtuální prohlídky, půdorysů, případně si rovnou domluvit osobní prohlídku, volejte makléře společnosti. Ev. číslo: 24771. Energetický štítek: B (116 kWh/m2/rok).
Prodej rodinného domu, Atypický, 202 m², Hradec Králové
Prodej velmi prostorného dvoupodlažního rodinného domu se třemi bytovými jednotkami v exkluzivní lokalitě města Hradec Králové - Malšovice, ve slepé ulici Náhon. Dům leží na pozemku o celkové výměře 869 m2 a díky své poloze a orientaci poskytuje dostatek soukromí. K domu náleží velká zahrada s okrasnou skalkou, zahradní domek s posezením a dílnou a terasa s grilem. V domě nalezneme celkem 3 bytové jednotky: 2+1, 3+kk a 1+kk, jejichž celková užitná plocha má výměru velkorysých 202 m2. Zastavěná plocha domu činí 143 m2. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě - elektřina, kanalizace, plynovod a vodovod. Navíc je zde k dispozici i vlastní zdroj vody (studna). Vytápění domu je zajištěno ústředním topením (elektřina, plyn). V přízemí se nachází byt o dispozici 2+1, který je laděn do rustikálního stylu. Celková užitná plocha bytu činí 80 m2 a kromě dvou pokojů a kuchyně zde najdeme ještě prostornou šatnu, spíž, tech. místnost a také koupelnu s vanou a samostatné WC. V podkroví nalezneme nadstandardní byt po kompletní rekonstrukci o dispozici 3+kk s terasou a celkové výměře 107 m2. Skládá se z velmi prostorné obytné místnosti s kuchyňským koutem, ložnice, dětského pokoje, koupelny s vanou a sprchovým koutem, samostatného WC a spíže. V létě pak v hlavní části bytu jistě oceníte klimatizaci a v zimě naopak stylová krbová kamna. Třetí bytová jednotka je situována rovněž v přízemí domu a stejně jako ostatní dvě jednotky má také svůj vlastní samostatný vstup. Její dispozice je 1+kk o výměře 15 m2 a skládá se z obytné místnosti s kuchyňskou linkou a koupelny se sprchovým koutem a WC. Vzhledem k dispozici a velmi praktické členitosti domu, tak můžete nemovitost využít nejen pro vlastní vícegenerační bydlení nebo spojení bydlení s podnikáním, ale také pro investiční záměr. A to např. v podobě pronájmu bytových jednotek, které sami nevyužijete, či rozšíření stávající zástavby, neboť celý pozemek je územním plánem určen k výstavbě. Právě pozemek, jeho velikost a umístění jsou další klíčovou výhodou této nemovitosti. Ať už chcete v soukromí relaxovat na stylové zahradě s okrasnou skalkou, grilovat s přáteli na terase nebo si užívat jejich společnost za každého počasí v zahradním domku s posezením, tak zde si přijdete na své. Dále jistě oceníte, že veškerá občanská vybavenost Vám doslova leží u nohou. Např. ráno si můžete s dětmi v klidu přispat, protože do školy se dostanou za 30 sekund. Pokud jste milovníky sportu, určitě Vás nadchne multifunkční sportovní areál, který leží hned vedle domu, nebo také přilehlé městské lesy s desítkami kilometrů cyklotras. Do 5 minut chůze od domu se také nachází Obchodní centrum Futurum, pošta, mateřská škola, restaurace, A-Sport Bowling a další služby. Díky kombinaci polohy ve výjimečně žádané lokalitě a praktickému uspořádání domu je tak tato nemovitost naprosto jedinečnou příležitostí pro Vaše klidné a moderní bydlení. Pro více informací mě neváhejte kon
Prodej rodinného domu 7+1 se stavebním pozemkem, ul. Polní,
Hledáte rodinné a příjemné bydlení v Karviné kousek od centra města? Máme pro Vás nově v nabídce rodinný dům s dispozicí 7+1 se stavebním pozemkem o velikosti 3450 m². Rodinný dům byl postaven v roce 1910, jedná se tedy o původní stav domu. Nabízí se nekonečné množství variant dokončení domu dle vašich představ a vlastních požadavků. Přízemí rodinného domu tvoří vstupní chodba, dva samostatné pokoje, koupelna, WC, obývací pokoj a prostorná kuchyň. V 1. nadzemním podlaží je vstupní chodba, tří neprůchozí samostatné pokoje, koupelna s vanou a WC. Celková parcela o výměře 4270 m². Na pozemek je možný vstup ze dvou míst, právě díky dvěma přístupům a velikosti pozemku je možné zde postavit i další rodinné domy s vlastním příjezdem. Tyto stavební parcely jsou uvedené v územním plánovaní města Karviná jako stavební, kde je hlavní využití: domy smíšené, obytné - městské. Není zde stanoven možný počet nově vystavených rodinným domů. Tento pozemek je plnohodnotný a vhodný na výstavbu dalších rodinných domů. Na zahradě je krásné velké jezírko, kde můžete trávit příjemné chvíle k relaxaci. Součástí domu je hospodářská budova. Obytná plocha domu je 210 m², zastavěná plocha 302 m², zahrada 601 m² a samostatná část stavebního pozemku zahrnuje plochu krásných 3450 m². Celkem pozemek má 4 270 m². Velkou předností této nemovitosti je její lokalita, všude kousek. Kompletní občanská vybavenost školy, školky, autobus, vlak, sportovní využití, obchodní domy a mnoho dalších. Příjemné a klidné bydlení v části města Karviné, kde si zaručeně zajistíte pohodlí a v dnešní době tolik vyhledávané soukromí. Pokud hledáte bydlení právě v Karviné, neváhejte kontaktovat naši kancelář, rádi Vám zprostředkujeme prohlídku této nemovitosti. BO! s námi rostou příběhy... ev.č.: 1958 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 302 užitná plocha (m2): 290 plocha parcely (m2): 4270 počet podlaží objektu: 2