inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rodinného domu 4+kk, pozemek 993m2, Horní Cerekev

Kategorie: Domy

do dobrých rukou, Reality 11 Vám zprostředkují koupi rodinného domu s pozemkem o celkové ploše 993m² ve městě Horní Cerekev, Okres Pelhřimov, Kraj Vysočina. Rodinný dům o dispozici 4+kk se nachází v klidné ulici Na Sádkách a je přístupný přímo z ulice. V rodinném domě probíhala postupná rekonstrukce v letech 2005 až 2013 a nyní je využíván k trvalému bydlení a z části také k podnikání. Na pozemku přímo u domu se nachází další dvě menší budovy, kde se nachází dvě menší dílny o celkové ploše 80m², dále k domu náleží pozemek s garáží naproti přes ulici, pozemek má výměru 384m² a garáž zastavěnou plochu 37m². Dispoziční členění domu je takovéto: vstupní průjezd s vjezdem na terasu a zahradu, sklepní prostory, vstup do podkroví, vstupní chodba do domu, pokoj I., obývací pokoj s kuchyňským koutem, pokoj II., koupelna (umyvadlo, sprchový kout), chodba, samostatné WC, technická místnost, pokoj III., vstupní chodba II., terasa, dílna I., dílna II., půdní prostor je připraven k vestavbě, tedy pokud by nový vlastník měl zájem dům rozšířit o další pokoje. Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina, obecní vodovod, vlastní studna na pozemku, dům je napojen na obecní kanalizaci, do domu je zaveden plyn (využívaný na topení, ohřev vody a vaření), k dispozici je také krbová vložka s teplovzdušným rozvodem. Další technické informace Vám rádi sdělíme na osobní prohlídce. K dispozici pro Vás máme 3Dvirtuální prohlídku od společnosti 3Dvirtualcz, odkaz Vám rádi zašleme na vyžádání. Půdorysy domu jsou samozřejmostí. V případě zájmu o více informací nebo pokud se rozhodnete dům navštívit osobně, jsem Vám kdykoliv k dispozici. Ev. číslo: 24743. Energetický štítek: G (300 kWh/m2/rok).
Prodej rodinného domu 4+kk, pozemek 993m2, Horní Cerekev
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu 140 m2, Nová Cerekev
Využijte nabídky koupě domu k okamžitému bydlení. Školáci mají v obci možnost navštěvovat základní školu vyššího stupně a pro menší děti je k dispozici škola mateřská. Dále bychom v obci našli knihovnu a také krásný kostel. V obci Nová Cerekev má ordinaci jeden praktický lékař a jeden zubní lékař. Kromě toho je v zde umístěn i domov důchodců. Z další občanské vybavenosti je zde rovněž policejní stanice...... Městečko Nová Cerekev, vzdálená 10 Km od Pelhřimova, je obec se základní občanskou vybaveností. Žije si svým poklidným životem a žije se zde dobře. A právě zde, v jedné z částí městyse, stojí řadový dům o dvou bytových jednotkách, který je ihned k nastěhování a k užívání i s příjemnou zahradou. Pojďme se podívat do domu. Vstupujeme do zádveří, dále do síňky, z níž vedou dveře do kotelny s funkčním kotlem na tuhá paliva a s nově vyvložkovaným komínem. Dále do koupelny se sprchovým koutem, s bidetem a s toaletou. Také můžeme vejít do příjemně barevně laděné kuchyně s kuchyňskou linkou z masivu, která zůstane součástí vybavení domu a z ní do útulného obývacího pokoje. Další dveře nás vedou do malé haly, z níž vstoupíme do nevelké ložnice, poté vystoupáme do prvního poschodí, kde je byt 3+1. Z kuchyně vcházíme do vzdušného obývacího pokoje a dále do ložnice. Koupelna, kde je také okno, je s vanou a s toaletou. Téměř prázdná půda je vhodná k vybudování dalšího zajímavého prostoru. V přízemí z haly vcházíme na krytou terasu s posezením, která se dá úplně uzavřít a můžete zde takřka celoročně stolovat a odpočívat v úplném soukromí. Na optimálně velké, přilehlé zahradě stojí plechová stavba rozdělená na tři samostatné části s vlastním vchodem a sklepem. Bude na vás, zda poskytnete sousedům nadále k užívání, jako to bylo doposud, nebo vzhledem k soukromí tomu již tak nebude. Nová Cerekev je vzdálená 3 Km od hlavního tahu Pelhřimov - Tábor. Pokud hledáte poklidné bydlení s možným okamžitým nastěhováním, jste zde správně. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu, se můžete spolehnout, že se vám budeme snažit doporučit nejlepší financování a budeme nápomocni při vyřizování dalších náležitostí. Rádi se s vámi potkáme na prohlídce a podáme ještě více informací. Doporučujeme !!! Třída energetické náročnosti: E - Nehospodárná (dle )
Rodinný dvougenerační dům Horní Cerekev + stavební parcela
Hledáte bydlení v poklidu, ale nechcete přijít o snadnou dostupnost veškeré občanské vybavenosti? Máme nemovitost přímo pro Vás! Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům s velkou zahradou v klidné části obce Horní Cerekev, okres Pelhřimov. Dům je krásně prosvětlený a to díky svému umístění, kdy je celodenně otevřen sluníčku. Velký pozemek kolem domu vybízí k jeho rozdělení a vytvoření další stavební parcely o velikosti přibližně 700m2, kdy veškeré sítě jsou v dosahu. Dům je velmi kvalitně a poctivě postaven a po celou dobu velmi dobře udržován, pravidelné revize kotlů, komína ( včetně jeho frézování ), plastová okna, zateplení domu, včetně foukané izolace. Zastavěná plocha domu činí 131 m2. Disponuje kompletním podsklepením, prvním nadzemním podlažím, druhým nadzemním podlažím a dvěma garážemi. Je tedy skvělou variantou pro velkou rodinu, či dvě samostatné rodiny. Ve sklepních prostorech se nedrží vlhkost a najdete zde garáž, dílnu pro kutily, kotelnu, sklad na dřevo, sklep, prádelnu, chodbu s WC. V prvním nadzemním podlaží se nachází bytová jednotka o velikosti 3+1 s koupelnou se sprchovým koutem a samostatným WC. Druhé nadzemní podlaží nabízí bytovou jednotku o velikosti 5+kk s koupelnou a samostatným WC. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii a z ložnice na velký balkon s markýzou. Vstup do domu je přes společnou verandu, za kterou se nachází zádveří, z něhož se vstupuje do každého bytu zvlášť. Dům je napojen na kanalizaci, elektřinu, plyn a vodovod a zároveň na vlastní, dostatečně vydatnou studnu s pitnou vodou, která je využívána. Vytápění domu zajišťuje kotel na dřevo, který splňuje nově požadovanou emisní třídu a plynový kotel. Obojí s rozvodem po celé nemovitosti. K domu náleží udržovaná zahrada o výměře 1.435 m2 s ovocnými stromy. Je na ní umístěn velký fóliovník, dva zahradní domky, udírna a vydlážděný prostor např. na pergolu. Přestože se dům nachází v klidné části obce, veškerá potřebná občanská vybavenost je na dosah ruky. Další možné starosti jako např. možnosti pracovních pozic Vás také trápit nemusí a to díky nedalekým větším městům jako je Pelhřimov, Jihlava nebo Jindřichův Hradec. Info o ceně v RK a více fotografií na: Doporučujeme osobní prohlídku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.
RD s velkou zahradou, Horní Cerekev / Kouřimského 81
Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi rodinný dům se zahradou v obci Horní Cerekev. Dům je po částečné rekonstrukci s možností zbudování obytného podkroví. Dispozice domu je 2+1 ( 110 m2 ) a je situován takto: Vstupní předsíň, obývací pokoj a kuchyň. Po levé straně je chodba, ze které je vstup do pokoje, vstup do koupelny s vanou, umyvadlem, a samostatné WC. V domě jsou plastová okna. K domu náleží zahrada, na které se nachází hospodářské stavení a stodola. Pozemek má celkovou rozlohu 970m2. V obci je základní občanská vybavenost: Obecní úřad, pošta, zdravotnické zařízení, mateřská škola, základní škola, obchody, sportoviště, kulturní zařízení. Dům je již vyklizen. Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Prodej rozestavěného domu ( 205 m2), pozemek 790 m2, Vřesina
hledáte vhodný pozemek pro výstavbu rodinného domu? Naše nabídka vám ušetří čas při vyřizování stavebního povolení. Naše společnost vám nabízí prodej pozemku s rozestavěnou stavbou rodinného domu, který je dispozičně řešen jako 4+kk s celkovou užitnou plochou 166 m2, zastavěné plochy 205 m2 s celkovým pozemkem 790 m2, na ulici Malá strana v atraktivní lokalitě Vřesina u Bílovce. Možnost dokončení stavby podle vašich představ. Rozestavěný dům je vhodný pro rodinu s dětmi. Stavba rodinného domu je řešena jako jednopodlažní bez využití půdního prostoru. Rodinný dům je kapacitně dimenzován pro pět bydlících osob. Výhodou rodinného domu je dostatek množství parkovacích míst. Přízemí je dispozičně řešeno na vstupní část se zádveřím, technickou místnost a chodbu. Z chodby je přístup do všech ostatních místností- sociálního zabezpečení, samostatné WC a koupelny, technické místnosti, obýváku, jídelny se stolováním, pokoj hostů, pracovny nebo dalšího pokoje. Z obýváku je výstup na venkovní terasu. V okolí je široká nabídka aktivit, jako dětské hřiště, Zš, Mš, obecní úřad, nákupní středisko, zdravotní středisko. Zastávka MHD je 5 minut pěšky od rodinného domu. Rádi vám pomůžeme s financováním. Pro více informací zavolejte Báře z Kaktusu. ev.č.: 4662 včetně právního servisu třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: řadový druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce typ domu: přízemní velikost: 1 pokoj zastavěná plocha (m2): 205 užitná plocha (m2): 167 plocha parcely (m2): 790 počet podlaží objektu: 1
PRODEJ RODINNÉHO DOMU 4+KK SE ZAHRADOU
PRODEJ RODINNÉHO DOMU 4+KK SE ZAHRADOU Nabízím Vám prodej rodinného domu 4+KK nacházející se v obci Brusná u Tišnova (par. č. 88 a 89) v okr. Brno-venkov. Nemovitost o celkové rozloze 1068 m2 je složena z: • zastavěné plochy a nádvoří– rozloha 639 m2, • zahrady – rozloha 429 m2. Rodinný dům postavený z pálených cihel na konci 60. let se skládá z přízemí a půdy s částečnou půdní vestavbou. Přízemí o rozloze 136 m2 je rozvrženo na 11 místností zastupující kompletní bytovou jednotku. Přízemí je ze ¾ podsklepeno a přistup je realizován v rámci objektu jedné z chodeb. Podsklepení se skládá ze 4 místnosti využívaně pro technické účely (kotelna, prádelna…). Nad přízemím se nachází půda o rozloze 141 m2 s částečnou půdní vestavbou o rozloze 25 m2 (v podobě jedné místnosti). Na půdě do budoucna lze zrealizovat kompletní půdní vestavbu a získat tak další bytovou jednotku. Součástí domu je i garáž, která umožnuje volný přístup na celou zahradu/pozemek. Na rovinaté zahradě jsou umístěny dvě samostatně stojící stavby (dřevník a hospodářské stavení) Rodiny dům má vybudované ústředním vytápěním s kotlem na tuhá paliva. Jako záložní zdroj vytápění slouží elektrický kotel. V domě je navíc možnost připojit krb. Dům je napojen na obecní vodovod. Plynofikace obce provedena 2006. Zahrada není, dle aktuálního územního plánu, určena k zástavbě. Pozemek se nachází ve velmi klidné lokalitě. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v obci Lomnici u Tišnova, která je vzdálená 2 kilometry. Parametry rodinného domu: • poloha objektu: samostatný, • budova: cihlová, • stav objektu: možnost k okamžitému bydlení, • umístění objektu: klidná část obce, • počet podlaží objektu: přízemí + půda (částečná půdní vestavba), • velikost: 4 a více pokojů, • sklep: ze ¾ zastavěné plochy domu, • garáž: ANO s volným průjezdem na celý pozemek, • parkovací místo: v garáži, na vjezdu do garáže a před domem. Prosím volat. REALITKY PROSÍM NEOZÝVAT SE!!!
Prodej rodinného domu 280 m², pozemek 3 069 m², ul. Na Olmov
BO! Vám exkluzivně nabízí k prodeji krásný pozemek o velikosti 3 069 m² s rodinným domem 280 m² určený k celkové rekonstrukci dle vašich představ. Máte rádi klidné a přátelské prostředí a město na dosah ruky? Jeden takový rodinný dům s velkým pozemkem s ovocnými sady pro relaxaci a s dostatkem soukromí pro Vás máme. Hledáte místo, kde můžete postavit dům nebo chatu i pro své děti? Tak to je pozemek právě pro Vás. A rádi s realizací rozdělení pozemků Vám pomůžeme. Stávající rodinný dům je k rekonstrukci a lze zrekonstruovat i půdní vestavbu. Inženýrské sítě jsou u stávajícího rodinného domu. Součástí domu je garáž, suchá částečně zděná stodola, studna a dřevěná zadní veranda. V přízemí rodinného domu 3+1 je prostor pro větší koupelnu, menší obývací pokoj, kuchyň a ložnici. V domě se vytápělo kamny v každé místnosti, které zároveň vytvářejí hezkou atmosféru jak u babičky. V blízkosti Dolní Lutyně i sousedící Orlové je veškerá občanská vybavenost. Dokonce 5 minut autem od domu je programátorská Střední odborná škola. Z Dolní Lutyně jste za chvilku na dálnici D1 nebo v Bohumíně. Budu se těšit na naše setkání, kde Vám mohu zodpovědět všechny otázku ohledně tohoto rodinného domu a také možnosti nejvýhodnějšího financování. ev.č.: 1891 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: řadový druh objektu: smíšená stav objektu: před rekonstrukcí umístění objektu: klidná část obce typ domu: přízemní velikost: 3 pokoje zastavěná plocha (m2): 280 užitná plocha (m2): 240 plocha parcely (m2): 3309 počet podlaží objektu: 1