inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rodinného domu 5+1, pozemek 2.531 m² v obci Kyselka

Kategorie: Domy

Nabízíme k prodeji rodinný dům s garáží v klidné turistické lokalitě řeky Ohře obce Kyselka – Radošov. Dům je obklopen velkým pozemkem 2.531 m² se zahradou, jezírkem a finskou saunou.
Přes chodbu v prvním nadzemním podlaží je vstup do koupelny, WC, kuchyně, ložnice a do obývacího pokoje s krbem a velkým balkonem. Z balkonu je pěkný výhled do zahrady a směrem k řece. V přízemí domu je technická místnost, dva pokoje, WC, sklípek a prostorná garáž. Patra jsou propojena schodištěm.
Kolem domu je velká zahrada 1.741 m² s množstvím okrasných stromů a jezírky. Na pozemku se využívá dešťová voda z jímky a blízké řeky.
Dvoupodlažní cihlový dům 5+1 rekreačního vzhledu má sedlovou střechu. Základy, stropy a schodiště jsou betonové. Střecha je z příhradových vazníků s lepenkovým povrchem a sklonem 16°. Na hlavní budovu navazuje zděný hospodářský přístavek bývalého holubníku o dvou patrech. Dům lze jednoduchou rekonstrukcí rozšířit o další obytné místnosti nebo samostatnou bytovou jednotku.
Stavba odpovídá výstavbě v roce 1980, ale celkově je dům v dobrém technickém stavu.
Další celodřevěné stavby na pozemku jsou sauna a dvě hospodářské budovy. Vše na betonových základech. Na zahradě je několik dřevěných staveb různého využití a plechová garáž.
Dům je napojen na kanalizaci, elektřinu a plyn. O ohřev vody se staral elektrický bojler a o vytápění plynový kotel a krb.
Obec Kyselka - Radošov má přibližně 800 obyvatel a jedná se o klidnou lázeňskou oblast. V obci jsou potraviny, základní škola, mateřská školka, pošta, zubař a lékař.
Okolí Kyselky je vyhledávaná turistická lokalita s množstvím minerálních pramenů a zajímavostí.
Spojení ve směru na Karlovy Vary a Ostrov zajišťuje autobusová doprava.
Autem trvá cesta do Karlových Varů do 15 minut.

Dům je zajímavě umístěná nemovitost s velkým pozemkem v klidné lokalitě blízko Karlových Varů. Pokud Vás dům v údolí řeky Ohře zaujal, neváhejte si domluvit prohlídku.
Prodej rodinného domu 5+1, pozemek 2.531 m² v obci Kyselka
Podobné inzeráty
PRODEJ RODINNÉHO DOMU 4+KK SE ZAHRADOU
PRODEJ RODINNÉHO DOMU 4+KK SE ZAHRADOU Nabízím Vám prodej rodinného domu 4+KK nacházející se v obci Brusná u Tišnova (par. č. 88 a 89) v okr. Brno-venkov. Nemovitost o celkové rozloze 1068 m2 je složena z: • zastavěné plochy a nádvoří– rozloha 639 m2, • zahrady – rozloha 429 m2. Rodinný dům postavený z pálených cihel na konci 60. let se skládá z přízemí a půdy s částečnou půdní vestavbou. Přízemí o rozloze 136 m2 je rozvrženo na 11 místností zastupující kompletní bytovou jednotku. Přízemí je ze ¾ podsklepeno a přistup je realizován v rámci objektu jedné z chodeb. Podsklepení se skládá ze 4 místnosti využívaně pro technické účely (kotelna, prádelna…). Nad přízemím se nachází půda o rozloze 141 m2 s částečnou půdní vestavbou o rozloze 25 m2 (v podobě jedné místnosti). Na půdě do budoucna lze zrealizovat kompletní půdní vestavbu a získat tak další bytovou jednotku. Součástí domu je i garáž, která umožnuje volný přístup na celou zahradu/pozemek. Na rovinaté zahradě jsou umístěny dvě samostatně stojící stavby (dřevník a hospodářské stavení) Rodiny dům má vybudované ústředním vytápěním s kotlem na tuhá paliva. Jako záložní zdroj vytápění slouží elektrický kotel. V domě je navíc možnost připojit krb. Dům je napojen na obecní vodovod. Plynofikace obce provedena 2006. Zahrada není, dle aktuálního územního plánu, určena k zástavbě. Pozemek se nachází ve velmi klidné lokalitě. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v obci Lomnici u Tišnova, která je vzdálená 2 kilometry. Parametry rodinného domu: • poloha objektu: samostatný, • budova: cihlová, • stav objektu: možnost k okamžitému bydlení, • umístění objektu: klidná část obce, • počet podlaží objektu: přízemí + půda (částečná půdní vestavba), • velikost: 4 a více pokojů, • sklep: ze ¾ zastavěné plochy domu, • garáž: ANO s volným průjezdem na celý pozemek, • parkovací místo: v garáži, na vjezdu do garáže a před domem. Prosím volat. REALITKY PROSÍM NEOZÝVAT SE!!!
Prodej rodinného domu 117 m2, pozemek 2932 m2
Exkluzívně Vám nabízíme prodej rodinného domu v obci Kleneč, vedle Roudnice nad Labem. Dům o jednom nadzemním podlaží a jednom podzemním podlaží (sklep) se nachází na pozemku o výměře 672 m2. Nemovitost disponuje dvěma bytovými jednotkami o dispozici 3+1, 1+1 a stodolou. V roce 2015 byla provedena částečná rekonstrukce nemovitosti, a to nová plastová okna, zámková dlažba a dřevěná vrata s dálkovým ovládáním. Bytová jednotka 3+1 o užitné ploše 72 m2 Hlavní obytná část rodinného domu má dva vstupy. Vchodem se dostaneme do předsíně, kde jsou vstupy do ložnice, samostatného WC, prostorné půdy o velikosti 127 m2, ve které je možnost vybudovat další obytnou část a do sklepa o velikosti 50 m2. Dále se z předsíně pokračuje do kuchyně s obývákem. Za obývacím pokojem s kuchyní se nachází další místnost, aktuálně využívaná jako šatna se vstupem do koupelny s vanou. Tato místnost má i vlastní výstup do vnitrobloku domu. Bytová jednotka 1+1 o užitné ploše 45 m2 Tato bytová jednotka je určena ke kompletní rekonstrukci a aktuálně je neobývaná. V bytové jednotce se nachází chodba, velká ložnice, kuchyň a sociální zařízení. Stodola Na pozemku se nachází zachovalá stodola o zastavěné ploše 140 m2, která sloužila k ustájení koní. Možnost využít jako garáž pro auto, dílnu, případně předělat na netradiční bydlení s výhledem do zahrady. Zahrada Zájemci ocení velice prostornou zahradu o rozloze 2144 m2, která se nachází za stodolou. Na zahradě se aktuálně nachází několik jabloní a ořechy. Nabízí se zde možnost pěstování ovoce a zeleniny, případně chov dobytka. Na zahradu se dá také dostat i zespodu dvoukřídlou bránou. Za zahradou se protéká potůček Čepel (nejedná se o záplavovou oblast) a nachází se dětské hřiště. Dům je napojen na všechny IS (voda, kanalizace, elektřina 220/380 a plyn). Vytápění domu zajišťuje plynový turbo kotel Junkers s průtokovým ohřevem. Na pozemku se nachází i kopaná studna, která je momentálně nevyužívaná. Do domu zavedená pevná linka a internet. Nemovitost je vhodná jak na trvalé bydlení, tak i jako víkendové “sídlo“, kde si to své určitě najde celá rodina. Dostupnost Dostupnost do Prahy je pouhých 30 min jízdy autem po dálnici D8 na metro Letňany linka C, kde je parkoviště P+R, nebo 25 min. na metro Kobylisy linka C. V obci je i vlakové spojení do Roudnice nad Labem. V klidné obci Kleneč se nachází sbor dobrovolných hasičů, myslivecký spolek, sportovní klub Viktorie Kleneč, Knihovna, obecní úřad, potraviny a box Zásilkovna. Další občanská vybavenost se nachází v sousední obci Roudnice nad Labem, vzdálené pouhých 5 min autem, kde nalezneme školu, školku, poštu, lékaře, banky, restaurace a supermarkety jako je Tesco, Kaufland, LIDL a Penny. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Rád Vám zprostředkuji také špičkové hypoteční poradenství a zajistím bezpečný nákup nemovitosti. ev.č.: 14385 Včetně provize RK a právního servisu. třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná
Prodej rodinného domu 3+1, pozemek 122 m2, Řepín
Zprostředkujeme exkluzivní prodej rodinného domu 3+1, v klidné obci Řepín okr. Mělník, s pozemkem o celkové výměře 122 m. V přízemí domu se nachází hala s úložnými prostory a schodiště vedoucí do patra domu, dále je v přízemi domu kuchyň, obývací pokoj s krbovými kamny s výměníkem, které zajištují nenáročnou spotřebu energií, koupelna s vanou a samostatné WC, sklípek vybudovaný ve skále, který je vhodný ke skladování potravin, milovníci vína by ocenili možnost vinného sklípku. V patře domu je obytné podkroví, kde je jeden prostorný pokoj a pracovna. Dům je po částečné rekonstrukci - částečně rozvody elektřiny, vody a odpadu, v každém pokoji je usazen radiátor, na podlahách v přízemí domu izolační spirodur, OSB desky a plovoucí podlahy, na stěně vata a izover 10 cm a palubky, v patře domu je smrková podlaha, pod střechou zateplení vatou 16 cm, sádrokartony. Vytápění domu zajišťují krbová kamna s výměníkem, ohřev vody zajišťuje bojler, dům je napojen na městský vodovod a kanalizaci, elektřina 220/380V, Cetin. K domu náleží menší dvůr, kde jsou dva prostorné pískovcové sklepy. V obci je výborná občanská vybavenost - obchod, lékař, škola, školka, pošta, kadeřnictví, dětské hřiště, sportovní areál, bus atd. širší občanskou vybavenost najdeme je v 9 km vzdáleném Mšenu, kde je veškerá občanská vybavenost - obchody, pošta, lékař, restaurace, mateřská školka, základní škola, městské lázně, sportoviště a také železniční a autobusová zastávka s přímým spojením na Mělník a do Mladé Boleslavi, atd. Dům a jeho okolí je vhodný pro milovníky klidu, okolí obklopené lesy a krásnou krajinou, v blízkosti domu cyklotrasy. Dům je možno financovat hypotékou, kterou Vám v případě Vašeho zájmu zdarma vyřídíme. Pro bližší informace či prohlídku nás kontaktujte. Třída energetické náročnosti: D - méně úsporná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 3 499 000 Kč
Prodej rozestavěného domu ( 205 m2), pozemek 790 m2, Vřesina
hledáte vhodný pozemek pro výstavbu rodinného domu? Naše nabídka vám ušetří čas při vyřizování stavebního povolení. Naše společnost vám nabízí prodej pozemku s rozestavěnou stavbou rodinného domu, který je dispozičně řešen jako 4+kk s celkovou užitnou plochou 166 m2, zastavěné plochy 205 m2 s celkovým pozemkem 790 m2, na ulici Malá strana v atraktivní lokalitě Vřesina u Bílovce. Možnost dokončení stavby podle vašich představ. Rozestavěný dům je vhodný pro rodinu s dětmi. Stavba rodinného domu je řešena jako jednopodlažní bez využití půdního prostoru. Rodinný dům je kapacitně dimenzován pro pět bydlících osob. Výhodou rodinného domu je dostatek množství parkovacích míst. Přízemí je dispozičně řešeno na vstupní část se zádveřím, technickou místnost a chodbu. Z chodby je přístup do všech ostatních místností- sociálního zabezpečení, samostatné WC a koupelny, technické místnosti, obýváku, jídelny se stolováním, pokoj hostů, pracovny nebo dalšího pokoje. Z obýváku je výstup na venkovní terasu. V okolí je široká nabídka aktivit, jako dětské hřiště, Zš, Mš, obecní úřad, nákupní středisko, zdravotní středisko. Zastávka MHD je 5 minut pěšky od rodinného domu. Rádi vám pomůžeme s financováním. Pro více informací zavolejte Báře z Kaktusu. ev.č.: 4662 včetně právního servisu třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: řadový druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce typ domu: přízemní velikost: 1 pokoj zastavěná plocha (m2): 205 užitná plocha (m2): 167 plocha parcely (m2): 790 počet podlaží objektu: 1
Všesulov - prodej rodinného domu 231 m², pozemek 785 m²
V obci Všesulov, okr. Rakovník, nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům 5+1, zastavěná plocha cca 110 m2 na pozemku 785 m2, celková užitná plocha domu 230,9 m2. Dům prošel průběžnou rekonstrukcí – bylo zbudováno obytné podkroví, koupelna, kuchyně s kuchyňskou linkou, nové podlahy, rozvody elektřiny, vody a odpadů, střešní krytina a zateplení domu. Při příchodu k domu z ulice se v přízemí nachází garáž (6,6 x 4m), prádelna a další technické prostory. Po schodišti vstupujete do obytné části. Dům je v mírném svahu, proto obytná část je ze zadní strany domu na úrovni přízemí (dům je kompletně odizolován od okolního pozemku). V tomto patře domu se nachází: - kuchyně (4,6 x 3,6 m), vybavení kuchyně je v ceně, obývací pokoj (5,3 x 3,9 m), z něho je vstup do lodžije (3,7x0,8 m), ložnice (4,7 x 3,3m), koupelna s vanou a WC (2,2 x 1,6). V podkroví domu se nachází: - pokoj (5,5 x 4,1 m), pokoj (3,8 x 5 m), obytný prostor pod střechou (4,5 x 3,8 m), který lze také využít k bydlení, koupelna s WC před dokončením (1,6 x 2,2 m). Na podlahách jsou plovoucí podlahy a dlažba, v oknech eurookna, dům je zateplen 10 cm polystyrenem, stěna v kuchyni 16 cm vatou + všude v podkroví (šikmá část) je 25 cm vata, stropní část 50 cm vata, v celém podkroví (stěny, stropní části) je instalována ALU folie pro lepší udržitelnost tepla a klima v místnostech. Vytápění domu je pomocí sálavého tepla z kamen na tuhá paliva, která jsou umístěna v přízemí domu, alternativně lze využít biokrb na biolíh. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. Dům je napojen na obecní vodovod a má vlastní jímku, elektřina 230/400 V. Veškeré vybavení nemovitosti je v ceně. Na zahradě navazuje na dům kryté posezení - terasa s možností grilování apod., dále se v zadní části zahrady nachází altánek a jezírko. Na zahradě je výkop na bazén, který si už dostaví nový vlastník, bude-li chtít, zahrada je osazena vzrostlými stromy (jehličnany, ovocné), ozdobnými dřevinami, keři a spoustou okrasných květin a bylin. Parkování vozidel je možné v garáži, na vlastním nebo i veřejném (obecním) pozemku. Dům se nachází v klidné části obce. Z právního pohledu není žádným způsobem zatížen. V obci Čistá se nachází Základní škola, mateřská školka, obchody, pošta, restaurace (3 minut jízdy autem), v Kožlanech (9 minut jízdy autem), v Kralovicích (13 minut jízdy autem), nebo busem či vlakem. Ve směru na Prahu se nachází v obci Zavidov (3 km) Mateřská škola, obchody, pošta, v obci Lubná (9 km) se nachází základní škola, obchody. Město Rakovník, ve kterém je veškerá občanská vybavenost (školy, obchody „Tesco, Kaufland…“ je vzdáleno pouhých 14 km). Obec Všesulov je vzdálena 63 km od Prahy (nájezd na dálnici po 30 km), město Plzeň je vzdáleno 49 km. Nachází se v oblasti, která nabízí možnosti rekreace, turistiky, cykloturistiky, houbaření cca 500 m od domu. V případě zájmu volejte makléře.
Prodej rodinného domu 350 m² , pozemek 531m² , v obci Budeč,
Exkluzivně Vám nabízíme prodej RD v obci Budeč, okres Jindřichův Hradec. Dispozičně je řešený jako 4+1 v jedné části domu, druhá část domu, sloužila jako dílna a úložné prostory. Dům je prostorný a podsklepený. Při vchodu do domu, je po pravé straně koupelna s vanou, naproti vchodu je menší místnosti, vedle koupelny je další chodba, která vede k WC, kde jsou i schody do sklepa a další místnost, určená jako úložný prostor. Konec chodby vede do druhé části domu, kde se nacházejí dílna a 4 další místnosti. Z téhle části domu se dá dostat na zahrádku, která je ve vnitrobloku. Po levé straně je obytná část, kde je předsíň, prostorná kuchyň, obývací pokoj, dětský pokoj a ložnice. Výhoda domu, je jeho rozloha a dispoziční řešení. Obec se nachází 20 minut od Moravských Budějovic, 13 minut od Dačic, 20 minut od Telče a Rakouské hranice jsou jenom 20 minut. Pro víc informací, nás neváhejte kontaktovat. ev.č.: 0054 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: smíšená stav objektu: před rekonstrukcí umístění objektu: klidná část obce typ domu: přízemní velikost: atypický zastavěná plocha (m2): 350 užitná plocha (m2): 300 plocha parcely (m2): 531 počet podlaží objektu: 1