inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rodinného domu (742 m2) ulice Zahradní, Paskov

Kategorie: Domy

Naše společnost výhradně nabízí k prodeji rodinný dům využívám jako komerční objekt s kancelářemi, moderními dílnami, sklady a parkováním na vlastním pozemku. Nemovitost tvořena dvěmi spojenými objekty se nachází na ulici Zahradní v Paskově. Budova o třech podlažích disponuje kancelářemi se zázemím, toaletami, koupelnami a přístavbou nového objektu dílen a skladovací prostory o dvou podlažích.

1.NP: 3 prostorné kanceláře, jedna volná místnost dva moderní skladovací prostory – dílny, chodba, toaleta se sprchou a šatna.
2.NP: 5 kanceláří, toalety (dámské i pánské), chodba spojující kancelářskou a dílenskou část.
3.NP (Podkroví): zasedací místnost, menší kancelář pro dispečink, sociální zázemí s vanou, a serverovna.
Nábytek dle dohody možné ponechat.

Kanceláře v podkroví a dílny jsou klimatizovány. V dílnách protiskluzové lité podlahy, PVC a klimatizaci. Vstup do skladu pro zásobování v přízemí je umožněn přes dvě sekční vrata. Parkování řešeno asfaltovou plochou kolem objektu s vyznačenými parkovacími místy (cca 12-14 aut) a manipulační plochou před skladem.

Objekt napojen na veškeré inženýrské sítě. Vytápění ústřední plynové. Budova prošla kompletní renovací včet-ně zateplení, výměny oken či střechy. Skvělý přístup a možnost zásobování po dálnici mezi Frýdkem (10 km) a Ostravou (12 km).

V případě více zájemců může být cena k jednání, předmětem další nabídky.

Pro více informací včetně financování je k dispozici Kamil z Kaktusu.

Budeme se na Vás těšit.

ev.č.: 4588
V případě více zájemců může být cena k jednání, předmětem další nabídky.
třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná
dle vyhlášky č.264/2020 Sb.
poloha objektu: samostatný
druh objektu: cihlová
stav objektu: velmi dobrý
umístění objektu: klidná část obce
typ domu: patrový
velikost: 5 a více pokojů
zastavěná plocha (m2): 310
užitná plocha (m2): 742
plocha parcely (m2): 351
počet podlaží objektu: 3
Prodej rodinného domu (742 m2) ulice Zahradní, Paskov
Podobné inzeráty
Prodej, domy/rodinný, 189 m2, Zahradní 197, 73921 Paskov, Fr
Prodej, domy/rodinný, 189 m2, Zahradní 197, 73921 Paskov, Frýdek-Místek [ID 43164] Nabízíme ke koupi rodinný dům na ul. Zahradní v obci Paskov ve velmi klidné lokalitě. Jde o zděnou budovu se zastavěnou plochou 206 m² nacházející se na oploceném pozemku o výměře 830 m². Dům je původně z roku 1930, postupně proběhla dostavba domu a částečná rekonstrukce. Nová je střecha vč. plechové krytiny a plastová okna. Půdní prostory nad domem je možno využít k přestavbě na podkrovní bydlení. Cena: 3 900 000 Kč včetně provize RK Možnost hypotéky: Ano Typ domu: patrový Velikost domu: 5 a více pokojů Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: venkovská Poloha objektu: samostatný Podlaží celkem: 2 Celková plocha: 206 Plocha pozemku: 830 Plocha zastavěná: 206 Užitná plocha: 189 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Topení: lokální plynové Kanalizace: jímka Komunikace: asfaltová Zařízený: ne Bezbarierový: Ano Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: 29m2 Parkovací místo: Ne Výtah: Ne Datum nastěhování: 01.09.2022 Elektřina: 230V Sítě: satelit Doprava: silnice, MHD
Prodej rodinného domu 4+1, Zábranská, Hýskov
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům o dispozici 4+1, v ulici Zábranská, obec Hýskov. Jedná se o klidnou část obce, do ulice zajíždí pouze zde bydlící. Dům byl postaven v roce 1979 a na první pohled je vidět, že majitelé o něj pečují. Stojí v řadě s dalšími pěti rodinnými domy, je umístěn uvnitř tohoto bloku. Jedná se o budovu se dvěma nadzemními podlažími a sedlovou střechou, sklep je pod celým domem. Mezi domy má každý dům svoji zeď, v tomto případě se jedná o struskocementové panely, obvodová zeď do ulice a do zahrady je z plynosilikátových bloků, příčky jsou provedeny z části z dřevotřísky a z části z dřevotřísky a sádrokartonu. Podlahy v přízemí jsou betonové, na patře dřevěné v obytných prostorách pokryté koberci. V přízemí i v prvním patře jsou koupelny a WC. Dům má plastová okna se žaluziemi. Jsou zde celkem tři lodžie, jedna v přízemí a dvě v prvním patře. Na střeše je krytina Bramac. Dům je napojen na tyto sítě: elektřina 230/400 V, plyn, obecní vodovod a kanalizaci. Elektro instalace je v mědi, rozvody vody jsou částečně v plastu a částečně kovové, obdobně také kanalizace. Mimo vodovod je k dispozici studna na zahradě domu. V přízemí domu je dominantní obývací pokoj, který je umístěn v celé šířce domu (33,75 m2), okna jsou tedy jak do ulice Zábranská, tak na zahradu domu. Dále je v přízemí kuchyně (9,4 m2), komora, koupelna s WC a vstupní chodba. V prvním patře jsou tři ložnice (9,45 m2, 16,35 m2, 16,45 m2), dále je zde koupelna spojená s WC a dvě komory. Lodžie jsou jak do ulice, tak do zahrady. V suterénu je garáž (cca 33 m2). Obdobně jako obývací pokoj je v celé šířce domu, na vjezdu má dvoukřídlá vrata. Dále je zde technické zázemí a to kotel na tuhá paliva a plynový kotel, uhelna a prádelna. Zastavěná plocha domu je 77 m2, dále předzahrádka je 54 m2 a zahrada je o ploše 313 m2. Zahrada umožňuje příjemné posezení a relaxaci. V obci Hýskov se nachází mateřská školka a základní škola, potraviny. Veškerá občanská vybavenost je v 6 km vzdáleném Berouně, který byl dříve okresním městem. Nájezd na dálnici D5 je na Exitu 14 nebo 18. Obec Hýskov je umístěna na okraji Křivoklátské vrchoviny, jedná se o vyhledávanou rekreační oblast. Je zde možnost turistiky, cykloturistiky, houbaření a další využití. Koupi rodinného domu, lze financovat hypotékou, kterou vám zdarma zprostředkujeme. Další informace k rodinnému domu a k ceně získáte u makléře. Dům je okamžitě k nastěhování.
Prodej rodinného domu v Paskově, ul. Slunečná
Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout tuto žhavou novinku mezi rodinnými domy v obci Paskov. Součástí této exkluzivní nemovitosti je zahradní domek a menší sklad, parkovací stání pro tři vozy, zahrada a terasa k relaxaci. Dům energetické třídy B disponuje prostorným obývacím pokojem spojeným s kuchyní, což tvoří srdce domu. Dále zde naleznete ložnici, 2x koupelnu, šatnou, 2x dětský pokoj a pracovnu. Samozřejmostí je technická místnost. Když k tomu všemu ještě připočteme jeho naprosto lukrativní umístění v těsné blízkosti Ostravy a Frýdku Místku, můžeme tak zcela otevřeně hovořit o bydlení, které splňuje i ty nejnáročnější kritéria. Pro počáteční seznámení s touto atraktivní nemovitostí a zároveň získání bližších informací, doporučuji navštívit naše webové stránky, kde s jistotou dohledáte veškeré náležitosti, včetně kompletní fotogalerie a půdorysu. V případě doplňujících dotazů či domluvení termínu prohlídky, prosím, kontaktujte makléře. Lokalita: Slunečná, Paskov Cena je uvedena včetně provize RK a veškerých právních služeb, včetně advokátní úschovy. Evidenční číslo: 811315 Energetická náročnost : Třída B - Úsporná
Prodej novostavby rodinného domu 4+kk (130 m2), ulice Ostrav
Naše společnost nabízí k prodeji 6 moderních a úsporných domů, v krásné lokalitě ulice Ostravská, Bohumín. Developer v první řadě klade důraz na kvalitu a soběstačnost. Díky použitým vysoce kvalitním materiálům, tepelnému čerpadlu i fotovoltaickému systému, je dům energeticky téměř soběstačný. Jedna obytná jednotka se pyšní celkovou výměrou 130m2 vč. teras. V 1. NP naleznete (komora, technická místnost, wc s umyvadlem, chodbu, obývací prostor s kuchyní, terasu). 2.NP se skládá z (3x pokoj, koupelna, chodba, terasa). Celková plocha pozemku je 236 m2. Prostorné a slunné pokoje jsou orientovány na jih, východ a vstup do domu na sever. Propojení 1.NP a 2.NP zajišťuje železobetonové schodiště. Okna domu jsou plastová s izolačním trojsklem. Koupelna disponuje perličkovou vanou i sprchovým koutem, toaleta s bidetem součástí koupelny. Druhá toaleta se nachází v zádveří v blízkosti schodiště. Další úložné prostory je možno využít v zádveří domu, kde se také nachází technická místnost. Zahrada rovinatá s prostorem pro posezení a relax. Součástí je i stylový zahradní domek, kde bude přivedena elektřina. Na zahradě nechybí ventil na případnou zahradní hadici, která vám značně usnadní podlévání vaší zahrady. Jistě oceníte možnost parkování pro dvě auta přímo u domu z toho jedno kryté stání s přípravou na nabíjecí stanici. Dostatek parkování pro návštěvy. Milovníci centra, obchodů a služeb uvítají dojezd do centra Ostravy i do Polska za 15 minut. Na stavbu byly použity tradiční materiály jako cihelné zdivo, železobetonové základy, okna plastová. Konstrukce střechy- dřevěný krov, celoplošné podbití, šikmá střecha- profilovaná střešní krytina se stojatou drážkou. Obvodové a střední nosné zdivo provedeno z cihelných bloků POROTHERM s minerální izolací. Vnitřní příčky broušené akustické cihelné bloky POROTHERM. Zastřešení domu tvoří šikmá střecha. PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ V koupelnách naleznete topný žebřík rozvody z plastových trubek s protikyslíkovou bariérou. Podlahové vytápění je realizováno teplovodním vytápěním. Příprava teplé užitkové vody je zajišťována pomocí tepelného čerpadla vzduch x voda. Krbová kamna. Nadstandardně v domě naleznete, centrální vysavač i domovní klimatizaci, kterou oceníte v parných letních dnech. Projekt se rovněž může chlubit kompletním vybavením kuchyně včetně moderních spotřebičů. Nadstandardní vybavení domu splňuje vysoké požadavky našich klientů. Bezkonkurenční lokalita okouzlí okolní přírodou, kde si na své přijdou sportovci, nadšení ornitologové i milovníci přírodního koupání. Použití jakostních materiálů, které výrazně sníží náklady na opotřebení časem. Uplatnění velmi kvalitních ekologických a přírodních materiálů, plně odpovídají vyššímu standardu bydlení. Dokončení stavby září 2023. Jelikož není k dispozici energetický štítek náročnosti budovy, zákonná povinnost nám nařizuje uvádět v inzerci energetickou náročnost budovy třídy G. Pro více informací včetně financování je k dis
Prodej rodinného domu 5+KK, se zahradou - Vysoký Újezd
, novostavbu velmi hezkého rodinného domu se zahradou. Moderně dispozičně řešená stavba domu se nachází ve velmi žádané lokalitě v obci Vysoký Újezd, ulice Zahradní v těsné blízkosti golfového hřiště a golfového resortu Albatross Golf Resort. Jedná se o okrajovou část obce s novými domy, která je vzdálena od centra obce pouze cca 100m. Dům má dvě podlaží, přízemí a patro. Nad 1. patrem je vybudovaná půda. V přízemí domu se nachází prostorná chodba, ze které je přístup do garáže (6x2,5x2,1m), technické místnosti a wc. Dále velká, krásná a moderní kuchyně s jídelnou, prosluněný obývací pokoj a vstup na terasu a zahradu a velmi praktický úložný prostor pod schodištěm. Po schodech se dostaneme do patra, kde jsou čtyři neprůchozí pokoje a koupelna s vanou a wc. Jeden z pokojů s okny do ulice je velmi vhodný např. jako pracovna. Dostatek úložných prostor rozšiřuje střešní půda s přístupem z 2. podlaží. Při stavbě, která byla dokončena v roce 2020, byly použity jen ty nejkvalitnější materiály – dům byl stavěn v rámci rezidenčního projektu. Základem je zdivo Porotherm se zateplením, kvalitní plastová okna, plovoucí podlaha a italská dlažba. Topení je řešeno plynovým kotlem, rozvod topení v celém domě formou radiátorů. PENB uvádí nemovitost jako nízkoenergetickou (B). Do obou podlaží jsou přivedeny datové sítě. Okolí domu je upravené, v plotě je branka pro přímý vstup na zahradu. Na již nyní upravené rovinaté zahradě bude mít nový majitel prostor pro realizaci svých přání. Jihozápadně orientovaná velkorysá terasa (dřevo-plastová prkna) nabízí příjemné místo pro rodinné posezení a grilování. K domu náleží dvě prostorná parkovací místa na vlastním pozemku přímo před domem a možnost dalšího venkovního parkování poblíž domu v ulici U kamene. Příjemný rezidenční projekt Vysoký Újezd v zeleni navazuje na původní vesnici stejného jména a je ideálním bydlením pro všechny, kteří hledají klidný styl života v rychlém dosahu Prahy a veškerých služeb. K nájezdu na dálnici D5 je to 5 minut jízdy autem a cca 15 minut k nejbližší stanice metra. Vysoký Újezd je velmi žádanou lokalitou pro svůj klid, velké množství zeleně, ale velmi blízko do centra Prahy, časově do 30 minut autem (okraj Prahy je vzdálen 10 km z Vysokého Újezdu). Okolí je vhodné pro pěší turistiku, cykloturistiku, nedaleko je hrad Karlštejn, oblíbené výletní místo. V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost... škola, školky, obecní úřad, pošta, kavárna, restaurace, pizzerie (autentická Neapolská), obchod Žabka, obchod s lahůdkami kosmetika a manikúra, hotel s wellness, fitness centrum, dětská hřiště, autobusové spojení na Prahu autobusy 311, 30 minut na metro Zličín. V obci je také ranč s koňmi. Nejvíce cenný na tomto domě a této lokalitě je naprostý klid a krása zdejší přírody (např. lom Amerika) včetně golfového vyžití. Vř Ev. číslo: 642184. Energetický štítek: B (60 kWh/m2/rok).
Prodej novostavby rodinného domu v zajímavé lokalitě, pozeme
, Reality 11 Vám zprostředkují koupi novostavby velmi úsporného rodinného domu o dispozici 5+kk v obci Šimonovice, Liberec. Výstavba nízkoenergetické dřevostavby rodinného domu probíhala v letech 2018 a 2019, v témž roce proběhla kolaudace a od té doby je užíván k trvalému bydlení. Rodinný dům je stále v záruce a je možné při zjištění nedostatků využít reklamace. Celková plocha pozemku je 807m² (z toho 67m² zastavěná plocha domem a 740m² zahrada). Celková podlahová plocha domu je 114m² a má toto dispoziční členění: 1.NP - vstupní chodba, chodba, koupelna a WC (sprchový kout, umyvadlo, bojler, připojení pro pračku), pokoj I., obývací pokoj s kuchyňským koutem, terasa, komora, schodiště; 2.NP - schodiště, chodba, koupelna s WC (vana, umyvadlo) pokoj II., pokoj III., ložnice, šatna. Na pozemku se dále nachází stavba zahradního domku určeného ke skladování dřeva, zahradních potřeb a nářadí. Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina, obecní vodovod, odpad je řešen vlastní ČOV umístěnou na pozemku, vytápění domu je řešeno úsporným podlahovým topením - elektrické rohože, dále se k vytápění domu využívají krbová kamna umístěná v obývacím pokoji, ohřev teplé vody je řešen elektrickým bojlerem. Novostavba rodinného domu je umístěna na okraji nové zástavby rodinných domů, v sousedství pozemku s listnatými stromy. K dispozici pro Vás máme 3D virtuální prohlídku od společnosti 3Dvirtualcz, kde si rodinný dům můžete projít z pohodlí svého domova a v případě zájmu si domluvit osobní prohlídku, odkaz Vám zašleme na vyžádání. Samozřejmostí jsou půdorysy celého domu. V případě zájmu o více informací, zaslání 3Dvirtuální prohlídky, půdorysů, případně si rovnou domluvit osobní prohlídku, volejte makléře společnosti. Ev. číslo: 24771. Energetický štítek: B (116 kWh/m2/rok).