inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rodinného domu na unikátním místě, obec Nový Přím

Kategorie: Domy

Dobrý den, pokud hledáte bydlení v klidné lokalitě v blízkosti lesa , tak je tato nabídka určená právě pro Vás. Nabízím Vám k prodeji rodinný dům a přilehlé stavby na unikátním místě v obci Nový Přím.

Na rozlehlém pozemku o celkové výměře 1959 m2 se nachází hlavní zděná stavba, která poskytuje podlahovou plochu o výměře cca 150 m2. Přízemí domu tvoří veranda, chodba, obývací pokoj, ložnice, kuchyně, 2 komory, záchod, koupelna a schodiště. V patře jsou pak k dispozici další dvě obytné místnosti, dva menší podkrovní pokoje a balkon. Jedná se o nemovitost v původním stavu, vhodnou k rekonstrukci.

Vytápění hlavního objektu je zajištěno lokálními plynovými kamny, připojen je na dešťovou kanalizaci, městský vodovod, elektřinu, datový a telefonní kabel a k využití je i vlastní studna.
K domu náleží i další venkovní stavby.

Nemovitost nabízí život v harmonii s přírodou – naprostý klid (pozemní komunikace zde končí), obec obklopena lesy, uprostřed velmi malebné krajiny. Výhodou je blízkost krajského města Hradce Králové v dojezdové vzdálenosti 11-ti minut autem.
V okolí i další vyžití – jezdecká škola 1 km, zámek Hrádek u Nechanic se svým golf resortem ve vzdálenosti 2,5km (pěšky). Nájezd na dálnici D11 cca 9km.
Čistá nemovitost bez zatížení.

Rád Vás domem provedu.
★ Operace: Prodej
★ Typ nemovitosti: Dům, vila
★ Okres: Hradec Králové
★ Adresa: Dolní Přím, Nový Přím
★ Celkem podlaží: 2
★ Plocha užitná: 300 m2
★ Plocha vlastního pozemku: 1959 m2
★ Druh objektu: cihlová
★ Vybavení: Kuchyňská linka, Balkón, Zahrada, Garáž
★ Stav objektu: Dobrý
★ Dostupnost: Příměstská doprava
★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej rodinného domu na unikátním místě, obec Nový Přím
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu, 1772 m2, Jeníchov okr. Mělník
Zprostředkuji exkluzivní prodej dvougeneračního rodinného domu v klidném prostředí obce Jeníchov - Střemy okr. Mělník, s pozemkem o celkové výměře 1772 m. Dům je nyní využíván jako dvougenerační bydlení, každý byt má svůj vlastní vchod. Jedna část domu je dispozičně řešena jako 6+1, v přízemí domu jsou tři pokoje, kotelna a WC, dále schodiště vedoucí do patra domu, v patře domu je kuchyň, koupelna, dva prostorné pokoje, jeden menší pokoj a vstup na půdu, kde je možnost vybudovat další pokoje, dle představ nového majitele. Vytápění domu zajišťuje kotel na tuhá paliva, ohřev vody bojler, možnost vytápění patra i krbovými kamny. Druhá část domu je dispozičně 1+1, v přízemí domu se nachází předsíň, kuchyň, komora, technická místnost a prostorná koupelna s vanou a WC, v patře domu se dají využívat 3 další pokoje a WC a krásná pavlač. V domě je možnost topení elektrokotlem, ale i kotlem na tuhá paliva, ohřev vody bojlerem. Dům je napojen na městský vodovod, vlastní studna, odpad sveden do jímky, elektřina 220/380V. K domu náleží upravená slunná zahrada, kde je možnost příjemného posezení, k dispozici bazén, dřevěný domeček pro děti, kůlny, dílna a garáž. Nemovitost se nachází v bezprostředním sousedství CHKO Kokořínsko, která nabízí malebné procházky, pěší a cyklo výlety a je ideálním prostředím pro relaxaci nebo sportovní vyžití. Obec Jeníchov je velmi klidná vesnice k dispozici je zde místní hospůdka, širší občasnou vybavenost najdeme v obci Nebužely - škola, školka, obchod, pošta. Kompletní občanskou vybavenost nalezneme v nedalekém Mělníku cca 15 minut jízdy a nebo ve Mšeně. Prohlídku této nemovitosti vzhledem k atraktivitě lokality doporučuji. Dům je možno financovat hypotékou, kterou Vám v případě Vašeho zájmu zdarma vyřídíme. Pro bližší informace či prohlídku kontaktujte makléřku. Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 6 399 000 Kč
Prodej novostavby rodinného domu v zajímavé lokalitě, pozeme
, Reality 11 Vám zprostředkují koupi novostavby velmi úsporného rodinného domu o dispozici 5+kk v obci Šimonovice, Liberec. Výstavba nízkoenergetické dřevostavby rodinného domu probíhala v letech 2018 a 2019, v témž roce proběhla kolaudace a od té doby je užíván k trvalému bydlení. Rodinný dům je stále v záruce a je možné při zjištění nedostatků využít reklamace. Celková plocha pozemku je 807m² (z toho 67m² zastavěná plocha domem a 740m² zahrada). Celková podlahová plocha domu je 114m² a má toto dispoziční členění: 1.NP - vstupní chodba, chodba, koupelna a WC (sprchový kout, umyvadlo, bojler, připojení pro pračku), pokoj I., obývací pokoj s kuchyňským koutem, terasa, komora, schodiště; 2.NP - schodiště, chodba, koupelna s WC (vana, umyvadlo) pokoj II., pokoj III., ložnice, šatna. Na pozemku se dále nachází stavba zahradního domku určeného ke skladování dřeva, zahradních potřeb a nářadí. Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina, obecní vodovod, odpad je řešen vlastní ČOV umístěnou na pozemku, vytápění domu je řešeno úsporným podlahovým topením - elektrické rohože, dále se k vytápění domu využívají krbová kamna umístěná v obývacím pokoji, ohřev teplé vody je řešen elektrickým bojlerem. Novostavba rodinného domu je umístěna na okraji nové zástavby rodinných domů, v sousedství pozemku s listnatými stromy. K dispozici pro Vás máme 3D virtuální prohlídku od společnosti 3Dvirtualcz, kde si rodinný dům můžete projít z pohodlí svého domova a v případě zájmu si domluvit osobní prohlídku, odkaz Vám zašleme na vyžádání. Samozřejmostí jsou půdorysy celého domu. V případě zájmu o více informací, zaslání 3Dvirtuální prohlídky, půdorysů, případně si rovnou domluvit osobní prohlídku, volejte makléře společnosti. Ev. číslo: 24771. Energetický štítek: B (116 kWh/m2/rok).
Prodej rodinného domu 4+1, Zábranská, Hýskov
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům o dispozici 4+1, v ulici Zábranská, obec Hýskov. Jedná se o klidnou část obce, do ulice zajíždí pouze zde bydlící. Dům byl postaven v roce 1979 a na první pohled je vidět, že majitelé o něj pečují. Stojí v řadě s dalšími pěti rodinnými domy, je umístěn uvnitř tohoto bloku. Jedná se o budovu se dvěma nadzemními podlažími a sedlovou střechou, sklep je pod celým domem. Mezi domy má každý dům svoji zeď, v tomto případě se jedná o struskocementové panely, obvodová zeď do ulice a do zahrady je z plynosilikátových bloků, příčky jsou provedeny z části z dřevotřísky a z části z dřevotřísky a sádrokartonu. Podlahy v přízemí jsou betonové, na patře dřevěné v obytných prostorách pokryté koberci. V přízemí i v prvním patře jsou koupelny a WC. Dům má plastová okna se žaluziemi. Jsou zde celkem tři lodžie, jedna v přízemí a dvě v prvním patře. Na střeše je krytina Bramac. Dům je napojen na tyto sítě: elektřina 230/400 V, plyn, obecní vodovod a kanalizaci. Elektro instalace je v mědi, rozvody vody jsou částečně v plastu a částečně kovové, obdobně také kanalizace. Mimo vodovod je k dispozici studna na zahradě domu. V přízemí domu je dominantní obývací pokoj, který je umístěn v celé šířce domu (33,75 m2), okna jsou tedy jak do ulice Zábranská, tak na zahradu domu. Dále je v přízemí kuchyně (9,4 m2), komora, koupelna s WC a vstupní chodba. V prvním patře jsou tři ložnice (9,45 m2, 16,35 m2, 16,45 m2), dále je zde koupelna spojená s WC a dvě komory. Lodžie jsou jak do ulice, tak do zahrady. V suterénu je garáž (cca 33 m2). Obdobně jako obývací pokoj je v celé šířce domu, na vjezdu má dvoukřídlá vrata. Dále je zde technické zázemí a to kotel na tuhá paliva a plynový kotel, uhelna a prádelna. Zastavěná plocha domu je 77 m2, dále předzahrádka je 54 m2 a zahrada je o ploše 313 m2. Zahrada umožňuje příjemné posezení a relaxaci. V obci Hýskov se nachází mateřská školka a základní škola, potraviny. Veškerá občanská vybavenost je v 6 km vzdáleném Berouně, který byl dříve okresním městem. Nájezd na dálnici D5 je na Exitu 14 nebo 18. Obec Hýskov je umístěna na okraji Křivoklátské vrchoviny, jedná se o vyhledávanou rekreační oblast. Je zde možnost turistiky, cykloturistiky, houbaření a další využití. Koupi rodinného domu, lze financovat hypotékou, kterou vám zdarma zprostředkujeme. Další informace k rodinnému domu a k ceně získáte u makléře. Dům je okamžitě k nastěhování.
Prodej rozestavěného domu ( 205 m2), pozemek 790 m2, Vřesina
hledáte vhodný pozemek pro výstavbu rodinného domu? Naše nabídka vám ušetří čas při vyřizování stavebního povolení. Naše společnost vám nabízí prodej pozemku s rozestavěnou stavbou rodinného domu, který je dispozičně řešen jako 4+kk s celkovou užitnou plochou 166 m2, zastavěné plochy 205 m2 s celkovým pozemkem 790 m2, na ulici Malá strana v atraktivní lokalitě Vřesina u Bílovce. Možnost dokončení stavby podle vašich představ. Rozestavěný dům je vhodný pro rodinu s dětmi. Stavba rodinného domu je řešena jako jednopodlažní bez využití půdního prostoru. Rodinný dům je kapacitně dimenzován pro pět bydlících osob. Výhodou rodinného domu je dostatek množství parkovacích míst. Přízemí je dispozičně řešeno na vstupní část se zádveřím, technickou místnost a chodbu. Z chodby je přístup do všech ostatních místností- sociálního zabezpečení, samostatné WC a koupelny, technické místnosti, obýváku, jídelny se stolováním, pokoj hostů, pracovny nebo dalšího pokoje. Z obýváku je výstup na venkovní terasu. V okolí je široká nabídka aktivit, jako dětské hřiště, Zš, Mš, obecní úřad, nákupní středisko, zdravotní středisko. Zastávka MHD je 5 minut pěšky od rodinného domu. Rádi vám pomůžeme s financováním. Pro více informací zavolejte Báře z Kaktusu. ev.č.: 4662 včetně právního servisu třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: řadový druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce typ domu: přízemní velikost: 1 pokoj zastavěná plocha (m2): 205 užitná plocha (m2): 167 plocha parcely (m2): 790 počet podlaží objektu: 1
Prodej dvougeneračního rodinného domu (3+1 a 4+1), Obec, Žel
, Reality 11 Vám zprostředkují koupi dvougeneračního rodinného domu ve velmi žádané lokalitě v Obci Želiv, Kraj Vysočina. Rodinný dům se nachází ne velmi zajímavém místo s výhledem na řeku Želivku, pár kroků a můžete se koupat nebo chytat ryby, případně se projet na loďce. V rodinném domě jsou k dispozici dvě bytové jednotky a u každé je možné využít samostatného vchodu. Jelikož je Obec Želiv vyhledávaná mnoha turisty je možné spojit bydlení s podnikáním, jednu bytovou jednotku využívat ke svému bydlení a druhou pronajímat turistům. Rodinný dům má toto dispoziční členění, 1.nadzemní podlaží: vstupní chodba I., kotelna, sklad I., sklad II., vstup na zahrádku, vstup do půdního prostoru, samostatné WC, chodba, koupelna, pokoj I., obývací pokoj, kuchyně, pokoj II., schodiště do 2. nadzemního podlaží: schodiště, chodba, obývací pokoj, pokoj I., kuchyně, pokoj II., pokoj III., koupelna, samostatné WC, pokoj IV., vstupní dveře na půdní prostor, kde by se dal vybudovat další pokoj. Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina 220V, 380V, obecní vodovod, odpad je řešen napojením na obecní kanalizaci, vytápění domu je řešeno ústředním topením - elektrický kotel a kotel na tuhá paliva, dále je v obývacím pokoji možnost vytápění krbovými kamny. Máme pro Vás k dispozici půdorysy a zpracovanou 3Dvirtuální prohlídku od společnosti 3Dvirtualcz, kde si z pohodlí svého domova můžete nemovitost projít. V případě zájmu Vám ji zašleme a vy zhodnotíte, zda budete mít zájem o prohlídku osobní. K domu dále náleží ovocný sad o celkové ploše 676m², který se nachází naproti domu a má přímý vstup do řeky. Obec Želiv naleznete 10 km od města Humpolce směrem na Tábor. V současné době má 1160 trvale žijících obyvatel. Svojí polohou v lesnaté krajině a na toku řek Želivky a Trnavy je předurčena k rekreaci. Na území obce jsou vodní nádrže, rekreační objekty, veřejné pláže na koupání, ubytovací a stravovací zařízení, obchody s potravinami, textilem a různé služby pro občany. V místním klášteře se nabízí prohlídka kláštera a kostela Narození Panny Marie. Celé okolí nabízí možnosti turistických vycházek. V případě zájmu o více informací, případně o osobní prohlídku volejte makléře společnosti. Ev. číslo: 24545. Energetický štítek: C (199 kWh/m2/rok).
Prodej, rodinný dům, Dobkovice
Prodej vícegeneračního rodinného domu v Dobkovicích. Dům je po kompletní a náročné rekonstrukci dokončené v roce 2022. Prodej bude probíhat formou elektronické aukce v termínu 22.03.2023 v 10:00 hod na aukčním portálu "Aukcerazdva". Dispozice domu je rozdělena do třech nadzemních a jednoho podzemního podlaží. V 1 PP se nacházejí technické místnosti, vytápěná garáž o ploše 35,2 m2 a dva sklípky o celkové ploše 15 m2 s WC a umyvadlem. V přízemí domu je byt 2+1se dvěma pokoji, kuchyní a koupelnou s WC a sprchovým koutem o celkové ploše 65 m2. Na chodbě je technická místnost s bojlerem a elektrickým kotlem a botník. V patře je větší byt o celkové ploše 95 m2 s dispozicí 3+1 včetně WC a koupelny s vanou a spíží. Z bytu v patře je přístup na balkón 8,5 m2, terasu nad garáží 32 m2 a terasu za domem 18 m2, která je součástí menší zahrádky s venkovním posezením a grilem. V podkroví jsou dokončené další tři velké místnosti o celkové ploše 85 m2 s přístupem do půdních prostor 33 m2. Dům je napojen na elektrickou energii, veřejný vodovod a odpad je sveden do vlastní čističky umístěné na pozemku před domem. Parkování je možné ve vlastní garáži nebo na pozemku u domu. Zdařilá rekonstrukce domu byla dokončena v roce 2022 a nový majitel již nemusí investovat žádné finance a může rovnou bydlet. Majitelé po dohodě zanechají část vnitřního vybavení a zařízení. Obec Dobkovice se nachází mezi městy Děčín a Ústí nad Labem. V obci je mateřská a základní škola. Nedaleko jsou lesy a pro milovníky rybolovu je na dohled od domu řeka Labe. V případě zájmu o podrobnější informace nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kdykoliv kontaktovat. Pomůžeme s financováním koupě nemovitosti. Po dohodě poskytneme náhled do stavební dokumentace. Doporučujeme osobní prohlídku tohoto pěkného domu. Prodej domu bude realizován nejvyšší nabídce. ev.č.: 7106 Prodej formou elektronické aukce dne 22.3.2023 v 10.00 hod, třída energetické náročnosti budovy: B - Velmi úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: cihlová stav objektu: po rekonstrukci umístění objektu: rušná část obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 358 užitná plocha (m2): 235 plocha parcely (m2): 411 počet podlaží objektu: 2