inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rodinného domu s garáží a bazénem v Ostravě -, 127074

Kategorie: Domy

Exkluzivní nabídka samostatně stojícího rodinného domu 5+1 v klidné části Ostravy-Nová Bělá. Dům je kolaudovaný v roce 2008, konstrukce domu z Porothermu, střecha z betonových tašek Bramac, měděné střešní okapy, zateplení a dřevěná okna s trojskly. Součástí domu je dvojgaráž se sekčními vraty na dálkové ovládání + venkovní zastřešený prostor k stání před garáží. Pozemek o výměře 1106 m2 je slunný, rovinatý, se zapuštěným bazénem se zastřešením, který vybízí k relaxu.
Dominantou 1.NP je prostorný obývací pokoj a krb s kamenným odkladem , jídelna a kuchyně s kuchyňskou linkou na míru, včetně spotřebičů. Dále pak samostatný pokoj, technická místnost, koupelna se sprchovým koutem, WC samostatně, chodba a zádveří s úložnými prostory. V přízemí a koupelně (2. NP) podlahové vytápění.
Dřevěným schodištěm se dostaneme do 2.NP, kde jsou tři samostatné pokoje, jeden se šatnou, prostorná koupelna s vanou i sprchovým koutem, WC samostatně. Z ložnic je vstup na balkón s výhledem na zahradu, bazén a Beskydy.
Celý interiér je ve velmi vkusných tónech s citlivým designem, který dotváří pozitivní energii celého domu. Příjemným bonusem navíc je zabudované centrální vysávání.
Vjezd na pozemek je zajištěn el. bránou na dálkové ovládání. Dům napojen na veřejný vodovod, plyn, elektřinu, odpad kanalizace je svedena do septiku. Napojení na obecní kanalizaci je právě v realizaci. Ulice je klidná, málo frekventovaná. Nedaleko domu se nachází mateřská škola, autobusová zastávka. V obci veškerá občanská vybavenost. Těšíme se na Vás. Přijděte se podívat na Váš nový domov.
Do konce března 2023 na...

Číslo zakázky: 127074
Typ budovy: cihlová
Poloha objektu: samostatný
Typ domu: patrový
Sklep: není
Energetická náročnost budovy: nahrazeno předložením ročního vyúčtování
Bazén: Ano
Garáž: Ano
Velikost domu: 5 a více pokojů
Druh domu: rodinný dům
Počet podlaží objektu: 2
Stav objektu: velmi dobrý
Plocha pozemku: 1 106 m2
Zastavěná plocha: 140 m2
Užitná plocha: 216 m2
Umístění objektu: klidná část obce
Obytná plocha: 105 m2
Kvalitativní standard: dům z klasických materiálů
Počet pokojů: 5+1
Doprava: silnice, MHD, autobus
Elektřina: 230V, 380V
Voda: dálkový vodovod
Plyn: plynovod
Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení
Ostatní vybavení: plot, bazén, garáž
Další nebytové prostory: dvojgaráž, přístřešek, pergola, bazén, kůlna
Topení: lokální - plynové, lokální - elektrické
Plocha bazénu: 40 m2
Typ střechy: sedlová
Střešní krytina: betonová taška
Rok kolaudace: 2 008
Prodej rodinného domu s garáží a bazénem v Ostravě -, 127074
Podobné inzeráty
RD 5+1 s garáží, bazénem, studnou a zahradou
, Vám zprostředkuje možný prodej domu v obci Sudovo Hlavno. Dům s garáží, studnou, bazénem a zahradou v obci, ze které je dobrá dostupnost na dálnici D10 – Praha - Mladá Boleslav, kousek k jezeru Lhota a do Konětop. Jedná se o dům z roku 1970, třípodlažní dům s obytným podkrovím. Celková zastavěná plocha činí 122 m². V přízemí domu je umístěna garáž a technické zázemí domu. Kotelna, prádelna a úložné prostory. První nadzemní podlaží je přístupné jednak z technického podlaží a také z ulice širokým schodištěm. V tomto podlaží se nachází prostorný obývací pokoj s jídelnou, kterému dominují krbová kamna, používané též k vytápění v přechodném období jaro a podzim, dále lodžie, kuchyně se špajzem, šatna, ložnice koupelna a samostatné wc. Schodiště a pokoje spojuje chodba umístěná uprostřed domu. V 1. NP je cca 73 m obytné plochy. V podkroví domu jsou tři samostatné pokoje, půda, wc a koupelna se sprchovým koutem. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva či elektrickým kotlem s ústředním topením. Voda v domě je ze studny, na pozemek je však zavedena voda městská. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Odpady jsou svedeny do kanalizace. Elektřina je 220/380V. U domu je zahrada s částečně zapuštěným nadzemním bazénem. Parkování je možné v garáži a také na zahradě u domu. V roce 2021 byla zateplena střecha a tři stěny domu. Dům může poskytnout bydlení dvěma rodinám či vícečlenné rodině. V obci je obecní úřad. Autobusová doprava zajišťuje spojení do Brandýsa nad Labem-Staré Boleslavi. Pošta, mateřská škola a základní škola jsou ve vedlejší obci Kostelní Hlavno, vzdálené cca 1 km. Po D10 lze pohodlně dojet do Prahy za cca 20 minut. Lokalita nabízí opravdu klidné bydlení. Pro bližší informace volejte makléře. Ev. číslo: 640089. Energetický štítek: G
Prodej prvorepublikové vily 6+1/T/G/zahrada 1199m2 Hluboš Př
Prodej prvorepublikové vily 6+1 s terasou, garáží, zahradou 1199m2 v obci Hluboš u Příbrami. Tato překrásná dvougenerační vila se nachází v blízkosti zámku Hluboš, kde vznikal stát ČR a stavěl zde parlament T.G.Masaryk, byla vybudována v roce 1933 a dočkala se rekonstrukce v roce 2008 se zachováním podstatných prvků rázu domu, dveří, jsou zde i původní parkety, benátský štuk a nově kované prvky na míru. El.vrata vám otevřou na pozemek s 1199m2 se zámkovou dlažbou, udržovanou zahradou s osvětlenou fontánkou na dálkové ovládání, kde se budete cítit jako doma a díky kamerám i bezpečně. Najdete zde vše, co potřebujete. Nově dokončená garáž na 3 auta s DO, se zázemím i wc, dále terasu, altánek s grilováním a posezením, pergola pro relax s bazénem s vířivkou, dětský koutek, zázemí pro nářadí, zahrádku. Přes venkovní terasu zdobenou kováním se dostanete do ústřední místnosti celého domu a to překrásného prostorného obývacího pokoje. Je právem srdcem celého domu. Odtud se dostanete do všech dalších částí domu. Ranní slunce prostoupí tento dům původním kulatým okénkem a bude postupovat kolem celého domu a postupně zaplňovat všechny místnosti. Obývací pokoj má krb s horkovzduchy do místností v případě, že slunce nebude hřát. Starožitný nábytek zdobí obývací pokoj, kuchyň ve stylu retro i pohodnou, luxusně vybavenou ložnici. Rohová kuchyňská linka je ve stylu retro s ostrůvkem, indukcí, troubou a středovou digestoří, myčkou, lednicí retro s mrazákem, jídelní kout, starožitný nábytek. Přízemí má dispozice 2+1, dále 1x koupelna (vana, pračka, sušička), 1x wc, komora, vstup do domu, zádveří, vstup do suterénu, schodiště. V patře je nově dokončena rekonstrukce, která umožnila rozšíření komfortu domu o další místnosti. Je zde nyní k dispozici 4x pokoj, koupelna s masážním sprchovým koutem a hudbou, přípojkou na pračku, střešní okno, samostatné wc, komora, příprava na kuchyň a vstup na balkon domu. Střecha domu je nově zateplená moderní kanadskou technologií. Díky tomu jsou měsíční náklady domu minimální. Polovina domu je podsklepená, nyní využitá jako fitness, sauna, možno zde dobudovat další jednotku na bydlení. El. kotel 18kw s nočním proudem, 220W, 380W, krb s horkovzduchy do místností, kamery, veškeré ing sítě. Vybavení domu po dohodě. V obci je pošta, obchody, škola, školka, autobus a vlakové spojení Zdice Hořovice Příbram. Chcete-li být v blízkosti města ale i Brdských lesů s výhledem na Svatou horu, neváhejte se do romantického prostředí tohoto domu podívat s námi na prohlídku této skvostné vily. Právě zde může být totiž váš nový domov. ID nabídky: N4515
RD 5+1 s bazénem, garáží,  krbem, studnou a zahradou
Aktualizace ceny., Vám zprostředkuje možný prodej domu pro milovníky klidného bydlení s dobrou dostupností na dálnici D8, do Mělníka cca 5 minut a do Prahy 25 m. V samotné obci je k dispozici základní škola, obchod, pošta, obecní úřad, kulturní dům s restaurací. Dále fotbalové hřiště, tenisové kurty a koupaliště. Nedaleko od obce je vodní plocha Baraba. Rybářský revír a možnost koupání. Rodinný dům o dispozici 5+1, se zahradou, bazénem, garáží a studnou. Dům o zastavěné ploše 98 m² je z roku 2007, postavený z broušených cihel, s obytným podkrovím, dřevěným krovem s betonovou taškou. Okna jsou plastová s izolačním dvojsklem a s venkovními roletami, na terasu u francouzských oken pak ovládané elektricky. Vytápění je zajištěno novým plynovým kondenzačním kotlem z roku 2021, který ohřívá i teplou vodu. V roce 2022 byla postavena krbová vložka s výkonem 7 kWh (za garáží je 5 m3 dřeva). Elektřina 220/380 V, kanalizace a městská voda. Na zahradě je studna, kterou lze využívat i pro domovní potřeby. Rozvody a domovní vodárna jsou připraveny. Studna se též stará o závlahu zahrady. Tato závlaha je automatická značky Rain bird s novou řídící centrálou z roku 2022, nyní s 15 ti tryskami. Okrasná zahrada s terasou u domu, užitková zahrada a zpevněná plocha pro stání cca 4 vozů a dále zastřešený bazén spolu s přípravou pro zimní zahradu dokreslují kvalitu tohoto domu. Samozřejmostí jsou vrata na motorový pohon s dálkovým ovládáním, oplocení se zděným plotem kolem cesty. Naproti vjezdovým vratům stojí samostatná garáž s dveřmi a vraty o zastavěné ploše 34 m² s využitelnou půdou na cca 80% plochy garáže. Na domě je instalován přístupový bod na internet, díky kterému j v domě k dispozici internet s rychlostí 100/100 Mbit/s, a to za cenu el. energie. Pokrytí wi-fi signálem zabezpečuje profesionální zařízení Ubiquiti. Internetová televize je samozřejmostí. V přízemí domu se nachází chodba se schodištěm – 12m², koupelna se sprchovým koutem s vyhřívanou podlahou a prostorem pro pračku, sušičku a plynový kotel o velikosti cca 7m², dále samostatné wc, prostorný obývací pokoj s jídelnou o velikosti cca 32m², který byl rekonstruován v roce 2022 (světelná rampa, štuky) s východem na terasu a zahradu, kompletně vybavená kuchyně – cca 9m², nově zhotovená v roce 2018, dále pracovna – 12 m² a šatna – 9m², která vznikla přístavkem k domu. Po schodišti s dřevěnými schodnicemi vystoupáme do 2.NP, kde se nachází ložnice o velikosti cca 22 m² s prostornou šatnou – 9m², dva pokoje, každý o velikosti cca 15m² s balkónem a velkoryse řešená koupelna s vanou a wc – cca 8m², s elektricky vyhřívanou podlahou. K dispozici je i pochozí půda přístupná po spouštěcím schodišti. V domě je též instalován dveřní interkom a komunikátor ovládaný přes internet značky 2N. Tento komunikátor umožnuje bezdrátové ovládání zařízení i komunikaci přes telefon. Energetický štítek se připravuje Ev. číslo: 640360. Energetický štítek: G
Prodej, rodinný dům, Dobkovice
Prodej vícegeneračního rodinného domu v Dobkovicích. Dům je po kompletní a náročné rekonstrukci dokončené v roce 2022. Prodej bude probíhat formou elektronické aukce v termínu 22.03.2023 v 10:00 hod na aukčním portálu "Aukcerazdva". Dispozice domu je rozdělena do třech nadzemních a jednoho podzemního podlaží. V 1 PP se nacházejí technické místnosti, vytápěná garáž o ploše 35,2 m2 a dva sklípky o celkové ploše 15 m2 s WC a umyvadlem. V přízemí domu je byt 2+1se dvěma pokoji, kuchyní a koupelnou s WC a sprchovým koutem o celkové ploše 65 m2. Na chodbě je technická místnost s bojlerem a elektrickým kotlem a botník. V patře je větší byt o celkové ploše 95 m2 s dispozicí 3+1 včetně WC a koupelny s vanou a spíží. Z bytu v patře je přístup na balkón 8,5 m2, terasu nad garáží 32 m2 a terasu za domem 18 m2, která je součástí menší zahrádky s venkovním posezením a grilem. V podkroví jsou dokončené další tři velké místnosti o celkové ploše 85 m2 s přístupem do půdních prostor 33 m2. Dům je napojen na elektrickou energii, veřejný vodovod a odpad je sveden do vlastní čističky umístěné na pozemku před domem. Parkování je možné ve vlastní garáži nebo na pozemku u domu. Zdařilá rekonstrukce domu byla dokončena v roce 2022 a nový majitel již nemusí investovat žádné finance a může rovnou bydlet. Majitelé po dohodě zanechají část vnitřního vybavení a zařízení. Obec Dobkovice se nachází mezi městy Děčín a Ústí nad Labem. V obci je mateřská a základní škola. Nedaleko jsou lesy a pro milovníky rybolovu je na dohled od domu řeka Labe. V případě zájmu o podrobnější informace nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kdykoliv kontaktovat. Pomůžeme s financováním koupě nemovitosti. Po dohodě poskytneme náhled do stavební dokumentace. Doporučujeme osobní prohlídku tohoto pěkného domu. Prodej domu bude realizován nejvyšší nabídce. ev.č.: 7106 Prodej formou elektronické aukce dne 22.3.2023 v 10.00 hod, třída energetické náročnosti budovy: B - Velmi úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: cihlová stav objektu: po rekonstrukci umístění objektu: rušná část obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 358 užitná plocha (m2): 235 plocha parcely (m2): 411 počet podlaží objektu: 2
Prodej novostavby rodinného domu v zajímavé lokalitě, pozeme
, Reality 11 Vám zprostředkují koupi novostavby velmi úsporného rodinného domu o dispozici 5+kk v obci Šimonovice, Liberec. Výstavba nízkoenergetické dřevostavby rodinného domu probíhala v letech 2018 a 2019, v témž roce proběhla kolaudace a od té doby je užíván k trvalému bydlení. Rodinný dům je stále v záruce a je možné při zjištění nedostatků využít reklamace. Celková plocha pozemku je 807m² (z toho 67m² zastavěná plocha domem a 740m² zahrada). Celková podlahová plocha domu je 114m² a má toto dispoziční členění: 1.NP - vstupní chodba, chodba, koupelna a WC (sprchový kout, umyvadlo, bojler, připojení pro pračku), pokoj I., obývací pokoj s kuchyňským koutem, terasa, komora, schodiště; 2.NP - schodiště, chodba, koupelna s WC (vana, umyvadlo) pokoj II., pokoj III., ložnice, šatna. Na pozemku se dále nachází stavba zahradního domku určeného ke skladování dřeva, zahradních potřeb a nářadí. Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina, obecní vodovod, odpad je řešen vlastní ČOV umístěnou na pozemku, vytápění domu je řešeno úsporným podlahovým topením - elektrické rohože, dále se k vytápění domu využívají krbová kamna umístěná v obývacím pokoji, ohřev teplé vody je řešen elektrickým bojlerem. Novostavba rodinného domu je umístěna na okraji nové zástavby rodinných domů, v sousedství pozemku s listnatými stromy. K dispozici pro Vás máme 3D virtuální prohlídku od společnosti 3Dvirtualcz, kde si rodinný dům můžete projít z pohodlí svého domova a v případě zájmu si domluvit osobní prohlídku, odkaz Vám zašleme na vyžádání. Samozřejmostí jsou půdorysy celého domu. V případě zájmu o více informací, zaslání 3Dvirtuální prohlídky, půdorysů, případně si rovnou domluvit osobní prohlídku, volejte makléře společnosti. Ev. číslo: 24771. Energetický štítek: B (116 kWh/m2/rok).
Prodej, domy/rodinný, 206 m2, Dlouhá, 74714 Markvartovice, O
Prodej bungalovu MarkvartoviceHledáte bydlení ve vysokém standardu a současně se Vaše vysněná nemovitost musí nacházet v přijatelné vzdálenosti od krajského města Ostrava? Pokud ano, tak Vás tato nabídka určitě osloví! A bonus navíc: stále je možnost udělat obklady a dlažbu či jiné prvky na přání kupujícího. Nově nabízíme k prodeji novostavbu jednopodlažního rodinného domu. Celková plocha nabízeného pozemku je 1534 m2, z toho zastavěná plocha domu je 260 m2. V rámci současné výstavby a stavebního povolení se řeší rodinný dům s garáží, včetně přípojek vody, elektřiny, splaškové a dešťové kanalizace, oplocení a zpevněných ploch Stavba rodinného domu je provedena klasickým zděným způsobem. Základy jsou betonové a obvodové zdivo je ze systému HELUZ. Střecha rodinného domu je pultová, krytinou jsou asfaltové pásy. Strop bude se sádrokartonovým podhledem. Dispoziční řešení obsahuje zádveří, chodbu, 2 x koupelnu s WC, samostatné WC, technickou místnost, 2 pokoje, ložnici, 2 x šatnu, společenskou část a garáž. Podlahy jsou řešeny vinylovou podlahou a keramickou dlažbou. V garáží bude protiskluzová dlažba. Okna jsou navržena plastová s izolačním trojsklem. Z hlediska přípojek je dům napojen na elektro přípojku, vodovod. Zdrojem tepla jsou krbová kamna s teplovodním výměníkem a elektrický kotel. Vytápění je podlahové teplovodní se zabezpečovacím systémem, s akumulační nádobou o objemu 180l s napojením na krbovou vložku a elektrokotel. Teplá voda bude připravována v elektrickém zásobníkovém ohřívači. Splaškové vody z domu budou svedeny do veřejné splaškové kanalizace. Odvedení dešťových vod ze střechy objektu bude vypouštěním do přilehlého Ludgeřovického potoka přes retenční nádrž na pozemku. Markvartovice disponují kompletní občanskou vybaveností. V obci se nalézá moderní Základní školu, školku, potraviny, restaurace a také dětské hřiště. Makléři Broker consulting doporučují a teší se na Vás prohlídce. V rámci našich služeb zajistíme rovněž financování nemovitosti. Rádi zodpovíme i další informace. Cena 12 900 000,- Kč je za kompletní dokončenou stavbu včetně pozemkových úprav. Cena je včetně vybavení ve standardním provedení. Cena: 12 900 000 Kč včetně provize RK Poznámka k ceně: Včetně provize Možnost hypotéky: Ano Typ domu: přízemní Velikost domu: 4 pokoje Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Ve výstavbě Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: samostatný Podlaží celkem: 1 Plocha zahrady: 1274 Plocha pozemku: 1534 Plocha zastavěná: 260 Užitná plocha: 206 Voda: dálkový vodovod Topení: lokální elektrické Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: asfaltová Zařízený: ne Bezbarierový: Ano Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ano Sklep: Ne Garáž: Ano Parkovací místo: Ano Výtah: Ne Datum nastěhování: 01.12.2022 Rok výstavby: 2022 Rok kolaudace: 2022 Elektřina: 230V Doprava: silnice, autobus