inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej, rodinný dům, 4+kk, Babice - Dařbož

Kategorie: Domy

, Vám zprostředkuje koupi novostavby dvoupatrového domu s dispozičním řešením 4+kk, 2 parkovacími stáními, terasou a zahradou v klidném prostředí s napojením na okolní les. Moderní dům s nadčasovým designem a promyšlenou dispozicí má velká francouzská okna, ze kterých je výhled do zeleně a zahrady. Díky velkým oknům je v domě spousta přirozeného světla. V přízemí se nachází obývací pokoj se vstupem přímo na terasu a zahradu. Na obývací prostor navazuje jídelní část a kuchyňský kout. Dále je zde umístěna technická místnost, toaleta a zádveří. Patro domu pak tvoří tři obytné pokoje a 2 koupelny s WC. Dům je vybavený ve standardu. Podlahové vytápění v elektřině, plyn není přiveden, vodovodní řád a spádová kanalizace bude realizována, optická síť přivedena k projektu. Součástí je také parkovací stání u domu. V rámci developerského projektu se nabízí domy s dispozicí 3+kk a 4+kk a podlahovou plochou (včetně terasy) od 75,6m² do 122,6m². Výměra zahrady se u jednotlivých domů pohybuje od 65m² až po 258m². V závislosti na velikosti domu je jeho součástí jedno nebo dvě parkovací stání. Příp. lze využít další parkovací stání hned u parku, jehož vybudování tvoří součást projektu. Budou zde dětské cyklostezky, suché poldry, zeleň, lavičky i dětské hřiště. Další součástí projektu je také náměstí, které může sloužit pro vaše společné setkávání se např. v kavárně se sousedy.
Svou polohou (krajina Posázaví) je místo vhodné pro cyklistiku, na kterou projekt také myslel. S kolem můžete přes zahradu a pěší cestou mezi domy se dostanete rovnou lesa, což potěší také milovníky pěší turistiky či houbaře nebo jen pro každého, kdo si bude chtít po namáhavém dni pročistit hlavu.
Veškerá občanská vybavenost je dostupná jen pár minut autem. V okolí najdete vyspělá města a do Prahy se dostanete pohodlně díky dálnici D1 nebo se napojíte na Pražský okruh v Jesenici.
Pro další informace kontaktujte makléře. Ev. číslo: 636657. Energetický štítek: G
Prodej, rodinný dům, 4+kk, Babice - Dařbož
Podobné inzeráty
Prodej, domy/rodinný, 120 m2, Havířská, 66484 Babice u Rosic
Prodej, domy/rodinný, 120 m2, Havířská, 66484 Babice u Rosic, Brno-venkov [ID 47032] Hledáte vlastní bydlení s dojezdovou vzdálenosti do Brna a zároveň v prostředí obklopeném přírodou? Možná je právě tato nemovitost tou pravou pro splnění vašeho snu. Aktuálně zde máme tento rodinný dům s dispozici 4kk v obci Babice u Rosic. Podlahová velikost domu je 90m2 a dostačující pozemek se zahradou o celkové velikosti 236m2 dokáže splnit vaše sny o pohodlném a příjemném životě. Výměra jednotlivých místnosti je následující: 1NP: Obývací pokoj + kuchyně – 20,58m2 Ložnice - 13,65m2 Chodba – 10,16m2 Koupelna – 4,02m2 Technická místnost – 4,69m2 2NP: Pokoj 1 – 14,18m2 Pokoj 2 – 12,64m2 Koupelna – 3,29m2 Chodba + schodiště – 6,81m2 Dům byl koncipován pro 4člennou rodinu, a i proto disponuje dvěma koupelnami – ve spodním a horním patře. Dolní koupelná je kompletně dokončena, horní je v přípravě před dokončením Dům prošel v roce 2022 kompletní rekonstrukci, při které z původní stavby zůstali pouze obvodové cihelné zdi. Kvalita rekonstrukce se vyrovná úrovní výstavby nového domu. Byla provedena kompletní hydroizolace a instalovaná plastová okna s 3sklem. Tento dům není žádné „low coast“ řešení, na kvalitě materiálu a provedení se nešetřilo. Zateplení domu je řešeno 18cm šedým polystyrénem a nadkrokevní PIR izolace, tak aby měl minimální náklady na vytápění a jednotlivé pokoje i stropy jsou ještě zvukově odizolovány. Dům je aktuálně ve fázi před dokončením. V domě se nachází nová kuchyňská linka vyrobena na zakázku od firmy Sykora. Vytápění a ohřev vody je pomocí nově instalovaného tepelného čerpadla Nibe. Z pohledu dokončení chybí položit podlahy, vnitřní dveře, dodělat vrchní koupelnu, schodiště, terasu, hromosvod a venkovní dlažbu. Parkování je možno na pozemku před domem. Voda je z obecního vodovodu. Odpady jsou svedené do jímky. Na pozemku se také nachází původní kopaná studna. Jedná se o slepou, klidnou ulici. Dojezdová vzdálenost do Brno je 25 km a do Rosic 5 km. V obci Babice u Rosic se nachází obchod s potravinami, základní a mateřská škola, dětské hřiště a restaurace. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v nedalekých Rosicích. Přijďte se sami přesvědčit o jedinečnosti této nemovitosti. Pokud vás nemovitosti zaujala a přejete si domluvit prohlídku, tak mě neváhejte kontaktovat. S případným financováním Vám rád pomohu. Těším se na vás. Cena: 6 990 000 Kč včetně provize RK Typ domu: patrový Velikost domu: 4 pokoje Budova: Cihlová Energetický štítek: D Stav objektu: Po rekonstrukci Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: rohový Plocha pozemku: 236 Užitná plocha: 120 Voda: dálkový vodovod Kanalizace: jímka Komunikace: asfaltová Zařízený: ne Půdní vestavba: Ano Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ano Datum nastěhování: 31.01.2023 Rok výstavby: 1920 Rok rekonstrukce: 2022 Elektřina: 230
Rodinný dům 4+kk, Dařbož u Babic, okres Benešov
Řadový rodinný dům o velikosti 4+kk v blízkosti Prahy v obci Dařbož, Babice - Řehenice, okres Benešov. Obytná plocha je 85 m2. Zastavěná plocha 55 m2. Pozemek o velikosti 206 m2. Nemovitost je ihned k dispozici. Jedná se o dvoupodlažní dům. V přízemí se nachází kuchyň propojená s prostorným obývacím pokojem, ze kterého vstoupíte na terasu, koupelna s toaletou a komora. V patře jsou tři pokoje a koupelna s toaletou. V podkroví je prostor k vybudování dalšího pokoje. Na zahradě je bazén a zahradní domek. Vytápění zajišťuje elektrický kotel a krbová kamna, která krásně vytopí celý dům. Ohřev vody bojler. Okna jsou plastová. Nemovitost se prodává částečně vybavená. Energetická třída G /PENB je ve zpracování, dle zákona uvádím G/. Veškerá občanská vybavenost je v Kamenici s dostupností do 7 minut a v Týnci nad Sázavou s dostupností do 8 minut. V okolí jsou lesy a spousta zajímavých míst deálních pro turistiku, houbaření a cyklistiku. Dopravní dostupnost: Dům je vzdálený 28 km od okraje Prahy 4, 16 km od Benešova. Autem se dostanete na dálnici D0 Jesenice nebo D1 Velké Popovice. Zavolejte mi a domluvte si nezávaznou prohlídku. Uvedená cena je včetně právního servisu a provize RK.
Prodej rodinného domu, ul. Bukovická, Velké Losiny.
Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rodinné domy, které se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. První rodinný dům je nepodsklepený, zděný, se dvěma nadzemními podlažími a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je dvougenerační a byl postaven v roce 1986. 1.NP a 2.NP je po kompletně provedené vnitřní rekonstrukci, podkroví se nachází ve hrubém stavu rekonstrukce. Rodinný dům je vytápěn ústředně, má provedené podlahové vytápění (v 1.NP). Rodinný dům je napojen na veškeré rozvody inženýrských sítí. Na rodinný dům navazuje garáž a přístřešek pro parkování osobních automobilů. Druhý rodinný dům je nepodsklepený, přízemní, dřevěný (srub) a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je jednogenerační a byl postaven v roce 2018. Rodinný dům je vytápěn lokálně kachlovými kamny v 1.NP. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která slouží pro potřeby užitkové vody. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 1 133 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Jedná se o exkluzivní nabídku, kdy rodinné domy mohou sloužit kombinací možností trvalého bydlení a rekreačního využití (možnosti pronájmu/výnosu).
Prodám dům v obci Babice u Rosic
Nabízíme k prodeji rozestavěnou hrubou stavbu RD 6+kk s garáží a zahradou na ulici Hájíček v obci Babice u Rosic (okr. Brno-venkov). CP pozemku činí 467 m2, ZP domu 122 m2 a ZP garáže 16 m2. Objekt se nachází ve středu obce, ale zároveň skýtá klidné bydlení. V současnosti je dokončeno obvodové zdivo YTONG v 1. NP - viz. přiložená fotodokumentace. Projektová dokumentace je samozřejmě součástí prodeje. K dispozici jsou inženýrské sítě - obecní vodovod, elektřina. Vybudování obecní kanalizace by mělo být v plánu pro letošní rok, jinak lze nahradit jímkou. Dobrá dojezdová vzdálenost do Brna - autem cca 22 km a 22 minut. Babice u Rosic nabízí obchod s potravinami, mateřskou školu a dětské hřiště. Zbývající občanskou vybavenost naleznete v 5 km vzdálených Rosicích. Nemovitost je momentálně v inzerci realitní kanceláře, proto jsem zanechala na fotkách jejich logo. Jsem jediný majitel a kontakt v inzerci je přímo na moji osobu. Tímto neobcházím makléře a ráda, bych to řešila přes jejich advokátní kancelář vč. advokátní úschovy, což je běžný postup pro ochranu kupujících i prodávajících. Jednání o možné slevě, bych ráda řešila po prohlídce. Zde je uvedený inzerát realitní kanceláře:
Prodej rodinného domu, pozemky o výměře 382 m², obec Olomouc
Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům. Jedná se o nepodsklepený, zděný, rodinný dům, se dvěma nadzemními podlažími, bez využitého podkroví, se sedlovou střechou krytou taškou pálenou. Jedná se o dvougenerační rodinný dům. Rodinný dům je v dobrém stavebně-technickém stavu, avšak vhodný k rekonstrukci. V průběhu životnosti nebyla prováděna pravidelná údržba rodinného domu. Rodinný dům je napojen na elektrickou energii (světelný i motorový proud), obecní vodovod a kanalizaci. Nedaleko je možnost napojení na plynové vedení. Rodinný dům je využíván k trvalému bydlení. Rodinný dům se sestává ze dvou samostatných bytových jednotek o dispozicích 3+1 (I. nadzemní podlaží) a 2+1 (II. nadzemní podlaží). Možnost rozšíření obytné části do podkroví rodinného domu. Za rodinným domem se nachází torzo vedlejší stavby, které v minulosti sloužilo k trvalému bydlení. Pozemky tvoří funkční celek, nachází se v rovinném terénu a jsou přístupné po nezpevněné komunikaci. Jedná se o žádanou a velice klidnou lokalitu. Rodinný dům lze využít k různým účelům. Občanská vybavenost a dopravní dostupnost nedaleko.
Rodinný dům se zahradou a stodolou 1.116m2 + Rodinný dům 135
Ev.č. 544AD23180P Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rodinný dům se zahradou a stodolou o výměře 1.116 m2 a rodinný dům o výměře 135 m2 hned vedle. Elektronická aukce se bude konat dne: 11.04.2023 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb. Více informací na e-drazby. cz, nebo na emailu cz Rodinný dům č.p. 4 - Dva pokoje, kuchyň s linkou, chodba, veranda, koupelna s vanou a samostatné WC. Dále ve spodní části najdeme dílnu, kotelnu a sklad na uhlí. Možno vybudovat půdní vestavbu a prodloužit stávající část domu o další pokoje nad kotelnou. Stropy jsou pochozí betonové a krov se střechou v pořádku. Vytápění - kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Dům je podsklepen. Rodinný dům č.p. 42 - Starý převážně kamenný dům v udržovaném stavu v původním stavu. Dvě místnosti obytné a ostatní místnosti jsou využity pro skladovaní všeho možného. Přístup na půdu po dřevěných schodech. Krov v pořádku a střešní krytina též. Vytápění kamny na tuhá paliva. Voda a kanalizace obecní. Vlastní studna, elektřina 230/400. Ve spodní části zahrady najdeme ještě poslední stavbu - Stodola. Stodola je cihlová, krov v pořádku, krytina bobrovky. Všechny tři stavby jsou suché bez známek vlhkosti, udržované a připravené k rekonstrukci. Převážná část věcí v objektech bude vyklizena. Obec Všenice se nachází v okrese Rokycany v Plzeňském kraji, nad Korečným potokem ve vzdálenosti 9 km severně od okresního města Rokycany. Žije zde 283 obyvatel. Klidná obec obklopena přírodou pro relaxaci i každodenní bydlení s rodinnou. V dosahu 2km najdete veškerou občanskou vybavenost. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Rodinný dům může koupit fyzická i právnická osoba. Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. Tato nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva. Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí. GPS: 49.819745735, 13.558859113 Prohlídka se bude konat 3.4.2023 od 10:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu tel. pan Lukáš Přibyl. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nejnižší podání.