inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej, rodinný dům, Syrovice u Brna

Kategorie: Domy

Toužíte po moderním bydlení v klidném prostředí a zároveň s dobrou dostupností ke všemu, co potřebujete? Rezidence Meruňkový sad se Vám určitě zalíbí. Jedná se o projekt výstavby řadových rodinných domů s krásným výhledem do okolí v klidné části obci Syrovice v okrese Brno-venkov. Místo nabízí výborné napojení na místní komunikace i dálnici. V obci najdete obchod, poštu, školu i školku, cukrárnu, dětské hřiště nebo autobusové zastávky. Další potřebné služby pak naleznete v nedalekém Rajhradu. Blízká rekreační oblast Bobravská vrchovina je ideálním místem pro milovníky přírody a procházek.

Samotný rodinný dům odráží moderní životní styl a nadchne Vás svým prostorem, praktičností, zajištěným parkováním i zahradou. V přízemí najdete otevřený prostor obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem a s přímým vstupem do zahrady. Díky proskleným plochám je prostor krásně osvětlen. Dále se v přízemí nachází toaleta s umyvadlem i sprchovým koutem, šatna nebo komora a vstup do garáže.
Zatímco v přízemí se odehrává rodinný život, v patře si členové rodiny mohou užívat klid a soukromí. Všechny tři pokoje jsou oddělené. Jeden z pokojů má svou soukromou koupelnu. Pro ostatní pokoje je v patře k dispozici prostorná koupelna se sprchovým koutem, vanou i toaletou. Nejen velká rodina jistě ocení ještě jednu toaletu s umyvadlem navíc. Z některých pokojů si můžete vyjít ven na menší terásku.

Při výstavě se dbalo na kvalitu materiálu i vybavení, mezi které patří například okna s izolačním trojsklem (vybraná okna mají také elektrické venkovní žaluzie), bezpečnostní, tepelně-izolační vstupní dveře, vinylové podlahy s podkladní akustickou podložkou, sekční elektrická garážová vrata. Vytápění domu zajišťuje plynový kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem a bezdrátovým termostatem a podlahové topení s rozvaděčem pro každé patro.
Vybavení domu nezahrnuje kuchyňskou linku.

Před domem se nachází malá předzahrádka a stání pro automobil z betonové dlažby. Celková plocha pozemku má 544 m2.

Zaujalo Vás to? Neváhejte a kontaktujte nás. Těšíme se na Vás na prohlidce.

ev.č.: 0969
třída energetické náročnosti budovy: B - Velmi úsporná
dle vyhlášky č.264/2020 Sb.
poloha objektu: řadový
druh objektu: cihlová
stav objektu: novostavba
umístění objektu: klidná část obce
typ domu: patrový
velikost: 4 pokoje
zastavěná plocha (m2): 193
užitná plocha (m2): 151
plocha parcely (m2): 544
počet podlaží objektu: 2
Prodej, rodinný dům, Syrovice u Brna
Podobné inzeráty
Rodinný dům, obec Syrovice, Lokalita Chocholáč, CP 601 m2
Ev.č. 05433048-1 Aktuálně je na pozemek vypracován projekt samostatně stojícího rodinného domu o dispozici 5+kk, která již obsahuje většinu vyjádření dotčených orgánů, a pouze nebyl postoupen do stavebního řízení. Je tedy možné jej dokončit, nebo udělat dílčí úpravy projektu, a nebo si na pozemku vystavět dům, dle Vašeho vlastního nového projektu. Jedná se o pozemek v obci Syrovice v rozvojové lokalitě Chocholáč, který se nachází 16 km od centra Brna s dostupností autem z centra Brna od 15 do 25 minut a hromadnou dopravou od 30 do 50 minut z centra Brna. Rovinatý pozemek obdélníkového tvaru má celkovou plochu 601 m2, šířkou 16,4 m a délkou 35,9 m. Veškeré inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Pozemek je vhodný i pro samostatně stojící dům. V obci jsou tři obchody se smíšeným zbožím a s běžným sortimentem, restaurace a bistro, pošta a autobusové spojení do Brna. Vzdělání a výchovu poskytuje základ-ní škola 1-5 ročník a mateřská škola. Spolková činnost má v obci dlouholetou tradici v Moravské hasičské jednotě, Mysliveckém sdružení, Svazu vinařů a TJ Sokol. Nově bylo založeno Mateřské centrum Rozinka, které sdružuje především maminky na mateřské dovolené. Občané Syrovic jezdí za zaměstnáním a do škol vyššího stupně hlavně do Brna. Více informací u realitního makléře. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: + provize RK 200.000 Kč.
Rodinný dům Syrovice 430 m2  8+kk s posilovnou a společensko
Ev.č. 316231000 Exkluzivně Vám nabízím ke koupi výjimečný a velice prostorný rodinný dům v Syrovicích. Co vše jeho koupí získáte - 8 pokojů, společenskou místnost, posilovnu, venkovní bazén, garáž, rozlehlou zahradu a mnoho dalšího. V domě jsou 2 prostorově komfortní koupelny, místnosti využitelné jako pracovny, šatny, úložné prostory apod. Jako bonus nabízí majitel ponechat v domě většinu nábytku a to zcela bezplatně. Můžete se tedy jen nastěhovat, rozdělat oheň v krbu, pustit si příjemnou hudbu a otevřítláhev dobrého šampaňského, které od mě obdržíte jako pozornost při podpisu kupní smlouvy. Nic nemůže nahradit osobní prohlídku domu, přesto mi dovolte dům krátce představit. Určitě pomohou i přiložené půdorysy a fotografie. Rodinný dům se nachází v obci Syrovice, asi 10 minut jízdy autem do Brna. Dům stojí na pozemku o celkové rozloze 1.820 m2 a kromě něj zde stojí i garáž pro 2 auta a na zahradě za domem zapuštěný bazén. Je zde i studna s pitnou vodou, ze které je vyvedeno potrubí do domu. Kromě vodovodního řádu je tak po připojení studny možné využívat další zdroj vody. PŘÍZEMÍ 148 m2 Po vstupu do domu vejdete do zádveří, ze kterého se dostanete do pokoje, který může sloužit například jako pracovna. Z haly, navazující na zádveří, se dostanete do dalších místností - komory, samostatného WC, ložnice pro hosty se vstupem na venkovní terasu, koupelny s rohovou vanou, toaletou a bidetem. Z haly se také dostanete do prostorného obývacího pokoje, a to buď samostatnými dveřmi kousek za zádveřím, a nebo na druhém konci haly přes kuchyňský kout. Z obývacího pokoje je potom vstup buď na zadní venkovní terasu nebo menší přední terasu. SUTERÉN 80 m2 Na proti kuchyňskému koutu vedou schody do suterénu, kde si přijdou na své nejen sportovní nadšenci ve vybavené posilovně, ale i milovníci kulturních zážitků a zábavy ve společenském pokoji s kulečníkovým stolem a barovým pultem. Dále jsou zde 2 místnosti, které lze využít jako úložné prostory nebo komory. 1. PATRO 170 m2 Z haly vedou schody nahoru do hlavní obytné zóny domu. Je zde 5 samostatných neprůchozích pokojů, 3 z nich mají vstup i na terasy a jeden na balkón. Nechybí prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly a toaletou. Z jednoho pokoje vedou schody do podkroví, které nabízí dalších cca 35 m2 využitelné plochy pro bydlení. Tento výjimečný RD nabídne veklorysý komfort a soukromí jedné rodině, stejně tak dobře nabídne i pohodlí i jako vícegenerační bydlení. Rád Vám dům a jeho příslušenství představím na osobní prohlídce. Neváhejte zavolat a domluvit si termín. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej rodinného domu, ul. Bukovická, Velké Losiny.
Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rodinné domy, které se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. První rodinný dům je nepodsklepený, zděný, se dvěma nadzemními podlažími a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je dvougenerační a byl postaven v roce 1986. 1.NP a 2.NP je po kompletně provedené vnitřní rekonstrukci, podkroví se nachází ve hrubém stavu rekonstrukce. Rodinný dům je vytápěn ústředně, má provedené podlahové vytápění (v 1.NP). Rodinný dům je napojen na veškeré rozvody inženýrských sítí. Na rodinný dům navazuje garáž a přístřešek pro parkování osobních automobilů. Druhý rodinný dům je nepodsklepený, přízemní, dřevěný (srub) a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je jednogenerační a byl postaven v roce 2018. Rodinný dům je vytápěn lokálně kachlovými kamny v 1.NP. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která slouží pro potřeby užitkové vody. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 1 133 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Jedná se o exkluzivní nabídku, kdy rodinné domy mohou sloužit kombinací možností trvalého bydlení a rekreačního využití (možnosti pronájmu/výnosu).
Prodej bungalovu 4+kk v obci Syrovice, Brno-venkov
Nabízíme prodej zkolaudované novostavby domu o dispozici 4+kk v obci Syrovice na jižním okraji Brna. Přízemní bungalov je samostatně stojící, obklopený parcelou o velikosti 1378 m2. Parcela má délku 90 m a šířku 14 m. Orientace domu na východ a západ. Interiér domu je nutné dovybavit dle svých představ ( podlahy, obklady a dlažbu, kuchyňskou linku). Zastavěná plocha domu je 153 m2 Dispozice domu: Obývací pokoj s kuchyňským koutem o velikosti 45,10 m2, tři samostatné pokoje o velikosti 12,21 m2, 11,95 m2 a 12,03 m2, šatna 4,5 m2, koupelna s WC 6,85 m2, samostatné WC 1,41 m2, koupelna 2,9 m2, technická místnost 4,5 m2, chodba 14,44 m2, předsíň 4,83 m2. Dům je napojený na všechny inženýrské sítě (voda, plyn, elektřina a kanalizace). Okna a dveře domu jsou plastová. Vytápění podlahovým topením a plynovým kotlem a ohřev vody bojlerem. Na pozemku se nachází akumulační jímka a studna. Příprava na venkovní elektrické rolety. K dispozici internet a kabelová TV. Energetická třída B. Cena nemovitosti 9.000.000,- Kč k jednání včetně provize. Obec Syrovice se nachází 17 km od Brna v rovinatém kraji zemědělské a vinařské oblasti, nabízí klid v obklopení přírody a občanskou vybavenost v podobě pošty, 3 obchodů, školy, mateřské školky.
Prodej rodinného domu 5+kk, Syrovice
Prodej rodinného domu, typu srub o dispozici 5+kk. Kolaudace domu proběhla v roce 2008. Dům je tím nejlepším, co Vám zdravé bydlení může nabídnout. Jedná se o kanadský srub z ručně opracovávaných smrkových trámů a jako izolace slouží ovčí vlna. Obývací pokoj s jídelnou má vstupy na terasy, jak na terasu s výhledem, tak na terasu za dům, kde je soukromí, posezení a bazén. Chodba z obývacího pokoje propojuje jednotlivé pokoje, které jsou neprůchozí. V koupelně je sprchový kout, rohová vana a WC je samostatné. V přízemí domu je technické zázemí, je zde technická místnost, prádelna, posilovna a garáž na dva automobily. Dům je situovaný v klidné části obce Syrovice a parcela nabízí možnost výstavby druhého rodinného domu. Máme pro Vás připravenou 3D vizualizaci a pokud si budete přát více informací kontaktujte nás. Informace o ceně nemovitosti u realitního makléře. Lokalita: Syrovice Informace o ceně nemovitosti u realitního makléře Evidenční číslo: 777170 Energetická náročnost : Třída D - Nevyhovující
Prodej rodinného domu, pozemky o výměře 382 m², obec Olomouc
Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům. Jedná se o nepodsklepený, zděný, rodinný dům, se dvěma nadzemními podlažími, bez využitého podkroví, se sedlovou střechou krytou taškou pálenou. Jedná se o dvougenerační rodinný dům. Rodinný dům je v dobrém stavebně-technickém stavu, avšak vhodný k rekonstrukci. V průběhu životnosti nebyla prováděna pravidelná údržba rodinného domu. Rodinný dům je napojen na elektrickou energii (světelný i motorový proud), obecní vodovod a kanalizaci. Nedaleko je možnost napojení na plynové vedení. Rodinný dům je využíván k trvalému bydlení. Rodinný dům se sestává ze dvou samostatných bytových jednotek o dispozicích 3+1 (I. nadzemní podlaží) a 2+1 (II. nadzemní podlaží). Možnost rozšíření obytné části do podkroví rodinného domu. Za rodinným domem se nachází torzo vedlejší stavby, které v minulosti sloužilo k trvalému bydlení. Pozemky tvoří funkční celek, nachází se v rovinném terénu a jsou přístupné po nezpevněné komunikaci. Jedná se o žádanou a velice klidnou lokalitu. Rodinný dům lze využít k různým účelům. Občanská vybavenost a dopravní dostupnost nedaleko.