inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej secesní vily, 1280 m2, Město Albrechtice, ev.č. 00542

Kategorie: Hotely, penziony, restaurace

Ev.č. 00542
Nabízíme Vám k prodeji secesní vilu v prvorepublikovém stylu, nacházející se ve městě Město Albrechtice.

Objekt vily je po částečné rekonstrukci střechy, základů s novou izolací, renovací fasády na dvou stranách budovy a po částečné výměně oken a renovací oken. Větší část oken jsou původní, dřevěné. V objektu probíhaly v minulých letech průběžně rekonstrukční práce v některých místnostech, zejména v 1. NP a 2 NP. , kde byly realizovány omítky, rozvody vody, odpadu, elektřiny a komínových průduchů. Převážná část rekonstrukčních a renovačních prací byla realizována v roce 2008. Ve všech patrech vily je na výběr z velkých i přidružených malých místností přístupných z centrálního předsálí s širokým schodištěm.

V přízemí budovy se nachází již zrekonstruovaný pětipokojový byt o rozloze 120 m2, který je nyní využíván nájemcem.

V těsné blízkosti vily je velké sklepení zabudované ve skalním břehu. Součástí souboru nemovitostí jsou dále objekty se šesti garážemi, bývalou konírnou o rozměrech 10 x 27 metrů, rozestavěným objektem o 140 m2 s vnitřním bazénem a zděným objektem o 25 m2, který slouží nyní jako sklad. Na pozemcích se nacházejí dvě studny, přičemž z jedné je odebírána voda skrze čerpadlo potrubím. Na základě uskutečněného jednání s technickými službami Města Albrechtice lze objekt připojit k odběru pitné vody na vodovodní řad s přípojkou vzdálenou cca 250 m.

Objekt vily má:
- 4 NP ( 3 + 1 x podkrovní )
- 45 místností ( z toho v 1.NP je 8 a podkrovních 5, 32 z nich se nachází v jednotlivých podlažích, celkem 1 280 m2 )
- bytovou jednotku se samostatným vchodem o velikosti 120 m2.

Ostatní nemovitosti, které jsou součástí:

Objekt 6 garáží ( 215 m2 zastavěné plochy ), rozestavěný bazén ( 120 m2 zastavěné plochy ), objekt bývalé konírny ( 260 m2 zastavěné plochy ) sklepení ve skalnatém břehu ( 25 m2 ) a objekt skladu ( 25 m2 ). Okolní nezastavěná část pozemku má rozlohu 15 708 m2 a celková pak 16 753 m2.

Na pozemku kolem vily jsou výsadbové stromy i náletová dřevina. Příjezdová cesta je asfaltová až k vile a kolem ní. Cesta k bráně je ve vlastnictví obce a ČR ( ve správě Státního pozemkového úřadu ). Okolní, přímo sousedící pozemky jsou převážně ve vlastnictví ČR ve správě SPÚ, dále obce Města Albrechtice. Parcelní č. 1001 pak sousedí s pozemky v soukromém vlastnictví, užívaných k zahradnickým a rekreačním účelům.

Další foto a dokumentaci lze zaslat na vyžádání.

Vzhledem k možnostem lze vilu využít pro budoucí účely jako zdravotnické zařízení, hospic, dům pro seniory, reprezentační sídlo firmy, wellness centrum, hotel s restaurací nebo penzion.

Pro více informací nebo prohlídku vily mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Roman Brettschneider
Realitní makléř
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej secesní vily, 1280 m2, Město Albrechtice, ev.č. 00542
Podobné inzeráty
Prodej secesní vily, 1280 m2, Město Albrechtice, ev.č. 00541
Ev.č. 00541 Nabízíme Vám k prodeji secesní vilu v prvorepublikovém stylu, nacházející se ve městě Město Albrechtice. Objekt vily je po částečné rekonstrukci střechy, základů s novou izolací, renovací fasády na dvou stranách budovy a po částečné výměně oken a renovací oken. Větší část oken jsou původní, dřevěné. V objektu probíhaly v minulých letech průběžně rekonstrukční práce v některých místnostech, zejména v 1. NP a 2 NP. , kde byly realizovány omítky, rozvody vody, odpadu, elektřiny a komínových průduchů. Převážná část rekonstrukčních a renovačních prací byla realizována v roce 2008. Ve všech patrech vily je na výběr z velkých i přidružených malých místností přístupných z centrálního předsálí s širokým schodištěm. V přízemí budovy se nachází již zrekonstruovaný pětipokojový byt o rozloze 120 m2, který je nyní využíván nájemcem. V těsné blízkosti vily je velké sklepení zabudované ve skalním břehu. Součástí souboru nemovitostí jsou dále objekty se šesti garážemi, bývalou konírnou o rozměrech 10 x 27 metrů, rozestavěným objektem o 140 m2 s vnitřním bazénem a zděným objektem o 25 m2, který slouží nyní jako sklad. Na pozemcích se nacházejí dvě studny, přičemž z jedné je odebírána voda skrze čerpadlo potrubím. Na základě uskutečněného jednání s technickými službami Města Albrechtice lze objekt připojit k odběru pitné vody na vodovodní řad s přípojkou vzdálenou cca 250 m. Objekt vily má: - 4 NP ( 3 + 1 x podkrovní ) - 45 místností ( z toho v 1.NP je 8 a podkrovních 5, 32 z nich se nachází v jednotlivých podlažích, celkem 1 280 m2 ) - bytovou jednotku se samostatným vchodem o velikosti 120 m2. Ostatní nemovitosti, které jsou součástí: Objekt 6 garáží ( 215 m2 zastavěné plochy ), rozestavěný bazén ( 120 m2 zastavěné plochy ), objekt bývalé konírny ( 260 m2 zastavěné plochy ) sklepení ve skalnatém břehu ( 25 m2 ) a objekt skladu ( 25 m2 ). Okolní nezastavěná část pozemku má rozlohu 15 708 m2 a celková pak 16 753 m2. Na pozemku kolem vily jsou výsadbové stromy i náletová dřevina. Příjezdová cesta je asfaltová až k vile a kolem ní. Cesta k bráně je ve vlastnictví obce a ČR ( ve správě Státního pozemkového úřadu ). Okolní, přímo sousedící pozemky jsou převážně ve vlastnictví ČR ve správě SPÚ, dále obce Města Albrechtice. Parcelní č. 1001 pak sousedí s pozemky v soukromém vlastnictví, užívaných k zahradnickým a rekreačním účelům. Další foto a dokumentaci lze zaslat na vyžádání. Vzhledem k možnostem lze vilu využít pro budoucí účely jako zdravotnické zařízení, hospic, dům pro seniory, reprezentační sídlo firmy, wellness centrum, hotel s restaurací nebo penzion. Pro více informací nebo prohlídku vily mě neváhejte kdykoliv kontaktovat. Roman Brettschneider Realitní makléř En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
prodej penzionu 296 m2 ve Frýdku Místku
včetně provize RK, Reality 11 Vám zprostředkují prodej rekonstruované secesní vily 221 m² + sklep 75 m² se zahradou 356m² fungující jako penzion pro cca 15 ubytovaných hostů. V suterénu s vlastním vchodem se nachází velká kuchyně s jídelnou a 2 pokoje s okny, koupelna a WC, dále také samostatná kotelna pro plynový kotel s bojlerem na teplou vodu pro celý dům. V přízemí s hlavním vchodem jsou 3 pokoje, terasa, dvě koupelny s WC. V prvním patře jsou 2 pokoje, terasa, 2 koupelny s WC a v podkroví je samostatný apartmán 1+1 s kuchyní, koupelnou a WC. Penzión je situován v klidném prostředí v širším centru města Frýdek – Místek. Penzion leží v k pěší dostupnosti do centra a MHD ve městě a blízkému autobusovému i vlakovému nádraží pro meziměstské přípoje. U vily před zahradou je obecní parkoviště pro cca 10 aut. Majitel dlouhodobě využívá i další zahradu - obecní pozemek 1204 m² (nájemní smlouva s městem, možnost odprodeje). Vchodem vejdeme do prostorné předsíně v přízemí domu, kde dále centrálním schodištěm můžeme vejít do vyšších pater domu nebo do sklepa, kam vede také samostatné boční schodiště. Celý dům byl rekonstruován v r. 1985 a nově renovován současným vlastníkem v r. 2004. Je zateplen, má novou střechu s krytinou z plastových šindelů, nová vakuová okna, všechny rozvody a topení v domě nové. Dům je napojen na vodovodní řád, plyn a elektřinu. V koupelnách a WC jsou keramické obklady a dlažby, v místnostech plovoucí podlahy. V kuchyních na míru zhotovené linky s vestavěnými spotřebiči. Celý dům je zabezpečen kamerami, od okolí je oddělen plotem. Více informací o nemovitosti Vám rád sdělím osobně na prohlídce, popř. pomůžu se zajištěním financování. Ev. číslo: 24910. Energetický štítek: G
Prodej, apartmánový dům, Albrechtice v Jizerských horách
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Albrechticích v Jizerských horách s pozemky o celkové výměře 509 m2. Nemovitost je na lukrativním místě přímo u sedačkové lanovky na Špičák a je vhodná k přebudování na apartmánový dům. V přízemí je v současné době společenská místnost s koupelnou, garáž a dílna. V patře se pak nachází bytová jednotka 4+1 s balkonem a výlez na půdu, kde je mnoho prostoru na další bydlení. V celém objektu by mohlo vzniknout 6 - 8 horských apartmánů, dostatek parkovacích míst pojme zahrada za domem. Voda je řešena studnou, nicméně na hranici pozemku vede veřejný vodovod, plyn a kanalizace. Odpad je sveden do septiku s přepadem. Ideální koupě pro developera, vhodné i pro větší rodinu k trvalému bydlení nebo rekreaci. Lokalita: Albrechtice v Jizerských horách Evidenční číslo: 816104 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej, horský apartmán 4+kk, 111 m2, Staré Město u Malé Mor
Ev.č. 00530 Sháníte bydlení v blízkosti hor? Pak pro Vás v nabídce máme přesně to, co hledáte. Nabízíme apartmán, který se nachází v malebné přírodě, v obci Staré Město u Malé Morávky. Apartmán o dispozici 4+kk se nachází ve 1. nadzemním podlaží a má rozlohu 111 m2. Součástí prodejní ceny jsou 2 parkovací místa hned vedle domu, vlastní terasa, soukromé wellness, které se skládá z vířivky a sauny a společné prostory jako zahrada, bazén a společenská místnost v 1. nadzemním podlaží. Apartmánový dům je rozdělen na samostatné bytové jednotky dle prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednání. Číslo tohoto apartmánu je 227/8 a je kompletně vybaven kuchyňskou linkou, čtyřmi postelemi, rozkládacím gaučem, sprchovým koutem, jídelním stolem a židlemi. Celý dům je vytápěn tepelným čerpadlem. Vyúčtování vytápění bude provedeno podle podílu na domě nebo podle m2 apartmánu. Staré Město u Bruntálu a jeho okolí nabízí celoroční vyžití. V zimních měsících nabízí 14 km vzdálený lyžařský areál Čerťák pod Pradědem a spoustu dalších areálů. Hned 20 minut jízdy je vzdálená velmi navštěvovaná Karlova Studánka a 24 km turisticky známý Praděd. Město Bruntál nabízí spoustu míst k navštívení jako zámek nebo jen 5 minut vzdálený lávový proud u Meziny. I pro cyklisty je tu ráj. Pouhých 3O minut jízdy je vzdálená vodní nádrž Slezská Harta, podél které vede krásná cyklostezka. Pokud hledáte klidné a kouzelné místo pro odpočinek, pak neváhejte mi zavolat. Apartmány jsou vhodné pro investici nebo vlastní využití. Moc ráda Vás apartmánovým domem provedu. V případě zájmu rádi našim klientům pomůžeme s výhodným financováním této nemovitosti. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce. Budu se těšit na osobní setkání. Váš realitní makléř, Josef Andrle. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej, horský apartmán 2+1, 81,8 m2, Staré Město - Malá Mor
Ev.č. 00529 Sháníte bydlení v blízkosti hor? Pak pro Vás v nabídce máme přesně to, co hledáte. Nabízíme apartmán, který se nachází v malebné přírodě, v obci Staré Město u Malé Morávky. Apartmán o dispozici 2+1 se nachází ve 2. nadzemním podlaží a má rozlohu 81,8 m2. Součástí prodejní ceny jsou 2 parkovací místa hned vedle domu a společné prostory jako zahrada, terasa, bazén a společenská místnost v 1. nadzemním podlaží. Apartmánový dům je rozdělen na samostatné bytové jednotky dle prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednání. Číslo tohoto apartmánu je 227/7 a je kompletně vybaven kuchyňskou linkou, osmi postelemi, rozkládacím gaučem, sprchovým koutem, jídelním stolem a židlemi. Celý dům je vytápěn tepelným čerpadlem. Vyúčtování vytápění bude provedeno podle podílu na domě nebo podle m2 apartmánu. Staré Město u Bruntálu a jeho okolí nabízí celoroční vyžití. V zimních měsících nabízí 14 km vzdálený lyžařský areál Čerťák pod Pradědem a spoustu dalších areálů. Hned 20 minut jízdy je vzdálená velmi navštěvovaná Karlova Studánka a 24 km turisticky známý Praděd. Město Bruntál nabízí spoustu míst k navštívení jako zámek nebo jen 5 minut vzdálený lávový proud u Meziny. I pro cyklisty je tu ráj. Pouhých 3O minut jízdy je vzdálená vodní nádrž Slezská Harta, podél které vede krásná cyklostezka. Pokud hledáte klidné a kouzelné místo pro odpočinek, pak neváhejte mi zavolat. Apartmány jsou vhodné pro investici nebo vlastní využití. Moc ráda Vás apartmánovým domem provedu. V případě zájmu rádi našim klientům pomůžeme s výhodným financováním této nemovitosti. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce. Budu se těšit na osobní setkání. Váš realitní makléř, Josef Andrle. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej, horský apartmán 2+kk, 39,7 m2, Staré Město u Malé Mo
Ev.č. 00531 Sháníte bydlení v blízkosti hor? Pak pro Vás v nabídce máme přesně to, co hledáte. Nabízíme apartmán, který se nachází v malebné přírodě, v obci Staré Město u Malé Morávky. Apartmán o dispozici 2+kk se nachází ve 2. nadzemním podlaží a má rozlohu 39,7 m2. Součástí prodejní ceny jsou 2 parkovací místa hned vedle domu a společné prostory jako zahrada, terasa, bazén a společenská místnost v 1. nadzemním podlaží. Apartmánový dům je rozdělen na samostatné bytové jednotky dle prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednání. Číslo tohoto apartmánu je 227/5 a je kompletně vybaven kuchyňskou linkou, čtyřmi postelemi, rozkládacím gaučem, sprchovým koutem, jídelním stolem a židlemi. Celý dům je vytápěn tepelným čerpadlem. Vyúčtování vytápění bude provedeno podle podílu na domě nebo podle m2 apartmánu. Staré Město u Bruntálu a jeho okolí nabízí celoroční vyžití. V zimních měsících nabízí 14 km vzdálený lyžařský areál Čerťák pod Pradědem a spoustu dalších areálů. Hned 20 minut jízdy je vzdálená velmi navštěvovaná Karlova Studánka a 24 km turisticky známý Praděd. Město Bruntál nabízí spoustu míst k navštívení jako zámek nebo jen 5 minut vzdálený lávový proud u Meziny. I pro cyklisty je tu ráj. Pouhých 3O minut jízdy je vzdálená vodní nádrž Slezská Harta, podél které vede krásná cyklostezka. Pokud hledáte klidné a kouzelné místo pro odpočinek, pak neváhejte mi zavolat. Apartmány jsou vhodné pro investici nebo vlastní využití. Moc ráda Vás apartmánovým domem provedu. V případě zájmu rádi našim klientům pomůžeme s výhodným financováním této nemovitosti. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce. Budu se těšit na osobní setkání. Váš realitní makléř, Josef Andrle. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.