inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej skladového areálu (27.000 m2), ulice Betonářská, Ostr

Kategorie: Sklady

Naše společnost exkluzivně nabízí prodej skladového areálu včetně pozemků celkem o výměře 27.000 m2 v Ostravě - Muglinově. Z 80% obsazeno nájemníky se smlouvou na dobu neurčitou a výpovědní dobou 1 - 3 měsíce. Zbylých 20% užívá PKP Cargo. Vytápěno horkým vzduchem.

Areál sestává z těchto budov:

Objekt č. 1 na parcele st. 712 (zastavěná plocha 1.555 m2, užitná plocha 2.500 m2)
- stavba o dvou NP sloužící jako garáže pro nákladní a osobní automobily, s vestavbou pro administrativu,
- 1.NP garáže pro nákladní a osobní automobily, 2.NP administrativní prostory, sklady, dílny ,sociální zařízení,
- izolace proti zemní vlhkosti, železobetonové stropy,
- cementový potěr podlah, plastová a hliníková okna, vrata kovová,
- elektroinstalace světelná a motorová, rozvod vody (teplá - bojler),
- vybavení sanity - sprchy, umyvadla a WC.

Kotelna na parcele st. 713 (zastavěná plocha 319 m2)
- stavba technického vybavení, původně k vytápění areálu a jako rozvodna VN a NN,
- nízkopodlažní nepodsklepená, s izolací proti zemní vlhkosti,
- elektroinstalace světelná a motorová, proveden rozvod studené vody, vytápění prostřednictvím topných registrů.

Sklady a montážní hala na parcele č. 714 (zastavěná plocha 781,19 m2, užitná plocha 669 m2)
- rozděleno na montovnu s dílnami a sklady se sociálním zařízením,
- sklady -> s izolačním tepelným a protipožárním postřikem,
- montovna -> slouží k montování nákladních automobilů, oddělení soustružny, baterkárny a malé dílny, v hale je umístěný mostový jeřáb o nosnosti 5.000 kg a 6 zapuštěných montážních jam.

Objekt č. 2 na parcele č. st. 715 (zastavěná plocha 1.811,45 m2, užitná plocha cca 1.370 m2)
- v roce 2005 provedena obnova fasády včetně nátěrů vrat,
- samostatně stojící stavba je využívaná jako halové dílny,
- rozvod vzduchotechniky pro odsávání spalin motorů a výparů s automat. klimatizací.

Myčka vozidel na parcele č. st. 1206 (zastavěná plocha 321,86 m2, užitná plocha 250 m2)
- samostatně stojící, sloužící jako umývárna vozidel.

Umývárna vozidel na parcele č. st. 716 (zastavěná plocha 651,81 m2, užitná plocha 500 m2)
- jde o přízemní budovu, kterou tvoří průjezdné linky, diagnostická linka s montážním kanálem, sklad údržby, strojovna vzduchotechniky, dílna se skladem.

Čistička odpadních vod na parcele č. 389/8 (zastavěná plocha 209,16 m2)
- stavba není zapsaná v katastru nemovitostí
- podsklepená přízemní budova, 1. NP slouží k čištění dešťových vod z ploch a nádvoří.

Vedlejší stavba na parcele č. 389/8 (zastavěná plocha 212,23 m2, užitná plocha 160 m2)
- v užívání od roku 1964, v původním stavu
- bývalý dispečink, vrátnice, kanceláře, ústředna.

Další příslušenství tvoří například vedlejší stavby, kovový přístřešek, venkovní horkovod, asfaltové plochy, rozvody kanalizace, elektrické stožáry. Do objektu možnost příjezdu také pro velké kamióny. Ostraha celého areálu včetně psovoda.

Pro více informací včetně financování je k dispozici Kamil z Kaktusu. Budeme se na vás těši
Prodej skladového areálu (27.000 m2), ulice Betonářská, Ostr
Podobné inzeráty
prodej  logistického, skladového a komerčního areálu ve Velk
cena je včetně všech poplatků, včetně advokátních služeb, včetně úschovy kupní ceny, včetně provize, Vám zprostředkuje prodej logistického, skladového a komerčního areálu ve Velkých Němčicích (13.349m²). Areál obsahuje 4 zděné, nepodsklepené budovy, které jsou vystavěny na vlastním pozemku. Celý prostor je oplocen a napojen na všechny IS (elektřina, voda, plyn). Areál je napojen na nově dobudovaný vysokotlaký plynovod, který je na hraně pozemku. Objekt je zabezpečen kamerovým systémem, celý je napojen na elektronický zabezpečovací systém a elektronickou požární signalizaci (EZS, EPS). Více informací najdete zde: Objekt je napojen na vlastní sloupovou trafostanicí s parametry 400V/250 KVA. Trafostanice byla rekonstruována v r. 2020, disponuje novým venkovním rozvaděčem a novou elektroinstalací po celém areálu. Všechny budovy mají vlastní elektrické rozvodné skříně, všechny budovy mají vlastní vytápění - energetická soběstačnost. Kanalizace je řešena dvěma pravidelně vyváženými odpadními jímkami (120m3 a 60m3). Vytápění každé z budov je realizováno novým výkonným, velmi úsporným plynovým kotlem (v provozu od r. 2020). Byla provedena kompletní obnova vytápění s nejmodernější úspornou technikou. Vjezd do areálu je opatřen dvěma vjezdovými branami. Skladové a výrobní haly disponují vysoko zátěžovými, nivelačními podlahami. Každá z hal má své venkovní zastřešené nákladové rampy (celkový počet: 7). Areál poskytuje velkorysé parkovací plochy pro osobní, nákladní i kamionovou dopravu, včetně bezpečného prostoru pro manipulaci i otáčení velkých aut. Všechny stavby jsou řádně zapsané v katastru. Areál je ve velmi dobrém technickém stavu a je v plném provozu. Areál stojí zcela samostatně, nejbližší sousední zástavba je vzdálena min. 2 km. Areál je přístupný z obousměrné komunikace č. 425 (směr Brno – Hustopeče) s ideálním napojením na dálnici D2 (E65) ve směru Brno – Bratislava (sjezd Hustopeče). Dálnice spojuje 3 sousední země, areál je na křižovatce státních silnic všech směrů. Parametry areálu: Celková plocha pozemku včetně staveb: 13.349m² Celková zastavěná plocha: 12.635m² Venkovní manipulační plocha: 1.631m² Celková užitná plocha: 6.236m² Skladovací prostory: 3.364m² Administrativní prostory: 406m² Rampa venkovní: 7x Rampa vnitřní: 2x Vjezdová mechanicky posuvná brána: 2x Všechny budovy jsou energeticky soběstačné Vlastní trafostanice: 1x Počet budov: 4x Plně automatický zakládací systém – kapacita 4.300 ks palet Pro podrobnější informace, výkresovou dokumentaci i větší množství fotografií jděte na:
Pronájem skladového prostoru 660 m2 Tylova, Heřmanův Městec
Nabízíme k pronájmu halu 660 m v průmyslovém areálu o rozloze 13.943 m. K hale je možné pronajmou administrativní budovu či venkovní plochy, kde je cena 12 Kč/m. Průmyslový areál nabízí dva samostatné vjezdy. Lze jednat o pronájmu dalších částí či celého areálu. Součástí areálu je trafo stanice a veškeré inženýrské sítě. Podstatnou část areálu tvoří zpevněné betonové plochy o výměře cca 6.000 m vhodné pro manipulaci s těžkými náklady. S areálem sousedí železniční vlečka, kterou je možné využít a v blízké budoucnosti má vedle areálu vzniknout nový dopravní terminál navazující na stávající železniční nádraží. Areál je vhodný pro lehkou výrobu, skladování ve vnitřních i venkovních prostorách objektu a parkování těžkých vozidel. Zvu Vás tímto na prohlídku, kde Vám ráda zodpovím podrobnější informace, Vaše makléřka, Tereza Mazánková. Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle ) Cena: 25 000 Kč/měs
Pronájem skladového prostoru 200 m2 Tylova, Heřmanův Městec
Nabízíme k pronájmu halu 200 m v průmyslovém areálu o rozloze 13.943 m. K hale je možné pronajmou administrativní budovu či venkovní plochy, kde je cena 12 Kč/m. Průmyslový areál nabízí dva samostatné vjezdy. Lze jednat o pronájmu dalších částí či celého areálu. Součástí areálu je trafo stanice a veškeré inženýrské sítě. Podstatnou část areálu tvoří zpevněné betonové plochy o výměře cca 6.000 m vhodné pro manipulaci s těžkými náklady. S areálem sousedí železniční vlečka, kterou je možné využít a v blízké budoucnosti má vedle areálu vzniknout nový dopravní terminál navazující na stávající železniční nádraží. Areál je vhodný pro lehkou výrobu, skladování ve vnitřních i venkovních prostorách objektu a parkování těžkých vozidel. Zvu Vás tímto na prohlídku, kde Vám ráda zodpovím podrobnější informace, Vaše makléřka, Tereza Mazánková. Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle ) Cena: 12 500 Kč/měs
Pronájem obchodní, výrobní, skladové prostory, Heřmaničky
Exkluzivně Vám zprostředkuji pronájem různých částí v areálu v obci Heřmaničky. Umístnění celého areálu ( spojnice mezi Táborem, Benešovem, Příbramí) nabízí velice dobré zázemí pro spediční firmu, která hledá kanceláře, sklady, parkování, servis na jednom místě. Heřmaničky se nachází 13 km severozápadně od města Sedlčany, 21 km severně město Benešov, 23 km jižně město Tábor a 49km je Příbram. Další využití vidím pro firemní sídlo, skladové záměry, vzorovou prodejnu, sklad stavebnin, bazar. Po změně užívání například autoservis + pneuservis. Pronájem jednotlivých částí areálu je možný i samostatně. Volné : 1. Prostory bývalého sila tři patra (3 x 180 m2) - samostatný vchod navazujícím schodištěm s přední budovou. - příjezd je přes společný dvůr který je oplocený - většina oken vyměněna za plastové, zbylé čekají na osazení cena dohodou 2. Kancelář se vstupní místností a samostatným obchodním prostorem - kuchyňský kout + wc a zázemí - okna do dvora -příjezd je přes společný dvůr který je oplocený cena bude stanovena dle využití + záloha na vodu a elektřinu 3. Velká hala ( dolní část) vhodná na sklad, - hala má velké vjezdová vrata - příjezd je přes společný dvůr který je oplocený cena bude stanovena dle využití + záloha na vodu a elektřinu 4. Horní patra budovy - příjezd přes rampu od kolejí nebo při kanceláře s obchodním prostorem - současné využití pro skladové účely cena bude stanovena dle využití + záloha na vodu a elektřinu Obasazeno: 1. prostory využívané pro potraviny 2. služební bytová jednotka 2KK 3. skladový prostor s možností servisu osobních automobilů s kanceláří s vlastním zázemím (130 m2) - vlastní vchod, Prostory jsou různě napojené i propojené. Pro parkování se dá využít velký prostor před areálem a po dohodě na dvoře areálu. U většiny prostorů jsou vyměněná dřevěná okna za plastová, střecha je zánovní, přední část objektu je zateplená. Prospěšné investice do pronajatého prostoru budou po dohodě odečítány z nájmu. Do areálu je zavedena obecní kanalizace a vodovod, k dispozici silnoproud. Na pozemku je vlastní kopaná studna. Plyn je přivedený na vzdálenější okraj pozemku. Celková plocha všech pozemků je 2.750 m2. Ohledně dalších informací nebo zajištění prohlídky jsem Vám plně k dispozici. Michal Vyhnálek, realitní makléř. Vybavení:   Voda: Dálkový vodovod   Komunikace: Asfaltová, Neupravená   Elektřina: 230V, 400V   Topení: Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické   Telekomunikace: Kabelová televize, Kabelové rozvody   Doprava: Vlak, Silnice Energetická náročnost nemovitosti:   Energetická náročnost: G - Mimořádně nehospodárná Parametry nemovitosti:   RZ: 599/RZ/12   Kategorie: Komerční   Podkategorie: Sklady   Vlas
Nabízíme pronájem skladových/výrobních prostor, 90m2, Ulice
Nabízíme pronájem nebytových prostor, 90m2, Ulice Šůlova, Nýřany. Preferujeme pronájem za účelem malé i vetší výroby a skladů. V areálu není možný pohyb cizích nesmluvených osob mimo otevírací dobu areálu. Podmínkou pronájmu je mít platné IČO, není žádoucí pronájem za účelem autoservisů, autodílen a pronájem prostoru jako garáže apod!!! Do objektu lze po domluvě zajet kamionem, dodávkou nebo osobním vozem a vyložit/naložit materiál, možnost pronájmu VZV v areálu. Prostory jsou suché, čisté, střecha zateplená, v dobrém stavu. Elektřina - podružné měření. Vytápění je zde zajištěno plynovými - waw a služby jsou vyúčtovány měsíčně, dle skutečné spotřeby. Možnost pronajmou i přilehlý přístřešek, který je ihned vedle budovy. Sociální zařízení ve společné budově. Prostor se pronajímá bez vybavení a bude vyklizen. Areál je hlídaný kamerovým systémem a bezpečnostní agenturou. K dispozici ihned. Více informací v RK. ev.č.: 1925 + poplatky, vratná kauce, poplatek RK. třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce typ domu: přízemní užitná plocha (m2): 90 plocha parcely (m2): 562 celková plocha (m2): 562 číslo podlaží v objektu: 1 počet podlaží objektu: 1 počet míst k parkování: 2
Nájem skladové haly, možno 300 až 1000 m2, HOŘOVICE (Exit D5
Nabízíme sklad, popř. uložení zboží v Hořovicích. Manipulace z nákladního auta zajišťuje majitel areálu. Hala je součásti skladového areálu. Tento sklad není nevhodný pro rychloobrátkové zboží, či prodejny, veřejné bazary a opravny aut. Pouze skladování, či archiv. Výměra: 300 m2 (s rozšířením až na 1000 m2) Cena nájmu: 100 Kč/m2/měsíc Manipulační služby: dohodou dle rozsahu Nabízíme k nájmu výrobně skladovou halu o velikosti 366 m2, jež se nacházejí v uzavřeném, oploceném areálu v Hořovicích, cca 35 km od Prahy a 5 km od EXITU Žebrák dálnice D5. Hala je zateplená, možnost přitápění. Ke skládání a manipulaci je k dispozici VZV o nosnosti 5t, dále mostový jeřáb 2,5 t uvnitř haly. Sociální zázemí možno zajistit poblíž haly. Vhodné i pro ARCHIV - DEPOZIT zboží a strojů. Velká únosnost podlah. Nájem skladu možný ihned! Provizi neplatíte. ARCHA realitní kancelář PRAHA Telefon: , Email: archa-rk@ Dat.sch.: 4td8nr3