inzerce, prodej, prodám, bazar

PRODEJ - Šnek Lissachatina Fullica

Kategorie: Terarijní zvířata

-Jen osobní předání (neposílám).
-V případě zájmu pište na EMAIL na telefon nemohu zpětně odpovědět.
-Další inzeráty *Všechny inzeráty a hodnocení uživatele*.
-POUZE vážní zájemci kteří jsou schopní komunikovat.

-ŠNEK LISSACHATINA FULICA
•Jen do dobrých rukou kdo by mu poskytl vhodné podmínky
•Aktuální délka ulity 12,5cm ale při správné péči ještě poroste

CHOV:
-Kokosový subtrát neustále vlhký ale ne přemokřený
-Neustálý přísun vápníku kvůli ulitě (sépiová kost, vápník od Repti Planet na posypání potravy, vápnitý dolomit například od Agra smíchat se substrátem)
-Ubykace stačí plastový box vhodné velikosti aby měl šnek dost místa (např. šnek 12cm = box 24l)
-Do víka udělat pár dírek kvůli vzduchu ale zase ne moc aby nevysychal substrát
-Do boxu nedávat nic tvrdého o co by si mohl poranit ulitu
-Vajíčka mohou mít pouze dva šneci sám se nerozmnoží (pokud nebyl dříve chován s více šneky)
-Lissachatiny mají větší počet menších vajíček (než jiní šneci) a je potřeba u nich provádět selekci kdy po určité době od vylíhnutí odstraníte slabé jedince kteří jsou menší než ostatní nebo pokud malé nechcete tak zničit rovnou celou snůšku
PRODEJ - Šnek Lissachatina Fullica
Podobné inzeráty
Africký šnek - oblovka síťkovaná - lissachatina reticulata
Prodám africké šneky - oblovka síťkovaná - lissachatina reticulata. Aktuální velikost 6+ cm. Rodiče 17 cm. Řádně provedeno několik selekcí. Osobní odběr v Č. Budějovicích, až nebude v noci mrznout možnost zaslání s topným sáčkem. Cena za kus 60 Kč. Na druhé fotce jeden z rodičů (není na prodej).
Šnek Oblovka - Lissachatina Immaculata
Lissachatina Immaculata DARUJI za příspěvek na benzín, dovezu. Prosím berte minimálně 2 šneky, neradi jsou sami. Olomouc a okolí. Díky.
Africký šnek lissachatina reticulata mláďata
Prodám 15 mláďat afrického sneka druhu lissachatina reticulata. POUZE OSOBNÍ ODBĚR Na sms neodepisuji pouze beru hovory S sebou vlastní krabičku o obvodu 10cm Šneci mají asi přes 1cm v ulite a v dospělosti mají asi 17-18 cm v ulite. Prosím nevolejte v hodinách 8-16 h jelikož jsem v těchto dobách ve škole děkuji. S chovem ráda poradím
ŠNEK AFRICKÝ  - LISSACHATINA IMACULATA
Nabízím k prodeji 85 kusů šnečků afrických rodu lissachatina immaculata. Nenáročný chov, vhodné pro začátečníky. Dospělý dosáhne velikosti 12- ti centimetrů. Pouze osobní odběr. Cena za kus 30 Kč. Nebo příspěvek na sépiové kosti a kokosovou drť a pamlsky pro ně. Nyní mají šnečci 3 - 4 cm.
Mláďata Lissachatina fulica albino body
Krásná, aktivní a dobře rostoucí mláďata, africký šnek druhu Lissachatina fulica albino body, atraktivní zbarvení tmavé mahagonově hnědé ulity a bílého těla. Nenároční na péči, vhodní pro začínající chovatele šneků. Šnečci se vylíhli 1.12.2022, jsou po 5 selekcích, nabízím jen mláďata top kvality. Rodiče jsou na svůj druh mimořádně velcí, ulity 13-13,5cm dlouhé. Možný osobní odběr i zaslání poštou v zatepleném balíku s výhřevným sáčkem. Cena 80Kč/ks, při odběru větší skupiny sleva.
Šnek Africký - Lissachatina imaculata
Dobrý den, prodám 2 africké šneky druh - lissachatina imaculata Kdyby byla potřeba dám i s jejich boxem a vybavením. Prosím pouze SMS.