inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej startérů

Kategorie: Pily

Prodám startéry na Hu 266, 162, 246, 242. Pokud mi zavoláte, mám i jiné náhr. díly na motorové pily. Cena za kompletní kus.
Prodej startérů
Podobné inzeráty
Startování kompletní Hecht 956
Prodám kryt starteru na motorovou pilu Hecht 956, cena 250kč, po dohodě mohu poslat, inzerát platí do smazání
Prodej pily
Prodám švédskou profi pilu Jonsered CS 2165, nikdy nebyla v těžbě. Plně funkční, nasazena lišta 50 cm ( možnost vyměnit za kratší nebo delší ) + dva 3/8 profi řetězy. Pila je v perfektní kondici po prvním majiteli, vše původní, seřízená v servise Hu. Preferuji osobní převzetí, rád předvedu, v případě zaslání poštovné300 Kč předem. Více info po tel. JEN VOLAT !!!
Prodej pily
Prodám italskou pilu Oleo Mac 952, původní lišta, původní řetěz, viz foto, plně funkční, málo používaná, výborná kompres, seřízená v Monfiltu, dědictví po prvním majiteli. Preferuji osobní převzetí, rád předvedu, v případě zaslání poštovné 250 Kč předem. JEN VOLAT !!!!
Prodej lišty + řetězy
Prodám zánovní lištu Oregon, délka 75 cm + dva 3/8 řetězy, vhodné na podélné řezy a silné kmeny. Více info po tel. Preferuji osobní převzetí, v případě zaslání poštovné 300 Kč předem na můj účet.
Motorová pila Stihl MS 170
Nabízím na prodej motorovou pilu značky Stihl. -Motorová pila má známky používání, plně funkční. -Malá motorová pila vhodná na zahradu a řezání palivového dřeva. Parametry Hmotnost: 4.1 kg Délka lišty: 30 CM Výkon: 1,2 kW Zdvihový objem (cm3): 30,1 R.V. 06/2018 Možnost osobního vyzvednutí a odzkoušení. Poslání je možné po platbě předem poštovného, za zboží pak můžete zaplatit až dobírkou. Na inzerát prosím volejte kdykoliv v týdnu od 10 do 19 hod., o víkendu reaguji pouze na sms! Děkuji R.
Prodej
Prodám cirkularku s kolébkou