inzerce, prodej, prodám, bazar

prodej táců

Kategorie: Sklo, keramika

Prodám kulatý porcelánový tác průměr 31 cm a oválný tác 35 x 26 cm za oba táci cena 200 Kč.Foto přiloženo.
prodej táců
Podobné inzeráty
Souprava broušeného tácu a šesti malých podtácků, 500 PK
Souprava broušeného tácu a šesti malých podtácků, klasický brus 500 PK - viz foto. Prodej komplet, cena za vše. Prosím o kontakt JEN E-MAILEM na: amidalla@, děkuji. Uvedená cena platí při osobním odběru, pokud jste zdaleka, mohu zaslat jako balík do ruky za příplatek 200 Kč, ne na dobírku. Vzhledem k neustálým dotazům: ano, zaslání JEN prostřednictvím ČP a NE na dobírku. A pro stále nechápající tzn. NE ZÁSILKOVNA (a NE ani když si zařídíte sami atd., bez výjimek) Nabídka je aktuální do smazání inzerátu.
Svícny podzimní listy na tácu Tchibo
Dobrý den. Prodám sadu 4 svícnů na čajovou svíčku včetně tácu značky Tchibo. Podzimní listy. Rozsvícené jsou opravdu moc pěkné, na zdi budete mít ornamenty listů. Stálo to v kuchyňské skříňce, takže tác je v jednom místě, na lemu, malinko (cca 2 mm) uštíplý, ale vzhledem ke vzoru to není vůbec poznat, a po pravdě jsem si toho všimla až při focení, viz poslední fotka. A není tak lesklý jako svícny (nese známky užívání). Preferuji zde osobní odběr, po domluvě zásilkovnou (platba předem +79)
Sada táců a misek
Nádherná sada dvou táců misek
servírovací nerezový  tác 17x
Nabízím 17 nerezových servírovacích táců,velikosti:45x16cm 2x 32x24cm 4x 27x19cm 5x 22x13cm 6x
Keramická souprava na alkohol
Pěkná, zachovalá, objem karafy asi 3 dcl, průměr tácu 18 cm
Skleněné tácy a struhadla
Prodám 5 skleněných táců a 2 skleněná struhadla. Miska: průměr 15 cm a rybka: délka 19,5 cm, šířka 10 cm, viz fotografie.