inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej zahrady s chatkou, Karviná, ul. U Řeky

Kategorie: Zahrady

Nabízíme Vám na prodej zahradu s chatkou bez čísla popisného a evidenčního nezapsanou v katastru nemovitostí o výměře 460 m2 ve velmi klidné části Karviná - Staré Město. Zahrada je oplocena. Chatka má sedlovou střechu s plechovou krytinou. Je částečně zateplená. Půdní prostor je přístupný po schodech a je možno jej využít ke spaní. Chatka je částečně vybavena – viz foto. Na zahradě je také venkovní krb a udírna. Vodu je možno čerpat z vrtané studny, která je na pozemku. Elektřina se nachází u hranice pozemku. Příjezd je po zpevněné obecní komunikaci a parkování je možné přímo před brankou na vlastním pozemku. Chata nemá číslo popisné ani evidenční. S financováním pomůže naše hypoteční centrum. Doporučujeme prohlídku. Pro více informací kontaktujte makléře.


Lokalita: U řeky, Staré Město u Karviné
info o ceně u Rk. V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Evidenční číslo: 806906
Prodej zahrady s chatkou, Karviná, ul. U Řeky
Podobné inzeráty
Prodej zahrady se zděnou chatkou
Zahrada se zděnou chatkou a pergolou. Elektrika již zbudovaná na hranici pozemku v rozvodném pilíři. Rozloha zahrady 511m2, možnost vrtu studny dle studie. Vybavení ponecháme dle domluvy. Od jara do podzimu soukromí v zarostlé zahradě, ovocné stromy s bohatou úrodou. Prodej se uskuteční v polovině března. Parkovací místo přímo u zahrady. !!!!Realitky prosím nevolat!!!
Prodej zahrady s chatkou, 333 m², Horní Slavkov
Prodej zahrady s chatkou o celkové ploše 333 m² v klidné lokalitě s dobrou dostupností do města. Na pozemku je přivedena sezónní pitná voda a kromě chatky se zde nachází i stodola, venkovní posezení, skleník a chemické WC. Plocha chatky je 13 m² a plocha zahrady 320 m². Nad zahrádkou se nachází blízké parkoviště, dětské hřiště a ve měste veškerá občanská vybavenost (pošta, lékař, restaurace, banky a další). Autem se dá zajet až k zahrádce. Pokud hledáte příjemné místo k relaxaci a trávení teplých letních dnů, tak neváhejte a sjednejte si s námi prohlídku. S financováním Vám ráda a zdarma poradí naše hypoteční specialistka. Lokalita: Horní Slavkov V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce. Evidenční číslo: 809922 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Pronájem zahrádka s chatkou | Zahrada 1400m2, Orlová - Město
Nabízím dlouhodobý pronájem neudržované zahrady se zahradní chatkou a menší zděnou cihlovou budovou v lokalitě Orlová - Město v blízkosti Starého náměstí. Jedná se o velmi hezkou zahradu o rozloze cca 1400 m2 v zavedené a klidné zahrádkářské kolonii s dobrou dopravní dostupností, nicméně odkloněnou od veškerého provozu. Zahrada je částečně obklopena lesem což poskytuje dostatek soukromí a klid k relaxaci. Na parcele se nachází zanedbaná zahradní chatka, zanedbaná menší zděna cihlová budova a vzrostlé stromy. Celý pozemek je oplocen mimo zadní části, který je potřeba oplotit. Možnost vjezdu autem a parkováním na pozemku. Voda i elektřina jsou v dosahu. Rovinatý až mírně svažitý terén. K zahradě vede obecní asfaltová komunikace. V místě je kompletní občanská vybavenost včetně služeb a MHD. Vynikající dosažitelnost Ostravy a Orlové. Cena 3.999,- / měsíční nájemné Pakliže je pro jednotlivce výměra zahrady příliš velká je nasnadě zvážit možnost spoluužívání zahrady více lidmi kupříkladu v rámci rodiny či blízkých přátel, kteří se pak dělí o náklady a o nájemné. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. V případě zájmu či dotazů mě prosím kontaktujte telefonicky. Operativně si můžeme sdělit všechny důležité informace, případně se dohodnout na termínu prohlídky. Na emaily typu: "Je to aktuální?" "Více info prosím" či "Je možná prohlídka?" NEREÁGUJI. RK prosím nevolat nepsat.
Prodej zahrady s chatkou, 534 m², Děčín
Prodej zahrady s chatkou, 534 m², Děčín Součástí nemovitosti je pozemek o výměře 534 m², zahradní chatka s užitnou plochou 15,3 m² a spoluvlastnický podíl 1/73 na komunikační koridory vedoucí k pozemku. Zahrádkářská oblast je kompletně oplocena, uzamčená a nabízí několik vstupů. Autem je možné dojet až k vlastní zahrádce. Zahrada je umístěna ve vrchní části zahrádkářské oblasti a díky tomu nabízí soukromí, klid k odpočinku a relaxaci s krásným výhledem na zámek či údolí Labe. Na pozemku se nachází záhony, skalky, okrasné a ovocné dřeviny. Pozemek je terasovitý a udržovaný. Součástí prodeje je ponechání veškerého vybavení chatky. V pozemku komunikací je nový rozvod elektro s pilířem a přípojkami vyvedenými za hranici komunikací. Rozvod vody je z odběrných míst vyvedený mezi parcelami sousedních pozemků, užitková sezónní voda z nádrží a přirozeného venkovního zdroje. Lokalita: ulice Litoměřická, Děčín Více informací na Jde o prodej přímého majitele, bez zprostředkování realitní kanceláří Konečná cena 940.000,-
PRODEJ ZAHRADY S CHATKOU MĚSTSKÉ SADY OPAVA 350 m2
Nabízíme k prodeji udržovanou krásnou zahradu s chatkou, která je ideálním místem pro odpočinek a relax. Nachází se v zahrádkářské kolonii v klidné lokalitě městských sadů v Opavě. V blízkosti je městské koupaliště, minigolf, stříbrné jezero, restaurace, tenisové kurty, cyklostezka i MHD. Výměra pozemku činí 350 m2 a stojí na něm chatka s vlastní nově vybudovanou elektrickou přípojkou a samostatným elektroměrem, jejíchž součástí je i WC a kůlna. K zalévání zahrady slouží voda z nedalekého potoka, čerpaná čerpadlem až na pozemek. Vytápění je zde pomocí kamen. Parkování zajištěno na parkovišti pro zahrádkáře v těsné blízkosti. Pozemek je v nájmu od města Opavy, jeho větší výměra však přímo vybízí k dostatečné vlastní tvořivosti. Uvedená cena je konečná vč. provize RK, právního servisu a advokátní úschovy. V případě zájmu o prohlídku nás kontaktujte na tel.
Prodej zahrady s chatkou, 1.735 m2, Louny
Nabízíme exkluzivně k prodeji zahradu s chatkou nacházející se v zahrádkářské kolonii umístěné mezi Louny a Dobroměřicemi. Zahrada je rovinatá, má celkovou výměru 1.735 m2, s rozměry cca 150 m x 11,5 m, orientace vůči světovým stranám Z – V, celá oplocená s možností vjezdu osobním automobilem z obecní komunikace z ulice Dobroměřická. Na zahradu je zavedena voda z obecního řádu, která je využívána sezóně a která je i rozvedena po zahradě a dále elektrika 230 V + 400 V, jištění 16 A, také s rozvody po zahradě. Vodu je možné dále čerpat pomocí ponorného čerpadla z kopané studny. Na zahradě je umístěna dřevěná chata na pilotech, která není evidována v katastru nemovitostí, dále dřevěná bouda pro uskladnění nářadí, suché WC, venkovní kuchyňka, připravena plocha pro umístění bazénu s přípojkou elektrické energie a prostorem pro filtrační zařízení. Zahrada je osázena ovocnými stromy, okrasnými keři, z větší části zatravněná, část užívána pro pěstování zeleniny. Karavany viditelné na fotodokumentaci nejsou předmětem nabídky. Vzhledem k velikosti nabízené zahrady se nabízí možnost rozdělení na více samostatných celků. Další informace poskytneme rádi v RK či při osobní prohlídce.