inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej zděné chaty, Bělkovice, 126744

Kategorie: Chalupy, Chaty

Prodej budovy zděné chaty v Bělkovickém údolí. Chata má půdorys 25m2. Má vstup a dvě propojené místnosti. S krbovými kamny a s napojením na elektřinu. Pozemek pod budovou i okolní užívaný pozemek je v nájmu. Klidné romantické místo.
Do konce ledna 2023 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 5,99 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Číslo zakázky: 126744
Typ domu: přízemní
Sklep: není
Druh rekreačního objektu: chata
Bazén: Ne
Garáž: Ne
Velikost domu: 2 pokoje
Typ budovy: cihlová
Plocha pozemku: 200 m2
Zastavěná plocha: 25 m2
Počet podlaží objektu: 1
Užitná plocha: 25 m2
Stav objektu: dobrý
Umístění objektu: okraj obce
Poloha objektu: samostatný
Obytná plocha: 25 m2
Kvalitativní standard: dům z klasických materiálů
Počet pokojů: 2
Topení: lokální - tuhá paliva
Elektřina: 230V
Další nebytové prostory: kůlna
Prodej zděné chaty, Bělkovice, 126744
Podobné inzeráty
Chata Bavorov – léto 2023,  9.000,- Kč/chata/týden/5 osob
Pronájem chaty Bavorov – léto 2023, 9.000,- Kč/chata/týden/5 osob Rozhodli jste se strávit Vaší dovolenou v Jižních Čechách? Krásná chata u vody je tím pravým místem! Nabízíme sezónní pronájem chaty v letním období ( červen až září ) ve zděné kompletně zařízené rekreační chatě v lokalitě města Bavorov, v těsné blízkosti řeky Blanice a koupaliště. Chata určena pro 5 osob. V roce 2020 provedena rekonstrukce chaty – nová kuchyně, sprchový kout, WC, podlahy. Užitná plocha cca 55 m2, obytné přízemí - malý obývací prostor s jídelnou, nová kompletně vybavená kuchyně se spotřebiči, krbová kamna, rozkládací dvoulůžko, sprchový kout a splachovací WC. Pod schodištěm umístěna lednice a pračka. Po dřevěných schodech vstupujeme do 1. patra chaty, kde se nachází ložnice se třemi lůžky s výstupem na balkon orientovaný do zahrady. Vytápění krbovými kamny ,v patře chaty - ložnici navíc elektrický přímotop, ohřev vody elektrický bojler, elektřina 230 V, pitná voda zajištěna z vlastní studny, kanalizace řešena vlastní jímkou. Veškeré vybavení chaty k dispozici, pouze povlečení na lůžkoviny vlastní. Chata je k rekreaci v týdenních turnusech s příjezdem a odjezdem vždy v sobotu. Nájem : 9.000,- Kč, uvedená cena : chata/týden/5 osob. Záloha na vyúčtování energií ve výši 1.000,- Kč splatná v hotovosti při nástupu k rekreaci, při odjezdu vyúčtování energií (elektřina). Parkování v prostoru před chatou nebo přímo na zahradě u chaty. Koupání v řece Blanici u jezu, která je od chaty vzdálena cca 5 min. pěšky nebo na veřejném koupaliště Bavorov, které je v těsné blízkosti řeky. Krásná okolní příroda, výlety na kole, turistika, rybaření, koupání. Veškerá občanská vybavenost v cca 2 km vzdáleném centru města Bavorova. Doporučujeme všem, kteří mají rádi tento styl dovolené. Rezervujte si Vaší letní dovolenou již nyní !! Termíny a rezervace pobytu na email: vera.kalinova@
Nabídka prodeje velmi pěkné zděné chaty s pozemkem v Praze 9
Zprostředkovávám prodej zděné a podsklepené chaty s velkou terasou a obytným podkrovím včetně vlastního pozemku. Nabízená chata je zapsaná v katastru nemovitostí s číslem evidenčním a nachází se na pěkném místě u lesa v klidné části zahrádkové osady Kbelská v Praze 9- Hloubětíně. Chata je celá podsklepena prostorným zděným sklepem se samostatným vchodem. V přízemí chaty je prostor pro obývací pokoj s kuchyňským koutem a soc.zázemí. Součástí přízemí je také navazující prostorná zastřešená terasa s plochou 17 m2 a dalším sklepem o výměře 17 m2. V podkroví je umístěna ložnice s balkonem. Celková užitná plocha chaty vč. suterénu je 55 m2, ale úpravami lze plochu ještě navýšit. Objekt je napojen na elektřinu s vlastním elektroměrem a celoroční rozvod městského vodovodu s vlastním vodoměrem. Vytápění chaty zajišťují kamna na pelety, doplňkově dle potřeby také el. přímotopy. Ve sklepě objektu lze umístit i centrální kotel s rozvody do ÚT. Vlastní pozemek zapsaný v katastru má výměru 92 m2, ale je dalších 262 m2 do OV je již zaplaceno (nyní v majetku zahrádkářské osady) a čeká se na faktické vyjmutí z lesního pozemku, rozparcelování a převod do osobního vlastnictví. V současné době se platí veškeré provozní poplatky do osady cca 3.000.- Kč ročně (plus elektřina a voda dle faktické spotřeby). Příjezd automobilem je po zpevněné komunikaci až k pozemku a parkování je možné přímo vedle chaty. Financování hypotékou je možné jen s ručením jinou nemovitostí. Specializuji se více než 20 let na prodej chat a zahrad v Praze a okolí. cena je uvedena včetně kompletního právního servisu Třída energetické náročnosti: (dle ) Cena: 4 290 000 Kč
Prodej chaty u vody 32 m²,  pronajatý pozemek 325 m², Slapy
Exkluzivně zprostředkuji prodej zděné chaty v klidné zátoce přímo u vody, ve známé rekreační oblasti Slapy nad Vltavou. Chata je umístěna v horní části udržovaného terasovitého pozemku, v údolí pod chatou protéká potok. Pozemek okolo chaty je pronajat od místního vlastníka za roční nájemné 12 tisíc. V okolí se nacházejí většinou rekreační objekty, klid, soukromí, 50 m od chaty upravená veřejná pláž s pozvolným vstupem do vody, ráj pro rybáře ( k vodě 20m), houbaře, jachtaře - v zátoce možno kotvit v River Marině, golf Sv. Ján nad chatou. Pozemek je upravený, oplocený, osázený okrasnými dřevinami, okolo chaty rovinatý. Příjezd k chatě až na pozemek je možný autem, posledních 50 m k chatě po zpevněné lesní komunikaci. Území s nejnižším rizikem záplav. Chata má dispozici 2+1, prostorná předsíň, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, velký společný pokoj s kamny, kuchyňka s výklenkem na lednici a malá ložnice. Na pozemku se nachází zděná kůlna a dílna a suchá toaleta. Vytápění je zajištěno kamny na dřevo, elektřina 230/380 V, voda je zavedena přímo do chaty, nyní sezonní vodovod březen-listopad, pod chatou studánka, nebo lze využít vodu z potoka. Minutu od chaty vynikající restaurace s tenisovým kurtem Ztracený Mlýn. V obci Slapy veškerá občanská vybavenost, pošta, lékař, zubař, několik obchodů se smíšeným zbožím, půjčovna nářadí, restaurace, PID 361,390 směr Smíchovské nádraží cca 45 min. Chatu je po dohodě možno vidět kdykoli, jsem místní.
Prodej chaty - Praha Kyje
Dovoluji si Vám nabídnout prodej velice pěkné, dřevěné chaty na betonových základech o celkové užitné ploše cca 25m2 v osobním vlastnictví umístěné na pronajatém pozemku o výměře 397 m2. Půdorys chaty je cca 4x4 metry. Celá chata je podsklepená a součástí chaty je kůlna s chemickým WC. Pozemek se nachází ve velmi hezky udržované zahrádkářské osadě Jahodnice - Praha Kyje. Pozemek je ve vlastnictví hlavního města Prahy a smlouva pozemku je na dobu neurčitou, kde roční nájemné činí 4367 Kč. Chata je zrekonstruována a pečlivě udržována a do chaty je přivedena elektřina i voda (voda s provozem od jara do podzimu). Součástí prodeje chaty je přenechání jejího kompletního vybavení, tzn. lednice, mikrovlnná trouba, vařič, gauč, atd., Na zahradě se nachází venkovní gril, který zpříjemní letní večery. Zahrada se nachází v klidném prostředí plné zeleně a je celá rovinatá. Váš automobil můžete pohodlně zaparkovat v blízkosti chaty a ve vzdálenosti několika metrů od chaty naleznete autobusovou zastávku. Pokud hledáte klidné prostředí, kde můžete trávit váš volný čas a zároveň být stále v Praze, neváhejte mě kontaktovat. Telefonní číslo: 876 432. Realitní makléři mě nekontaktujte!
Prodej zděné chaty 300m od Lipna
Prodej zděné chaty 300m od Lipenské přehrady v chatové oblasti obce Milná v lokalitě Lojzovy Paseky. Chata o zastavěné ploše 54m² má dvě podlaží. V přízemí prostorná zastřešená veranda, obývací pokoj s krbem, samostatná kuchyně, komora, koupelna (WC + umyvadlo). Z obývacího pokoje schody do podkroví, kde jsou dvě ložnice, u jedné balkon. Vytápění krbem v obývacím pokoji a kamny na pevná paliva v kuchyni. Voda do chaty přivedená ze studny, vedle chaty vyvážecí septik. Elektro 220 i 380V. Bezproblémový příjezd a parkování u chaty. Z oken nádherný výhled malebné přírody a na Lipenskou přehradu.
nabízíme exklusivně k prodeji rekreační chatu u Orlíku nad V
cena zahrnuje provizi RK a veškerý právní servis, Vám zprostředkuje exklusivní prodej rekreační chaty o dispozici 3+1 v klidné osadě Višnovka, která se nachází nedaleko obce Orlík nad Vltavou u Žďákovského mostu. Chata je tedy vhodná jak pro rybáře, tak pro někoho, kdo hledá klidnou a slunnou lokalitu. V roce 1975 byla chata rozšířena o dřevěnou nástavbu a prošla částečnou rekonstrukcí. Chata je podsklepena, kde je sklep využíván jako dílna, dále má chata nadzemní patro, 2. patro a nízkou půdu, která se dá využít jako noclehárna. Zahrada je svažitá s vzrostlými stromy a keři, výhled chaty a terasa je situován na jih. Sousedé jsou starousedlíci, což zajišťuje klidné prostředí a soukromí. Celá nemovitost je oplocena, na pozemku se nachází vrtaná studna 30-40m s pitnou vodou a skleník s pozinkovou konstrukcí. Posezení je možné na terase u chaty, nebo na balkóně v prvním patře. V chalupě je rozvedena elektřina ( dvou a tří fázový proud ), zavedena voda do koupelny, odpady jsou řešeny trativodem, vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva a ohřev teplé vody je vyřešen bojlerem v zadní části chaty. Dispoziční řešení chaty : sklep – má samostatný přístup z jižní strany chaty, v tuto chvíli využívaný jako dílna s nářadím. 1. patro – vstup na venkovní terasu, nebo přes zádveří do chaty. Ze zádveří je vstup do koupelny, kde je umyvadlo, vana, WC a po jedné straně regál s úložným prostorem. Druhými dveřmi ze zádveří se dostaneme do obývacího pokoje, kde jsou kamna na dřevo a zachovalá komoda. Z obývacího pokoje je přes malou jídelnu vstup do kuchyně, kde je umyvadlo s odpadem, kotel na tuhá paliva ( lokální topení ) , elektrický sporák s elektrickou troubou. Pod podlahou kuchyně se nachází malý sklípek pro uložení potravin viz foto. Na konci obývacího pokoje je schodiště, kterým se dostaneme do druhého patra, kde se nachází ložnice s obývacím pokojem, výstupem na balkón a vstupem na půdu. Půda je upravena tak, aby zde bylo možné přespání pro několik osob. Veškerá občanská vybavenost se nachází v nedaleké vesnici Orlík nad Vltavou, kde lze navštívit jak zámek, tak zámecky park. V blízkosti se nachází Ždákovský most, kde je několik restaurací, lokalita je také vhodná pro turisty, nebo cyklisty. Vzhledem k výstavbě dálnice D4 bude ve velmi krátké době výborné spojení z Prahy právě do této lokality. Obec Orlík nad Vltavou tvoří dvě části – Staré Sedlo a Višnovka, kde se právě nabízená chata nachází. Více info v RK. Cena je s provizí RK. Provize RK zahrnuje veškerý právní servis včetně zajištění advokátní úschovy kupní ceny a podání návrhu na vklad do KN. Hypotéční specialista v RK. Ev. číslo: 639427. Energetický štítek: G