inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej zděného bytu 2+1 v Žichovicích u Sušice

Kategorie: Byty

Nabízíme prodej slunného bytu 2+1 (72,1m2) ve zděném domě o čtyř bytových jednotkách se společnou zahradou v obci Žichovice, ležící na pravém břehu Otavy, cca 8km od Horažďovic, 1km od Rabí a 10km od Sušice. Jedná se o byt v OV v 1. NP, orientovaný převážně na jižní stranu. Vnitřní dispozice: předsíň, kuchyně s kuchyňkou linkou, el. sporákem, kamny na TP a úložnou samostatnou spíží. Obývací pokoj s kachlovými krbovými kamny a ložnice. Koupelna s vanou, umyvadlem, boilerem a připojením k pračce. Samostatné WC. Podlahové krytiny: parkety, dlažba, linoleum a koberce. Součástí bytu jsou dva prostorné zděné sklepy (8.77m2, 4.80m2) a užívání společných prostor v suterénu domu: kolárna, sušárna, prádelna. Platby spojené s užíváním bytu FO: 433,-Kč + zálohy na energie (vodné, stočné, teplo, pojištění a správa družstva dle počtu os.). Vytápění: kachlová kamna, el. přímotopy. Prodej bytu do osobního vlastnictví vč. podílu na společných částech domu, pozemku a včetně bytového vybavení. Výhodou tohoto bytu je právě jeho poloha, - v centru dění, přitom v klidné lokalitě se zahradou a velmi dobrým stavem bytu i domu. V blízkosti najdete obchod cca 100m, autobusovou zastávku 50m a vl. nádraží 200m. Parkoviště za domem. Obec Žichovice s protékající řekou Otavou nabízí řadu možností - kulturního, sportovního i rekreačního vyžití, ale především utváří svou slunnou polohou výbornou atmosféru. V obci je MŠ, ZŠ, obecní úřad, zdravotní středisko, pošta, obchod a několik živnostníků. Žichovice jsou pojmem pro mnoho drobných uměleckých památek stejně jako pro krásnou přírodu a pohostinný přívětivý kraj. PENB není zatím vyhotoven, z tohoto důvodu je povinnou položkou uveden ve třídě G.
Prodej zděného bytu 2+1 v Žichovicích u Sušice
Podobné inzeráty
Prodej bytu 2+1, 62 m², Sušice, ul. Sirkařská
Nabízíme k prodeji byt 2+1 po rozsáhlé rekonstrukci, který se nachází v Sušici. Samotný byt se nachází v 8NP revitalizovaného, panelového domu s výtahem a skládá se z chodby s vestavěnou skříní, obývacího pokoje, ložnice, kuchyně s kuchyňskou linkou a sporákem, samostatné koupelny s masážním sprchovým koutem a samostatné toalety. Dále k bytu náleží sklepní kóje, společná kočárkárna a společná sušárna. Vytápění a ohřev vody je zde řešeno dálkovým rozvodem. Byt je napojen na veřejný vodovod, veřejnou kanalizaci a elektřinu. Město Sušice jinak nazývané "Brána Šumavy" disponuje veškerou občanskou vybaveností a nabízí řadu možností kulturního, sportovního i rekreačního vyžití, včetně řeky Otavy, která protéká skrze město. Financovat lze i hypotéčním úvěrem s čím Vám mohou pomoci naši finanční specialisté. Pro více informací, či domluvení prohlídky kontaktujte makléře. Lokalita: Sirkařská, Sušice nad Otavou Evidenční číslo: 828378 Energetická náročnost : Třída D - Nevyhovující
Pronájem bytu 3+1 Sušice 87, Moravská Třebová 60m2
Pronájem velkého bytu 3+1 v panelovém domě, Sušice 87, Moravská Třebová. Byt se nachází v přízemí. Vlastní ústřední topení kotlem na tuhá paliva. Minimální náklady na provoz bytu. Kauce 20.000 + 1 nájem při podpisu náj. smlouvy + provize RK 11.495 Kč. V bytu se nachází kuchyňská linka + nový el. sporák. Služby pro 4 osoby 900,-voda + 50 elektrika společných prostor. K bytu náleží sklep o rozměrech 6m2 a také malá uhelna. Parkování auta je zajištěno u domu. Byt je volný ihned. O prohlídky bytu volejte na . Před podpisem nájemní smlouvy je nutné složit 31.945,-Kč.
Prodej zděného bytu 3+1, Jičíněves 75 m2
Prodej zděného bytu 3+1 ve 1.patře bytového domu v Jičíněvsi. Jedná se o byt po rekonstrukci v dobrém technickém stavu o celkové výměře 75 m2. K bytu náleží balkón a 2x sklep. Vytápění elektřinou (přímotop), lze napojit na plyn, elektřina 230 V, kanalizace, voda veřejná, teplá voda bojler. Dispozice bytu: vstupní chodba, obývací pokoj s balkónem, ložnice, dětský pokoj, kuchyně, koupelna s vanou a samostatné WC. Ve všech obytných místnostech je dřevěná podlaha a dlažba. V bytě jsou plastová okna, včetně žaluzií. Bytový dům se nachází v klidné lokalitě, v těsné blízkosti veškerá občanská vybavenost. K bytu náleží garážové stání. Energetická náročnost budovy je G. Bližší informace po telefonu.
Pronájem zděného bytu 2+kk s parkovacím místem v Hodoníně
V zastoupení majitele Vám nabízíme pronájem zděného bytu 2+kk s parkovacím místem v novostavbě bytového domu v blízkosti centra města Hodonín. Bytová jednotka je o celkové ploše 51 m2, nachází se v 1.patře zděného bytového domu, přináleží jí sklep a parkovací místo, je možno užívat společnou kolárnu umístěnou v přízemí bytového domu. Bytová jednotka je vybavená kychyňskou linkou se sporákem, myčkou na nádobí, digestoří, na chodbě se nachází šatní skříň. Vytápění bytu je podlahové elektrické s termostatem pro regulaci teploty v každé místnosti, k dispozici je také klimatizace umístěná v obývacím pokoji. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Platby: - nájem 11.500,-- Kč/měsíc + zálohy na služby ve výši 300,-- Kč/měsíc (osvětlení společných prostor + úklid společných prostor) + 350,-- Kč záloha na vodu/osoba/měsíc + měsíční záloha na elektřinu dle vlastní spotřeby nájemce, + jistota ve výši 2 měsíčních nájmů tj. 23.000,-- Kč, + provize RK ve výši 1 měsíčního nájmu. Energetická třída náročnosti budovy je "A - mimořádně úsporná". Majitel si vyhrazuje právo výběru nájemců. Bytová jednotka je k dispozici po dohodě, zveme Vás na prohlídku!
Pronájem zděného bytu 2+kk s parkovacím místem v Hodoníně
V zastoupení majitele Vám nabízíme pronájem zděného bytu 2+kk s parkovacím místem v novostavbě bytového domu v blízkosti centra města Hodonín. Bytová jednotka je o celkové ploše 69 m2, nachází se v přízemí zděného bytového domu, přináleží jí sklep a parkovací místo, je možno užívat společnou kolárnu umístěnou v přízemí bytového domu. Bytová jednotka je vybavená kychyňskou linkou se sporákem, myčkou na nádobí, digestoří, na chodbě se nachází šatní skříň. Vytápění bytu je podlahové elektrické s termostatem pro regulaci teploty v každé místnosti, k dispozici je také klimatizace umístěná v obývacím pokoji. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Platby: - nájem 12.500,-- Kč/měsíc + zálohy na služby ve výši 300,-- Kč/měsíc (osvětlení společných prostor + úklid společných prostor) + 350,-- Kč záloha na vodu/osoba/měsíc + měsíční záloha na elektřinu dle vlastní spotřeby nájemce, + jistota ve výši 2 měsíčních nájmů tj. 25.000,-- Kč, + provize RK ve výši 1 měsíčního nájmu. Energetická třída náročnosti budovy je "A - mimořádně úsporná". Majitel si vyhrazuje právo výběru nájemců. Bytová jednotka je k dispozici po dohodě, zveme Vás na prohlídku!
Prodej bytu 2+kk, Zlín, Jižní Svahy
Exkluzivní nabídka bytu k prodeji. V zastoupení nabízím byt s dispozicí 2+kk, s balkonem a sklepem. Byt je situován ve vyhledávané lokalitě města Zlína, ve čtvrti Jižní Svahy, ulice Na Honech I. Byt s dispozicí 2+kk je umístěn ve čtvrtém nadzemním podlaží zděného bytového domu s výtahem. Bytový dům byl postaven v roce 2008, dům i byt jsou tedy ve velmi dobrém technickém stavu. Ze společné bytové chodby vstoupíme do předsíně bytu (7,13 m2). Čelně z předsíně je přístupný obývací pokoj s kuchyňským koutem (16,63 m2) a ložnice (16,74 m2). Kuchyňská linka je ve tvaru „L“ s vestavěnými spotřebiči. Z obývacího pokoje i ložnice je přístupný balkon bytu (7,84 m2), který je orientován na západní stranu, s velmi pěkným výhledem do okolí. Po levé straně předsíně jsou dveře do koupelny (3,44 m2) a samostatného WC (1,01 m2), po pravé straně je poté šatna (2,63 m2). Podlahy bytu jsou z laminátových desek a keramické dlažby. Celková podlahová plocha činí 55,42 m2 (včetně balkonu 7,84 m2). Součástí prodeje je i nebytová jednotka zděného sklepu (1,80 m2), který je situován v suterénu domu. Vytápění domu je dálkové. Vedle domu a před domem se nachází veřejné parkoviště. Byt je volný, ihned k nastěhování nebo pronájmu. Energetická náročnost budovy C. V případě rychlého jednání možnost slevy.