inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej zrekonstruovaného cihlového bytu 1+kk ve Zlíně, ulice

Kategorie: Byty

Prodej zrekonstruovaného cihlového bytu 1+kk ve Zlíně, ulice Mokrá II. Velmi zajímavá nabídka kompletně zrekonstruovaného cihlového bytu. Byt je prostorný, dispozice: vstupní chodba s úložným prostorem, pokoj spojený s kuchyní oddělený barovým pultem. Byt je po velmi zdařilé rekonstrukci, kuchyně včetně spotřebičů, koupelna se sprchovým koutem, wc. V bytě zůstává i vybavení jako je pračka, sušička, vestavěná postel atd. Vhodné jak na bydlení, tak i jako investice k pronájmu. Velmi pěkná lokalita v zeleni. Veškeré služby v blízkosti. Prohlídky jsou možné kdykoliv po předchozí domluvě. Vyřizujeme veškeré financování a kompletní realitní servis.
Prodej zrekonstruovaného cihlového bytu 1+kk ve Zlíně, ulice
Podobné inzeráty
Prodej bytu 2+kk, 62,8 m2 + sklep 9 m2, ulice U Svobodárny,
Prodej bytu 2+kk, 62,8 m2 + sklep 9 m2, ulice U Svobodárny, Praha 9 - Libeň. Okna přízemního bytu jsou do klidného prostorného dvora, okolní stavby jsou dostatečně daleko, díky čemuž je byt slunný. Byt je v družstevním vlastnictví s okamžitou možností převodu do osobního vlastnictví. Byt prodává přímo družstvo domu. Koupi bytu je možné financovat hypotékou. Samotný dům je hezká prvorepubliková cihlová stavba, která prošla rozsáhlou rekonstrukcí: nová fasáda domu do ulice i do dvora, střecha, stoupačky vody, plynu a odpadu, nový výtah, plastová okna, atd.. Dispozice bytu tvoří obývací pokoj (cca 24 m2) s místem pro kuchyňskou linku, prostorná ložnice (cca 16 m2), předsíň s místem pro vestavěné skříně, velká koupelna (cca 7 m2) není zařízena, pouze je zde elektrický bojler, v koupelně je dost místa pro velkou vanu, dvě umyvadla a pračku, dále je v bytě samostatné WC. V pokojích na podlaze jsou nové OSB desky, na které je možné položit finální podlahovou krytinu. V koupelně, v chodbě a na WC je dlažba. Okna jsou nová plastová (dvojsklo). V bytě je elektronický domovní telefon, kterým je možné otevírat vstupní dveře do domu a dorozumívat se zvonkovým tablem. V domě je internet od UPS (Vodafone). Teplo v bytě zajištují elektrické přímotopy, vodu ohřívá elektrický bojler, do bytu je zaveden plyn. Celkový měsíční náklad na byt je ve výši 1.552,- Kč (vodné - stočné, fond oprav, úklid v domě, popelnice, atd.) + elektřina v bytě a případně plyn v bytě. Pohodlné parkování pro rezidenty před domem (modré zóny). Bydlení v této lokalitě poskytuje vysoký komfort, dostupnost všech služeb a volnočasového využití, například park Podviní s bobovou dráhou a lanovým parkem, 150 metrů od bytu je nákupní centrum Galerie Harfa. Nedaleko bytu jsou zastávky pro autobusy číslo: 151, 152, tramvaje číslo: 1, 6, 8, 18, 25, metro – stanice Českomoravská je 300 m od bytu. Byt je možné financovat hypotékou, kterou Vám zajistíme za nejvýhodnějších podmínek, příp. pomůžeme s prodejem Vaší stávající nemovitosti. Byt je volný ihned. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu. Poznámka k ceně: Cena včetně právních služeb, úschovy peněz a provize RK ID nabídky: N64013
Prodej zrekonstruovaného bytu 3+kk 126 m2 v centru Znojma
Ev.č. 154-11-140 Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme na prodej krásný zrekonstruovaný byt 3+kk 126 m2 s terasou 11,5 m2 na ulici Jana Palacha ve Znojmě. V minulém roce zde byla dokončena kompletní rekonstrukce bytu, který se nachází v 1.patře bytového domu. V bytě je nyní NOVĚ nainstalováno tepelné čerpadlo značky Vaillant. Čerpadlo zabezpečuje vytápění celého bytu, ohřev vody a v létě i chlazení a zaručuje velmi nízké provozní náklady. Topení v celém bytu je el. teplovodní podlahové. Dispozice bytu jsou následující: z předsíně 6,80 m2 vejdeme do koupelny se sprchovým koutem a vanou 7,70 m2 a dále na toaletu 1,20 m2. Dominantou bytu je obývací pokoj s kuchyní 54 m2, která je vkusně a moderně řešena včetně spotřebičů z řady Bosch (2 ledničky, el. trouba, parní trouba, myčka, indukční varná deska s odsavačem, mikrovlnná trouba, kráječ aj.). Obytná část pokoje je doplněna relaxačními pohovkami, ze kterých můžete sledovat pořady či filmy přes dataprojektor na promítacím plátně. Z kuchyně dále vejdeme na terasu 11,5 m2, kde je prostor příjemně posedět. Druhou polovinu bytu tvoří šatna 6,20 m2 - která slouží rovněž jako technická místnost, dále ložnice 17,80 m2 a dětský pokoj 30 m2 s okny orientovanými do ulice Jana Palacha. Wifi je v každém pokoji přes router. PENB se nyní zpracovává. Ukazatel energetické náročnosti G - mimořádně nehospodárná. Údaje budou průběžně aktualizovány. Rekonstrukce bytového domu byla dokončena v minulém roce (nová fasáda, nová střecha, oplechování, plastová okna). V letošním roce dále nová vchodová vrata (viz fotografie). Obyvatelé bytového domu mají také k dispozici dvůr, na který vidíte přímo z terasy bytu. K bytu náleží také sklep o velikosti 14,5 m2. Lokalita patří k TOP a vyhledávaným lokalitám ve Znojmě, kde máte vše v pěší vzdálenosti a na dosah. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: info v RK, včetně provize, včetně právního servisu.
Exkluzivní prodej zrekonstruovaného bytu 3+1 s balkónem ve Z
Exkluzivní prodej zrekonstruovaného bytu 3+1 s balkónem ve Zlíně, ulice Na Honech II. Byt je po kompletní velmi zdařilé rekonstrukci. Je zde množství úložných prostor- vestavěné skříně. Koupelna s vanou, samostatné wc, kuchyně včetně spotřebičů. Byt je velmi dobře dispozičně řešený- velká kuchyně, všechny pokoje jsou neprůchozí. Dům je po revitalizaci. K bytu náleží sklepní kóje. Pěkná lokalita, veškeré služby po ruce. Prohlídky jsou možné kdykoliv po předchozí domluvě. Vyřizujeme veškeré financování a kompletní realitní servis.
Prodej bytu v OV, 3+kk s terasou, Moravská Třebová
Prodej zrekonstruovaného bytu 3+kk s terasou v osobním vlastnictví v Moravské Třebové – Boršově. Byt se nachází v 1. patře cihlového domu, ve kterém je 6 bytových jednotek, ke kterým patří společná zahrada, na které má každá bytová jednotka svůj spoluvlastnický podíl. Byt se sestává ze vstupní chodby, WC, koupelny, z pokoje s kuchyňským koutem, ložnice a obývacího pokoje, ze kterého je přístup na terasu. Terasa je prostorná a patří pouze k prodávanému bytu. Celková výměra bytu včetně sklepních prostor patřících k bytu činí 75 m2, podlahová plocha bytu činí 60 m2. K bytu patří 2 sklepy v suterénu domu, jeden je velký o výměře 12,06 m2, ve kterém se nachází kotel na tuhá paliva, el. bojler, malá dílna se zásuvkou na 220V i 380 a sklad paliva. Druhý sklep má výměru 2,95 m2 a je využívaný pro skladování potravin. Byt prošel v průběhu let 2010 až 2017 kompletní rekonstrukcí, má nová okna, kuchyňskou linku, podlahy, částečně zateplené stěny, nově vyštukované stěny a stropy, nové sociální zařízení, nové rozvody elektřiny, včetně zásuvek, vypínačů a jističů, topení, stoupačky. Zbývá dokončit pouze úpravu předsíně, a to podlahu s výmalbou. V bytě zůstane vestavěný nábytek (skříně). Vytápění bytu je ústřední kotlem na tuhá paliva, ohřev teplé vody je el. bojlerem. Pokud běží kotel na TP, ohřívá se zároveň teplá voda. Kotel a bojler se nachází ve sklepě pod bytem. Kotel na TP by mohl být nahrazen el. kotlem. Dům je rovněž po kompletní revitalizaci, je zateplený s novou omítkou, novými vstupními dveřmi, novou střešní krytinou. V domě se dále nachází kolárna, prádelna a sušárna. Dům se nachází v klidné lokalitě s možností parkování před domem. Financování případnou hypotékou zajistím.
Pronájem bytu 2+1 o CP 56 m2, ul. Pardubická, Chrudim
Hledáte pronájem zrekonstruovaného bytu? Ideálně 2+1? Zastavte se a dále nehledejte. Jste na správné adrese: ulice Pardubická, Chrudim – Vaše nová adresa. Exkluzivně nabízíme pronájem nezařízeného, zrekonstruovaného bytu 2+1, o CP 55m2, ve 3.NP bez výtahu, v Chrudimi. Byt prošel v roce 2022 rekonstrukcí. Dispozice bytu: - kuchyně ( 10,5 m2 ): je vybaven novou, moderní kuchyňskou linkou se sklokeramickou varnou deskou - obývací pokoj ( 14,7 m2 ) se vstupem na balkón (2 m2) - ložnice ( 14,4 m2 ) - nová koupelna + WC ( 4,7 m2 ) s vanou - komora ( 1 m2 ) - chodba ( 5,2 m2 ) Součástí bytu sklep ( 2 m2 ). V bytě plastová okna s žaluziemi, radiátory s termostatickými hlavicemi. Výtápení a ohřev vody plynovým kotlem. Bytová jednotka je nekuřácká. Veškerá občanská vybavenost v místě. Adresa Pardubická, Chrudim, ideální místo pro Vaše nové bydlení. Ideální bydlení pro 2 osoby. Nájemní smlouva na dobu určitou s přednostním právem prodloužení. Nájemné 11.000 Kč , voda 600 Kč, elektřina 900 Kč, plyn 3.000 Kč (elektřinu a plyn si nájemník převádí na sebe) Cena celkem včetně energií 15.500 Kč Vratná kauce: 15.500 Kč Provize RK: 15.500 Kč Volné ihned. Rezervujte si svůj termín prohlídky tohoto krásného bytu. Více informací u makléře. ev.č.: 3222 (16260) třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. vlastnictví: osobní druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: centrum obce užitná plocha (m2): 56 číslo podlaží v objektu: 3 počet podlaží objektu: 5 celková podlahová plocha (m2): 52
Prodej bytu 3+1 s balkónem ve Zlíně Malenovicích, ulice tříd
Prodej bytu 3+1 s balkónem ve Zlíně Malenovicích, ulice třída Svobody. Nízkopodlažní dům. Byt se nachází ve 4. patře ze 4 pater. Prostorný, dobře řešený byt. V chodbě je množství úložných prostor- vestavěné skříně. Orientace je na východní a západní stranu. K bytu náleží sklepní kóje. Velmi klidné místo, jednosměrná ulice. U domu je obchod, v blízkosti pošta, zdravotnické středisko, škola, školka, dětské hřiště. Prohlídky jsou možné kdykoliv po předchozí domluvě. Vyřizujeme veškeré financování a kompletní realitní servis.