inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodejce uzenin v rodinném uzenářství

Kategorie: Obchod a prodej

Hledáme příjemnou a komunikativní prodavačku masa a uzenin.
Jsme menší rodinné uzenářství s vlastní výrobou a přátelskou atmosférou.
Na podmínkách jsme ochotni se domluvit. budeme se těšit na vaše zavolání na tel.: 600 680
Prodejce uzenin v rodinném uzenářství
Podobné inzeráty
Prodejce masa uzenin
Hledáme příjemnou a komunikativní prodavačku masa a uzenin. Jsme menší rodinná prodejna s přátelskou atmosférou. Na podmínkách pracovní době a úvazku jsme ochotni se domluvit.
Prodavač uzenin
Do naší roddiné firmy přijmu prodejce uzenin. Pracujeme od středy do soboty .Peníze denně na ruku. Možnost zaměstnání.
Prodavačka/ prodavač
Do malé rodinné prodejny masa uzenin v Praze 4 Kamýk hledáme nové kolegy. Náplň práce- příprava pultu uzenin, obsluha nářezového stroje, prodej celého sortimentu prodejny. Požadujeme alespoň základní znalost masa, samostatnost, spolehlivost, ochotu a pozitivní přístup k práci. Nabízíme možnost zálohy každý týden, stravu a další výhody. Ranní směna od 5:30, odpolední do 18:30. Práce na HPP případně zkrácený úvazek výplata podle druhu úvazku.
Prodavač - Prodavačka
Do naší nově otevřené prodejny masa a uzenin hledáme příjemné kolegy/ně, nástup možný ihned, pracovní doba pondělí – pátek, sobota střídavě, dvousměnný provoz. Sleva na firemní výrobky. Nástupní bonus 15.000.- Pro více informací prosím volejte oblastní vedoucí: +420 p. Večeřová Kategorie: Prodavač- prodavačka masa a uzenin Pracovní poměr: práce na plný úvazek Lokality: Humpolec Firma: PK ham spol. s.r.o.
PRODAVAČKA,ŘEZNICTVÍ
Přijmeme šikovnou prodavačku do Řeznictví a uzenářstvi u Fišeru v Červeném Ujezdě Praha západ,info na tel ,nebo osobně na prodejně.
Prodejce náhradních dílů Bohumín MROAUTO AUTODÍLY
Prodejce náhradních dílů Bohumín MROAUTO AUTODÍLY Prodejce náhradních dílů Bohumín MROAUTO AUTODÍLY Informace o pozici HPP - práce na plný úvazek Místo výkonu práce: Bohumín Hrubá mzda 29 000czk + BONUS prodejni - dohodou Nástup možný ihned Náplň práce Každodenní osobní komunikace se zákazníky Příjem a výdej objednávek zákazníků Poradenství ve výběru náhradních dílů Skladová činnost - pohyb zboží na skladě prodejny Spolupráce s kolegy na ostatních odděleních Co požadujeme Orientace v osobních automobilech a jejich dílech Dobré komunikační schopnosti a vystupování Orientace na internetu Dobré znalosti práce na PC Znalost katalogu TecDoc. výhodou Předchozí zkušenosti z oblasti prodeje náhradních dílů výhodou Co nabízíme Stabilní zaměstnání na HPP ve zdravé společnosti s dobrým postavením na trhu Zaškolení na pozici Zaměstnanecké slevy na sortiment zboží 4 týdny dovolené V případě vašeho zájmu zašlete strukturovaný životopis s uvedením kontaktů na email tomas@