inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodejní stánek do obchodního centra

Kategorie: Obchodní prostory

MOŽNÁ VÝMĚNA ZA AUTO, POČÍTAČ, NOTEBOOK NEBO TELEFON S VAŠÍM DOPLATKEM

Zvažujete, že rozšíříte podnikání do obchodního centra, ale nemáte desetitisíce za pronájem prodejny? Pak je pro Vás ideálním řešením tento prodejní stánek, který můžete umístit do libovolného obchodního centra, kde si domluvíte nájem. Cena nového stánku přes 300tis, prodávám za zlomek původní ceny.
Prodám pěkný designový kiosek 4x2m. Prodejní stánek. 3x tabule pro logo podsvícená (momentálně není zapojeno, možná bude chtít poladit elektrikářem)

Zvenku velmi pěkný stav, bylo polepeno folií, takže téměř bez oděrek. Zevnitř je znát, že je používáno, ale nic hrozného. Pořád velmi pěkný kiosek za tyhle peníze.
Na foto je na nejdelší straně pultu sundaná červená police u okraje, mám ji k tomu, potřeboval jsem na této straně širší plochu, tak jsem ji sundal.
Kiosek má místo na počítač s tiskárnou pod dvěma šuplíky, spousta úložného prostoru + dvě vitríny.
Menší vitrína 55cm hloubka, 86cm šířka a 100cm výška
Velká Vitrína, původně to byl volný prostor pro chladící box, sklo se dá demontovat. Rozměry hloubka 68cm, výška 72cm, 180cm délka
Všechny skříňky uzamykatelné, velká vitrína má bezpečnostní zámky fab.

Možno zajistit dopravu - po předchozí prohlídce. cena dopravy 4500kč do 100km od Prahy, dále mě kontaktujte do zprávy.
Prodejní stánek do obchodního centra
Podobné inzeráty
Prodám stánek, stánky, obchodní prostor
Prodám prodejní stánky: Prodám za odstupné zavedené zmrzlinářství dvou provozoven, stánků s točenou zmrzlinou. Do dobrých rukou. Obě provozovny se nachází na frekventovaném místě v těsných blízkostech zastávek MHD, velkých sídlišť Brna. Přenechám veškeré vybavení se špičkovými stroji značky nejvyšší řady carpigiani, cattabriga, ugolini, robot coupe… jedná se o zavedené zmrzlinářství s více jak 10ti letou tradicí. V ceně je i veškeré know how a zaučení na obsluhu strojů, kontakty na dodavatele, tak aby se dalo v daném oboru pokračovat. Zajimavá návratnost, investice. Cena za stánky včetně vybavení 1.990.000,- komplet. O ceně je možné diskutovat na místě. Prodej ze zdravotních důvodů Brno - Lesná Haškova, místo je v těsné blízkosti zastávky MHD a supermarketu BILLA. Stánek je montovaný. Celková plocha cca 8 m2. Měsíční nájem za pozemek pod stánkem zhruba 700,- Kč (stánek stojí dlouhodobě na pozemku města). Stánek je zkolaudován na potraviny. Přípojka elektřiny 220V/380V napojen na vodu i kanalizaci ( obrovská výhoda, většina stánků nemá tuto možnost ). Vlastní WC. Brno - Bystrc Ečerova místo je v těsné blízkosti zastávky MHD a supermarketu Albert. Stánek je montovaný. Celková plocha cca 6m2. Měsíční nájem za pozemek pod stánkem zhruba 200,- Kč (stánek stojí dlouhodobě na pozemku města). Stánek je zkolaudován na potraviny. Přípojka elektřiny 220V/380V napojen na vodu i kanalizaci ( obrovská výhoda, většina stánků nemá tuto možnost ) Možnost odkoupení stánků bez vybavení - cena dohodou Jsem přimý majitel, neplatí se žádná provize RK Volné po domluvě
Prodejní stánek - jedinečná příležitost
Prodám prodejní stánek Brno - Lesná Haškova, místo je v těsné blízkosti zastávky MHD a supermarketu BILLA. Stánek je montovaný. Celková plocha cca 8 m2. Měsíční nájem za pozemek pod stánkem zhruba 700,- Kč (stánek stojí dlouhodobě na pozemku města). Stánek je zkolaudován na potraviny. Přípojka elektřiny 220V/380V napojen na vodu i kanalizaci ( obrovska výhoda, většina stánků nemá tuto možnost ). Vlastní WC. Zkolaudováno na prodej potravin. Aktuálně se zde prodává točená zmrzlina - možno odkoupit i s kompletním vybavením a v prodeji dále pokračovat. Stánek je volný po domluvě. CENA: 549.000,-
PRONÁJEM OBCHODNÍHO PROSTORU 108 M2 V PASÁŽI OC MAXIM STRAKO
Nabízíme pronájem obchodního prostoru č. 20, č. A.1.01 o rozloze 108 m2 v přízemí OC Maxim v centru Strakonic. Obchod se nachází na velmi frekventovaném místě s bezbariérovým vchodem přímo z pasáže obchodního centra Maxim. Část obchodního centra ve které se nabízený prostor nachází je nově vybudována a poskytuje příjemné zázemí pro zákazníky i nájemce. V prostorech je instalována nová kuchyňka, k dispozici je i menší sklad v pravém zadním rohu prodejny. Podlaha je pokryta novým kobercem. Světlá výška 2,92 m. Vytápění je zajištěno úspornými elektrickými přímotopy. V prostoru je zavedena voda a odpad. Možnost připojení k internetu za poplatek cca 250 Kč měsíčně (nájemce hradí přímo dodavateli). V nájemném nejsou zahrnuty poplatky za služby (tj: úklid za společné prostory včetně vodného a stočného za WC, které je ve společných prostorách), dále zvlášť účtováno vodné a stočné za prostor a elektřina (samostatné hodiny) dle skutečné spotřeby. (Vyúčtování jednou za rok v červnu: voda - cca 1200,-Kč/rok, společná elektrika -5.000,-/rok, úklid společných prostor – cca 3.800,-Kč/rok, svoz a uložení odpadů – cca 450,-Kč/rok.) Pro manipulaci se zbožím je k dispozici nákladová rampa na dvoře objektu. V objektu je k dispozici Wi-Fi připojení zdarma pro zákazníky centra. Energetická náročnost budovy stupeň B. V těsné blízkosti OC se nachází parkovací plochy. Pro svou atraktivní polohu v centru města má OC Maxim rychlou a dostupnou možnost nákupu, jak pro obyvatele Strakonic, tak i pro náhodné návštěvníky a turisty. Velkou výhodou je možnost zaparkování na přilehlých parkovištích, ať už placených či neplacených. Naleznete zde 42 provozoven na 4.200 m2 prodejní plochy. Budova OC Maxim prošla během roku 2011 kompletní stavební rekonstrukcí, která spočívala v zateplení objektu, výměně oken, výměně výkladců, výměně dveří a úpravě vnitřních prostor. Celý objekt vytváří v současné době svou koncepcí i novým, atraktivním vzhledem příjemné prostředí pro zákazníky i nájemce. K dispozici od 1. 1. 2023.
Přenechám pronájem obchodního prostoru 23m2 Plzeň-Skvrňany
Přenechám stánek 23m2 u obchodního centra Albert v ul. Karla Steinera. Stánek je v zachovalém stavu, cca 2 roky zpět ošetřen novou barvou, připojen na el., kanalizaci a vodovod (součástí ceny je podíl 1/5 na spol. vodovodu -stáří cca 2 roky), WC+umyvadlo, chladící box, topení řešeno přímotopem. Vybavení je možno ponechat, nebo vystěhovat. Posledních cca 16 let využíváno na prodej chov. potřeb (prodejna se nyní stěhuje nedaleko do větších prostor). Ideální k prodeji květin, zeleniny, nebo podobného sortimentu. Lukrativní místo s velkou kumulací lidí. Pozemek je pronajímán od města, cena nájmu se odvíjí od prodávaného sortimentu (cca 7000,--9500,-/měs.) Cena za stánek, vybavení a podíl na vodovodu je 89.000,-. Při slušném jednání dohodou. Dle zpracované studie má město Plzeň zájem v této lokalitě dlouhodobě stánky ponechat. Prosím pouze vážné zájemce. Volné cca od dubna 2023.
Prodejní stánek
Prodám kompletně vybavený prodejní stánek v ul. Mládežnická v Neratovicích. Stánek je uzpůsoben k celoročnímu provozu, vybaven vnitřním i venkovním kamerovým systémem. Jeho součástí je předzahrádka se čtyřmi stolky " na stojáka" a lavičkami. Stánek je plně mobilní. Veškeré níže popsané vybavení je téměř nové a v záruce. Vše s dokladem o koupi. Vybavení: -2x zmrzlinový stroj -stroj na frappe a ledovou tříšť -3x lednice, 1x mrazák -fritéza -plynový gril -Gyros gril včetně elektrického nože na gyros -kontaktní gril -kompletní vzduchotechnika Pro podrobnější info mě neváhejte kontaktovat. Milan Tel:
Prodam stanek rychlého obcerstveni
Prodám přenechám zavedený zabehnuty stánek bufet bistro o výměře cca 25 m2 ke stánku je i pozemek kolem nej,který lze vyuzit je určený k prodeji rychlého občerstvení. Prodejní stánek se nachází na frekventovane hlavní ulici Bohuminská v blízkosti centra Ostravy vedle autobusové zastávky. V zadní části je malá místnost sloužící jako sklad a zázemí a samostatné umyvadlo. Je zde zavedena celoroční pitná voda, veřejná kanalizace, ohřev vody je řešen elektrickým průtokovým ohřívačem a bojlerem.Jsou zde rozvody elektřiny s vlastními hodinami, voda v plastu, ventilace s odvětráváním. V ceně je veškeré zařízení. Linka s dřezem, pultový stůl, digestoř, dvě chladící vitríny, lednice chládek fritéza trouba viz foto.zajimave místo hustě obydlené a plno kanceláří školy a včetně policie ČR, stánek je na pozemku města.