inzerce, prodej, prodám, bazar

Profesionální průmyslová pračka Primus FS7 na 7,5kg prádla

Kategorie: Pračky

Prodám průmyslovou profesionální pračku Primus FS7 s kapacitou na 7,5kg prádla. Pračka je ve skvělém stavu po kompletním repasování/generální opravě. Na skladě 2ks tohoto stroje. Při odběru obou sleva.

- Velmi rychlé programy - od 30min do jedné hodiny
- Celonerezová konstrukce.
- Plně odpružená.
- Vysokootáčková.
- Nová ložiska/náboj bubnu
- 6 měsíců záruka od

Možnost dopravy, zapojení a zaučení obsluhy za příplatek.
Možnost vybavení celé prádelny.
Cena bez DPH.
Profesionální průmyslová pračka Primus FS7 na 7,5kg prádla
Podobné inzeráty
Profesionální průmyslová pračka Primus FS16 na 16kg REPAS
Prodám průmyslovou profesionální pračku Primus FS16 s kapacitou na 16kg suchého prádla. Pračka je ve skvělém stavu po kompletním repasování/generální opravě. Jeden z nejlepších modelů od značky Primus. - Příplatkový programátor FULL CONTROL - kompletní a jednoduché nastavení programů - Velmi rychlé programy - od 30min do jedné hodiny - Celonerezová konstrukce. - Plně odpružená. - Vysokootáčková. - Nová ložiska/náboj bubnu - 6 měsíců záruka od Možnost dopravy, zapojení a zaučení obsluhy za příplatek. Možnost vybavení celé prádelny. Cena bez DPH.
Zánovní profesionální průmyslová pračka Primus RX135 na 15kg
Prodám průmyslovou profesionální pračku Primus RX135 s kapacitou na 13-15kg suchého prádla. Pračka je ve skvělém stavu se zárukou. Najeto pouze 16 cyklů. Nejnovější řada značky Primus. Průmyslový stroj vhodný i na nepřetržitý provoz. Vhodná i na špatně rozložitelné prádlo jako jsou koňské deky, hokejové výzbroje, koberce a podobně. - Najeto pouze 16 cyklů - stav nového stroje! - Programátor XControl - Velmi rychlé programy - Neodpružená - vhodná i na špatně rozložitelné prádlo - Středně otáčková - 12 měsíců záruka od Možnost dopravy, zapojení a zaučení obsluhy za příplatek. Možnost vybavení celé prádelny. Cena je bez DPH.
Zánovní profesionální průmyslová pračka Primus FX105 na 12kg
Prodám průmyslovou profesionální pračku Primus FX105 s kapacitou na 10-12kg suchého prádla. Pračka je ve skvělém stavu se zárukou. Nejvyšší řada značky Primus. Průmyslový stroj vhodný i na nepřetržitý provoz. Cena nového stroje v této výbavě přes 200tis bez DPH. - Příplatkový programátor XControl+ (plně programovatelný) - Velmi rychlé programy - Plně odpružená. - Vysokootáčková - 12 měsíců záruka od Možnost dopravy, zapojení a zaučení obsluhy za příplatek. Možnost vybavení celé prádelny. Cena je bez DPH.
Profesionální průmyslová pračka Primus P7 na 7,5kg REPAS
Prodám průmyslovou profesionální pračku Primus P7 s kapacitou na 7,5kg prádla. Pračka je ve skvělém stavu po kompletním repasování/generální opravě. STAV NOVÉ PRAČKY! - S vypouštěním čerpadlem - napojení odpadu jako u domácích praček - Velmi rychlé programy - od 30min do jedné hodiny - Celonerezová konstrukce. - Plně odpružená. - Vysokootáčková. - Nová ložiska/náboj bubnu - 6 měsíců záruka od Možnost dopravy, zapojení a zaučení obsluhy za příplatek. Možnost vybavení celé prádelny. Cena bez DPH.
Zánovní průmyslová profi pračka Primus FX80 až na 10kg
Prodám průmyslovou profesionální pračku Primus FX80 s kapacitou na 8-10kg suchého prádla. Pračka je ve skvělém stavu se zárukou. Nejvyšší řada značky Primus. Průmyslový stroj vhodný i na nepřetržitý provoz. Cena nového stroje v této výbavě přes 180tis bez DPH. - Příplatkový programátor XControl+ (plně programovatelný) - Velmi rychlé programy - Plně odpružená. - Vysokootáčková - 12 měsíců záruka od Možnost dopravy, zapojení a zaučení obsluhy za příplatek. Možnost vybavení celé prádelny. Cena je bez DPH.
Luxusní pračka LG F62A8ND, 6kg, A+++, 1200ot., záruka 6m
Pračka LG F62A8ND. Plně funkční v hezkém stavu - po revizní kontrole servisním technikem a vyčištění. Původní cena 13.000,-! Včetně návodu v češtině. Možnost dopravy do 30km, osobní převzetí či zaslání kurýrem na dobírku. Záruka 1/2 roku a doklad samozřejmostí! Koukněte i na další mé zboží (myčky, pračky, ledničky, sporáky, sušičky)! Popis: Programy: Bavlna – na stálobarevné oděvy a běžně zašpiněné bavlněné prádlo Bavlna EKO – program pro praní bavlněného prádla při 60 °C s minimální spotřebou energie Syntetika – pro prádlo z polyamidu, nylonu, silonu a dalších syntetických látek Smíšené prádlo – praní smíšeného prádla s různými pohyby bubnu a minimálním poškozením oděvů Pokrývky – pro prádlo s velkou absorbcí vody Dětská péče – pro kojenecké prádlo Skin Care – péče o pokožku, naprosté odstranění pracího prostředku z praného prádla Sportovní – pro sportovní a outdoorové prádlo Barevné prádlo -pro barevné prádlo s minimalizací ztráty původní barvy díky jemným pohybům bubnu, nízké teplotě a krátkému času praní Jemné – na jemné prádlo, hedvábí, záclony Vlna – pro jemné a vlněné výrobky určené k praní v ruce Intenzivní 60°C – program pro silně zašpiněné prádlo Rychlý 30°C – rychlý program pro méně špinavé prádlo Tiché praní – využívá valivý pohyb prádla v bubnu se sníženou hlučností Další informace: Ovládací panel v českém jazyce Dotykový LED displej Direct Drive motor – tento typ pohonu je daleko efektivnější, spolehlivý a zaručuje delší životnost vaší pračky. K jeho kladům také patří větší stabilita, menší vibrace a nižší hlučnost. 6 MOTION – 6 pracích pohybů pro efektivní praní a rozložení pracího prášku Smart Diagnosis™ – zdokonalená diagnostika při poruše Fuzzy logic – pračka je vybavena výkonným procesorem, který ve spolupráci s Direct Drive motorem zjistí, kolik prádla je naloženo, a určí optimální prací čas a program, spotřebu vody a energie Automatické vážení a vyvážení – pračka na základě vážení určí optimální spotřebu vody, energie a délku praní LG nulová spotřeba energie v pohotovostním stavu – pračka je vybavena technologií Zero Stand By Power, která snižuje spotřebu na minimum (v průměru cca 0,4 W/h). Zapnutí/vypnutí zvukových upozornění – Tato volba vypne zvukovou signalizaci Prémiový buben – inovovaná textura povrchu bubnu zvyšuje kontakt s prádlem, výsledkem je efektivnější průběh praní, lepší cirkulace vody, zmenšení pomačkání prádla Velká dvířka – 35 cm Důležité informace: Energetická třída: A+++ Náplň: 6 kg Maximální otáčky: 1200 ot./min. Spotřeba vody: 46 l/cyklus Spotřeba el. energie: 0,68 kWh/cyklus Rozměry: 85 × 60 × 48 cm (VxŠxH)