inzerce, prodej, prodám, bazar

Project-F RINZ ME - Polymerová ochrana (500ml)

Kategorie: Příslušenství

Revoluční koncentrovaná polymerová ochrana s rychlou aplikací (opláchnutím) pro dlouhodobou ochranu laku do 3 měsíců. Vytváří hydrofobní povrch se samočistícím účinkem, zvyšuje lesk a chemickou odolnost.

Návod k použití:

Mytý povrch musí být chladný na dotek.
Pokud je to možné, pracujte ve stínu.
Před použitím protřepejte.
Vozidlo omyjte běžným způsobem.
Cca 15-30ml přípravku RinseME nalijte do 1l vody.
Pomocí láhve s rozprašovačem, tlakové pistole nebo napěňovače naneste zředěný přípravek na umytý ale mokrý povrch.
Nechte krátce působit (do 30 sekund).
Následně opláchněte vodou shora dolů.
Pro dokonalý výsledek doporučujeme vůz po umytí vysušit pomocí sušícího ručníku Project-F - Perfect DRY.
Důležité! Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevystavujte mrazům. Uchovávejte při pokojové teplotě.

Objem: 500ml. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v Horní Bříze. V případě platby předem na účet je možné zaslání poštou nebo zásilkovnou. Cena 329kč.
Project-F RINZ ME - Polymerová ochrana (500ml)
Podobné inzeráty
Project-F FRESHWHEELZ - Čistič kol (500ml)
Voňavý a extra účinný čistič, který zaručí uvolnění nečistot a brzdového prachu z povrchu kol. Díky složení bez nepříjemného zápachu, je ideální pro použití v uzavřených prostorách. Vlastnosti Freshwheelz - Wheel cleaner: Extra účinný čistič, který zaručí uvolnění nečistot a brzdového prachu z povrchu kol Receptura vyvinutá přímo na Slovensku. Voňavý čistič, bez zápachů Ideální pro použití i v uzavřených prostorách. Příjemná vůně: citrón + pomeranč. Barva: oranžová. Vlastnosti Freshwheelz - Wheel cleaner: Extra účinný čistič, který zaručí uvolnění nečistot a brzdového prachu z povrchu kol Receptura vyvinutá přímo na Slovensku. Voňavý čistič, bez zápachů Ideální pro použití i v uzavřených prostorách Příjemná vůně: citrón + pomeranč Barva: oranžová Návod k použití: Mytý povrch musí být chladný na dotek. Pokud je to možné, pracujte ve stínu. Před použitím protřepejte. Kola neoplachujte na začátku vodou! Dostatečné množství přípravku rovnoměrně nastříkejte na povrch kola. Nechte působit 2-3 minuty. Nenechte produkt na kolech zaschnout! Pro ještě lepší výsledek použijte k uvolnění nečistot detailingový štětec nebo detailingový kartáč. Opláchněte proudem vody. Nechte vyschnout nebo přetřete sušícím ručníkem - PROJECT F - Perfect DRY Důležité! Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevystavujte mrazům. Uchovávejte při pokojové teplotě. Nevystavujte mrazům. Objem: 500ml. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v Horní Bříze. V případě platby předem na účet je možné zaslání poštou nebo zásilkovnou. Cena 249kč.
Project-F  WASH IT - PH Neutrální autošampon (500ml)
Extra hustý, koncentrovaný autošampon, který efektivně rozpouští nečistoty a zároveň je šetrný k ochranným vrstvám laku, jako jsou vosky a sealenty. Výborně pěnivý autošampon je vhodný nejen pro ruční mytí pomocí mycí rukavice ale také pro mechanické rozprašovače či vysokotlaké čističe. Díky přidaným lubrikantům je váš lak chráněn před poškrábáním během mytí a zároveň dodá vašemu laku lesk a čistotu. Šampon je kompatibilní se všemi vosky nakolik je PH neutrální. Vlastnosti WashIT - PH Neutral Shampoo: Extra hustý, výborně pěnivý, koncentrovaný autošampon. Receptura vyvinutá přímo na Slovensku. Přidané lubrikanty pro ochranu laku. Sladká pronikavá vůně: bubblegum - "žvýkačka" . Barva: krvavě červená. Ředění: Doporučené ředění je 40 ml šamponu do 10 l teplé vody. Návod k použití: Opláchněte svůj vůz od běžných nečistot tlakovou vodou nebo wapkou směrem zdola nahoru. Nejvíce znečištěné jsou spodní části vozidla, kde při oplachu zdola nahoru působí voda nejdéle a tak rozmočí veškeré nečistoty. Před použitím protřepejte. Pokud je to možné, pracujte ve stínu. Mytý povrch musí být chladný na dotek. Pomocí mycí rukavice spolu s naředěným šamponem (Doporučené ředění je 40ml šamponu do 10l teplé vody) vozidlo omyjte shora dolů. Vhodné je použít kbelík s mřížkou, která vám pomáhá udržet nečistoty na dně kbelíku abyste tak nenachytali usazenou špínu, kterou byste pak mohli nanést zpátky na auto. Následně opláchněte vodou shora dolů. Pro dokonalý výsledek doporučujeme vůz po umytí vysušit pomocí sušícího ručníku - Project-F - Perfect DRY. Důležité! Nevystavujte mrazům. Uchovávejte při pokojové teplotě. Nepoužívejte jiné mycí přípravky do domácnosti, pěny, odmašťovače, rozpouštědla a jiné látky, které poškozují lak a pomáhají k oxidaci karoserií. Nepoužívejte houby či rukavice s velkými a dlouhými vlákny, která nedokážou účinně absorbovat nečistoty a jejich použitím můžete lak poškrábat. Používejte pouze mycí rukavice s jemnými chloupky z mikrovlákna nebo přírodní ovčí vlny. Objem: 500ml. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v Horní Bříze. V případě platby předem na účet je možné zaslání poštou nebo zásilkovnou. Cena 249kč.
Project-F MAGIC IN - Oživovač plastů (500ml)
Jedinečný přípravek pro ošetření a renovaci plastových částí, který vyživí povrch do hloubky. Zanechává přirozený, matný vzhled, spolu s dlouhodobou ochranou a UV filtrem. Díky příjemné vůni hroznů, bude práce potěšením a zároveň osvěží váš interiér. Vlastnosti MagicIN - Interior Dressing: Přípravek pro ošetření a renovaci plastových částí. Receptura vyvinutá přímo na Slovensku. Vyživí povrch do hloubky. Zanechává přirozený, matný vzhled. Dlouhodobá ochrana s UV filtrem. Oblíbená pronikavá vůně: černé hrozny. Barva: modrá. Vlastnosti MagicIN - Interior Dressing: Přípravek pro ošetření a renovaci plastových částí. Receptura vyvinutá přímo na Slovensku. Vyživí povrch do hloubky. Zanechává přirozený, matný vzhled. Dlouhodobá ochrana s UV filtrem. Oblíbená pronikavá vůně: černé hrozny. Barva: modrá Návod k použití: Před použitím protřepejte. Povrch očistěte vhodným čistícím přípravkem. Pracujte ve stínu a na čistém povrchu chladném na dotek. Naneste na aplikátor nebo na čistou mikrovláknovou utěrku a rozetřete rovnoměrně na povrch. Počkejte několik minut a přebytečné množství odstraňte suchou částí mikrovlákna. Pracujte po menších plochách. Důležité! Nevystavujte mrazům. Uchovávejte při pokojové teplotě. Objem: 500ml. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v Horní Bříze. V případě platby předem na účet je možné zaslání poštou nebo zásilkovnou. Cena 349kč.
Set na čištění interieru Auto Finesse Total + Spritz
Prodám set Autokosmetiky značky Auto Finesse. Set se skládá z : Auto Finesse Total 500ml 500ml - Čistič interieru - nejšetrnější na plasty, gumu, textil, vrací původní vzhled - 300,- Auto Finesse Spritz 500ml - Oživovač plastů - oživuje plasty, nádherně voní, odpuzuje prach - 300,- Auto Finesse Trio - 3x mikrovláknová utěrka pro interier 300,- Cena za komplet 850,- lze prodat i jednotlivě za ceny uvedené u položek. Přípravky jsou zcela nové a nepoužité, vhodné i jako dárek. Součást prodeje jsou rozprašovače. Možno prodat jednotlivě nebo vše co je na fotce. Některé produkty mám i vícekrát. Více informací rád poskytnu po telefonu nebo zprávě. Osobní předání možné nebo zašlu přes zásilkovnu.
Nová brzdová kapalina Ford Service DOT4, 500ml
Prodám novou brzdovou kapalinu Ford Service DOT4,500ml,značkový originál Ford Motor Company.Zapečetěné neotevřené balení 500ml.Vyrobeno:květen 2021.Cena:129Kč
Project-F SIK TIRE - Gel na pneumatiky (500ml)
Prémiový, prokročilý gel na pneumatiky s matným efektem. Vytváří voděodolný povrch, s kvalitním zakonzervováním. Pneumatikám dodá hluboký, černý nádech. Vlastnosti SikTire - Matt Tire GEL: Gel na pneumatiky s matným efektem Receptura vyvinutá přímo na Slovensku. Hydrofobní povrch pneumatik Zakonzervování bez jakéhokoli zásahu či poškození pryže Pneumatikám dodá hlboký, černý nádech po dobu několika dní Jemná vůně: levandule Barva: královská modrá Návod k použití: Pneumatiky vyčistěte pomocí našeho víceúčelového čističe AllCleen - APC Cleaner. Před použitím protřepejte. Pro lepší a jednodušší práci použijte speciální aplikátor na pneumatiky. Na aplikátor naneste malé množství tire gelu a následně aplikujte na bok pneumatik. Nechte zaschnout. Důležité! Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevystavujte mrazům. Uchovávejte při klidové teplotě. Nevystavujte mrazům. Objem: 500ml. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v Horní Bříze. V případě platby předem na účet je možné zaslání poštou nebo zásilkovnou. Cena 379kč.