inzerce, prodej, prodám, bazar

Projektor s držákem a plátno promítací

Kategorie: Projektory

Prodám projektor Acer PD112 1300 Lum, DLP SVGA, 2000:1 za 8520Kč, promítací plátno Starflex 150x150 Blanco za Kč a montáž universální na strop pro Acer projektor za 120 Kč. Možné prodat i jednotlivě. TOP STAV - použit jen 2x, takže jako nový.
Projektor s držákem a plátno promítací
Podobné inzeráty
Projektor Samsung the premiere sp-lsp9t + plátno
Prodávám projektor - Samsung the premiere sp-lsp9t + plátno 110'' Projektor: Samsung the premiere sp-lsp9t odkaz: Plátno: 16:9 CLR Kontrast UST-Rahmenleinwand Zero Rahmenstärke HiViPrism Cinema HDR 110Zoll Bild:244x137cm odkaz: Prodám nejlépe jako celek. Toto plátno je přímo určené pro projektory s krátkou projekční vzdáleností. Samozřejmě možnost koupit jen projektor nebo plátno. Projektor a plátno prodávám jako v novém stavu. Projektor má nasvíceno pár hodin. lampa vydrží až 20 tis. hodin. Více foto a videa klidně pošlu. Cena projektoru: 95000,- Kč Cena plátna: 15000,- Kč Cena projektoru pevná!
ViewSonic PJD7830HDL + 120" plátno
ViewSonic PJD7830HDL: Prodám málo používaný projektor značky ViewSonic. Doma jsme jej měli na občasné promítání filmů, ale kvůli rekonstrukci bytu a přesunu nábytku na něj (a projekční plochu) už nezbylo místo. Životnost lampy je výrobcem stanovena na 3500 hodin, tato (stále původní) lampa má vysvíceno pouze 329 hodin, tj. ani ne 10% z její celkové životnosti. Kvalita obrazu je pěkná, jedná se o opravdové FullHD. Barvy jsou živé, zaostření a velikost obrazu je možno upravovat manuálně přímo na projektoru a projekční vzdálenost se pohybuje mezi 0,7 až 9,7 metry. Doma jsme jej používali ve vzdálenosti zhruba 4 metry od plátna a ostrost obrazu byla tak akorát, aby nebyly vidět jednotlivé pixely. Úhlopříčka obrazu v tomto případě byla 100" (2,5 metru). Drobné úpravy velikosti a tvaru obrazu je možno provádět i digitálně v nastavení projektoru. Součástí projektoru je napájecí kabel a dálkový ovladač (sloužící zároveň jako prezentér a laserem). Zkoušel jsem na něm hrát i hry, ale kvůli latenci obrazu se hodí jen na budovatelské hry, strategie, či nějaké oddechovky. Ve střílečkách už zpoždění obrazu vnímat budete. Toto zpoždění jsem vnímal stejně, jako u průměrných domácích TV. Podpora 3D - potřeba dokoupit 3D brýle. Jednou jsem je měl půjčené a byl to pěkný zážitek. Cena projektoru 7500kč. ELITE SCREENS T120UWH: K projektoru nabízím i projekční plátno značky Elite Screens. Použito jen 2x, je tak stále jako nové. Původně jsme promítali na zeď :) Plátno je opatřeno trojnožkou, kterou jsem měl původně v plánu odmontovat a plátno zavěsit za zeď - ale rekonstrukce bytu tomu taky dala stopku. Trojnožka má ale výhodu v tom, že během necelých 5 minut zvládne 1 člověk vybalit a vztyčit plátno o velikosti 120" (304cm) prakticky kdekoliv. Kartonové balení s pěnovou vystýlkou zaručí, že plátno zůstane v pořádku i během častějšího přenášení, nebo převozů autem. Krabice samotná odpovídá velikosti plátna a jen tak tak se mi vešla do Octavie 3 combi. Cena plátna 4000kč. Samostatný projektor nabízím za 7500kč, samostatné plátno za 4000kč. Pokud ale koupíte projektor i plátno dohromady, jsem ochotný se dohodnout na celkové ceně 9000kč. Celý set jako deální řešení pro domácí kino v bytě i na zahradě, nebo jako doprovodná projekce na hudební a jiné akce. Na internetu jsem viděl náhradní lampy do projektoru za cca 2500kč. Ale vzhledem k životnosti té dosavadní bude třeba ji vyměnit až za několik let. Pouze osobní předání. Platba na místě v hotovosti, nebo na místě přes QR kód. Je možnost si vše prohlédnout, ohmatat a vyzkoušet. Díky jednoduchosti klidně i rozbalit a vztyčit plátno. V rámci prahy možno doručit mým autem (+200kč). Pokud se prodej uslkuteční do 25.2.2023, snižuji celkovou cenu na 8000kč.
Projektor Optoma DW322
Prodám tak 5x použitý projektor Optoma Původní cena 8000. Možné vyzkoušet v Praze 2, po Čr zašlu zásilkovnou. Bližší info o produktu: projektor • světelný výstup 3 800 lumenů • 1280 × 800 px • poměr stran obrazu 16 : 10 • kontrastní poměr 22 000 : 1 • úhlopříčka promítaného obrazu 82 cm – 7,61 m • HDMI • VGA • kompozitní video • 3,5mm audio vstup • USB napájení • vestavěný reproduktor 10 W • max. hlučnost 29 dB • dálkové ovládání Projektor Optoma DW322Optoma DW322, černá Projektor Optoma DW322 byl speciálně navržen pro učebny a konferenční místnosti, takže vám skvěle poslouží při školeních, přednáškách či seminářích. Díky kvalitnímu HD obrazu (rozlišení 1280 × 800 px), nádherným barvám a širokým možnostem připojení jej však využijete i pro pohodové sledování filmů nebo třeba hraní her na moderních konzolích. Projektor se pyšní svítivostí 3 800 lumenů (ANSI), takže se dá bez problému používat za tmy i za denního světla. A protože v jeho výbavě nechybí ani integrovaný reproduktor (výkon 10 W), zajistí vám i základní ozvučení. Různé možnosti připojení Optoma DW322 se dá připojit k celé řadě rozličných přístrojů. Disponuje totiž výstupy typu HDMI i VGA, takže vám dokáže zprostředkovat vizuální obsah z notebooků, počítačů, Blu-ray přehrávačů i třeba ze zařízení Google Chromecast. Napájení přístroje zajišťuje rozhraní USB. Přesné podání barev Vizuální obsah promítaný tímto zařízením vás nadchne svými živými barvami. DLP projektor Optoma DW322 vám totiž naservíruje přesné odstíny spektra sRGB. Dokonalý kontrast Vaše prezentace, videa i další média jsou s tímto projektorem vždy perfektně zřetelná. Je tomu tak zásluhou špičkového kontrastu (22 000 : 1), který zajišťuje jasnější bílou i bohatou černou barvu a v neposlední řadě také ostrý a dokonale zřetelný text. Zážitek ve 3D S DLP projektorem Optoma DW322 si dopřejete i jedinečné zážitky spojené se sledováním moderního 3D obsahu. Přístroj totiž dokáže zobrazovat skutečný trojrozměrný obsah z celé řady zdrojů, vč. Blu-ray přehrávačů či herních konzolí nejnovější generace. Úsporné fungování Díky technologii Eco+ je tento projektor i energeticky úsporný. Vzhledem ke své spotřebě je tak ideální volbou pro vaši peněženku i pro životní prostředí. Klíčové vlastnosti: Promítání obrazu se skvělým rozlišením 1280 × 800 px Perfektní barvy (sRGB) i kontrast Díky svítivosti 3 800 lumenů se dá používat i za denního světla Připojení pomocí HDMI i VGA Integrovaný reproduktor zajistí základní ozvučení Projektor Optoma DW322 Obsah balení: Projektor Optoma DW322 Napájecí kabel Dálkový ovladač Baterie Základní uživatelský manuál
Mini projektor Vamvo YG300
Mini projektor, přenosný projektor Vamvo YG300 Pro s podporou Full HD 1080p, filmový projektor kompatibilní s iOS/Android smartphone/tablet/notebook/PS4/TV Stick, telefonní projektor s HDMI/USB rozlišení nativních 800* 480, podporuje 1080p full HD, s poměrem stran 16:9. Díky jasu 2000 luxů a smluvnímu poměru 2000:1 dokáže projektor Vamvo L2600 zobrazit v rozmezí 25152 palců s projekční vzdáleností v rozmezí 0,64 m. Lepší výkon v temné místnosti. Přenosný a nabíjecí port USB: Přenosný projektor Vamvo je napájen přes USB z více zařízení, jako je USB měnič, mobilní napájení a notebook. Velmi pohodlné přenášení a žádné starosti s vypnutím. (Powerbanka i napájecí kabel musí podporovat 5V/2A nebo vyšší. Více portů: Malý projektor Vamvo podporuje HDMI/USB/AV/Audio výstup 3,5 mm, kompatibilní s fire stickem, PS4, USB flash diskem, chytrým telefonem, tabletem a notebookem (k připojení chytrých zařízení k projektoru potřebujete adaptér/kabel HDMI. )
Projektor Acer PD115 - jako nový - záruka
Projektor Acer PD115 Projektor je jako nový, jen párkrát použity. Nasvíceno ma cca 50 hodin. Záruku na něj mohu poskytnou 30 dní na vyzkoušení. Projektor je v kompletním balení, včetně kabelů, ovladače a také brašny delanou přímo na míru na jednuduche skladování a přenos. Zboží je možné vyzkoušet a popřípadě zakoupit v Plzni na Slovanech v době od 11h do 17h pondělí až pátek. Po domluvě i o víkendu. Po dohodě možno i poštou. Info na tel v případě že by jsem telefon nemohl hned vzít tak mi prosím napište a já by jsem vám hned jak by jsem mohl zavolal. Popis: Popis produktu Acer PD115 je kompaktní (256 x 198 x 92 mm) a lehký (2.3 kg) projektor nižší třídy, který se snadno přenáší a je tak tedy ideálním pomocníkem při různých obchodních prezentacích apod. Hodí se i pro instalaci na zeď. Využívá patentované DLP (Digital Light Processing) technologie od Texas Instruments, což je soustava mikrozrcadel uvnitř speciálního čipu, které odrážejí digitálně stvořený obraz na požadovanou plochu. Tak vzniká obraz s nebývalou přesností zobrazení a zároveň vysokou obnovovací frekvencí (až 120 Hz). Tento SVGA projektor disponuje nativním rozlišením 800 x 600 bodů, ale je schopen zobrazit vstup s rozlišením až 1280 x 1024 bodů. Velikost projekční plochy může být 0.7 - 7 metrů na úhlopříčku. Doporučená vzdálenost projektoru od promítací plochy se pohybuje mezi 1.2 a 12.2 metry. Pokud jde o parametry projektoru, svítivost je 2100 lumenů (1700 v úsporném režimu) a kontrast 2000:1. Uživatelsky výměnná ozařovací lampa je 200 W a má životnost 2000 hodin, případně 3000 hodin v úsporném režimu. Hlučnost chlazení je 30/27dB v normálním/úsporném režimu. Pro případné sledování filmů z DVD je k dispozici režim 16:9, v opačném případě je standardem poměr 4:3, v několika videostandardech PAL/SECAM/NTSC. Podporována je i HDTV. Vstupní signál může být VGA či HDTV přes analogový D-sub konektor, dále pak kompozitní RCA video vstup, nebo S-Video vstup. Pro zvuk je k dispozici jack konektor. Tato standardní rozhraní umožňují připojit k projektoru různé zdroje digitálního i analogového signálu včetně Playstation, digitální kamery, videorekordéru, DVD, osobního počítače a televizního tuneru. Samozřejmostí je dálkové ovládání s laserovým ukazovátkem pro pohodlné a snadné nastavení a dokonalou synchronizaci s notebookem nebo domácím osobním počítačem.
Projektor U5-112 PLUS VISION + promítací plátno
Prodám projektor U5-112 Plus Vision s originál návodem +promítací plátno 100x140.Používaný minimálně.