inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem 3+kk luxusní s parkováním

Kategorie: Byty

Pronajmu prostor k bydlení či pronájmu kancelářských prostor, o velikosti 3+kk v 3.NP. Možné dát do nákladů firmy. Novostavba je energeticky mimořádně úsporná, kat. A, nachází se v lukrativní zóně Masarykové čtvrti, v klidné části Brno - Pisárky.
Byt je velmi hezký a moderní, prosluněný díky orientaci na JZ, s krásným výhledem na Brno a brněnské výstaviště. Tyto výhledy umocňuje posezení na velké terase 8 m2.

Prostor o výměře 72,1 m2 je nadstandartně vybaven: klimatizace a předokenní žaluzie v každé místnosti, bezpečnostní dveře, sklep a 1 garážové stání. Výtah v domě. Ideální jako manažerský byt pro firmy či kancelářský prostor. Nebo obojí: BYDLENÍ a HOMEOFFICE V JEDNOM.

K nastěhování 1.5.2023. Vratná kauce 2 nájmy. Záloha na služby 4.500 Kč + el.energie (zatím orientační, přesně stanovíme na základě vyúčtování za r. 2022). Na dotaz možné další parkovací stání.

Vybaven nábytkem na zakázku s důrazem na pohodlí nájemníků, s maximálním využitím úložných prostor a velkým množstvím šuplíků. Součástí zařízeného obývacího pokoje je jídelní kout a 4,5 m dlouhá kuchyňská linka vybavena moderními a nejtiššími spotřebiči nejvyšší řady zn. Whirlpool (indukční varná deska, vestavná lednice š. 70 cm, myčka, horkovzdušná trouba s párou, mikrovlnná trouba s 6.smyslem a funkcí Crispy). Ložnice kompletně vybavena nábytkem a vestavěnou skříní na míru, lampičkami, postelí boxspring s úložným prostorem. Druhý pokoj nevybaven, necháváme dle potřeb nového nájemníka. V chodbě je 4 m dlouhá vestavná skříň. Koupelna se zrcadlovou a umyvadlovou skříňkou, sprchovým koutem, pračkou a sušičkou. Samostatné WC s bidetovou sprškou, umyvadlem a skříňkami. Vstupní chodba s botníkem a velkou odkládací šatní stěnou.

V místě je perfektní občanská vybavenost a dopravní dostupnost autem (blízko Pisáreckého tunelu, nájezd na D1, městský okruh). Také rychlé spojení MHD: kousek od domu se nachází zastávka tramvaje č. 1 a č. 3 (do centra města cca 13min.), autobus č. 52 (ZOO nebo 2 min k Anthroposu), trolejbus č. 25, 26, 37. Dopravní a obchodní uzel Mendlovo náměstní je 2 zastávky či kousek pěšky. Nákupní a sportovní centra do 10 min autem. Pod domem je cyklostezka podél řeky Svratky až k přehradě či k Olympii.
Neakceptujeme kuřáky, zvířata a jiné domácí mazlíčky.
Pronájem 3+kk luxusní s parkováním
Podobné inzeráty
Rezervace: Byt 1+1 v centru Náchoda s parkováním u domu
Rezervováno do 16. 2., prohlídky pozastaveny. Hledáte moderní a útulné bydlení v centru Náchoda s parkováním u domu? Láká Vás stát se prvním nájemníkem po rekonstrukci, mít mnoho míst v docházkové vzdálenosti a vyhnout se tak kolonám? Pronájem světlého bytu po zdařilé kompletní rekonstrukci a oblíbené dispozici 1+1 o rozloze 39 m2 (+ 8 m2 sklepní kóje) . Nachází se v cihlovém domě v 1. patře v širším centru Náchoda na ulici Nerudova a je situován okny do klidného dvora s výhledem na přilehlou zeleň a Náchodský zámek. Velkou výhodou je parkování zdarma u domu na dvoře. Byt tento rok prošel kompletní rekonstrukcí a budete úplně první nájemník. Do prostorné kuchyně se vejde nejen jídelní posezení, ale také například skříň s úložným prostorem. Do obýváku se vejde manželská postel i posezení. Koupelna a WC byly laděny do přírodního stylu - dekor dřeva je zkombinován s dekorem mramoru. Dlažba v dekoru dřeva plynule přechází z předsíně do koupelny. Součástí bytu je nové vybavení koupelny a věšáková stěna s botníky v předsíni. Byla položena ekologická voděodolná podlaha německé zn. Ceramin v kuchyni a obýváku. Nová kuchyňská linka (bílý lesk/dub) je vybavena zánovní indukční varnou deskou, elektrickou troubou a myčkou nádobí. V celém bytě je nová elektroinstalace včetně zcela nových světel, kompletně nová vodoinstalace, nové radiátory a otopný žebřík v koupelně, všechny trubky topení byly nově „schovány“ do zdi. Vytápění: Byl pořízen zcela nový vlastní plynový kotel, který slouží na topení i ohřev vody jen pro tento byt (umístěn v předsíni). Proto ani při nižší spotřebě neplatíte více, než skutečně spotřebujete, jako je zvykem v domech s centrálním vytápěním. Na termostatu lze nastavovat teplotu mj. na jednotlivé dny v týdnu. Ke kotli bylo vybudováno zcela nové plynové potrubí. Nájemníky jistě potěší i zcela nová plastová okna, která pomohou protopit co nejméně. Nájemník si může byt vybavit podle svého stylu a vkusu vlastním nábytkem, případně dohodou lze ponechat některý stávající kus nábytku na fotkách. Pračku si kupuje dle vlastní preference (prostor a vývod na pračku nově na chodbě). K bytu je možné využívat prostornou sklepní kóji (cca 8 m2). Výborná občanská vybavenost: V docházkové vzdálenosti zastávka MHD 50 m, plavecký bazén 50 m, supermarket Albert 200 m a Penny Market 300 m, poliklinika 600 m, nemocnice 1 km (12 min pěšky). Klidná ulice bez ruchu z projíždějících aut jistě potěší nejen ty, kteří rádi pracují z domu. Byt je vhodný pro 1 až 2 osoby bez zvířat. Majitelka preferuje dlouhodobý pronájem. Nájem činí 8.500 Kč/měsíc. Služby v domě: voda 300 Kč/os. (ročně zúčtovatelné), osvětlení spol. prostor 30 Kč/os. Elektřina a plyn budou převedeny na nájemníka podle odhadu jeho spotřeby - cca 1500 Kč + 1500 Kč. Kontaktujte prosím makléřku viz inzerát (tel. číslo v inzerátu neplatí)
PRONÁJEM BYTU 3+1, 125984
Hledáte pro sebe luxusní bydlení v klidné části města a výborné lokalitě? Měla bych pro vás jednu skvělou nabídku. Rekonstruovaný byt, který je luxusní jak svou velikostí 81m2, tak i vybavením. Charakteristikou bytu je krásný výhled na Beskydy. Nabízený byt se nachází v 7.patře zrekonstruovaného panelového domu s výtahem, v žádané lokalitě města s plnou občanskou vybaveností. Byt je po celkové rekonstrukci a k pronájmu se nabízí zcela vybavený. Má 3 samostatné neprůchozí pokoje, přístupné jen ze středové chodby, vybavenou kuchyňskou linku a velkou komoru. Interiéry působí velkoryse a vzdušně. Byt je vybaven velkými vestavěnými skříněmi, sedačkou i menší obývací stěnou. V kuchyni je zabudována myčka nádobí, trouba, lednička i pračka. Jednotlivé místnosti jsou orientované na JV a JZ. Celý bytový dům je zateplen, má plastová okna a průkaz energetické náročnosti třídy C. V blízkosti domu najdete veškerou občanskou vybavenost. Ke sportování můžete využít nedalekou cyklostezku i lesík v blízkém okolí. Tento pronájem bude k dispozici od 1.12. Cena za pronájem tohoto krásného bytu činí 14.500Kč pro 2 osoby. Zálohy na teplo, teplou vodu, výtah a úklid společných prostor činí 3800kč pro 2 osoby. Elektřinu a plyn si nájemce přepisuje na sebe. Vratná kauce za pronájem tohoto bytu je dvouměsíční a činí 36.600Kč. V případě vašeho zájmu o pronájem mne neváhejte kontaktovat. Číslo zakázky: 125984 Užitná plocha: 81 m2 Dispozice bytu: 3+1 Bezbariérový byt: Ne Energetická náročnost budovy: C - Úsporná Balkón: Ano Garáž: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Typ budovy: panelová Podlaží: 7 Počet podlaží objektu: 8 Celková plocha: 81 m2 Stav objektu: velmi dobrý Vlastnictví: družstevní Vybavenost domu: výtah, parkoviště K nastěhování: 01.12.2022 Převod do OV: Ne Umístění objektu: klidná část obce Druh bytu: v panelovém domě Počet podzemních podlaží: 1 Půdní vestavba: Ne Vybaveno: Ano Topení: ústřední - dálkové Doprava: silnice, MHD Elektřina: 230V Voda: dálkový vodovod Odpad: kanalizace Plyn: plynovod Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, supermarket Měsíční poplatky: 3 800 Měsíční poplatky - počet osob: 2 Měsíční poplatky - poznámka: poplatky za vodu a topení, elektřina a plyn je zvlášť
Pronájem nového bytu 2+kk, 53 m2, Petřvald
Novinka v nabídce. Krásný byt v centru obce s vlastním parkováním Byt s dispozicí 2+kk o velikosti 53 m2 v obci Petřvald (u Mošnova) se nachází ve 2 podlaží v domě po celkové revitalzaci (plastová okna, zateplení, rozvody, střecha, vytápění ad....). Byt disponuje vlastním parkováním přímo před domem. Samotná bytová jednotka je rozložená do zádveří, prostorné koupelny se sprchovým koutem a s WC. Dále je zde obývací pokoj spojen s kuchyní, kde se nachází linka s vestavěnými spotřebiči (horkovzdušná trouba, sklokeramická deska, digestoř i myčka). Poslední pokoj je samostatná ložnice. Na podlaze položená dlažba. a plovoucí podlaha. K bytu patří úložný prostor o další ploše 7 m2. Volné ihned s možností dlouhodobého pronájmu. Pro další informace nebo pro domluvení prohlídky kontaktujte makléře. +služby a energie dle vlastní spotřeby(cca 5.500,-Kč), vratná kauce, rezervační záloha Třída energetické náročnosti: C - úsporná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 9 000 Kč/měs
Pronájem 26nových luxusních bytů s parkováním v Jablonci
Pronájem 26 nových luxusních bytů s parkovacím stáním v Jablonci nad Nisou, Jungmannova ul. Jedná se o dlouhodobý pronájem jednotlivých bytů v novostavbě bytového domu v lukrativním centru města na začátku pěší zóny a nedaleko radnice. Všechny byty mají vysoký standard materiálů použitých v interiéru a jsou různých velikostí od 1+kk o výměře ca 32 m2 za 9.800, Kč + služby+ 1x jistina + provize pro RK, 2+kk o výměře ca 61m2 za 12.700,- Kč + služby + 1x jistina + provize pro RK, do 3+1 o výměře ca 80 m2 za 14.900,- Kč + služby + 1x jistina + provize pro RK. Každý byt má sklepní kóji a k některým bytům náleží i balkon. K dispozici bude i 17 krytých (za 1.500,- Kč/měs) a 13 venkovních parkovacích stání (za 1.000,- Kč/měs.), které se platí zvlášť. Pronajímatel požaduje nájemce, kteří jsou schopni doložit pracovní smlouvu, čistý výpis z trestního rejstříku, bez exekucí a velkých domácích zvířat. Jedná se o výjimečnou nabídku velice kvalitního bydlení přímo v centru města. PENb je ve třídě "B" velmi úsporná. Pro více informací bez váhání kontaktujte makléře. Více info najdete na :
Pronájem bytu 1+kk, 42m2, Praha 4 - Nusle
ID: Ksidlisti2 Nabízíme k pronájmu byt 1+kk, 35m2 se sklepem a parkováním v rezidenci Kavčí Hory, Praha 4 - Nusle. Při pronájmu poskytujeme úklid, praní a žehlení prádla (vše v ceně pronájmu), možnost využití fitness centra, konferenční místnosti a parkování v podzemních garážích (2 500 Kč/měsíc). Nabízíme k pronájmu luxusní apartmány v unikátním, originálním projektu s velmi oblíbenou a vyhledávanou lokalitou - Praha 4, Pankrácké strany a Kavčí hory, obklopené zelení centrálního parku a vilové čtvrti. K apartmánu náleží parkovací místo v podzemní garáži a parkování u budovy. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň se spotřebiči Miele, dvojitá okna s hliníkovými rámy, dřevěné podlahy, koupelnové vybavení a toalety od značek Villeroy and Boch, Každá místnost má STA, ST systém řízení osvětlení iLIGHT, satelit SKY a ASTRA. Nová budova je vybavena 24hodinovou recepcí, fitness centrem, konferenční sálem, úklidem, prádelnou a žehlením a 24hodinovým kamerovým systémem v celé budově a okolí. Toto místo Prahy 4 - Pankrác je v současnosti jedním z nejoblíbenějších míst v Praze. Oblast Kavčí Hory je atraktivním místem s výbornou dopravní dostupností do centra města, komplexním vybavením a volnočasovými aktivitami. Jedná se o nový projekt, který splňuje požadavky náročných lidí na luxusní život v oáze klidu, chůze, rekreace a sportu. Byt je k nastěhování od 1.4.2023 Cena: 23 500 Kč/měsíc Poplatky: 6 400 Kč/měsíc Kauce: 29 900 Kč Provize agentury: 29 900 Kč Volejte, pište: Viber, WhatsApp, Telegram Při telefonování prosím sdělte ID číslo bytu. Poplatky: 6 400 Kč/měsíc Třída energetické náročnosti: (dle ) Cena: 23 500 Kč/měs
Prodej bytu 4+kk, 95 m², Jablonec nad Nisou, ul. Riegrova
Nabízíme ke koupi ojedinělý byt 4+kk s parkováním a zahradou v nově opravené vile, a to v těsné blízkosti Jablonecké přehrady Mšeno. Byt o ploše 86,4 m2 prošel nákladnou modernizací a čeká na nastěhování novými majiteli. V bytě je nová elektroinstalace, vinylové podlahy, moderní koupelna s podlahovým vytápěním a samostatným prostorem pro pračku a sušičku, a také kuchyňská linka na míru s vestavnými spotřebiči. K bytu náleží dvě zděné komory o celkové ploše 9 m2 a je možné si přímo u domu dokoupit prostornou garáž. Nabízená jednotka se rozprostírá ve 2. nadzemním podlaží domu. Celá vila je rovněž rekonstruována, aktuálně probíhá realizace nové střechy a fasády, vnitřky jsou téměř hotovy. Velikou výhodou zde je nové tepelné čerpadlo pro vytápění a ohřev vody jednotlivých bytů. Nabízíme Vám klidné a moderní bydlení s parkováním u domu a vlastní zahradou. Vše v nově opraveném domě s výbornou dostupností města i přírody. Dva byty v domě již prodány. Lokalita: Riegrova, Jablonec nad Nisou Evidenční číslo: 829918 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná