inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem 4+1 Brno- Vinohrady

Kategorie: Byty

Nabízíme k pronájmu slunný byt 4+1 s lodžií v části Brna-Vinohrady. Výhled na celé Brno. Byt se nachází v 10. patře v revitalizovaném panelovém domě.
Ulice Bzenecká č.p 4190 .Součásti domu jsou dva výtahy na čipový systém. Všechny pokoje jsou neprůchozí.

Užitná plocha je 85 m2.
Byt je vybavený novou kuchyňskou linkou s indukční varnou deskou a troubou, myčkou a mikrovlnou troubou. Kabelová přípojka s 60 programy+ placené. V přízemí domu je sklepní koje a v patře je kolárna.
Další vybavení bytu je na Vás, takže máte skvělou možnost zařídit si Váš domov dle svých představ a potřeb.
V blízkosti je školka, škola, dětské hřiště, MHD - trolejbusy a busy lékaři, obchody Albert, Billa, malé potraviny, pošta, fitness centrum, restaurace a hospody a veškeré občanská vybavenost.
Dostupnost do centra 15 minut.
Parkovat lze před domem
Měsíční nájem 22 000,-Kč. Vratná kauce 2 nájmy + provize 1 měsíční nájem.
Byt je připravený pro seriózní nájemníky k nastěhování ihned. Pro více informací, či sjednání prohlídky volejte realitního makléře.
TEL: + 420

mail:pelagicp@
Pronájem 4+1 Brno- Vinohrady
Podobné inzeráty
Prostorný byt 3+1 na Vinohradech
Výrazná sleva - zpozorněte. Přidali jsme pro Vás vizualizace reálného provedení možné rekonstrukce (možno zhotovit na klíč prostřednictvím našeho partnera, který Vám připraví nabídku na míru) Existuje málo míst v Praze, které se mohou pyšnit takovou historií jako jsou právě Vinohrady. I z tohoto důvodu se stala tato lokalita jednou z nejvyhledávanějších v celé Praze. A my pro Vás nyní máme velmi zajímavou nabídku právě z této lukrativní části Prahy. Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji nadstandardně prostorný byt 3+1 o celkové výměře 115 m2, který se nachází v 3.NP cihlového domu v horní části ulice Korunní, Praha - Vinohrady. Jedná se o velice zajímavě dispozičně řešenou bytovou jednotku, umístěnou do rohu bytového domu, s orientací oken hned na 3 světové strany (S,V,J) a pohledem jak do hlavní ulice Korunní, tak také do klidnější ulice Libická. Byt je v původním stavu, tedy připraven především na rekonstrukci dle představ nového majitele. Výhodou zůstává velmi snadná možnost změny dispozice v rámci rekonstrukce bytu (mezi pokoji jsou příčky, možno upravit na 3+KK nebo dokonce i vícepokojovou variantu), vysoké stropy nabízející také instalaci mezipatra na spaní apod. a překvapí Vás také nízké provozní náklady. Byt se nyní skládá z 3 pokojů, kuchyně, koupelny, oddělené toalety, spíže, komory a velmi zajímavě řešenou chodbou, která účelně celý byt propojuje. Pro tyto účely doporučuji prohlédnout přiložený původní půdorys. K bytu náleží také sklepní kóje v -1.NP domu (sklepy jsou suché) o výměře 5m2. V bytě a celém domě byla naistalována nová dřevěná okna vyhovující požadavkům této lokality. Činžovní dům prošel rekonstrukcí fasády, střechy, vnitřních prostor a nadále se SVJ stará o stav domu velmi dobře. Jedná se o reprezentativní dům a naleznete zde také výtah, společnou kočárkárnu a malý dvorek (nyní sloužící jako místo pro kom.odpad). V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost včetně škol, školek, sportovišť, obchodů. Můžete bydlet přímo naproti Korunnímu dvoru (Vinohradský Pivovar) a mít na dosah veškeré vymoženosti Hl.města. V pěší vzdálenosti na metro Flora, zastávka tramvaje se nachází cca 50 m od domu. Doporučujeme zájemcům, kteří si chtějí svoje bydlení zhotovit dle vlastních přestav. Uplatnění zde najdou i investoři toužící po zajímavé možnosti a zhodnocení. V případě financování hypotékou Vám rádi zdarma vše vyřídíme u Vámi preferované banky a k tomu za nejvýhodnějších podmínek na trhu! Při rychlém a věcném jednání jsme připraveni upravit finální cenu. Stávající cena za aktuální stav nemovitosti. Pro lepší představu jsme pro Vás připravili 3D virtuální nabídku, díky které si byt můžete v klidu projít v on-line prostředí a pak se přijít přesvědčit na vlastní oči. Těšíme se na shledání a prohlídku. Lokalita: Praha - Vinohrady, Korunní Poznámka k ceně: vč. kompletních služeb RK Číslo n
Pronajem 2+1 Balkón Zadni Vinohrady Chomutov
Pronajmu byt 2 + 1 s balkónem, Chomutov Zadní Vinohrady, kousek od aquaparku, zimní stadion, Pepe Lopez gym, top klidná lokalita bez menšin. Byt po kompletní rekonstrukci, 2. patro. Nezařízený, volný ihned. Vše v dostupnosti pěšky - školka, potraviny, škola, lékař, lékarna, MHD zastávka, fitness... Cena 11.200 Kč/měsíc pro 1 osobu komplet. Pro 2x osoby 12.600 Kč/měsíc. Pro 3x osoby 13.800 Kč. Pro 4x osoby 14.800 Kč/měs. Super dům i vchod se slušnými sousedy. Přímý majitel. Kauce 20.000Kč - lze splácet na 2x platba + 1x nájem předem. Neplatíte žádnou provizi REALITCE! Skvělé parkování u domu! Klidná a super lokalita! Tel: ## TEL: ## Byt mam jen jeden 2+1+balkon!!! Podobné Chomutov Byt byty dům zahrada chata chatka pozemek zahrada Najem Pronajmu 1+1 2+1 2 + 1 3+1 3 + 1 1 + 1 Balkon Bezručovo údolí Zadni Vinohrady Pronájem
Prodej, byty/2+1, 49 m2, Lucemburská 1496/8, Vinohrady, 1300
Prodej bytu 2+1 48.8 m2, Lucemburská 1496/8ENGLISH BELOW Nabízíme k prodeji skvěle řešený, slunný, jižně orientovaný byt 2+1 s plochou 48,8 m2 a sklepem. Byt vyniká svým umístěním v srdci Vinohrad s krásným výhledem do zeleného vnitrobloku a kvalitně provedenou celkovou rekonstrukcí jak bytu, tak společných prostor dokončenou v roce 2019. Jelikož se byt nachází ve 4. podlaží, oceníte také nově vybudovaný výtah. Dispozice bytu s výměrami jednotlivých místností naleznete v přiloženém plánku. Vysoce žádaná a lukrativní lokalita pražských Vinohrad zaručuje svým rezidentům kompletní občanskou vybavenost (obchody, restaurace, OC Atrium Flora s Cinema City a IMAX, parky, sportoviště, školy, dětská hřiště, lékárny, nemocnice) a výbornou dopravní dostupnost (tramvajová zastávka a stanice metra do 5ti minut chůze). Díky těmto vlastnostem je byt ideální volba jak pro vlastní bydlení, tak jako investice. Budu se na Vás těšit při osobní nebo virtuální prohlídce. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. V případě úvěrového financování vyřídíme za vás všechny potřebné formality s nejlepším úrokem. ENGLISH We offer for sale an excellently designed, sunny, south-facing 2+1 apartment with an area of 48,8 m2 and a cellar. The apartment stands out due to its location in the heart of Vinohrady with a beautiful view of the green courtyard and a high-quality overall reconstruction of both the apartment and common areas completed in 2019. As the apartment is located on the 4th floor, you will also appreciate the newly built elevator. You can find the layout of the apartment with the dimensions of the individual rooms in the attached plan. The highly desirable and lucrative location of Vinohrady in Prague guarantees its residents complete civic amenities (shops, restaurants, shopping mall Atrium Flora with Cinema City and IMAX, parks, sports grounds, schools, playgrounds, pharmacies, hospital) and excellent transport accessibility (tram stop and metro station to 5 minutes walk). I will be looking forward to seeing you during a personal or virtual tour. The seller reserves the right to select the buyer based on the criteria selected by him. In the case of loan financing, we will handle all the necessary formalities for you with the best interest. Cena: 6 950 000 Kč včetně provize RK Náklady na bydlení: 6313 Možnost hypotéky: Ano Budova: Cihlová Energetický štítek: D Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: řadový Podlaží: 4 Užitná plocha: 49 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Topení: lokální elektrické Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: asfaltová Zařízený: ano Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ano Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Výtah: Ano Datum nastěhování: 01.05.2023 Rok výstavby: 1907 Rok kolaudace: 2018 Rok rekonstrukce: 2019 Elektřina: 120V Sítě: telefon, intern
Prodej bytu 2+kk s výtahem - Vinohrady
Na prodej byt 2+kk s výtahem, na rohu ulic Slezská a Libická v žádané lokalitě Prahy – Vinohrady. Byt orientovaný na východ, sestává ze vstupní haly, koupelny se sprchovým koutem, WC a oknem, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a prostorné ložnice. Jedná se o lokalitu na rozhraní Prahy 2 a 3 s veškerou občanskou vybaveností a nadstandardní dopravní dostupností. Bydlete v širším centru města a přesto v bezprostředním dosahu zeleně. V okolí domu se nachází populární parky Riegrovy sady, Grébovka nebo Parukářka. Stanice metra A Jiřího z Poděbrad nebo Flora jsou dostupné do 5 minut chůze, Václavské náměstí 5 minut autem. V pěší vzdálenosti je možné pronajmout dlouhodobé parkovací stání. V lokalitě pak najdete velké množství obchodů, restaurací a kaváren. Byt je vhodný jak k vlastnímu bydlení, tak jako investice za účelem pronájmu. Byt má původní dřevěná špaletová okna, částečně nové dveře, vytápění je akumulačními kamny, případně i plynovými kamny. Na podlaze jsou lamely a dlažba. V koupelně s WC jsou nové obklady, poměrně nové jsou i instalace. Orientace oken je do ulice Libické. Částečná rekonstrukce bytu je v tomto případě kompenzován žádanou lokalitou, stav bytu v této lokalitě cenu nijak podstatně neovlivňuje, každý kupující si raději byt upraví dle svých představ. K bytu náleží sklepní kóje 8m2. Hypotéku rádi vyřídíme. SPEAKING ENGLISH. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Hlavní město Praha ★ Adresa: Praha, Vinohrady, Libická ★ Podlaží: 4 ★ Celkem podlaží: 6 ★ Plocha podlahová: 48 m2 ★ Plocha užitná: 48 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Stav objektu: Dobrý ★ Dostupnost: MHD, Metro ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: E - Nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej bytu 3+KK, Praha 2 - Vinohrady.
Nabízíme Vám prodej bytu o velikosti 3 + KK v ulice Máchova, Praha 2 Vinohrady. Výměra bytu je 66,43 m2, přízemí činžovního domu, osobní vlastnictví. Byt je po celkové rekonstrukci. Dům je také po celkové rekonstrukci, včetně vnějšího pláště. Dům se nachází na atraktivním místě Vinohrad, v klidné ulici. Doporučujeme. Lokalita: Praha - Vinohrady, Máchova Číslo nabídky: LK135016 Počet pokojů: 3 Užitná plocha: 66 Vlastnictví: Osobní Budova: Cihlová Okolí: Centrum obce Stav: Velmi dobrý Výtah: ANO Podlaží: 1 Podlaží celkem: 5 Elektrika: 230/400V Voda: Vodovod Kanalizace: Ano Energetická třída: Štítek není k dispozici, proto se řadí do skupiny G
Prodej bytu 1+kk
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk, po starší částečné rekonstrukci, ve sníženém přízemí bytového domu na Praze 3 - Vinohradech o vyměře 37m2. Orientace bytu je na jih, směrem do zahrady před domem. Byt je částečně vybavený, skládá se z předsíně, velmi prostorného pokoje s kuchyňskou linkou a koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Vytápění je řešeno WAV a ohřev teplé vody je zajištěn bojlerem v koupelně. K bytu náleží sklep. V okolí domu najdete vše co potřebujete. Stanice MHD Želivského 3 minuty chůze, poliklinika Vinohrady 1 stanice MHD nebo 5 minut chůze, FN Královské Vinohrady do 10 minut chůzí nebo jednu stanici MHD, OC Flora 2 stanice tramvají. Parkování je možné na ulici před domem a nebo ve vnitrobloku za domem. Rádi pro vás zařídíme i financování hypotékou, za nejlepších možných podmínek. V případě zájmu o prohlídku a další informace mě neváhejte kontaktovat. Lokalita: Praha - Vinohrady, Kouřimská Číslo nabídky: LK145793 Počet pokojů: 1 Užitná plocha: 37 Vlastnictví: Osobní Budova: Cihlová Okolí: Klidná část obce Stav: Dobrý Výtah: ANO Podlaží: 1 Podlaží celkem: 6 Elektrika: 230/400V Voda: Vodovod Kanalizace: Ano