inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem apartmánu Demänovská dolina Nízké Tatry

Kategorie: Chalupy, Chaty

Pronajmu apartmán pro 2-4 osoby v Demänovské doline v Nízkých Tatrách s výbornou dostupností jen 4km od dálnice a na skok od nejlepšího lyžařského střediska na Slovensku v Jasné. Zastávka ski busu je přímo před apartmánovým domem. Apartmán je kompletně zařízený, má samostatnou ložnici s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a zařízenou kuchyňskou linkou. Součástí apartmánu je rozměrná terasa s krásným výhledem do lesa, s posezením a možností grilování. Apartmán má ideální polohu pro turistiku a cyklistiku, v pěší dostupnosti mnoha výtečných restaurací a pivárny, v blízkosti je také dětské hřište, bobová dráha, Funpark Žiarce a welness Bystrina. Před apartmánovým domem je autobusová zastávka do Jasné a Liptovského Mikuláše.Cena v závislosti od sezóny, počtu osob a délky pobytu. Pro více informácí mne kontaktujte telefonicky.

pro vyhledávaní: apartmán, chata, chalupa, letní dovolenka, zimní dovolená, lyžovačka, Tatry Slovensko
Pronájem apartmánu Demänovská dolina Nízké Tatry
Podobné inzeráty
Prodej chalupy 85 m², pozemek 218 m²
Apartmán o dispozici 4+KK o celkové podlahové ploše 84,74 m² je jedním z 6 nových apartmánů ve trojici dvojdomů Na Hůrce. Nachází se v ideální lokalitě pro váš odpočinek, ale zároveň nedaleko města Horní Planá. Písečná pláž přehrady Lipno je vzdálená pouhých 150 metrů.   Apartmán je přizpůsoben nejen k pohodlnému užívání, ale i k rekreačnímu pronájmu. Dveře mají zabudovaný bezkontaktní systém odemykání a celý objekt disponuje dostupnou správou budovy. Prostor je tedy možné pravidelně pronajímat na dálku.   Kromě toho je apartmán nadstandardně vybaven. Najdete zde například designovou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů. Důraz klademe na vysokou kvalitu a svěží design, který podtrhuje krásu místní přírody.   V ceně apartmánu je i vlastní pozemek, terasa a parkovací místo.   Termín kolaudace a předání apartmánu je plánovaný na květen 2023 a předání novým majitelům na červen 2023.     Projekt rekreačního bydlení Na Hůrce nabízí spolu s tímto i další apartmány ve třech dvojdomech a 8 apartmánů v apartmánovém domě. Pro více informací nás kontaktujte nebo navštivte:
Chata Soukenná - pronájem apartmánů v Dolní Moravici
Nabízíme celoroční ubytování ve dvou samostatných apartmánech, každý s kapacitou ubytování až pro 5 osob, lze pronajmout i jako celek pro celkem 10 osob. Dřívější název objektu byl Chata u Slotra. Nový název chaty je odvozen od jednoho z nejvyšších místních vrcholů - Soukenné, kde se v minulosti těžilo stříbro a ruda. Před chatou se nachází dřevěné posezení a místnost na uložení lyží. Parkoviště před chatou zdarma. STRAVOVÁNÍ Možnost stravování v nedalekém resortu AVALANCHE, Dolní Moravice 35 ( cca 50 m ) snídaně - 145 Kč /osoba ( dítě do 10 let 110 Kč) večeře - 200 Kč / osoba ( dle denní nabídky ) WELLNESS Wellness - Penzion Eva Finská sauna - 90 min - 200 Kč/ osoba (max pro 6 osob, minimální částka je 450 Kč) Whirpool - 30 min - 130 Kč/ osoba (max pro 5 osob, minimální částka je 350 Kč) Whirpool soukromá - 45 min - 380 Kč / 2 osoby (pro 2 osoby) MASÁŽE Po domluvě možnost zajištění masáží: Andělská relaxační masáž - 30 min - 500 Kč/ osoba Čertovská masáž celého těla - 60 min - 800 Kč/ osoba Ubytování na chatě Chata Soukenná poskytuje ubytování pro 1 až 10 osob ve 2 apartmánech. Rozdělení objektu: zobrazit 2 jednotky Ložnice a pokoje: V přízemním apartmánu se nachází plně vybavená kuchyně s jídelním stolem a rozkládacím gaučem pro dvě osoby, ložnice s manželskou postelí a jednou samostatnou postelí, dvě koupelny se sprchovým koutem, lednička, mikrovlnka, rychlovarná konvice, TV, WIFI. Druhý apartmán v patře disponuje také plně vybavenou kuchyní s jídelním stolem a rozkládacím gaučem pro dvě osoby, ložnicí s manželskou postelí a jednou samostatnou postelí, dvě koupelny s vanou, lednička, mikrovlnka, rychlovarná konvice, TV, WIFI. V každé ložnici se nachází velká šatní skříň, menší komoda na uložení věcí a psací stůl s židlí. V každé kuchyni se kromě jídelního setu nachází také psací stůl s židlí. TV se nachází v každé kuchyni a ložnici. Sociální zařízení: Celkem 4 koupelny v celém objektu, v přízemí dvě koupelny se dvěma sprchovými kouty a dvěmi toaletami, v patře také dvě koupelny s dvěmi vanami a také dvěmi toaletami. Vytápění: Elektrický kotel. Doprava, parkování: Dostupnost autem od hlavní silnice, parkování zdarma. Stravování Malá Morávka - Karlov, Dolní Moravice, Nová Ves, Potraviny v Dolní Moravici (500m od apartmánů). Vybavení chaty Plně vybavené kuchyně, dvouplotýnková sklokeramická deska, lednička, mikrovlnka, rychlovarná konvice, TV, WIFI. TV se nachází v každé kuchyni a ložnici. Výlety, atrakce, zábava Ski areál Čerťák, 1km (4 - sedačková lanovka) Ski areál Karlov pod Pradědem, 5 km Ski areál Kopřivná, 5 km Karlova Studánka, lázně, 10 km Praděd a Ovčárna, 15 km VÍCE INFORMACÍ NA WEBU !!!!
Lukratívne chalety na Liptove s krásnym výhľadom na Tatry
Ponúkame na predaj luxusné chalety v malej liptovskej obci Ižipovce. Postavené sú v blízkosti lesa v tesnom dotyku s nádhernou prírodou s výhľadom na Západné Tatry. Chalety sú tesne pred dokončením. Základné informácie: Chalety pozostávajú z dvoch podlaží. V hornej časti sa nachádzajú dve samostatné spálne s balkónmi a luxusnými kúpeľňami so samostatne stojacimi vaňami. Jedna z nich disponuje aj fínskou saunou s ničím nerušeným výhľadom na západné Tatry. V spodnej časti je situovaná obývacia izba s galériou, priestrannou kuchyňou, kúpeľnou, technickou miestnosťou a väčšou chodbou. Stavba je postavená z tehly, strop je z odlievaného železobetónu, pričom aj skelet druhého NP je zo železobetónu. Dom spĺňa energetický certifikát A0, použité sú tu veľké hliníkové presklenia (na poschodí vysoké 4m) s trojsklom. V chalete je inštalované komfortné podlahové kúrenie, krásny rohový krb a taktiež tepelné čerpadlo. Kúrenie sa dá ovládať cez wifi zvlášť pre každú izbu . Chalet je dodatočne zateplený 16 cm minerálnou vatou. Použitá je tu taktiež odvetraná fasáda. Strešná krytina je kombináciou zliatiny titán-zinok z Francúzska, krytina je použitá z časti aj na fasáde. Životnosť pri tomto type strechy je minimálne 80 rokov. Fasáda je obložená smrekovcovým drevom zo Sibíry, ošetrené je kvalitným dvojitým náterom. Budúci majiteľ tohto chaletu získa vďaka architektúre tejto stavby dokonalý pocit previazanosti s prírodou nielen vďaka presklenej fasáde, ale aj vďaka použitým kvalitným materiálom. V chalete je použitý okrem drevených prvkov aj luxusný kresaný obklad z Rakúska. V cene štandardu sú aj dokončené kúpeľne, sauna, kvalitná podlahová krytina podľa výberu a kuchyňa. Na pozemku sú prevedené terénne úpravy, postavené oplotenie a zabezpečenie kamerovým systémom. Dokončenie a odovzdanie chaletov je plánované počas roka 2023. Každý chalet disponuje dvomi samostatnými parkovacími státiami. Úžitková plocha chaletu spolu s terasou : cca. 120 m2 Lokalita: Chalety sú situované v nádhernom prostredí regióna Liptov, len 800 m od ústia známej Prosieckej doliny. Liptov je zároveň jedným z najkrajších a pre turistov najzaujímavejších regiónov Slovenska. Zo všetkých strán ho obkolesujú hory, je tu viac ako 50 turistických chodníkov a značených trás v celkovej dĺžke až 1185 km a viac ako 800 km značených cyklotrás. Vyviera tu množstvo minerálnych prameňov, región je známy aj liečebnými kúpeľmi. Známe sú termálne kúpaliska v Bešeňovej, Liptovskom Mikuláši, či Liptovskom Jáne. Potenciál: Vďaka svojej polohe majú nehnuteľnosti veľký potenciál na zhodnotenie prostredníctvom krátkodobého prenajímania. Pre záujemcov je tu možnosť využitia profesionálnej správy nehnuteľnosti, vďaka ktorej je možné chalet prenajímať bez akejkoľvek námahy. Vďaka kúpe však môže nový majiteľ získať ideálny priestor na oddych a relax. Cena: dohodou
Predaj krásnych chaletov pod Kráľovou hoľou, Nízke Tatry
Ponúkame na predaj krásne chalety/chaty pod Kráľovou hoľou tesne pred dokončením. Nachádzajú sa na konci zastavaného územia obce Telgárt. Postavené sú v blízkosti lesa v tesnom dotyku s veľmi peknou prírodou. Základné informácie: Chalety pozostávajú z dvoch podlaží. V hornej časti sa nachádza sklad, zádverie, toaleta, kuchyňa s jedálňou a obývacia izba s terasou. V spodnej časti sú situované dve samostatné izby, kúpeľňa so saunou a ďalšia terasa. V súčasnosti je k dispozícii ešte posledný chalet: Chalet 1: -          úžitková plocha 95,54 m2 -          plocha pozemku 293 m2 vrátane dvoch miest na parkovanie Vybavenie: -          Súčasťou chaty je infrasauna, laminátové podlahy vo farbe duba, interiérové dvere, svietidlá, kúpeľňa vrátane sanity, vypínače a tiež zásuvky. -          V cene sú tiež exteriérové úpravy ako terasy, chodníky, parkovacie miesta, parkové úpravy, oplotenie, či bráničky, osvetlenie a prístup na detské ihrisko, ktoré je súčasťou menšieho komplexu.  Technická špecifikácia -          betónové základy -          obvodové steny z betónových tvárnic resp. konštrukčných hranolov -          striekaná penová izolácia -          zvuková izolácia -          päťkomorové okná s trojsklom – farba obojstranne čierna -          päťkomorové dvere – farba obojstranne čierna -          Dekor podlahy bude dub s 3D štruktúrou. Zároveň veľmi veľkou odolnosťou voči poškriabaniu a vode (72hod). -          Obloženia stien budú dreveným obkladom (šírka 200mm, zvislo) impregnované prémiovým tvrdým voskovým olejom vo  farbe Teak. -          kúrenie v jednotlivých miestnostiach primárne zabezpečujú infrafólie s termostatom, v kúpeľni vykurovacia rohož, súčasťou objektu je aj dizajnový krb s drevníkom. -          súčasťou strešnej krytiny je aj efektný drevený obklad -          pripojenie na obecnú kanalizáciu aj vodovod -          vykurovanie teplej vody zabezpečuje bojler -          v kuchyni je príprava na umývačku riadu, v technickej miestnosti tiež príprava na práčku -          v objekte je kompletná elektroinštalácia vrátane koncových prvkov Potenciál: Vďaka svojej polohe majú nehnuteľnosti veľký potenciál na zhodnotenie prostredníctvom krátkodobého prenajímania. Pre záujemcov je tu možnosť využitia profesionálnej správy nehnuteľnosti, vďaka ktorej je možné chalet prenajímať bez akejkoľvek námahy. Vďaka kúpe však môže nový majiteľ získať ideálny priestor na oddych a relax. Lokalita: Obec Telgárt sa nachádza uprostred krásnej prírody. Je situovaná v blízkosti troch národných parkov – Nízke Tatry, Muránska planina a Slovenský raj. Poskytuje teda ideálny priestor na oddych a relax, ďaleko od ruchu väčších miest či turistických stredísk. Video: Bližšie informácie ohľadom ceny na +421948 445 878
Pronájem Apartmánu
Apartmán má bez terasy plochu 48m², nabízí pohodlné ubytování až pětičlenné rodině nebo maximálně komfortní ubytování dvěma osobám. V apartmánu je samostatná ložnice a obytná místnost s kuchyní a rozkládací pohovkou, která má po rozložení parametry standardního lůžka. Kromě předsíně v apartmánu dále naleznete koupelnu se sprchovým koutem a WC. Dále technickou místnost. Venkovní garáž pro uskladnění kol. Kolaudace domu v roce 2022. Terasa o ploše 50m² s venkovním posezením a výhledem do zeleně a Novohradských hor. Nabízí dostatek prostoru pro klidnou relaxaci. Více na :
Prodej, 120m2 - Nové Město na Moravě - Studnice, ev.č. 00702
Ev.č. 00702 Hledáte místo, které splní vaše představy o dokonalém bydlení? Nabízíme rohový apartmán 3+kk o celkové nadstandartní výměře 119,7 m2, který se nachází ve druhém nadzemním podlaží. Celý komplex byl kolaudován v roce 2020, v apartmánu doposud nikdo nebydlel. Apartmán bude vybaven novou kuchyňskou linkou se značkovými spotřebiči a vestavným nábytkem v předsíni. Dominantou je obývací pokoj o velikosti 63 m2 spojený s kuchyní a jídelnou, který můžete plně přizpůsobit svému životnímu stylu a potřebám rodiny. Tato úchvatná místnost se stane srdcem vašeho nového domova a bude lákat k zábavě i odpočinku. Dvě ložnice poskytují dostatek prostoru pro děti nebo hosty i všechny jejich věci. Z oken ložnic vás potěší krásný výhled na běžecké tratě a okolní přírodu. Výhodou jsou střešní okna přivádějící slunce, koupelna a toaleta s umyvadlem a velikost jednotlivých místností. K apartmánu patří sklep o výměře 9,5 m2 a parkovací stání přímo u objektu. Součástí objektu je společná sauna, společenská hala a úschovna kol a lyží. Možno koupit na firmu, uvedená cena je bez 21% DPH! K financování nemovitosti můžete využít hypoteční úvěr, který pro vás rádi zdarma a za výhodných podmínek zajistíme. Objednejte se na prohlídku a vydejte se poznat všechny výhody tohoto jedinečného apartmánu na vlastní oči. Cena: cena bez DPH.