inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem /Barber/ křesla

Kategorie: Obchodní prostory

Nabízíme pronájem Barber křesla a dámského křesla v salonu v centru Prahy. Pronájem je možný dlouhodobě za 15 tisíc měsíčně včetně služeb a ostatních poplatků nebo na denní bázi za 1,2 tis. Možné také pro focení a prezentaci prací. V salonu pracují další dva kadeřnici/holiči a přístup je možný včetně víkendů a svátků. K dispozici je rezervační systém, kuchyňský kout, pračka, sušička. Vedle salonu je vyhlášená restaurace a kavárna - se slevou na konzumaci. Pro bližší informace preferujeme osobní jednání.
Pronájem  /Barber/ křesla
Podobné inzeráty
Kadeřnictvi-Barber
Přenechám pánské kadeřnictví ( Barber ). V uplném centru Českych Budějovic. Přenechám i s odkupem vybaveni vybavení. Je možnost, okamžitého otevření. Pracovní plocha cca. 120 metru + 20 metru zazemí.
Pronájem kadeřnického křesla
PRONÁJEM KADEŘNICKÉHO KŘESLA v Liberci - 5000 Kč pronájem s poplatky - nově vybudované kadeřnictví - centrum města, moderní prostory - možnost pronájmu jednoho křesla na půl dne nebo celý den od 7-19h - nezávazné prohlídky vítány - mladý příjemný kolektiv ----------------více info na TEL: +420 ------------------- Děkujeme a těšíme se na Vaši návštěvu
Pronájem kadeřnického křesla
Nabízím pronájem kadeřnického křesla v menším kadeřnictví na Praze 4 kousek od Novodvorské. Kadeřnictví se nachází v budově Centrum služeb Údolní kde se nachází lékaři, lékárna, kosmetika, masáže, … Vše na domluvě. Vlastní kosmetika podle sebe. Pronájem buď na celý měsíc za 5500kč nebo vybrané dny den 270kč.
Pronájem komerčních prostor, ul. V Aleji, Karviná Rá, 126047
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme pronájem obchodních prostor na frekventovaném místě v Karviné Ráji, křižovatce Kosmonautů x 17.Listopadu. Prostory se vybízejí jako prostory lékaře, prodejna a kancelář firmy zabývající se prodejem zboží formou E-SHOPu nebo přímým prodejem elektroniky, značkové kosmetiky, drobného zboží, Barber Shop i jako SHOWROOM. Prostory v minulosti sloužily jako bar a proto je jednoduché v tomto záměru pokračovat. Mají přední vchod do ulice a zadní pro zásobování. Je zde odtahová klimatizace a alarm. Zvu Vás na nezávaznou prohlídku prostor pro Vaše podnikání. Poznámka k ceně: + služby, Administrativní poplatek RK 25.000,- Číslo zakázky: 126047 Užitná plocha: 100 m2 Typ domu: patrový Druh prostor: obchodní Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Garáž: Ne Plocha kanceláří: 100 m2 Typ budovy: kamenná Stav objektu: dobrý Počet míst k parkování: 2 K nastěhování: 20.10.2022 Telekomunikace: internet Topení: ústřední - dálkové Elektřina: 230V
Pronájem kadeřnického křesla Praha 1
Rozšiřujeme tým a dovolujeme si vám nabídnout pronájem kadeřnického křesla na lukrativním místě na Praze 1, ulice Havlíčkova. Vlakové nádraží, tramvaj 1 minuta chůze. Salon je nyní po rekonstrukci. Dále se v provozovně nachází kosmetika, manikura, pedikura. Měsíční nájemné je 12500,- Nástup je možný ihned. Každý pracuje se svou značkou kosmetiky, na kterou je zvyklý. Otevírací doba je pondělí-pátek. Sobota a neděle dle objednávek. Veškeré energie v ceně. Možnost i na polovinu měsíce. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na tel:
Pronájem kadeřnického křesla
NABÍZÍM PRONÁJEM KADEŘNICKÉHO KŘESLA na 3-4dny v týdnu v Brně na ulici Pekárenská (výborná dostupnost, výlohou do ulice.V salonu se nachází i manikúra, pedikura a kosmetika. Pračka a sušička je Vám k dispozici přímo v salonu. Volné od 1.5.2023 ,více informaci na telefoním čísle.