inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem, Byt 2+1/lodžie/sklep, 58 m2, ul. Smirnovova, Ostra

Kategorie: Byty

Ev.č. 12396
- pronájem bytu 2 + 1 + lodžie + sklep, po rekonstrukci, na ul. Smirnovova v Ostravě, klidná část lokality Zábřeh

- byt nezařízený, k dispozici nová kuchyňská linka s varnou deskou, troubou a digestoří (lednici, mikrovlnku, atd. nutno mít vlastní, pračku lze použít jen s horním plněním kvůli místa vedle sprchovacího koutu)

- celková výměra bytu 58 m2

- parkování před domem

- podlaží 2. ze 4., výtah NE

- orientace oken na jih (obývák s lodžií, ložnice) a sever (kuchyně, koupelna)

- nekuřácký byt, vhodný pro max. 3 osoby, zvíře nelze

- trvalý zdroj příjmu ze zaměstnání podmínkou (nutno doložit)

- upřednostňujeme zájemce o dlouhodobý pronájem, bez exekucí a insolvencí

- nájemné činí 12.000,-Kč/měs (včetně zálohy na vodu pro 1 osobu) + vlastní spotřeba elektřiny a plynu, nájemné splatné vždy do 25. dne měsíce předem na následující měsíc, na účet pronajímatele

- vratná kauce 2x nájem, tj. 24.000,-Kč

- provize RK 7.000,-Kč

Celkový vstupní poplatek … 12.000 nájem + 24.000 vratná kauce + provize 7.000 = 43.000,-Kč hotově při převzetí bytu a podpisu nájemní smlouvy.

Byt není zařízený.

K dispozici vestavěná skříň se zrcadlem na chodbě, sprchový kout, umyvadlo, skříňka, zrcadlo s osvětlením, kondenzační plynový kotel, topná žebřina, kuchyňská linka, horkovzdušná trouba, sklokeramická varná deska, digestoř, v celém bytě osvětlení, plastová okna, žaluzie, sítě proti hmyzu, rozvody TV, UPC a datový kabel, plovoucí podlahy, prostorná prosklená lodžie, zděný sklep cca 8 m2. Ohřev vody a vytápění kondenzačním kotlem na plyn - radiátory + podlahové topení v chodbě.

Výhody:
- 2. nadzemní podlaží - byt uprostřed (energeticky nenáročný), orientovaný na dvě světové strany (snadné větrání, příjemné klima), zateplený cihlový dům, klidný vchod, prostorná zasklená lodžie v obývacím pokoji, velká sklepní místnost, velmi dobře dostupná a žádaná lokalita, tramvaj 4 min chůzi - Rodimcevova, byt po rekonstrukci.

V případě zájmu, více informací na tel. 293 483.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Pronájem, Byt 2+1/lodžie/sklep, 58 m2, ul. Smirnovova, Ostra
Podobné inzeráty
Pronájem - novostavba 2kk, lodžie, park. stání v garáži - Pa
Pronájem bytu 2kk s lodžií, sklepem a 1 vyhrazeným parkovacím stáním v garáži domu. Byt je umístěn v 5.NP novostavby bytového domu Palác Trnitá na ul. Placzkova a nájemce bude prvním uživatelem bytu. Z lodžie 5,5 m2 je výhled na Petrov, v sousedství Obchodní centrum Vaňkovka a v dosahu kompletní vybavenost centra města. . Celková užitná plocha bytu 48 m2 + lodžie 5,5 m2 + sklep. Dispozice: chodba 9,5 m2, ob. pokoj + kuch. kout 20 m2, pokoj 13 m2, koupelna 4,4 m2 s vanou, samostatné WC 1,4 m2, sklep 1,5 m2, lodžie 5,5 m2 Vybavení: kuch. linka vč. spotřebičů Spotřebiče: varná deska, trouba, lednice s mrazákem, myčka, digestoř Orientace: západ, orientace před dům do ul. Plazckova Nájemné: 21.000 Kč vč. 1 parkovacích stání Služby a anergie: 6.400 Kč Vratná jistota: 30.000 Kč Byt má prostornou koupelnu s vanou a samostatné WC, pokoje jsou neprůchozí, na podlaze vinyl, topení z vlastní kotelny v domě, zálohy na energie (topení, el., ohřev TUV, voda) jsou ve výši 4.000 Kč a budou vyúčtovány podle skutečné spotřeby. Možnost dlouhodobého užívání. Vhodný pro 2 osoby. Pronajímatel si vyhrazuje právo výběru nájemníka. Další informace v RK a na osobní prohlídce. ‌ ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Brno-město ★ Adresa: Brno, Trnitá, Placzkova ★ Podlaží: 4 ★ Plocha podlahová: 48 m2 ★ Plocha užitná: 52 m2 ★ Druh objektu: skeletová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Sporák, Lodžie, Sklep, Výtah, Vedení PC sítě, Garáž, Myčka, Vana ★ Stav objektu: Novostavba ★ Dostupnost: MHD ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Lékař, Kulturní zařízení ★ Energetická náročnost budovy: B - Velmi úsporná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Pronájem, byt 3+1/L, 80 m2, ul. Radčina, Praha 6
Nabízíme Vám exkluzivně dlouhodobý pronájem bytu 3+1/L, o celkové ploše 80 m² včetně veliké lodžie (10m²) + 3m² sklep. Byt prošel kompletní a velice zdařilou rekonstrukcí a nachází se ve velice žádané lokalitě Praha 6 – Liboc. Aktuálně probíhá zvětšení lodžie z původních 2x 3m2 na celkových 10 m2, kdy tato lodžie bude zasklená a je podél obývacího pokoje a kuchyně. Na lodžii budou k dispozici el. zásuvky pro případné využití zapojení grilu při letním posezení a také osvětlení. Byt se skládá z těchto místností: pokoj 12,1 m², ložnice 14,4m², obývací pokoj 20,3m², kuchyně 10,3m², šatna 3,2 m², koupelna 2,7m², WC 1 m². Byt se pronajímá kompletně zařízený tak jak je zřejmé z fotografií, pouze bez televize v obývacím pokoji, rotopedu v pracovně. Ložnice a druhý pokoj, který skvěle poslouží jako dětský nebo jako pracovna, jsou totiž neprůchozí. Po vstupu do bytu procházíte prostornou předsíní, ze které je vstup do šatny s velkou vestavěnou skříní. Dále je zde vstup do obývacího pokoje, kuchyně, nebo koupelny se sprchovým koutem a WC, které je řešené samostatně. Okna u obývacího pokoje a ložnice jsou situovány do zeleně. U domu se nenachází žádná rušná silnice, která by obyvatele jakkoliv obtěžovala a v okolí domu je dostatek veřejných parkovacích míst. V celém bytě jsou řešeny podlahy vkusně zvolenou kvalitní vinylovou podlahou a v koupelně a na WC dlažbou, všechna okna prošla také výměnou za kvalitní plastová okna. V přízemí domu potěší menší útulná restaurace se zahrádkou, kde je v letním období příležitost využít venkovní posezení, avšak prioritou je soulad stanov SVJ pro tento dům tak, aby nedocházelo k rušení obyvatel domu. Restaurace se uzavírá nejpozději v 21.30 hod. V okolí se nachází kompletní občanská vybavenost a dopravní spojení, předností je také blízkost přírodního parku Šárka, který je v docházkové vzdálenosti a stejně tak obora Hvězda. V domě je zabezpečení ve formě kamerového systému a úklid všech společných částí domu je zajišťován externí úklidovou firmou. Skvělá je také dostupnost, protože aktuálně v rámci prodloužení tramvajové trati se dům nachází nedaleko plánované zastávky Vlastina. Spuštění tramvajové dopravy se plánuje koncem tohoto roku. Aktuálně je u domu autobusová zastávka Vlastina. Dopo­ručujeme prohlídku nemovitosti, která je aktuálně možná v termínu 22.3.2023 v čase od 17.00 hod do 18.30 hod a lze se přihlásit online z webu makléře nejlepsimakler (tečka) eu ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Hlavní město Praha ★ Adresa: Praha, Liboc, Radčina ★ Podlaží: 4 ★ Celkem podlaží: 4 ★ Plocha podlahová: 70 m2 ★ Plocha užitná: 80 m2 ★ Plocha balkonu: 10 m2 ★ Druh objektu: panelová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Nábytek, Pračka, Sporák, Sprchový kout, Balkón, Kabelová televize, Lodžie, Sklep, Telefonní přípojka, Terasa, Výtah, Zahrada, Vedení PC sítě, U domu (veřejné), Internet, Myčka ★ Stav objektu: Po rekonstrukci ★ Staří objektu: 1978 ★ Dostupnost: MHD, Příměsts
Prodej zrekonstruovaného panel bytu 2+0 lodžie [47m2], Netol
Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízíme ke koupi kompletně zrekonstruovaný panelový byt velikosti 2+0, situovaný v lokalitě sídliště Čtyři Dvory (Šumava) v ulici Netolická v Českých Budějovicích. Celková plocha [47,6m2], plocha bytu [42,9m2] + lodžie [3,4m2] + sklep [1.3m2]. Lokalita sídliště Šumava nabízí maximálně dostupnou občanskou vybavenost včetně MHD a zároveň dostupnost výjezdu z ČB směr Písek/Plzeň. Cyklostezka v těsné blízkosti spojuje byt jak s centrem města tak i s Hlubokou nad Vltavou. Byt je po celkové rekonstrukci (2017) a je umístěný v revitalizovaném bytovém domě s výtahem. Dispozice: obývací pokoj [20,18m2] + lodžie [3,40m2], ložnice [9,72m2], předsíň [8,30m2], koupelna [2,8m2] + WC [0,98m2]. K bytu je k dispozici sklepní koje v 1NP (přízemí) domu o výměře [1,0m2]. V rámci rekonstrukce bytu bylo vyzděna (Ytong) koupena a WC a osazeny nové zařizovací předměty. V kuchyni je osazena nová kuchyňská linka včetně zabudovaných spotřebičů (elektrická varná deska, pečící trouba) a spížní skříně. V koupelně osazena vana, umyvadlo a přípojky pračky. WC řešeno samostatně (závěsné WC). Podlahy v obytných místnostech nové PVC v designu dřeva, v předsíni keramická dlažba. V koupelně a WC keramické obklady a dlažba. V celém bytě osazeny nové interiérové dveře včetně obložkových zárubní. Bytové dveře protipožární (původní). V předsíni je prostor pro úložné prostory (např. vestavěné skříně). V bytě jsou plastová okna. S ohledem na umístění bytu (nejvyšší patro domu) a orientaci obytných místností a lodžie je byt velmi dobře osluněný a prosvětlený (orientace na na jih / jihozápad). Bytová jednotka (byt) je ve vlastnictví (osobní vlastnictví) a je zapsán v katastru nemovitostí. Společné prostory bytového domu prošly revitalizací – jsou ve velmi dobrém stavu (čisté, průběžně udržované a uklizené) včetně nového výtahu. Topení: ústřední dálkové (radiátory). Byt má samostatné měření spotřeby elektrické energie (elektroměr), měření spotřeby teplé a studené vody (vodoměry). K dispozici připojení k internetu (Starnet) v bytě /domě. Byt je umístěný v 8.obytném patře / 9.NP (poslední patro) bytového domu s novým výtahem. Energetická náročnost budovy – [D]. OBČANSKÁ VYBAVENOST a PARKOVÁNÍ: veškerá občanská vybavenost včetně MHD, škola, školka, lékař, nákupní středisko / obchod. Parkování možné před domem / vedle domu případně na přilehlém parkovišti. Byt je volný (po dohodě) od května/června_2023. Aktuální cena: 2.990.000,-Kč je kompletní cena včetně provize RK a kompletního majetkoprávního servisu. Pro bližší informace a termín prohlídky volejte makléře (Jindřich DVOŘÁK, Dipl.Tech, tel.: +420 ). Nemovitost je nabízena výhradně realitní kanceláří AD-REALITY České Budějovice.
Byt - Bulharsko - Sofie
Ve výhradním zastoupení developera nabízíme prodej apartmánů / bytů v novém projektu vícegeneračních obytných domů v bulharském hlavním městě Sofii. Obytné domy se nacházejí v jihozápadní části města, 20 km od mezinárodního letiště v Sofii. Vhodné jako investice, a to s ohledem na příznivé ceny bulharských nemovitostí. Sofie je hlavní město Bulharska, leží na úpatí pohoří Vitoša na západě země. Letecké spojení mezi Prahou a Sofií je zajišťováno přímou linkou s délkou letu 1:50 hod - 2:00 hod. Jednotlivé byty v domě se postupně prodávají. Dům na ulici Car Boris III Blvd. je již dokončen a je možno se nastěhovat. Dům na ulici Rajská zahrada bude kolaudován v únoru 2023. V případě zájmu je možné do Sofie vyrazit a byt si osobně prohlédnout s naším doprovodem (náklady na dopravu a ubytování si hradí klient). Byt se prodává jako nezařízený a bez vybavení. Příslušenství bytu (podlahy, kuchyně, koupelna) je řešeno individuálně. Aktuální nabídka volných bytů: Dům na ulici Car Boris III Blvd.: - Byt č. 11 (93,34m2), cena: 162.100 EUR - Byt č. 14 (58,21 m2), cena: 101.100 EUR - Byt č. 21 (108,85 m2), cena: 188.900 EUR Dům na ulici Rajská zahrada: - Byt č. 6 (56,23 m2), cena: 97.700 EUR - Byt č. 8 (104,20 m2, cena: 180.900 EUR - Byt č. 10 (119,84 m2), cena: 208.100 EUR - Byt č. 14 (104,20 m2), cena: 180.900 EUR - Byt č. 16 (119,84 EUR), cena: 208.100 EUR - Byt č. 19 (77.04 m2), cena: 133.800 EUR - Byt č. 20 (104.13 m2), cena: 180.800 EUR - Byt č. 22 (120.00 m2), cena: 208.400 EUR - Byt č. 23 (99.02 m2), cena: 171.900 EUR - Byt č. 24 (74.62 m2), cena: 129.600 EUR - Byt č. 25 (51.99 m2), cena: 90.300 EUR - Byt č. 27 (135.74 m2), cena: 235.700 EUR - Byt č. 28 (53.60 m2), cena: 93.100 EUR Aktuální seznam dostupných bytů (včetně půdorysů bytů) je uveden na tomto odkazu: Dům na ulici Car Boris III Blvd.: Dům na ulici Rajská zahrada: Uvedená cena zahrnuje nemovitost, kompletní právní servis v ČR a v Bulharsku, zajištění převodu bytu na klienta. Cena nezahrnuje provizi za zprostředkování ve výši 150.000 Kč. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Byt 3+kk/lodžie, 68 m2 v Nymburce, ul. Jurije Gagarina na pr
Byt 3+kk/lodžie, 68 m2 v Nymburce, ul. Jurije Gagarina na pronájem. Jedná se o byt, který se nachází ve 4.patře osmipatrového panelového domu s výtahem. Dům je po rekonstrukci nové střechy a je zateplen. Rekonstruováno bylo rovněž jádro, které je nyní zděné. Byt má zasklenou lodžii, plastové stoupačky a nové rozvody elektřiny. Byt se skládá z ( 2x pokoj 9.97 a 12.95 m2, obývací pokoj 18.5 m2, kuchyňský kout 5.93 m2, koupelna 2.57 m2, WC 0.94 m2, předsíň 9.56 m2, zasklená lodžie 6.78 m2 na chodbě komora 1.05 m2, v přízemí sklep 2.22 m2 ). Byt je částečně zařízený (kuchyňská linka, sklokeramická deska Whirlpool, trouba, myčka Whirlpool, lednice, digestoř Gorenje, vestavěné skříně na chodbě). Koupelna je s vanou a WC. Na podlaze je položena plovoucí podlaha, dlažba a koberec. Topení je ústřední, podlahové topení je v koupelně a v chodbě. Okna jsou plastová. Směr obývacího pokoje a lodžie na západ a oba pokoje jsou orientovány na východ. V domě je možnost kabelové TV , telefonu a internetu. V okolí se nachází plná občanská vybavenost. Najdete zde obchody, restaurace, nemocnice, školu či školku. Dopravní dostupnost je taktéž skvělá - včetně perfektního vlakového spojení do Prahy a do Kolína. Parkování je před domem. Volný od 1.3.2023. Zvíře po dohodě. Poznámka k ceně: + 7.500,- poplatky včetně elektřiny ID nabídky: N64205
Pronájem bytu 3+1, Pardubice.
Nabízíme Vám k pronájmu prostorný byt 3+1 v žádané a vyhledávané lokalitě města Pardubic, Zelené Předměstí, v ul. Nábřeží Závodu míru. Dispozice bytu: vstupní chodba, obývací pokoj, ložnice, dět. pokoj, kuchyň s jídelním koutem koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a zasklená lodžie. Být je o celkové výměře 71 m2 + sklep. Byt je v dobrém a udržovaném stavu. Výhody bytu: - dlouhodobý pronájem, - byt je prostorný a velmi dobře dispozičně řešený, - parkování před domem, - lokalita a místo, kde se dům s bytem nachází, - v blízkém okolí je situována veškerá občanská vybavenost, Nájemné 14.500,- Kč + zálohy na inkaso 5.000,- Kč (topení, voda, elektřina, plyn, atd.). Vratná kauce 25.000,-Kč. Preferován klient nekuřák a bez domácích zvířat. Tento byt v této lokalitě doporučujeme a těšíme se s Vámi na prohlídku. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Pardubice ★ Adresa: Pardubice, Zelené Předměstí, nábřeží Závodu míru ★ Podlaží: 7 ★ Celkem podlaží: 8 ★ Plocha podlahová: 71 m2 ★ Plocha užitná: 71 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sporák, Sprchový kout, Lodžie, Sklep, Výtah ★ Stav objektu: Dobrý ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.