inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem bytu 1+KK, ulice Sosnová, Liberec - Wolkerák

Kategorie: Byty

K pronájmu nabízím byt 1+KK o výměře 29 m² v 6.NP panelového domu ve vyhledávané lokalitě nedaleko Lidových sadů v Liberci 15 v ul. Sosnová. Dům je v Liberci známý hlavně pod názvem "WOLKERÁK".
V obytné místnosti je plastové okno s dveřmi na prostorný balkon,
v bytě je menší kuchyňka, vybavená linkou a elektrickým vařičem,
v kuchyňce v současné době probíhá rekonstrukce, koupelna je spojená s WC a je vybavená vanou, umývadlem a místem pro malou pračku, větší pračku je potřeba umístit v předsíni. Předsíň v současnosti také probíhá rekonstrukcí.
K bytu je k dispozici sklepní kóje a na chodbě před bytem je skříňka patřící k bytu.
Parkování je možné na parkovacích plochách v okolí domu.
MHD je v dochůzné vzdálenosti.
Volný od 03/2023.
Byt je vhodný pro max. 2 osoby - majitel upřednostní nekuřáky bez domácích mazlíčků.
Pro bližší informace kontaktujte makléře.

pozn.: pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií
Poznámka k ceně: + zálohy služeb 3.800 Kč / měsíc + elektřina + 12.000 Kč kauce + 8.000 Kč provize RK
ID nabídky: N778
Pronájem bytu 1+KK, ulice Sosnová, Liberec - Wolkerák
Podobné inzeráty
Pronájem 3+kk/L, 73 m2, Liberec - Sosnová (Wolkerák)
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+kk o celkové rozloze 73m2 v lokalitě Liberec, ulice Sosnová. Byt se nachází v domě s výtahem a nabízí velkou lodžii s nádherným výhledem na celý Liberec. V obývacím pokoji jsou plovoucí podlahy, v pokojích jsou koberce. V koupelně najdete dlažbu a vanu, zatímco WC je oddělené. Pokoje jsou neprůchozí. Okna jsou plastová a parkování je možné před domem. V okolí bytu se nachází krásná příroda. Tato lokalita je velmi klidná a žádaná a nabízí skvělé spojení do centra města. Tento byt je ideální pro rodiny nebo páry, kteří hledají prostorné a pohodlné bydlení v kontaktu s přírodou i s veškerou občanskou vybaveností. V případě zájmu je možné v bytě ponechat gauč, manželskou postel bez matrací, malou knihovnu a šatní skříň. Zálohy na služby činí 4.300,- Kč / měs. Elektřinu si nájemce napíše na své jméno u příslušného dodavatele. Cena včetně služeb a elektřiny je cca 20.000,- Kč / měs. Záleží na spotřebách a počtu osob. Vratná kauce 20.000,- Kč. Možno dlouhodobě. Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Liberec ★ Adresa: Liberec, Liberec XV-Starý Harcov, Sosnová ★ Podlaží: 7 ★ Plocha užitná: 73 m2 ★ Druh objektu: panelová ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Restaurace, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Pronájem bytu 2+1, Kladno.
Pronajmu částečně zařízený byt 2+1 na ulici Unhošťská, Kladno Kročehlavy. Byt je vybavený novou lednicí, pračkou, myčkou nádobí a novými bezpečnostními dveřmi fy. NEXT. Pronájem je realizován bez realitních kanceláří. Vratná kauce je 50 000 Kč a bude použita pouze pro úhradu škod na vybavení bytu a na úhradu nezaplacených plateb za pronájem bytu. Nezaplacení úhrady za pronájem bytu je důvodem k okamžitému ukončení pronájmu bytu. Byt se nachází v blízkosti zastávky MHD (před domem), autobusu do Prahy (5 min) a vlakového nádraží (10 min). V okolí bytu je několik nákupních center (Kaufland, Lidl, Tesco, Albert). Byt je vhodný i pro dva studenty. Platba za pronájem bytu je 14 000 Kč/měsíc a 4 000 Kč záloha za spotřebu elektřiny, plynu, vody a vytápění. Smlouva o pronájmu bytu je samozřejmostí, tak jako vrácení přeplatků. Podmínkou pronájmu je nekuřák a bez zvířat. Byt je k dispozici ihned po dohodě. Kontakt, prosím, výhradně prostřednictvím formuláře pod inzerátem. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Kladno ★ Adresa: Kladno, Kročehlavy, Unhošťská ★ Podlaží: 2 ★ Celkem podlaží: 3 ★ Plocha užitná: 60 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Myčka ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Dostupnost: MHD, Příměstská doprava, Auto, Dálnice, Vlak, Letiště ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Lékař ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej bytu 2+kk, 62,8 m2 + sklep 9 m2, ulice U Svobodárny,
Prodej bytu 2+kk, 62,8 m2 + sklep 9 m2, ulice U Svobodárny, Praha 9 - Libeň. Okna přízemního bytu jsou do klidného prostorného dvora, okolní stavby jsou dostatečně daleko, díky čemuž je byt slunný. Byt je v družstevním vlastnictví s okamžitou možností převodu do osobního vlastnictví. Byt prodává přímo družstvo domu. Koupi bytu je možné financovat hypotékou. Samotný dům je hezká prvorepubliková cihlová stavba, která prošla rozsáhlou rekonstrukcí: nová fasáda domu do ulice i do dvora, střecha, stoupačky vody, plynu a odpadu, nový výtah, plastová okna, atd.. Dispozice bytu tvoří obývací pokoj (cca 24 m2) s místem pro kuchyňskou linku, prostorná ložnice (cca 16 m2), předsíň s místem pro vestavěné skříně, velká koupelna (cca 7 m2) není zařízena, pouze je zde elektrický bojler, v koupelně je dost místa pro velkou vanu, dvě umyvadla a pračku, dále je v bytě samostatné WC. V pokojích na podlaze jsou nové OSB desky, na které je možné položit finální podlahovou krytinu. V koupelně, v chodbě a na WC je dlažba. Okna jsou nová plastová (dvojsklo). V bytě je elektronický domovní telefon, kterým je možné otevírat vstupní dveře do domu a dorozumívat se zvonkovým tablem. V domě je internet od UPS (Vodafone). Teplo v bytě zajištují elektrické přímotopy, vodu ohřívá elektrický bojler, do bytu je zaveden plyn. Celkový měsíční náklad na byt je ve výši 1.552,- Kč (vodné - stočné, fond oprav, úklid v domě, popelnice, atd.) + elektřina v bytě a případně plyn v bytě. Pohodlné parkování pro rezidenty před domem (modré zóny). Bydlení v této lokalitě poskytuje vysoký komfort, dostupnost všech služeb a volnočasového využití, například park Podviní s bobovou dráhou a lanovým parkem, 150 metrů od bytu je nákupní centrum Galerie Harfa. Nedaleko bytu jsou zastávky pro autobusy číslo: 151, 152, tramvaje číslo: 1, 6, 8, 18, 25, metro – stanice Českomoravská je 300 m od bytu. Byt je možné financovat hypotékou, kterou Vám zajistíme za nejvýhodnějších podmínek, příp. pomůžeme s prodejem Vaší stávající nemovitosti. Byt je volný ihned. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu. Poznámka k ceně: Cena včetně právních služeb, úschovy peněz a provize RK ID nabídky: N64013
Pronájem, byty/2+kk, 51 m2, Tálínská 694, 46008 Liberec, Lib
Pronájem, byty/2+kk, 51 m2, Tálínská 694, 46008 Liberec, Liberec [ID 46106] Nabízíme pronájem moderního a slunného bytu 2+kk v 2.NP v nově vystaveném bytovém domě alpského stylu v Liberci, v žádané části pod Ještědem. Bytový dům se nachází v lokalitě Dolní Hanychov, v klidném prostředí vilové čtvrti a přitom pouze 15 minut od centra města. Podlahová plocha bytu je 51 m². Dispozice bytu je obývací pokoj s prostorem na kuchyňskou linku, ložnicí, jedním balkónem, na který je přístup z obou místností, dále koupelna se sprchovým koutem a WC. K bytu náleží sklepní kóje a vlastní parkovací místo. Předností tohoto bytu není pouze překrásný výhled z balkónu, výtah, parkovací stání ale především klidná lokalita, vhodná i pro rodinu s dětmi. V místě je kompletní občanská vybavenost: nedaleká tramvajová zastávka, základní škola, obchod nebo lékárna, vše 5 minut chůzí. Za 4 minuty tramvají se dostanete na oblíbený Ski Areál Ještěd i samotný hřeben, který umožňuje mnoho volnočasových aktivit v létě i v zimě. Budu se na vás těšit na prohlídce Cena: 16 000 Kč + provize RK Poznámka k ceně: Cena služeb: 3 600 + elektřina, kauce: 35.000 Kč, + provize RK Budova: Smíšená Energetický štítek: G Stav objektu: Novostavba Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: samostatný Podlaží: 5 Užitná plocha: 51 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Topení: ústřední plynové Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: betonová Zařízený: ne Bezbarierový: Ano Půdní vestavba: Ne Balkón: 5m2 Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: 2m2 Garáž: Ne Parkovací místo: Ano Výtah: Ano Datum nastěhování: 01.12.2022 Rok výstavby: 2022 Rok kolaudace: 2022 Sítě: internet Doprava: dálnice, silnice, MHD, autobus
Dlouhodobý pronájem bytu 2+1 Klano
Dlouhodobě pronájmu částečně zařízený byt 2+1 na ulici Unhošťská, Kladno Kročehlavy. Telefon . Dopředu sděluji, že na SMS a různé zprávy neodpovídám, reaguji pouze na telefonické hovory. Hledám spolehlivého nájemce, ke spokojenosti obou stran k dlouhodobého pronájmu. Byt je vybaven mj. novou velkou lednicí, pračkou, myčkou nádobí a novými bezpečnostními dveřmi fy. NEXT. Pronájem je realizován bez realitních kanceláří. Vratná kauce je 30 000 Kč a bude použita pouze pro úhradu škod na vybavení bytu a na úhradu nezaplacených plateb za pronájem bytu. Nezaplacení úhrady za pronájem bytu je důvodem k ukončení pronájmu bytu. Byt se nachází v blízkosti zastávky MHD (před domem), autobusu do Prahy (5 min) a vlakového nádraží (10 min). V okolí bytu je několik nákupních center (Kaufland, Lídl, Tesco, Albert). Byt je vhodný i pro dva studenty (dva samostatné vstupy do pokojů). Platba za pronájem bytu je pro dvě osoby 14 000 Kč/měsíc a 4 000 Kč je záloha za spotřebu elektřiny, plynu a vody. Smlouva o pronájmu bytu je samozřejmostí, tak jako vrácení přeplatků. Podmínkou pronájmu jsou nekuřáci a bez zvířat. Byt je k dispozici ihned po dohodě. Telefon . Prosím RK nevolejte. Volejte pouze v případě, že Vám podmínky pronájmu vyhovují. Děkuji.
Pronájem, byty/2+1, 76 m2, Dr. Milady Horákové 388/14, Liber
Pronájem, byty/2+1, 76 m2, Dr. Milady Horákové 388/14, Liberec IV-Perštýn, 46001 Liberec, Liberec [ID 48393] Nabízíme Vám k pronájmu bytovou jednotku o velikosti 2+1 (76m2) za cenu 15.500,- Kč/měsíčně v ulici Dr. Milady Horákové - Liberec. Byt se nachází ve 2 podlaží cihlového domu a náklady na bydlení jsou 5.500,- Kč měsíčně. Celý byt je v dobrém technickém stavu. Při vstupu do bytu se ocitnete v malé chodbičce, kde si můžete odložit vše potřebné. Dále pokračujete do větší chodby, ze které vedou vstupy do 3 místností. Tím je WC, zrekonstruovaná koupelna se sprchovým koutem a moderní kuchyně s prostornou linkou. Následuje obývací pokoj s výklenkem, který dodává místnosti útulný a příjemný dojem. Poslední místností tohoto bytu je pokoj, kde je chytře využitý prostor na spaní pod stropem, čímž se zvětšil prostor a poskytlo se tak dostatek úložného prostoru. Byt se nachází v centru Liberce, kde stačí pár kroků a jste na terminálu MHD. Odtud se městskou dopravou dostanete kam potřebujete. Výhodou bydlení v centu je, že máte veškeré obchody a služby na dosah. Pár metrů od bytu se nachází OC Fórum, kde se každý den od pondělí do soboty pořádají trhy. Další výhodou je zde velké množství obchodů, restaurací a kino. Za zábavou také nemusíte daleko, přibližně 400 metrů od bytu naleznete vědecké centrum IQlandia. Za zmínku stojí i nedaleký Babylon, kde se nachází množství volnočasových aktivit - ať už aktivní zábava, odpočinek ve Wellness nebo pohodové posezení u bowlingu. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. :) Cena: 15 500 Kč + provize RK Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Obecní Podlaží: 2 Užitná plocha: 76 Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 09.03.2023