inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem bytu 2+1 o CP 66 m2, ul.Na Magistrále, Kolín

Kategorie: Byty

Znáte písničku Kolíne, Kolíne? Nebojte zpívat určite nebudeme, ale právě v Kolíně je byt, který možná hledáte.

Pokud je vaším snem pronájem bytu v Kolíne, ideálně o dispozici 2+1, tak se zastavte a dále nehledejte. V klidu si prohlédněte fotky, půdorysy, pročtěte popis a už vytáčejte mé telefonní číslo. Ptáte se proč? Ulice Na Magistrále, Kolín – to je Vaše nová adresa.
Exkluzivně nabízíme pronájem částečně zařízeného a zrekonstruovaného bytu 2+1, o CP 66m2, v 5.NP s výtahem, v Kolíně.

Dispozice bytu:
- kuchyně ( 7 m2 ): je vybaven novou, moderní kuchyňskou linkou s plynovou varnou deskou, horkovzdušnou troubou, myčkou a lednicí s mrazákem
- obývací pokoj ( 22 m2 ) se sedací soupravou a jídelním stolem
- ložnice ( 19 m2 ) s prostornou šatní skříní a vstupem na zasklenou lodžii (4 m2)
- koupelna ( 4,7 m2 ) s vanou a pračkou
- samostatné WC ( 1 m2 )
- chodba ( 8 m2 )

Součástí bytu sklep ( 2 m2 ).
V bytě plastová okna s žaluziemi, radiátory s termostatickými hlavicemi. Výtápení a ohřev vody dálkové.
Bytová jednotka je nekuřácká a bez zvířat.

Veškerá občanská vybavenost v místě. Parkování před domem, stejně tak zastávka MHD, 2x MŠ, ZŠ, Vodní svět Kolín v docházkové vzdálenosti atd.
Adresa Na Magistrále, Kolín , ideální místo pro Vaše nové bydlení. Ideální bydlení pro 2 osoby. Nájemní smlouva na dobu určitou s přednostním právem prodloužení.

Nájemné 15.500 Kč , služby spojené s užíváním bytu 4.250 Kč (kalkulace pro 2 osoby) Kč, elektřina 1.000 Kč, plyn 400 Kč.
Vratná kauce: 21.150 Kč
Provize RK: 20.000 Kč
Volné ihned.
Rezervujte si svůj termín prohlídky tohoto krásného bytu. Více informací u makléře.

ev.č.: 0123 (16714)
Služby spojené s užíváním bytu 4.250 Kč, elektřina 1.000 Kč, plyn 400 Kč, jistota 21.150 Kč, provize RK 20.000 Kč
třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná
dle vyhlášky č.264/2020 Sb.
vlastnictví: osobní
druh objektu: panelová
stav objektu: velmi dobrý
umístění objektu: centrum obce
užitná plocha (m2): 66
číslo podlaží v objektu: 5
počet podlaží objektu: 13
celková podlahová plocha (m2): 64
Pronájem bytu 2+1 o CP 66 m2, ul.Na Magistrále, Kolín
Podobné inzeráty
Prodej bytu 2+1 70 m² s lodžií
Exkluzivně Vám nabízíme na prodej byt 2+1 70 m² s lodžií v lukrativní lokalitě - bezprostřední blízkost centra města Kolín, ul. Bezručova – Kolín III. Dispozice bytu: prostorná vstupní chodba, obývací pokoj se vstupem na zasklenou lodžii, kuchyň, ložnice, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a komora/pokoj. Byt prošel částečnou rekonstrukcí: částečně elektroinstalace v mědi, rozvody vody a odpadů v plastu, sádrokartonové jádro, nová kuchyň, koupelna, plastová okna, atd. Dobrý stav bytu pro pohodlné bydlení. Výhody bytu: - lodžie (nádherný výhled na chrám sv. Bartoloměje) - byt je prostorný a dobře dispozičně řešený (díky komoře lze změnit dispozice bytu na 3+1) - bezbariérový přístup - parkování zdarma u domu - v těsné blízkosti domu je spousta zelených ploch s parkovou úpravou a s dětským hřištěm - v domě dobré sousedské vztahy - výborná činnost SVJ ohledně povinnosti funkce, tak i v péči o dům - veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, supermarket, potraviny, restaurace, česká pošta, nemocnice, lékárna, vlakové nádraží, autobusové zastávky, čerpací stanice, hřiště, vnitřní a venkovní aquapark, atd.) - byt je vhodný jak k vlastnímu bydlení nebo na investici, koupit a pak pronajmout (nájemníka zdarma zajistíme) Byt je v osobním vlastnictví. Dům ve kterém se byt nachází je po částečné revitalizaci: vchodové dveře, zvonky, schránky, revitalizace výtahů (osobní + nákladní), plastová okna na celém domě, zateplení obvodového pláště + fasáda, atd. Byt je bez právních vad, věcných břemen nebo dalších omezení. Nákup bytu lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme za velmi lukrativních podmínek. Více informací a možností při prohlídce nemovitosti, na kterou Vás srdečně zve Dominik Hlavatý. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Kolín ★ Adresa: Kolín, Kolín III, Bezručova ★ Podlaží: 10 ★ Celkem podlaží: 12 ★ Plocha podlahová: 70 m2 ★ Plocha užitná: 70 m2 ★ Druh objektu: panelová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sprchový kout, Lodžie, Výtah, U domu (veřejné) ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Energetická náročnost budovy: C - Úsporná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Pronájem bytu 2+1, Kladno.
Pronajmu částečně zařízený byt 2+1 na ulici Unhošťská, Kladno Kročehlavy. Byt je vybavený novou lednicí, pračkou, myčkou nádobí a novými bezpečnostními dveřmi fy. NEXT. Pronájem je realizován bez realitních kanceláří. Vratná kauce je 50 000 Kč a bude použita pouze pro úhradu škod na vybavení bytu a na úhradu nezaplacených plateb za pronájem bytu. Nezaplacení úhrady za pronájem bytu je důvodem k okamžitému ukončení pronájmu bytu. Byt se nachází v blízkosti zastávky MHD (před domem), autobusu do Prahy (5 min) a vlakového nádraží (10 min). V okolí bytu je několik nákupních center (Kaufland, Lidl, Tesco, Albert). Byt je vhodný i pro dva studenty. Platba za pronájem bytu je 14 000 Kč/měsíc a 4 000 Kč záloha za spotřebu elektřiny, plynu, vody a vytápění. Smlouva o pronájmu bytu je samozřejmostí, tak jako vrácení přeplatků. Podmínkou pronájmu je nekuřák a bez zvířat. Byt je k dispozici ihned po dohodě. Kontakt, prosím, výhradně prostřednictvím formuláře pod inzerátem. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Kladno ★ Adresa: Kladno, Kročehlavy, Unhošťská ★ Podlaží: 2 ★ Celkem podlaží: 3 ★ Plocha užitná: 60 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Myčka ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Dostupnost: MHD, Příměstská doprava, Auto, Dálnice, Vlak, Letiště ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Lékař ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Dlouhodobý pronájem bytu 2+1 Klano
Dlouhodobě pronájmu částečně zařízený byt 2+1 na ulici Unhošťská, Kladno Kročehlavy. Telefon . Dopředu sděluji, že na SMS a různé zprávy neodpovídám, reaguji pouze na telefonické hovory. Hledám spolehlivého nájemce, ke spokojenosti obou stran k dlouhodobého pronájmu. Byt je vybaven mj. novou velkou lednicí, pračkou, myčkou nádobí a novými bezpečnostními dveřmi fy. NEXT. Pronájem je realizován bez realitních kanceláří. Vratná kauce je 30 000 Kč a bude použita pouze pro úhradu škod na vybavení bytu a na úhradu nezaplacených plateb za pronájem bytu. Nezaplacení úhrady za pronájem bytu je důvodem k ukončení pronájmu bytu. Byt se nachází v blízkosti zastávky MHD (před domem), autobusu do Prahy (5 min) a vlakového nádraží (10 min). V okolí bytu je několik nákupních center (Kaufland, Lídl, Tesco, Albert). Byt je vhodný i pro dva studenty (dva samostatné vstupy do pokojů). Platba za pronájem bytu je pro dvě osoby 14 000 Kč/měsíc a 4 000 Kč je záloha za spotřebu elektřiny, plynu a vody. Smlouva o pronájmu bytu je samozřejmostí, tak jako vrácení přeplatků. Podmínkou pronájmu jsou nekuřáci a bez zvířat. Byt je k dispozici ihned po dohodě. Telefon . Prosím RK nevolejte. Volejte pouze v případě, že Vám podmínky pronájmu vyhovují. Děkuji.
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, velikost bytu 97,06,
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, celková velikost bytu 97,06 m2, Václavské náměstí 807/64, Praha 1. Okna bytu jsou do tiché zahrady domu. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí (první nadzemní podlaží) pěkného klidného domu, okna bytu jsou 1,7 m nad zemí a mají shrnovací bezpečnostní mříže. Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj (28,12 m2), dvě ložnice (17,19 a 16,13 m2) jedna z ložnic má i vlastní předsíň, velká kuchyně s jídelnou (kuchyňská linka, elektrický sporák a digestoř), vstupní hala, koupelna (vana, umyvadlo, plynový kotel), samostatné WC. Plánek bytu je u inzerátu ve fotogalerii. Okna bytu jsou situována na jihovýchod. Teplou vodu a topení zajišťuje plynový kotel, který je pouze pro tento byt. Byt má parketové a plovoucí podlahy, dlažba v bytě je vyhřívaná. V bytě je internet od O2 Telefónica (Cetin). V bytě je domácí telefon – vrátný. Vchodové dveře do bytu – bezpečnostní. K bytu není k dispozici sklepní kóje. V domě není kočárkárna, sušárna nebo prádelna. Nájemníci mají k dispozici zahradu a mohou na zahradě i sušit prádlo. V lokalitě jsou parkovací zóny, nájemci bude povolena změna bydliště a může si proto požádat o rezidenční kartu na parkování. Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu. Poznámka k ceně: + poplatky, kauce a provize RK ID nabídky: N63983
PRONÁJEM BYTU 2+1 s lodžií
Naše společnost Vám zprostředkuje pronájem světlého bytu 2+1 (58 m2) s lodžií 2,44 m². Byt se nachází v 3. patře. K bytu lze využít sklepní kóji (2m2). V domě je k dispozici výtah a společná sušárna na prádlo. Dispozici bytu : světlá ložnice (15,5m2), dále se chodbou dostaneme na samostatné WC (1m2), samostatnou koupelnu s pračkou(2,5m2). Dalšími dveřmi projdeme do prostorného obývacího pokoje (21m2). Z obývacího pokoje je vstup na lodžii (2,44m2) a také projdeme do kuchyně s novou kuchyňskou linkou ( 10,5m2). Kuchyňská linka je vybavená lednicí, dřezem, plynovým sporákem a troubou. Orientace bytu je jih s výhledem do městské čtvrti. Před domem je rozsáhlé parkoviště. Vedle domu je základní škola, restaurace a cca 5 minut chůze se nachází obchod. Do centra Kolínu pěšky je to cca 8 minut. Ve městě Kolín je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchody, pošta, úřady, lékař). Do Prahy se dostanete za cca 40 minut autem. Vlakem do Prahy za cca. 50 minut Služby jsou plně zúčtovatelné, elektroměr a plynoměr se hlásí na nájemce, vytápění je ústřední dálkové. Kauce je nájem + služby, v bytě lze mít menší zvíře. Byt je k dispozici ihned, majitel má byt jako investici, garantujeme dlouhodobý pronájem, vždy dobu určitou na rok s možností pravidelného prodlužování. Doporučuji osobní prohlídku. Vhodné pro klienty se zájmem o bydlení ve světlém prostorném bytě v centru města Kolín s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí.
Pronájem byt 2+1 v Kolíně 60 m2 po nedávné rekonstrukci
Pronajmu komfortní cihlový byt 2+1 v Kolíně 60 m2 v nadstandardním provedení, po nedávné kompletní rekonstrukci ve vyhledávané lokalitě, v klidné části města. Byt je umístěn v 1. nadzemním podlaží 3. patrového cihlového domu, pouze 2 byty na patře, 6 bytů ve vchodě, velmi klidné bydlení. Vytápění ústřední topení s novými radiátory napojenými na dálkové vytápění, ohřev užitkové vody na vlastní boiler na noční proud. Velká koupelna s novými keramickými obklady bílé barvy a dlažbou v dekoru tropického dřeva, nová rohová vana s integrovanou sprchou, závěsné WC s kvalitní mechanikou splachovače FRIATEC, bidet, prostor i na velkou pračku 60x60 a sušičku. Nadstandardní kuchyňská linka, (pneumatické tlumení, výsuvy s přítahem) možnost dostavby myčky. Kvalitní německá pracovní deska KAINDL v dekoru dřeva. Granitový dřez s odkapávačem. Vestavěné spotřebiče: NEREZ elektrická trouba WHIRLPOOL s horkovzduchem a grilem, varná sklokeramická deska WHIRLPOOL nové generace s dětskou pojistkou, NEREZ digestoř WHIRLPOOL s osvětlením. Všechny spotřebiče vč. návodů. Nové štuky, nové SOLODOOR dveře a dřevěné obložky (světlý javor), vchodové dveře protipožární včetně bezpečnostní kování, plastová okna, žaluzie. V pokojích nové švýcarské plovoucí podlahy pro zvýšenou zátěž, v chodbě a v kuchyni nová moderní velkoformátová dlažba. Nová elektroinstalace, proudový chránič, nové jističe, všechna světla v bytě jsou moderní LED koncepce, kvalitní zásuvky a vypínače ABB TANGO. Součástí bytu je sklep 5m2 s oknem. Byt je velmi atraktivní, ihned k nastěhování. Před domem a za domem parkování, v okolí domu klid, blízko dětské hřiště, zahrada za domem, v blízkosti MHD, obchod s potravinami, nemocnice, školka, školka, blízko do přírody. Centrum cca 15 min. pěšky. Domácí mazlíčci nejsou vítání. Nízké náklady na energie. Kauce 38 000 Kč. Nájemné 14 700 Kč/ měsíc + zálohy na energie viz. rozpis na poslední foto. Pravidelné roční vyúčtování energií dle skutečných nákladů. Přeplatek se vrací nájemci. Max. možné obsazení 3 osoby. K nastěhování od 1.4.2023. Adresa: Na Magistrále 705, Kolín 2.