inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem bytu 2+kk, 55m², ul. Přípotoční, P10 - Vršovice, po

Kategorie: Byty

Nabízíme k pronájmu pěkný byt 2+kk, o ploše 55m², ve 4. patře novostavby s výtahem ( z roku 2005), ulice Přípotoční, Praha 10 - Vršovice.
Byt byl nedávno moderně zrekonstruován a je částečně zařízený.
Skládá se z obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, samostatné ložnice, komory a koupelny. Orientace oken na jihovýchod.
Kuchyň je vybavená lednicí s mrazákem, indukční varnou deskou, myčkou a troubou. V obývacím pokoji je kvalitní pohovka, knihovna a skříňka na stěně. Ložnice je vybavená manželskou postelí (šířka 180 cm) s úložném prostorem a s velkou vestavěnou skříní. V bytě je dále prostorná předsíň s botníkem a zrcadlem, koupelna s velkou vanou, umyvadlem a wc, 2 poličkami a skřínkou pod umyvadlem, a velká komora s regály. Vytápěno je ústředním topením s termostatickými hlavicemi.
K bytu náleží parkovací stání na venkovním parkovišti za závorou. K bytu je možné také pronajmout garážové stání. V domě je kočárkárna/kolárna.
V blízkosti tram zastávka Bohemians, vlakové nádraží Vršovice, Lidl, Havlíčkovy sady (Grébovka), Albert Fresh, potraviny Žabka, pošta, DM drogerie, velké dětské hřiště, tenisové kurty, beach volleyball, fitness FormFactory s bazénem nebo nákupní centrum Eden.
K nastěhování ihned. Kauci je možné uhradit ve dvou splátkách (30 + 15 tis).
Byt je vhodný pro zájemce bez zvířat.

ev.č.: 8801
+ poplatky 3.300 Kč + převod elektřiny 1.300 Kč. Kauce 45 000 Kč + provize RK.
třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná
dle vyhlášky č.264/2020 Sb.
vlastnictví: osobní
druh objektu: cihlová
stav objektu: novostavba
umístění objektu: centrum obce
číslo podlaží v objektu: 5
počet podlaží objektu: 6
celková podlahová plocha (m2): 55
Pronájem bytu 2+kk, 55m², ul. Přípotoční, P10 - Vršovice, po
Podobné inzeráty
Pronájem, byty/1+1, 49 m2, Přípotoční 1334/7, Vršovice, 1010
Pronájem, byty/1+1, 49 m2, Přípotoční 1334/7, Vršovice, 10100 Praha 10 [ID 47049] Představujeme Vám k pronájmu prostorný byt v o dispozici 1 + 1 a výměře 49 m2 v Praze 10 – Vršovicích. Byt se nachází ve 2.NP sedmipatrového bytového domu s výtahem. K bytu je k dispozici sklepní kóje. Byt je v dobrém technickém stavu a připraven k okamžitému nastěhování. Nájemné činí 14.000,- Kč měsíčně. Zálohy na služby jsou 3.900,-Kč a elektřina zhruba 1.000,-Kč měsíčně. Vratná kauce ve výši 20.000,- Kč. Provize RK činí 14.000,- Kč + DPH. Majitel bytu si vyhrazuje právo byt pronajmout podle jím zvolených kritérií. Lokalita Vršovice nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně nákupního centra Eden. Tramvajová zastávka je minutu chůze od bytu. Vlakové nádraží Vršovice se nachází 600 metrů od domu. Na procházku se můžete vydat do oblíbeného parku Grébovka. Těšíme se na Vás na osobní prohlídce. Cena: 14 000 Kč + provize RK Náklady na bydlení: 3900 Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Podlaží: 2 Podlaží celkem: 7 Užitná plocha: 49 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ano Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.04.2023
Pronájem bytu 2+kk/B, 55m², ul. Na Louži, P10 - Vršovice, za
Nabízíme k pronájmu kompletně vybavený, moderní byt 2+kk, o ploše 55m2 s balkonem, ve 4. podlaží cihlového domu s výtahem, ulice Na Louži, Praha 10 - Vršovice. Vlastní kombinovaný plynový kondenzační kotel Protherm. Interiér domu je kompletně zrekonstruován (nová el, stoupačky, výtah, okna, dveře). V blízkosti nákupní centrum Eden, zastávka TRAM / BUS s přímým spojením do centra Prahy, dále na zastávku metra A nebo C. Oblast bez parkovacích zón. Byt prošel v roce 2018 celkovou rekonstrukcí. K dispozici kuchyňská linka na míru s vestavěnou myčkou, lednicí, troubou, plynovou deskou, digestoří a mikrovlnnou troubou (vše od značky Gorenje) včetně kompletního vybavení kuchyně (veškerého nádobí příborů atd.) Úložné prostory jsou řešeny 3 vestavěnými skříněmi na míru. V ložnici je velká postel se zdravotními matracemi. Obývací pokoj je vybaven rozkládací rohovou sedačkou, moderní stěnou včetně televize. Koupelna má závěsný záchod + bidetová baterie, velký zděný sprchový kout. Všechny místnosti mají jednotnou bezprahovou podlahu z vysoko zátěžového vinylu, v koupelně je dlažba. Komora vybavená novou pračkou, možnost nainstalovat i sušičku. Okna mají elektrické rolety na dálkové ovládání. Všechny dveře jsou skleněné do pouzdra bezobložkové. Osvětlení je řešeno úspornými led zapuštěnými panely. Možnost vysokorychlostního internetu UPC (připojení za 400 Kč/měsíc bez závazku uzavírat smlouvu na dobu určitou). K nastěhování od 1. dubna 2023. Vhodné pro zájemce bez zvířat, pro nekuřáky. ev.č.: 8818 + poplatky včetně energií cca. 4.500 Kč. Kauce 40.000 Kč + provize RK. třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. vlastnictví: osobní druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: centrum obce číslo podlaží v objektu: 4 počet podlaží objektu: 7 celková podlahová plocha (m2): 57
Pronájem bytu 2+kk, 55m² s balkonem, ul. Laudonova, Praha 10
+popl. 5000, + elektroměr na nájemce, Dlouhodobý pronájem bytu 2+kk o velikosti 55m² vč. balkonu v ul. Laudonova. Nadstandardní byt v novostavbě (2007) s neprůchozími pokoji vč. garážového stání a sklepu se nachází ve zvýšeném přízemí, v klidné části rezidenčního bydlení Štěrbohol. Z centrální předsíně vstup do všech místností, ve všech pokojích je plovoucí podlaha. Obývací pokoj s kuchyní s balkonem směřuje na jih. Kuchyňská linka se sklokeramickou deskou, horkovzdušnou troubou, myčkou, lednicí s mrazákem a odsavač par s odtahem do komína. Ložnice s dvojpostelí a velkou šatní skříní směřuje na východ. Koupelna s vanou a přípravou na pračku, WC samostatně. Velmi dobře zateplený byt s nízkou spotřebou energií (není zhotoven štítek PENB, proto v inzerci uvedeno G). Výhled do klidové zóny, v přímém sousedství Obchodní centrum Štěrboholy. 8 minut budem na metro Depo Hostivaří. Velmi příjemné místo na bydlení nabízející klid. Doporučuji! Ev. číslo: 642. Energetický štítek: G
Pronájem bytu 2+1(55m²) v Přerově na ulicí Šrobárova
Nabízíme Vám do pronájmu byt o dispozici 2+1(55m²) v Přerově na ulici Šrobárova. Byt je v původním zachovalém stavu a je umístěn ve 3 NP cihlového domu s výtahem. Byt se bude pronajímat nezařízený, součástí bytu je sklepní kóje. Měsíční nájemné činí 13.000,- Kč včetně všech služeb. Vratná kauce ve výši dvou nájmů. V případě zájmu o prohlídku nás kontaktujte na telefonním čísle Při zájmu o nemovitost je potřeba složit provizi RK.
Pronájem bytu 2+1, 63m2, ul. Tolstého, P10 - Vršovice, 2 kou
Nabízíme pronájem pěkného bytu 2+1, o ploše 63m2, v přízemí cihlového domu, ulice Tolstého, Praha 10 - Vršovice. Byt má dvě koupelny (1x s vanou a toaletou, 1x se sprchovým koutem), 1x wc také samostatné. Dispozice: Jeden plně vybavený pokoj s vestavěným patrem na spaní a s vlastní koupelnou s vanou, druhý pokoj s dvěma postelemi, koupelna se sprchovým koutem, samostatná kuchyně plně vybavena. K bytu náleží sklep a balkon v mezipatře. Výborná dopravní dostupnost - bus na metro A Náměstí Míru. Byt je volný od 1. dubna 2023, je vhodný pro zájemce bez zvířat a pro nekuřáky, možno i 4 osoby. ev.č.: 8867 + 800 Kč voda pro 2 osoby + 4.500 Kč plyn + 1.100 Kč elektřina. Kauce 25.000 Kč. třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.78/2013 Sb. vlastnictví: osobní druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: centrum obce číslo podlaží v objektu: 1 počet podlaží objektu: 6 celková podlahová plocha (m2): 63
Pronájem bytu 2+1, Kladno.
Pronajmu částečně zařízený byt 2+1 na ulici Unhošťská, Kladno Kročehlavy. Byt je vybavený novou lednicí, pračkou, myčkou nádobí a novými bezpečnostními dveřmi fy. NEXT. Pronájem je realizován bez realitních kanceláří. Vratná kauce je 50 000 Kč a bude použita pouze pro úhradu škod na vybavení bytu a na úhradu nezaplacených plateb za pronájem bytu. Nezaplacení úhrady za pronájem bytu je důvodem k okamžitému ukončení pronájmu bytu. Byt se nachází v blízkosti zastávky MHD (před domem), autobusu do Prahy (5 min) a vlakového nádraží (10 min). V okolí bytu je několik nákupních center (Kaufland, Lidl, Tesco, Albert). Byt je vhodný i pro dva studenty. Platba za pronájem bytu je 14 000 Kč/měsíc a 4 000 Kč záloha za spotřebu elektřiny, plynu, vody a vytápění. Smlouva o pronájmu bytu je samozřejmostí, tak jako vrácení přeplatků. Podmínkou pronájmu je nekuřák a bez zvířat. Byt je k dispozici ihned po dohodě. Kontakt, prosím, výhradně prostřednictvím formuláře pod inzerátem. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Kladno ★ Adresa: Kladno, Kročehlavy, Unhošťská ★ Podlaží: 2 ★ Celkem podlaží: 3 ★ Plocha užitná: 60 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Myčka ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Dostupnost: MHD, Příměstská doprava, Auto, Dálnice, Vlak, Letiště ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Lékař ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.