inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem bytu 2+kk, Boskovice

Kategorie: Byty

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu novostavbu bytu 2+kk o výměře 43,9 m2
v Rezidenci Panorama Boskovice.
Byt se nachází ve 3NP bytového domu s výtahem, byt disponuje prostorným balkonem o výměře 3,2 m2.
K bytu náleží sklepní kóje o výměře 4,6 m2 a vlastní parkovací stání přímo v garáži
v suterénu moderní rezidence.

Prostorný byt zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, z tohoto pokoje je vstup na balkon, ložnici, předsíň, samostatnou šatnu, koupelnu se sprchovým koutem a WC.

Byt bude vybaven novou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (přiložená vizualizace kuchyňského koutu je ilustrativní – kuchyně je ve výrobě)

Vytápění celého bytu je podlahové, v koupelně je navíc elektrický žebřík, ohřev vody centrálně.

V bytovém domě je k dispozici také společná kočárkárna, kolárna a technická
místnost. Internet je zajištěn pomocí optického vlákna.

Lokalita poskytuje kompletní občanskou vybavenost.
Výše nájemného je 14.000,-Kč + 4,555,- Kč jako záloha na energie a služby.
Výše vratné kauce činí 18,500,- Kč.
Byt je volný, k nastěhování od 1.4.2023.

Pro více informací, či případnou prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Pronájem bytu 2+kk, Boskovice
Podobné inzeráty
Pronájem, byty/2+kk, 57 m2, Otakara Kubína 2621/8, 68001 Bos
Pronájem, byty/2+kk, 57 m2, Otakara Kubína 2621/8, 68001 Boskovice, Blansko [ID 47464] Ve výhradním zastoupení majitelky nemovitosti si Vám k pronájmu dovolujeme nabídnout moderně zařízený byt v Boskovicích. Boskovice leží na střední Moravě asi 40 km severně od Brna a jsou obklopeny pěknými lesy Drahanské vrchoviny. Svým občanům Boskovice nabízej kompletní občanské vybavení v podobě prodejen potravin, sportovišť, lékařské péče, restauračních a vzdělávacích zařízení a také nádherné a klidné místo k žit a turistice. Nabízený byt o dispozici 2KK se nachází v krásné lokalitě v moderním bytové domě, který byl vystavěn v roce 2020 a nabízí velkorysých 57 m2 užitné plochy. Hned při stupu do nemovitosti Vás uvítá prostorná vstupní chodba s technickou místností v zádveří, která je oddělená posuvnu příčkou. Dalším prostorem bytu je moderní kuchyňský kout, který je zařízen ve skandinávském stylu a je spojen s jídelnou a slunným obývacím pokojem. Prostor velmi prakticky odděluje nádherná smaragdově zelená, rohová sedačka, která společně se stylovou televizní stěnou tvoří velmi příjemné místo k odpočinku a relaxu. Další samostatnou místností je slunná ložnice, která je vybavená manželskou postelí a designově řešenými policemi. Poslední částí bytu je moderní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Tyto prostory jsou laděny do šedých odstínů. Na nemovitosti jsou plastová okna a světlá plovoucí podlaha. K bytu náleží jedno garážové parkovací stání a také prostorná kaskádovitá, zatravněná zahrádka, která je ideální nejen k odpočinku, ale i k drobnému zahradničení. Cena: 15 000 Kč + provize RK Náklady na bydlení: 3000 Budova: Cihlová Energetický štítek: A Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Podlaží: 1 Užitná plocha: 57 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: 63m2 Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ano Datum nastěhování: 01.04.2023 Rok výstavby: 2020 Rok kolaudace: 2020 Rok rekonstrukce: 2020
Pronájem bytu 2+1, Kladno.
Pronajmu částečně zařízený byt 2+1 na ulici Unhošťská, Kladno Kročehlavy. Byt je vybavený novou lednicí, pračkou, myčkou nádobí a novými bezpečnostními dveřmi fy. NEXT. Pronájem je realizován bez realitních kanceláří. Vratná kauce je 50 000 Kč a bude použita pouze pro úhradu škod na vybavení bytu a na úhradu nezaplacených plateb za pronájem bytu. Nezaplacení úhrady za pronájem bytu je důvodem k okamžitému ukončení pronájmu bytu. Byt se nachází v blízkosti zastávky MHD (před domem), autobusu do Prahy (5 min) a vlakového nádraží (10 min). V okolí bytu je několik nákupních center (Kaufland, Lidl, Tesco, Albert). Byt je vhodný i pro dva studenty. Platba za pronájem bytu je 14 000 Kč/měsíc a 4 000 Kč záloha za spotřebu elektřiny, plynu, vody a vytápění. Smlouva o pronájmu bytu je samozřejmostí, tak jako vrácení přeplatků. Podmínkou pronájmu je nekuřák a bez zvířat. Byt je k dispozici ihned po dohodě. Kontakt, prosím, výhradně prostřednictvím formuláře pod inzerátem. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Kladno ★ Adresa: Kladno, Kročehlavy, Unhošťská ★ Podlaží: 2 ★ Celkem podlaží: 3 ★ Plocha užitná: 60 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Myčka ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Dostupnost: MHD, Příměstská doprava, Auto, Dálnice, Vlak, Letiště ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Lékař ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Dlouhodobý pronájem bytu 2+1 Klano
Dlouhodobě pronájmu částečně zařízený byt 2+1 na ulici Unhošťská, Kladno Kročehlavy. Telefon . Dopředu sděluji, že na SMS a různé zprávy neodpovídám, reaguji pouze na telefonické hovory. Hledám spolehlivého nájemce, ke spokojenosti obou stran k dlouhodobého pronájmu. Byt je vybaven mj. novou velkou lednicí, pračkou, myčkou nádobí a novými bezpečnostními dveřmi fy. NEXT. Pronájem je realizován bez realitních kanceláří. Vratná kauce je 30 000 Kč a bude použita pouze pro úhradu škod na vybavení bytu a na úhradu nezaplacených plateb za pronájem bytu. Nezaplacení úhrady za pronájem bytu je důvodem k ukončení pronájmu bytu. Byt se nachází v blízkosti zastávky MHD (před domem), autobusu do Prahy (5 min) a vlakového nádraží (10 min). V okolí bytu je několik nákupních center (Kaufland, Lídl, Tesco, Albert). Byt je vhodný i pro dva studenty (dva samostatné vstupy do pokojů). Platba za pronájem bytu je pro dvě osoby 14 000 Kč/měsíc a 4 000 Kč je záloha za spotřebu elektřiny, plynu a vody. Smlouva o pronájmu bytu je samozřejmostí, tak jako vrácení přeplatků. Podmínkou pronájmu jsou nekuřáci a bez zvířat. Byt je k dispozici ihned po dohodě. Telefon . Prosím RK nevolejte. Volejte pouze v případě, že Vám podmínky pronájmu vyhovují. Děkuji.
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, velikost bytu 97,06,
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, celková velikost bytu 97,06 m2, Václavské náměstí 807/64, Praha 1. Okna bytu jsou do tiché zahrady domu. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí (první nadzemní podlaží) pěkného klidného domu, okna bytu jsou 1,7 m nad zemí a mají shrnovací bezpečnostní mříže. Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj (28,12 m2), dvě ložnice (17,19 a 16,13 m2) jedna z ložnic má i vlastní předsíň, velká kuchyně s jídelnou (kuchyňská linka, elektrický sporák a digestoř), vstupní hala, koupelna (vana, umyvadlo, plynový kotel), samostatné WC. Plánek bytu je u inzerátu ve fotogalerii. Okna bytu jsou situována na jihovýchod. Teplou vodu a topení zajišťuje plynový kotel, který je pouze pro tento byt. Byt má parketové a plovoucí podlahy, dlažba v bytě je vyhřívaná. V bytě je internet od O2 Telefónica (Cetin). V bytě je domácí telefon – vrátný. Vchodové dveře do bytu – bezpečnostní. K bytu není k dispozici sklepní kóje. V domě není kočárkárna, sušárna nebo prádelna. Nájemníci mají k dispozici zahradu a mohou na zahradě i sušit prádlo. V lokalitě jsou parkovací zóny, nájemci bude povolena změna bydliště a může si proto požádat o rezidenční kartu na parkování. Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu. Poznámka k ceně: + poplatky, kauce a provize RK ID nabídky: N63983
Prodej Bytu Boskovice
Hledáte byt, který je vhodný jako skvělá investiční příležitost či jako vlastní startovací bydlení? Terasy Na Výsluní jsou synonymem moderního nízkonákladového bydlení, které je jen 10 minut chůze od centra Boskovic. Jedná se o novostavbu bytového domu, která byla zkolaudována v roce 2021. Do budovy vstoupíte prosklenými dveřmi. Prostorná chodba vás zavede ke schodišti (vč. výtahu) do hlavní obytné časti nebo můžete zamířit do kóje k bytu či podzemního parkoviště. Byt o dispozici 1+kk a celkové podlahové ploše 35,69m² se nachází v 1. NP s orientací do tichého vnitrobloku. Byt se skládá z předsíně (3,29m²), ze které vcházíte do obytné části (22,47m²). Ta nabízí dostatečný prostor pro vaření, bydlení i spánek. Z obytné části je vstup na terasu (6,98m²). Koupelna (2,95m²) je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a WC. V celém bytu je podlahové vytápění. K bytu náleží samostatná sklepní kóje (2,68 m²). V přízemí domu je centrální kotel na plyn a každý byt má vlastní měřič spotřeby tepla i vodoměr. Jedná se o moderní a nákladově efektivní formu bydlení. V bytové domě je vysokorychlostní internet vedený optickým kabelem. Byt je stále v záruční době. Aktuálně je byt využívaný spolehlivým nájemníkem. Součástí bytu je samozřejmě kuchyňská linka vč. spotřebičů (pračka součástí není). Byt se prodává bez realitní kanceláře – ušetříte tedy za provizi. Upřednostňuji kupujícího, který bude financovat koupi bez hypotéky. Pokud případný budoucí majitel bude řešit financování bytu hypotečním úvěrem jsem schopen zajisti výhodné financovaní. Cena je konečná vč. právního servisu. Boskovice se nachází v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, 15km severně od Blanska a 40 km severně od Brna na hranicích Drahanské vrchoviny.
PRONÁJEM BYTU 3+1, 125984
Hledáte pro sebe luxusní bydlení v klidné části města a výborné lokalitě? Měla bych pro vás jednu skvělou nabídku. Rekonstruovaný byt, který je luxusní jak svou velikostí 81m2, tak i vybavením. Charakteristikou bytu je krásný výhled na Beskydy. Nabízený byt se nachází v 7.patře zrekonstruovaného panelového domu s výtahem, v žádané lokalitě města s plnou občanskou vybaveností. Byt je po celkové rekonstrukci a k pronájmu se nabízí zcela vybavený. Má 3 samostatné neprůchozí pokoje, přístupné jen ze středové chodby, vybavenou kuchyňskou linku a velkou komoru. Interiéry působí velkoryse a vzdušně. Byt je vybaven velkými vestavěnými skříněmi, sedačkou i menší obývací stěnou. V kuchyni je zabudována myčka nádobí, trouba, lednička i pračka. Jednotlivé místnosti jsou orientované na JV a JZ. Celý bytový dům je zateplen, má plastová okna a průkaz energetické náročnosti třídy C. V blízkosti domu najdete veškerou občanskou vybavenost. Ke sportování můžete využít nedalekou cyklostezku i lesík v blízkém okolí. Tento pronájem bude k dispozici od 1.12. Cena za pronájem tohoto krásného bytu činí 14.500Kč pro 2 osoby. Zálohy na teplo, teplou vodu, výtah a úklid společných prostor činí 3800kč pro 2 osoby. Elektřinu a plyn si nájemce přepisuje na sebe. Vratná kauce za pronájem tohoto bytu je dvouměsíční a činí 36.600Kč. V případě vašeho zájmu o pronájem mne neváhejte kontaktovat. Číslo zakázky: 125984 Užitná plocha: 81 m2 Dispozice bytu: 3+1 Bezbariérový byt: Ne Energetická náročnost budovy: C - Úsporná Balkón: Ano Garáž: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Typ budovy: panelová Podlaží: 7 Počet podlaží objektu: 8 Celková plocha: 81 m2 Stav objektu: velmi dobrý Vlastnictví: družstevní Vybavenost domu: výtah, parkoviště K nastěhování: 01.12.2022 Převod do OV: Ne Umístění objektu: klidná část obce Druh bytu: v panelovém domě Počet podzemních podlaží: 1 Půdní vestavba: Ne Vybaveno: Ano Topení: ústřední - dálkové Doprava: silnice, MHD Elektřina: 230V Voda: dálkový vodovod Odpad: kanalizace Plyn: plynovod Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, supermarket Měsíční poplatky: 3 800 Měsíční poplatky - počet osob: 2 Měsíční poplatky - poznámka: poplatky za vodu a topení, elektřina a plyn je zvlášť