inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem bytu 2+kk lodžií ve Frýdlantu nad Ostravic, 126747

Kategorie: Byty

Nabízíme pronájem bytu 2+kk  ve Frýdlantu nad Ostravicí na ul. Sportovní. Byt o velikosti 57 m2 se čtrnáctimetrovou lodžií se nachází ve 4.NP/4.NP cihlové novostavby. Prostorný obývací pokoj je spojený s novým kuchyňským koutem, který je vybaven všemi elektrickými spotřebiči, včetně lednice s mrazákem. K dispozici velký jídelní stůl. V předsíni je šatní odkládací stěna a velká skříň.
Ve všech pokojích jsou plovoucí podlahy. Koupelna s vanou a oknem, samostatné WC. Cena pronájmu: 15.000,- Kč + služby+ náklady na elektřinu. Kauce: 30000,- Kč + Provize RK: 15000,- Kč + DPH. Ihned k dispozic. Opravdu krásné místo k bydlení poblíž Sportovní tenisové  haly, cyklostezky, koupaliště. Veškerá občanská vybavenost v dosahu. Makléř vřele doporučuje prohlídku.


Poznámka k ceně: + služby + elektřina

Číslo zakázky: 126747
Užitná plocha: 57 m2
Dispozice bytu: 2+kk
Bezbariérový byt: Ano
Energetická náročnost budovy: C - Úsporná
Balkón: Ne
Garáž: Ne
Lodžie: Ano
Terasa: Ne
Sklep: Ano
Typ budovy: cihlová
Podlaží: 4
Počet podlaží objektu: 4
Celková plocha: 71 m2
Stav objektu: novostavba
Vlastnictví: osobní vlast.
Vybavenost domu: výtah, parkoviště
K nastěhování: 01.02.2023
Topení: ústřední - dálkové
Doprava: vlak, silnice, MHD, autobus
Elektřina: 380V
Voda: dálkový vodovod
Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, supermarket, kompletní síť obchodů a služeb
Pronájem bytu 2+kk lodžií ve Frýdlantu  nad Ostravic, 126747
Podobné inzeráty
Prodej bytu 2+kk 50 m² Pardubice, K Polabinám
Pokud hledáte byt po rekonstrukci přímo v centru Pardubic, pak jste na správné adrese. Představuji Vám krásné 2+kk v centru města v těsné blízkosti Atrium Paláce o velikosti 50 m2 se dvěma lodžiemi a komorou na patře. Byt, který právě prošel rekonstrukcí, bude předán novému majiteli kompletně zrekonstruovaný a vonící novotou. Rekonstrukce bytu zahrnovala výstavbu zděného jádra, novou vodoinstalaci a elektroinstalaci v celém bytě, koupelnu zařízenou vanou, umyvadlem se skříňkou, toaletu vybavenou skříňkou a bidetovou sprškou, nové podlahy, posuvné skleněné dveře v obývacím pokoji, ostatní dveře s obložkami v bílé bavě a zcela novou kuchyňskou linku na míru. Byt, který se nachází v 6. nadzemním podlaží, má kromě kompletní rekonstrukce mnoho dalších výhod. Velkým benefitem bytu jsou dvě lodžie, na první zasklenou lodžii o velikosti 6 m2 je vstup z obývacího pokoje, na druhou lodžii o velikosti 3 m2 je vstup z ložnice. Úložné prostory zde nechybí, protože k bytu patří komora umístěná na stejném patře jako byt o velikosti 2 m2, v přízemí domu je také sklep velký 1,3 m2 a kolárna. Dispozičně je byt řešen jako 2+kk. Prostorná ložnice se vstupem na lodžii je o velikosti 14 m2. Obývací pokoj, ze kterého je také vstup na lodžii, má velikost 16,4 m2 a je spojen s kuchyňským koutem o rozměru 4 m2. Kuchyň je vybavena vysokými skříňkami až do stropu, aby byl prostor využitý na maximum. Součástí kuchyňské linky jsou všechny spotřebiče - myčka, chladnička/mraznička, indukční varná deska, trouba, digestoř. V koupelně a na wc jsou obklady o rozměru 60 x 60 cm ve světle šedém dekoru. Toaleta, která je od koupelny oddělená, je vybavena závěsným wc a na míru vyrobenou úložnou skříňkou umístěnou nad toaletou. Dům je zateplený, proběhla zde oprava střechy, stoupaček, lodžií, vstupních vchodů a dveří (vstup na čip), výměna výtahu v tomto vchodě proběhne příští rok. Náklady na provoz bytu jsou nastaveny pro 2 osoby na částku 2 280 Kč/měsíc. Fond oprav byl od ledna 2022 snížen a neplánuje se navyšovat, platba je 826 Kč/měsíc. Společenství vlastníků není zadluženo a nesplácí žádné úvěry. Byt se nachází v samém centru Pardubic v blízkosti Atrium Paláce. Veškerá občanská vybavenost je tak k dispozici do pár kroků od domu. Místo pro klidný relax a procházky se ale také najde. Minutku od domu je oblíbená lokalita Závodu Míru se spoustou zeleně podél řeky Labe a s cyklostezkami. Parkování je možné přímo u domu v neprůjezdné ulici, kde jsou vyhrazena místa s možností parkování po zakoupení parkovací karty. Cena pakovací karty je 1200 Kč/rok. Byt je v osobním vlastnictví. Cena je uvedena včetně provize a právního servisu, žádné další náklady na vás nečekají. Inzerce obsahuje vizualizaci. Kuchyň je provedena přesně dle vizualizace, nábytek v obývacím pokoji a ložnici není součástí nabídky. Pro více informací a prohlídky mě kontaktujte. Těší se na vás realitní makléř Erik Drobný.
Prodej bytu 3+1 s lodžií, celková výměra 78,1 m2, Střelice u
Ev.č. 00089 Nabízím k prodeji zděný byt o velikosti 3+1 s lodžií na ulici Nebovidská, v obci Střelice u Brna, okres Brno venkov. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží bytového domu s celkovou podlahovou plochou včetně lodžie 78,1m2. Popis dispozice bytu: Vnitřní podlahová plocha bytu činí 71,30 m2. První naše kroky vedou do předsíně (7,1 m2), ze které postupně vstoupíme do všech částí bytu. Hned od vstupních dveří nalevo vedou dveře do prostorného pokoje ( 21,8 m2) se vstupem na lodžií ( 6,8 m2 ), na kterou vede vstup i z druhého samostatného sousedícího pokoje ( 14,8 m2 ). Pár kroků napravo od vstupních dveří se nachází vstup do kuchyně ( 10,50 m2 ) s jídelním pultem a otevřeným vstupem do třetí obytné části ( 10,30 m2 ) nabízené bytové jednotky. Všechny tři pokoje jsou velice prostorné s dostatkem denního světla. V neposlední řadě vcházíme do koupelny ( 3,10 m2 ) se sprchovým koutem a na samostatné WC ( 1,10 m2 ). Byt je připravený k okamžitému nastěhování, bílé stěny v kombinaci se světlými dekory dřeva působí vzdušně a příjemně. Povrchy podlah tvoří laminátová podlaha a keramická dlažba. Pro uskladnění sezónních potřeb můžete využít vlastní uzamykatelnou sklepní kóji ( 2,6 m2) , která má samostatný vstup přímo z parkoviště. Vlastnící nemovitosti nabízí k prodeji i zděnou garáž, ve které pohodlně zaparkujete i velkým osobním automobilem ( SUV ). Garáž není součástí nabídkové ceny bytové jednotky. V případě zájmu koupě bytové jednotky i s garáží je cena garáže zvýhodněna. Toužíte po bydlení s dobrou dostupností do centra Brna, ale v menší obci s veškerou občanskou vybaveností? Nabízený byt 3+1 s lodžií a garáží Vám Vaše touhy naplní, Obec Střelice nabízí jak sportovní tak kulturní vyžití pro všechny věkové kategorie. Skvělá dopravní dostupnost a občanská vybavenost s přírodou na dosah, staví Střelice u Brna mezi vyhledávané lokality pro bydlení. Základní informace: Lokalita : Střelice u Brna Typ : byt v osobním vlastnictví Dispozice : 3+1 s lodžií Podlahová plocha : 78,1 m2 (včetně lodžie) Podíl na společných částech budovy : 7130/35620 Podlahová krytina: laminátová podlaha , keramická dlažba Sklep: ano Garáž: ano, možnost zakoupit Podklady k bytové jednotce: Měsíční náklady: Zálohy na správu a provoz: 2.040,- Kč Elektrická energie: 949,- Kč Plyn: 289, Kč Celkem: 3.278,- Kč V nabídce je použita virtuální vizualizace vybavení bytové jednotky, která ukazuje možnosti úprav bytu a jeho využití. Byt je volný ihned. Právní servis zajištěn včetně vkladu do katastru nemovitostí. Více informací v RK. En. náročnost b.: C - Úsporná (121 kWh/m2 za rok) Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Pronájem nového nebydleného bytu 2+kk (48 m2) s lodžií, Prah
K okamžitému nastěhování nabízíme nebydlenou novostavbu bytu 2+kk (48 m2) s lodžií nacházející se v novém rezidenčním projektu Barrandez-vous (projekt roku Estate Awards 2022) v ulici Kurandové, Praha 5 – Hlubočepy. Byt není vybaven nábytkem. K bytu náleží parkovací stání situované v suterénu domu. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží domu s výtahem. Dispozice bytu: vstupní chodba, samostatná ložnice, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou (myčka nádobí, trouba, varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba a lednice s mrazákem). Z obývacího pokoje výstup na jihovýchodně orientovanou lodžii s výhledem jak na panorama Prahy, tak do rezidenčního parku o rozloze 0 m2. Velkou výhodou bytu jsou velkoformátová okna a mimořádně použitý nadstandard materiálů jako jsou hliníková okna, dřevěné podlahy či bezfalcové zárubně. K bytu nenáleží sklepní kóje. Vytápění ústřední. Vysokorychlostní internetové připojení pomocí optického kabelu zavedeného přímo do bytu. V okolí domu se nachází Billa, Lidl, lékárna, školy, školky, zastávka BUS, TRAM (centrum okolo 15 minut – Smíchovské nádraží pouhých 10 minut) a mnoho dalšího. Měsíční poplatky 4500,- Kč + elektřina. Makléř doporučuje prohlídku této nemovitosti. Pro sjednání osobní prohlídky volejte či piště. Pokud si byt nemůžete prohlídnout osobně je zde možnost do bytu nahlédnout pomocí přiložené virtuální prohlídky přiložené u inzerce případně na našich webových stránkách.
PRONÁJEM BYTU 2+1 s lodžií
Naše společnost Vám zprostředkuje pronájem světlého bytu 2+1 (58 m2) s lodžií 2,44 m². Byt se nachází v 3. patře. K bytu lze využít sklepní kóji (2m2). V domě je k dispozici výtah a společná sušárna na prádlo. Dispozici bytu : světlá ložnice (15,5m2), dále se chodbou dostaneme na samostatné WC (1m2), samostatnou koupelnu s pračkou(2,5m2). Dalšími dveřmi projdeme do prostorného obývacího pokoje (21m2). Z obývacího pokoje je vstup na lodžii (2,44m2) a také projdeme do kuchyně s novou kuchyňskou linkou ( 10,5m2). Kuchyňská linka je vybavená lednicí, dřezem, plynovým sporákem a troubou. Orientace bytu je jih s výhledem do městské čtvrti. Před domem je rozsáhlé parkoviště. Vedle domu je základní škola, restaurace a cca 5 minut chůze se nachází obchod. Do centra Kolínu pěšky je to cca 8 minut. Ve městě Kolín je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchody, pošta, úřady, lékař). Do Prahy se dostanete za cca 40 minut autem. Vlakem do Prahy za cca. 50 minut Služby jsou plně zúčtovatelné, elektroměr a plynoměr se hlásí na nájemce, vytápění je ústřední dálkové. Kauce je nájem + služby, v bytě lze mít menší zvíře. Byt je k dispozici ihned, majitel má byt jako investici, garantujeme dlouhodobý pronájem, vždy dobu určitou na rok s možností pravidelného prodlužování. Doporučuji osobní prohlídku. Vhodné pro klienty se zájmem o bydlení ve světlém prostorném bytě v centru města Kolín s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí.
Byt 3+1 s lodžií, 86 m2, ul. Aloise Fišárka, Prostěj, 125873
Nabízíme k prodeji cihlový byt 3+1 s lodžií, 86 m2 na ul. Aloise Fišárka v Prostějově. Byt je v osobním vlastnictví a nachází na 1. NP/ 4. NP bytového domu. Byt je sice v původním stavu, ale velmi vkusně zařízený a pečlivě udržovaný, ihned k nastěhování. Do bytu se vstupuje přes chodbu, ze které jsou přístupné další části bytu. Byt se skládá z kuchyně (kuchyňská linka s nerezovým dřezem, plyn. sporák s el. troubou, digestoř, plynový kotel k vytápění bytu a ohřevu TUV, jídelní kout, chladnička s mrazákem), tří samostatných pokojů (obývací pokoj, pokoj a ložnice, z níž je přístup na lodžii), koupelny (vana, umyvadlo, zrcadlo, pračka, skříňka), komory (dílna) a samostatného WC s umyvadlem. Byt má lodžii s vybavením a s žaluziemi. K bytu náleží vetší sklep v 1. PP domu. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce března 2023 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 5,69 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce. Poznámka k ceně: včetně provize Číslo zakázky: 125873 Užitná plocha: 86 m2 Dispozice bytu: 3+1 Bezbariérový byt: Ne Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Balkón: Ne Garáž: Ne Lodžie: Ano Terasa: Ne Sklep: Ano Typ budovy: cihlová Podlaží: 1 Počet podlaží objektu: 4 Celková plocha: 86 m2 Stav objektu: velmi dobrý Vlastnictví: osobní vlast. Vybavenost domu: parkoviště K nastěhování: 01.11.2022 Plocha lodžie: 4 m2 Plocha sklepa: 10 m2 Umístění objektu: sídliště Druh bytu: v rodinném domě Počet podzemních podlaží: 1 Vybaveno: Ano Popis vybavení: Nábytek (skříně, police, komody, stoly, židle, křesla, sedací souprava, postele, osvětlení a jiné) Telekomunikace: telefon, internet Ostatní rozvody: kabelová televize Topení: ústřední - plynové Doprava: vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus Elektřina: 230V Voda: dálkový vodovod, rozvod studené a teplé vody Odpad: kanalizace Plyn: plynovod Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, supermarket, kompletní síť obchodů a služeb Rok kolaudace: 1 988 Měsíční poplatky: 1 369 Měsíční poplatky - počet osob: 1 Měsíční poplatky - poznámka: 1369 + inkaso (elektřina, plyn) a internet
Prodej byt 3+1 v OV s lodžií, Slavikova ul., Hodonín
Hledáte velmi dobře dispozičně řešený, slunný byt 3+1v OV s lodžií, sklepem v obci Hodonín? Právě pro Vás nabízíme exkluzivní prodej bytu 3+1 v OV s lodžií, prostorným sklepem na ulici Slavíkova v Hodoníně. Byt má výměru 79m2 + lodžie 3,5m2 + sklep 10m2. Byt se nachází ve 2/7 patře panelového bytového domu s výtahem. Na patře jsou pouze 3 bytové jednotky. CP bytu činí krásných 79 m2 a jeho dispozice je následující: -vstupní chodba ve tvaru L, při vstupu do bytu se nachází po levé straně dětský pokoj, naproti chodby vcházíte do pokoje se vstupem na lodžii s výhledem do klidného vnitrobloku. Tento pokoj je průchozí do dalšího pokoje do kterého se dostanete i vstupem z chodby, dále z chodby je vstup do kuchyně s jídelnou. V bytě jsou plastová okna s žaluziemi, ve všech pokojích vinilová podlaha, na chodbě dlažba. Koupelna je nově po rekonstrukci, která je společná s WC (vana, umyvadlo, sprchový kout, WC). Je zde udělána nová elektřina, dlažba, obklady. Na chodbě jsou vestavěné skříně na míru. Vytápění bytu je centrální. V bytě jsou vlastní měřiče tepla. Byt je v osobním vlastnictví bez zástavy a je ihned k nastěhování. K bytu náleží prostorný sklep, společná kolárna, sušárna. V bytovém domě je nový výtah. Město Hodonín má veškerou občanskou vybavenost. Kousek od bytu naleznete ZŠ, MŠ, KD, restaurace, kavárny, banku, lékarnu, poštu, Supermarkety, zimní stadion, koupaliště a mnoho dalšího. V případě zájmu o prohlídku nebo jakýchkoliv dalších informací mě neváhejte kontaktovat. Ráda Vás bytem provedu.Vaše realitní makléřka Andrea