inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem bytu 3+kk 95m2 Jaroměř

Kategorie: Byty

Nabízíme pronájem bytu 3+kk (95m2)na Husově ulici v Jaroměři. Byt se nachází v 2. patře částečně rekonstruovaného domu. K bytu je možné využívat předzahrádku s grilem. K bytu také náleží sklep. Součástí vybavení je kuchyňská linka, nová indukční varná deska, nová elektrická trouba, lednice a myčka nádobí.
Cena nájmu je 16500,-kč včetně tepla a vody. Náklady na elektřinu se hradí zvlášť.
Vratná kauce je 2 nájmy předem.
Byt je k dispozici cca od začátku června 2023.
Pronájem bytu 3+kk 95m2 Jaroměř
Podobné inzeráty
Pronájem bytu 2+1, Kladno.
Pronajmu částečně zařízený byt 2+1 na ulici Unhošťská, Kladno Kročehlavy. Byt je vybavený novou lednicí, pračkou, myčkou nádobí a novými bezpečnostními dveřmi fy. NEXT. Pronájem je realizován bez realitních kanceláří. Vratná kauce je 50 000 Kč a bude použita pouze pro úhradu škod na vybavení bytu a na úhradu nezaplacených plateb za pronájem bytu. Nezaplacení úhrady za pronájem bytu je důvodem k okamžitému ukončení pronájmu bytu. Byt se nachází v blízkosti zastávky MHD (před domem), autobusu do Prahy (5 min) a vlakového nádraží (10 min). V okolí bytu je několik nákupních center (Kaufland, Lidl, Tesco, Albert). Byt je vhodný i pro dva studenty. Platba za pronájem bytu je 14 000 Kč/měsíc a 4 000 Kč záloha za spotřebu elektřiny, plynu, vody a vytápění. Smlouva o pronájmu bytu je samozřejmostí, tak jako vrácení přeplatků. Podmínkou pronájmu je nekuřák a bez zvířat. Byt je k dispozici ihned po dohodě. Kontakt, prosím, výhradně prostřednictvím formuláře pod inzerátem. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Kladno ★ Adresa: Kladno, Kročehlavy, Unhošťská ★ Podlaží: 2 ★ Celkem podlaží: 3 ★ Plocha užitná: 60 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Myčka ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Dostupnost: MHD, Příměstská doprava, Auto, Dálnice, Vlak, Letiště ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Lékař ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Dlouhodobý pronájem bytu 2+1 Klano
Dlouhodobě pronájmu částečně zařízený byt 2+1 na ulici Unhošťská, Kladno Kročehlavy. Telefon . Dopředu sděluji, že na SMS a různé zprávy neodpovídám, reaguji pouze na telefonické hovory. Hledám spolehlivého nájemce, ke spokojenosti obou stran k dlouhodobého pronájmu. Byt je vybaven mj. novou velkou lednicí, pračkou, myčkou nádobí a novými bezpečnostními dveřmi fy. NEXT. Pronájem je realizován bez realitních kanceláří. Vratná kauce je 30 000 Kč a bude použita pouze pro úhradu škod na vybavení bytu a na úhradu nezaplacených plateb za pronájem bytu. Nezaplacení úhrady za pronájem bytu je důvodem k ukončení pronájmu bytu. Byt se nachází v blízkosti zastávky MHD (před domem), autobusu do Prahy (5 min) a vlakového nádraží (10 min). V okolí bytu je několik nákupních center (Kaufland, Lídl, Tesco, Albert). Byt je vhodný i pro dva studenty (dva samostatné vstupy do pokojů). Platba za pronájem bytu je pro dvě osoby 14 000 Kč/měsíc a 4 000 Kč je záloha za spotřebu elektřiny, plynu a vody. Smlouva o pronájmu bytu je samozřejmostí, tak jako vrácení přeplatků. Podmínkou pronájmu jsou nekuřáci a bez zvířat. Byt je k dispozici ihned po dohodě. Telefon . Prosím RK nevolejte. Volejte pouze v případě, že Vám podmínky pronájmu vyhovují. Děkuji.
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, velikost bytu 97,06,
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, celková velikost bytu 97,06 m2, Václavské náměstí 807/64, Praha 1. Okna bytu jsou do tiché zahrady domu. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí (první nadzemní podlaží) pěkného klidného domu, okna bytu jsou 1,7 m nad zemí a mají shrnovací bezpečnostní mříže. Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj (28,12 m2), dvě ložnice (17,19 a 16,13 m2) jedna z ložnic má i vlastní předsíň, velká kuchyně s jídelnou (kuchyňská linka, elektrický sporák a digestoř), vstupní hala, koupelna (vana, umyvadlo, plynový kotel), samostatné WC. Plánek bytu je u inzerátu ve fotogalerii. Okna bytu jsou situována na jihovýchod. Teplou vodu a topení zajišťuje plynový kotel, který je pouze pro tento byt. Byt má parketové a plovoucí podlahy, dlažba v bytě je vyhřívaná. V bytě je internet od O2 Telefónica (Cetin). V bytě je domácí telefon – vrátný. Vchodové dveře do bytu – bezpečnostní. K bytu není k dispozici sklepní kóje. V domě není kočárkárna, sušárna nebo prádelna. Nájemníci mají k dispozici zahradu a mohou na zahradě i sušit prádlo. V lokalitě jsou parkovací zóny, nájemci bude povolena změna bydliště a může si proto požádat o rezidenční kartu na parkování. Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu. Poznámka k ceně: + poplatky, kauce a provize RK ID nabídky: N63983
Pronájem bytu 4+1/95m2, 2x B, Praha 4, Andělova ul.
Pronajmeme pěkný byt v RD 4+1/95m2, 2x balkon, Praha 4-Modřany, ul. Andělova. Byt se nachází ve 2p., cihlového domu se zahradou. Je vybaven kuch. linkou s plyn sporákem a mikrovlnou troubou. Vedle kuch. linky je vstup do spíže. Koupelna má menší vanu i sprchový kout, umyvadlo se skříňkou a zrcadlem. V pokojích je na podlaze plovoucí podlaha a menší místnost má betonovou podlahu, bude upravena. Na chodbě, v koupelně a na WC je dlažba v kuchyni PVC. Okna jsou plastová, vytápění je vlastním, plynovým kotlem. Okolo domu je zahrada s bazénem a grilovacím roštem. Nájemní smlouva se uzavírá na dobu jednoho roku s prolongací. Majitel plánuje za 3 roky rekonstrukci patra. Nájemné je 22tis. Kč + záloha na služby 520,-Kč/os. Záloha na elektřinu 1.500,-Kč a záloha na plyn 2.500,-Kč (bude zahrnuto do nájmu). Jistina jeden nájem a provize RK jeden nájem. Volné ihned. Klidná lokalita.
Pronájem, Byty 3+1,  95m2 - Praha 2 - Vinohrady, Záhřebská.
Ev.č. L1090 ID zakázky: L1090 Nabízíme k dlouhodobému pronájmu velký vybavený byt 3+1 s balkonem o celkové ploše 95m2, který se nachází ve 4. podlaží domu v žádané lokalitě Praha 2 - Vinohrady, Záhřebská. Interiér bytu tvoří krásný obývací pokoj s pohovkami a televizní sestavou, v této místnosti se také nachází kuchyň s moderní kuchyňskou linkou (lednice, sporák, mikrovlnka, trouba, myčka, digestoř) a velkým jídelním stolem pro 6 osoby. Dále v bytě jsou 2 velké a světlé neprůchozí ložnice, každá je vybavená velkou manželskou postelí a velkou stání skříní. Hlavní ložnice má svoji vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC. Ve druhé koupelně se nachází vana, WC a pračka. Lokalita domu vyniká dobrou dostupností kamkoliv po městu a výbornou veškerou občanskou vybaveností - obchody, pošta, lékárny, supermarkety, fitness, školy, školky, a obrovské množství restaurací a barů. V docházkové vzdálenosti se nachází Havlíčkovy Sady. Dobrá dopravní dostupnost kamkoliv - zastávka Náměstí Míru se nachází 5 minut pěšky od domu. Měsíční nájem: 39.500,-Kč + 4.000,-Kč Kauce: 79.000,-Kč Provize RK: 39.500,-Kč + 8.295,-Kč DPH Byt bude volný a přípraven k nastěhování od 01.04. Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte, prosím, realitního makléře. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: bez DPH, bez poplatků, + provize RK.
Pronájem vybaveného bytu 2+kk, Miletín
Pronájem bytu 2 + kk (plně vybavený) Pronájem plně vybaveného bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2 + kk a výměře cca 55 m2. Byt se nachází v 1.patře zděného bytového domu, v klidné části centra města Miletín. (výborná dojezdová lokalita do: Hořice 5 km, Dvůr Králové nad Labem 9 km, Jaroměř 18 km, Jičín 20 km, Lázně Bělohrad 8 km.) Byt i bytový dům jsou po celkové rekonstrukci. Uspořádání bytu: • Zádveří, Předsíň • Chodba se šatní skříní • Kuchyně s jídelním koutem, el.sporákem, troubou, digestoří a lednicí s mrazákem • Obývací pokoj s rozkládacím gaučem • Pokoj (ložnice) s postelí, kosmetickým koutkem a prac.stolem • Koupelna se sprchovým koutem, pračkou a sušičkou Je nachystán k nastěhování bez nutných úprav od 15.4. Byt je vytápěn el. přímotopy. K bytu náleží sklepní kóje. Parkování přímo u bytového domu na soukromém parkovišti. Centrum města, škola a pošta v pěší vzdálenosti cca 300 metrů. PRONÁJEM BEZ REALITNÍ KANCELÁŘE! Cena nájemného: 12 000,- Kč měsíčně + energie. Nutnost složení vratné kauce ve výši 20 000,- Kč.