inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem bytu 3+kk v Letohradě

Kategorie: Podnájem, spolubydlící

Nabízím k pronájmu byt 3+kk v klidné lokalitě na Kunčicích v Letohradě. Byt je po celkové rekonstrukci včetně rozvodů a podlahového topení. Tento byt se skládá z předsíně, koupelny (sprchový kout, přípojky na pračku/sušičku, umyvadlem se skříňkou a zrcadlem), samostatné WC, obyváku, kuchyně vč. sklokeramického sporáku a 2 pokojů. Na podlaze dlažba a nové bytové PVC. Parkování před domem. V blízkosti domu je autobusová zastávka. Cena včetně energií (elektřina, voda a topení) 14600 Kč. Kauce 2x nájemné. Realitky- nevolat, nepsat. Bližší info na tel. č.: 661 577.
Pronájem bytu 3+kk v Letohradě
Podobné inzeráty
Pronájem bytu v centru Letohradu
Pronajmu byt 2kk blízko náměstí v Letohradě. Ihned k nastěhování. Nájemné 9500,- včetně elektřiny, vody a tepla. Kauce 2 nájmy.
Pronájem pokoje s balkónem Zlín, Česká (bez provize RK)
Nabízím pronájem pokoje na Jižních Svazích ve Zlíně na ulici Česká. Pokoj je kompletně vybavený. V pokoji je postel, psací stůl, skříně, židle. Byt je taktéž kompletně vybavený - mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem. Na chodbě se nachází řada úložných prostor a skříní. V bytě je samostatná koupelna a samostatná toaleta s umyvadlem. Jedná se o pronájem pokoje v bytě 4+1. Jedná se o prosvětlený pokoj, který je orientován na jižní stranu, takže v pokoji je dostatečné množství denního světla. Trolejbusová zastávka je od bytu vzdálena, kde se pokoj nachází asi cca 200 metrů (trolejbusové linky 6, 7, 8). V blízkosti se nachází řada fotbalových hřišť, nohejbalové hřiště nebo lesní stezka na kolo nebo na běh. Obchod a potraviny jsou vzdáleny jednu zastávku trolejbusem nebo 10 minut svižnou chůzí. V blízkosti se nachází také řada hospod a restaurace nebo letní koupaliště. Jedná se o bydlení ve vyhledávaném a příjemném prostředí v blízkosti hřišť a lesa. Pokoj je vhodný jak pro pracující, tak pro studující.
Pronájem bytu 4+kk Majetín
Pronájem bytu 4+KK o velikosti 70m2 v obci Majetin, okr. Olomouc. Jedná se o byt v 1.p. cihlového domu v klidné části obce. V byt je částečně vybaveny. Nemovitost je volná ihned.Bez zvířat. Bližší informace po těl.
Pronájem bytu
Dobrý den, nabízím pronájem bytu Tř. Václava Klementa, byt po rekonstrukci 35m2, cena 14500, - s energiemi, bez RK, seriózní jednání
Pronájem bytu 2+1 Bezručova ulice, Havlíčkův Brod
Pronajmu byt 2+1 ulice Bezručova, Havlíčkův Brod. Být se nachází v prvním patře bytového domu bez výtahu. K bytu náleží sklepní kóje. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Velikost bytu 58m2. Cena nájmu včetně poplatků 18.000 Kč plus vratná kauce 20.000Kč. Byt bude k dispozici od 1.4.2023. Pro další informace mě kontaktujte na e-mail t.pavlikova@ nebo tel.
Hledam surne pronajem
dobrý den starší pán s družkou a 16 letým synem hledají nutně pronajem prosim pokud byste o něčem věděli nebo nabízíte-li pronajem dlouhodobě prosim ozvyte se mi za nabídky ve před velmi pěkně děkuji