inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem gastro stánku na tržišti

Kategorie: Obchodní prostory

Nabízíme k pronájmu stánek rychlého občerstvení na tržišti Luka.

Stánek má 14m2, má zařízené veškeré napojení na sítě (voda/odpad/elektřina).
Je nevybavený, takže vhodný k jakýmkoli úpravám. Nerezová povrchová úprava po stěnách je výhodou pro každý gastro provoz.
Bez odstupného a bez provize
Možnost předzahrádky.
Pronájem gastro stánku na tržišti
Podobné inzeráty
Pronájem stánku na tržišti Luka
Provozovatel tržnice nabízí k pronájmu stánek s módním textilem na tržišti Luka. Stánek má 10m2, má napojení k elektřině a zajištěný odpad. Je zde již vytvořena stálá klientela a pevná zákaznická základna, díky čemuž je stánek vhodný k dalšímu pokračování textilu nebo podobnému provozu. Stánek využíval i možnost předzahrádky pro umístění zboží. Stánek je ve stavu způsobilém k okamžitému využívání. Bližší informace k dispozici po mailu nebo tel.domluvě.
pronájem stánku v Moravském Krumlově, stánek Moravský Krumlo
Exkluzivní nabídka stánku v Moravském Krumlově. Stánek je volný dle dohody. Je vhodný jak k celoročnímu, tak k sezónnímu pronájmu. Je zde možné mít cukrovinky, víno, náhradní díly na auto, drogerii, zeleninu, dezerty, cestovní kancelář, kavárnu, novinový stánek a jiné. Není povolená zmrzlina, pizza, kebab, hamburger. Dodržujeme exkluzivitu na sortiment. Celková plocha stánku je 6,25m2. Zavedená je elektřina 220+380V, voda a odpady. Ohřev vody zajišťuje průtokový ohřívač, je zde dřez a kuchyňská linka. Stánek se nachází v blízkosti myčky aut, benzínové pumpy a stánku s občerstvením na frekventované ulici, kam jsou lidi zvyklí chodit a shlukovat se tam. Těším se na Vás na prohlídku. ev.č.: 13174 Exkluzivně + inkaso 1000Kč /voda, elektřina/, cena při celoročním pronájmu 2500Kč plus inkaso, při sezonním 4500Kč plus inkaso, kauce 2 měsíční nájem třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb. druh objektu: dřevěná stav objektu: velmi dobrý typ domu: přízemní zastavěná plocha (m2): 6 plocha parcely (m2): 78 plocha kanceláří (m2): 6 počet míst k parkování: 3
Prodám stánek, stánky, obchodní prostor
Prodám prodejní stánky: Prodám za odstupné zavedené zmrzlinářství dvou provozoven, stánků s točenou zmrzlinou. Do dobrých rukou. Obě provozovny se nachází na frekventovaném místě v těsných blízkostech zastávek MHD, velkých sídlišť Brna. Přenechám veškeré vybavení se špičkovými stroji značky nejvyšší řady carpigiani, cattabriga, ugolini, robot coupe… jedná se o zavedené zmrzlinářství s více jak 10ti letou tradicí. V ceně je i veškeré know how a zaučení na obsluhu strojů, kontakty na dodavatele, tak aby se dalo v daném oboru pokračovat. Zajimavá návratnost, investice. Cena za stánky včetně vybavení 1.990.000,- komplet. O ceně je možné diskutovat na místě. Prodej ze zdravotních důvodů Brno - Lesná Haškova, místo je v těsné blízkosti zastávky MHD a supermarketu BILLA. Stánek je montovaný. Celková plocha cca 8 m2. Měsíční nájem za pozemek pod stánkem zhruba 700,- Kč (stánek stojí dlouhodobě na pozemku města). Stánek je zkolaudován na potraviny. Přípojka elektřiny 220V/380V napojen na vodu i kanalizaci ( obrovská výhoda, většina stánků nemá tuto možnost ). Vlastní WC. Brno - Bystrc Ečerova místo je v těsné blízkosti zastávky MHD a supermarketu Albert. Stánek je montovaný. Celková plocha cca 6m2. Měsíční nájem za pozemek pod stánkem zhruba 200,- Kč (stánek stojí dlouhodobě na pozemku města). Stánek je zkolaudován na potraviny. Přípojka elektřiny 220V/380V napojen na vodu i kanalizaci ( obrovská výhoda, většina stánků nemá tuto možnost ) Možnost odkoupení stánků bez vybavení - cena dohodou Jsem přimý majitel, neplatí se žádná provize RK Volné po domluvě
Pronájem gastro stánku v Poděbradech
Pronájem gastro stánku v nově provozované firmě JKmoto v Poděbradech, ulice Kovanická 118. Stánek je kompletně vybavený a připravený k provozu. Bližší informace na tel: nebo na adrese provozovny JKmoto – Poděbrady, Kovanická 118. Cena 20 000 Kč + energie.
Pronájem stánku s občerstvením na trhu Prosek - Praha 9
Nabízíme k pronájmu stánek pro občerstvení na tržišti Prosek, Praha 9. Podrobnější informace na tel.č.
Zmrzlinový stánek ICY SMILE
Použitý zmrzlinový stánek z naší prodejní sítě. Zmrzlinový stánek je dodán kompletně po servisu připraven na dalších několik sezón. Jsme přímo výrobci těchto stánků a proto dokážeme garantovat jejich kvalitu. Do dnešního dne jsme na trh dodali více než 300ks takovýchto stánků. K prodeji více kusů. - rozměry: 2500 x 2200mm - skrytý rozvod 400V a 240V, vlastní rozvodná skříň s jističi pro jednotlivé okruhy - rozvode pitné vody - voděodolná podlaha - pracovní plochy jsou provedeny z nerezu - dvoudřez - topení a průtokový ohřívač - odvětrání za zmrzlinovým strojem Doprava k zákazníkovi není součástí ceny. Pro zákazníky jsme schopni zajistit dopravu autem s hydraulickou rukou za cenu 25,-Kč / km V našich dílnách pro Vás vyrobíme stánek, který bude přesně splňovat Vaše požadavky. Veškeré stánky, které naše společnost vyrábí splňují požadavky dotčených orgánů, jako je KHS a HZS. Ke stánku dodáváme potřebné certifikáty. Stánky jsou vyráběné jako zateplené z PUR panelů, které jsou vkládány do ocelové konstrukce.