inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem karavanu Caretta 1500

Kategorie: Půjčovny

Pronájem karavanu Caretta,
Nabízím pronájem zánovního karavanu CARETTA 1500 v Klecanech u Prahy.
Caretta 1500 je stylový karavan nové generace pro 2 osoby. Aerodynamický, lehký a výborně ovladatelný Vybavený pohodlnou postelí, kuchyňkou a lednicí.

Stačí vám pouze ŘP sk. B. Dovolenou tak můžete strávit kdekoliv v přírodě nebo v kempu. Ideální pro 2 dospělé osoby.

Venkovní plně vybavená kuchyňka s nádobím Vám umožní kdykoliv připravit jídlo. Obsahuje nádrž na pitnou vodu 45 l, dřez s baterií, plynový vařič a lednici s objemem 35 l. Přívěs má brzdový systém, baterii pro nezávislý provoz, střešní okno. Roletky a moskytiéry ve všech oknech. Vnitřní i venkovní LED osvětlení. V ceně jsou 2 křesla, stolek a venkovní přístřešek.

Rozměry v mm – délka / šířka / výška: 4180 x 1740 x 2050
Váha 480 kg.

Cena: 900,- Kč/den včetně vybavení a pojištění. V červenci a srpnu minimálně 7 dní.

luci.kalivodova@

Jmeno: Lucie Kalivodová
Telefon:
E-mail: luci.kalivodova@
Cena:900Kč
Pronájem karavanu Caretta 1500
Podobné inzeráty
Pronájem rodinného karavanu Hobby pro 4 osoby
Nabízím k pronájmu, zkušeným v oboru, náš rodinný karavan HOBBY 460 EXELLENT. Volné termíny od 1.4.2023 Karavan vhodný pro 4 osoby, v přední části velká francouzská postel rozměry 200x140 cm v zadní části rozkládací sezení ve tvaru U rozměry 200x130 cm. Kuchyň plně vybavená s vařičem, sada nádobí, hrnce, pánev, příbory a mnoho dalšího. Lednice s mrazákem na 12V/230V/plyn, WC, sprcha, umyvadlo, boiler na teplou vodu, nádrž na vodu pevná, plynové topení s rozfukem po celém karavanu, vytápěná podlaha. Karavan je vybaven elektrickým pojezdem na dálkové ovládání pro snadnou manipulaci. Revize plyn a elektro, havarijně pojištěn. V karavanu nejsou povoleni domácí mazlíčci, aby nedošlo k poškození interiéru. Není dovolený vstup ve venkovní obuvi. Dle potřeby přezůvky s sebou. Je zakázáno v karavanu kouřit, či jakkoliv manipulovat s otevřeným ohněm, jako jsou lampy, svíčky, či prskavky apod. Své si vezměte lůžkoviny, deky polštáře. Markýza 3x2,5 m Stojan na dvě jízdní kola. Karavan je plně vybaven, vše potřebné pro kempování .. Po dohodě lze půjčit, křesla stolek, gril. Provozní hmotnost karavanu 1070Kg / maximální 1400Kg, rychlost do 80Km/h. Cena půjčovného: 1200 Kč/den nad 10 dnů 1100 Kč/den. Víkend 4400 Kč. Sezóna červenec-srpen, 1300 Kč/den nad 10 dnů 1200 Kč/den. V sezóně, délka pronájmu minimálně týden! Pokud celková hmotnost jízdní soupravy překročí 3500kg je nutný ŘP B96, nad 4250kg ŘP BE. O termín volejte nebo pište SMS e-mail, Vaše dotazy rád zodpovím. Litomyšl Vysoké Mýto Svitavy Pardubice Pronájem karavanu nájem karavanu půjčení karavanu půjčím karavan pronajmu karavan karavan pujcovna karavanu Půjčovna karavanu
NOVÉ mini karavany - (pronájem již od 530,- Kč/den)
V ROCE 2023 PŮJČUJEME ZA CENY 2022. Detail AKCE JARO 2023 (dva dny NAVÍC) najdete ve fotkách a na webu Jsme rodinná půjčovna karavanů u ŠUMPERKA. V ceně nových karavanů je plná kempingová výbava. Židličky ani nic jiného nemusíte připlácet. Přestože nabízíme mini-karavan, cestují s ním celé rodiny - paket RODINA umožňuje ubytování až pro 5 osob. Fotogalerii, výbavu karavanů a více informací zjistíte na webu WWW. Naše karavany jsou ideální pro Váš aktivní odpočinek na čerstvém vzduchu. Poskytují V CENĚ kompletní kempingové vybavení, pohodlnou postel s novou zdravotní matrací, nádobím plně vybavenou kuchyňku, lednici, vařič či přípravu pro Vás nosič kol na oji. (můžete si kola přivézt na voze, po přemontování nosiče na karavan jedete s karavanem dál (viz foto). !!! SÍDLÍME U ŠUMPERKA !!! .....při cestě na dovolenou přijedete k nám, zapřáhnete lehký, plně vybavený karavan a pokračovat do vybraného cíle. --- NOVĚ NABÍZÍME DOVOZ AŽ K VÁM DOMŮ – HRADÍTE POUZE SPOTŘEBU PALIVA ZA DOVOZ. Ušetříte tak Váš čas spojený s vyzvednutím karavanu před dovolenou, přizpůsobíme se Vašim potřebám. CENY dovozu do větších měst : Olomouc 600,- Kč // Brno 1.200,- Kč // HK, Pardubice 1.200,- Kč // Ostrava 1.300,- Kč // Praha 2.000,- Kč U jiných adres hradíte 45,- Kč za započatých 10 km – dle vzdálenosti km z map Google/ --- Pro velký zájem o naše služby máme na rok 2023 připravených již 8 karavanů s plnou výbavou, rezervujte svoji dovolenou včas. TĚŠÍME SE NA VÁS :-)
NOVÉ mini karavany - (pronájem již od 530,- Kč/den)
V ROCE 2023 PŮJČUJEME ZA CENY 2022. Detail AKCE JARO 2023 naleznete zde ve fotkách a na webu Jsme rodinná půjčovna karavanů u Šumperka. V ceně nových karavanů je plná kempingová výbava, židličky ani nic jiného nemusíte připlácet. Přestože nabízíme mini-karavan, cestují s ním celé rodiny - paket RODINA umožňuje ubytování až pro 5 osob. Fotogalerii, výbavu karavanů a více informací zjistíte na webu WWW. Naše karavany jsou ideální pro Váš aktivní odpočinek na čerstvém vzduchu. Poskytují V CENĚ kompletní kempingové vybavení, pohodlnou postel s novou zdravotní matrací, nádobím plně vybavenou kuchyňku, lednici, vařič či přípravu pro Vás nosič kol na oji. (můžete si kola přivézt na voze, po přemontování nosiče na karavan jedete s karavanem dál (viz foto). !!! SÍDLÍME U ŠUMPERKA !!! .....při cestě na dovolenou přijedete k nám, zapřáhnete lehký, plně vybavený karavan a pokračovat do vybraného cíle. --- NOVĚ NABÍZÍME DOVOZ AŽ K VÁM DOMŮ – HRADÍTE POUZE SPOTŘEBU PALIVA ZA DOVOZ. Ušetříte tak Váš čas spojený s vyzvednutím karavanu před dovolenou, přizpůsobíme se Vašim potřebám. CENY dovozu do větších měst : Olomouc 600,- Kč // Brno 1.200,- Kč // HK, Pardubice 1.200,- Kč // Ostrava 1.300,- Kč // Praha 2.000,- Kč U jiných adres hradíte 45,- Kč za započatých 10 km – dle vzdálenosti km z map Google/ --- Pro velký zájem o naše služby máme na rok 2023 připravených již 8 karavanů s plnou výbavou, TĚŠÍME SE NA VÁS.
NOVÉ mini karavany - (pronájem již od 530,- Kč/den)
V ROCE 2023 PŮJČUJEME ZA CENY 2022. Detail AKCE JARO 2023 najdete ve fotkách a na webu Jsme rodinná půjčovna karavanů u Šumperka. V ceně nových karavanů je plná kempingová výbava, židličky ani nic jiného nemusíte připlácet. Přestože nabízíme mini-karavan, cestují s ním celé rodiny - paket RODINA umožňuje ubytování až pro 5 osob. Fotogalerii, výbavu karavanů a více informací zjistíte na webu WWW. Naše karavany jsou ideální pro Váš aktivní odpočinek na čerstvém vzduchu. Poskytují V CENĚ kompletní kempingové vybavení, pohodlnou postel s novou zdravotní matrací, nádobím plně vybavenou kuchyňku, lednici, vařič či přípravu pro Vás nosič kol na oji. (můžete si kola přivézt na voze, po přemontování nosiče na karavan jedete s karavanem dál (viz foto). !!! SÍDLÍME U ŠUMPERKA !!! .....při cestě na dovolenou přijedete k nám, zapřáhnete lehký, plně vybavený karavan a pokračovat do vybraného cíle. --- NOVĚ NABÍZÍME DOVOZ AŽ K VÁM DOMŮ – HRADÍTE POUZE SPOTŘEBU PALIVA ZA DOVOZ. Ušetříte tak Váš čas spojený s vyzvednutím karavanu před dovolenou, přizpůsobíme se Vašim potřebám. CENY dovozu do větších měst : Olomouc 600,- Kč // Brno 1.200,- Kč // HK, Pardubice 1.200,- Kč // Ostrava 1.300,- Kč // Praha 2.000,- Kč U jiných adres hradíte 45,- Kč za započatých 10 km – dle vzdálenosti km z map Google/ --- Pro velký zájem o naše služby máme na rok 2023 připravených již 8 karavanů s plnou výbavou, TĚŠÍME SE NA VÁS.
NOVÉ mini karavany - (pronájem již od 530,- Kč/den)
V ROCE 2023 PŮJČUJEME ZA CENY 2022. Detail AKCE JARO 2023 ve fotkách a na webu Jsme rodinná půjčovna karavanů u Šumperka. V ceně nových karavanů je plná kempingová výbava, židličky ani nic jiného nemusíte připlácet. Přestože nabízíme mini-karavan, cestují s ním celé rodiny - paket RODINA umožňuje ubytování až pro 5 osob. Fotogalerii, výbavu karavanů a více informací zjistíte na webu WWW. Naše karavany jsou ideální pro Váš aktivní odpočinek na čerstvém vzduchu. Poskytují V CENĚ kompletní kempingové vybavení, pohodlnou postel s novou zdravotní matrací, nádobím plně vybavenou kuchyňku, lednici, vařič či přípravu pro Vás nosič kol na oji. (můžete si kola přivézt na voze, po přemontování nosiče na karavan jedete s karavanem dál (viz foto). !!! SÍDLÍME U ŠUMPERKA !!! .....při cestě na dovolenou přijedete k nám, zapřáhnete lehký, plně vybavený karavan a pokračovat do vybraného cíle. --- NOVĚ NABÍZÍME DOVOZ AŽ K VÁM DOMŮ – HRADÍTE POUZE SPOTŘEBU PALIVA ZA DOVOZ. Ušetříte tak Váš čas spojený s vyzvednutím karavanu před dovolenou, přizpůsobíme se Vašim potřebám. CENY dovozu do větších měst : Olomouc 600,- Kč // Brno 1.200,- Kč // HK, Pardubice 1.200,- Kč // Ostrava 1.300,- Kč // Praha 2.000,- Kč U jiných adres hradíte 45,- Kč za započatých 10 km – dle vzdálenosti km z map Google/ --- Pro velký zájem o naše služby máme na rok 2023 připravených již 8 karavanů s plnou výbavou, TĚŠÍME SE NA VÁS.
NOVÉ mini karavany - (pronájem již od 530,- Kč/den)
V ROCE 2023 PŮJČUJEME ZA CENY 2022. Detail AKCE JARO 2023 ve fotkách a na webu Jsme rodinná půjčovna karavanů u Šumperka. V ceně nových karavanů je plná kempingová výbava, židličky ani nic jiného nemusíte připlácet. Přestože nabízíme mini-karavan, cestují s ním celé rodiny - paket RODINA umožňuje ubytování až pro 5 osob. Fotogalerii, výbavu karavanů a více informací zjistíte na webu WWW. Naše karavany jsou ideální pro Váš aktivní odpočinek na čerstvém vzduchu. Poskytují V CENĚ kompletní kempingové vybavení, pohodlnou postel s novou zdravotní matrací, nádobím plně vybavenou kuchyňku, lednici, vařič či přípravu pro Vás nosič kol na oji. (můžete si kola přivézt na voze, po přemontování nosiče na karavan jedete s karavanem dál (viz foto). !!! SÍDLÍME U ŠUMPERKA !!! .....při cestě na dovolenou přijedete k nám, zapřáhnete lehký, plně vybavený karavan a pokračovat do vybraného cíle. --- NOVĚ NABÍZÍME DOVOZ AŽ K VÁM DOMŮ – HRADÍTE POUZE SPOTŘEBU PALIVA ZA DOVOZ. Ušetříte tak Váš čas spojený s vyzvednutím karavanu před dovolenou, přizpůsobíme se Vašim potřebám. CENY dovozu do větších měst : Olomouc 600,- Kč // Brno 1.200,- Kč // HK, Pardubice 1.200,- Kč // Ostrava 1.300,- Kč // Praha 2.000,- Kč U jiných adres hradíte 45,- Kč za započatých 10 km – dle vzdálenosti km z map Google/ --- Pro velký zájem o naše služby máme na rok 2023 připravených již 8 karavanů s plnou výbavou, TĚŠÍME SE NA VÁS.