inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem obchodních prostorů, skladů a výrobní haly

Kategorie: Sklady

Nabízíme k pronájmu obchodní prostory, sklady, výrobní halu, ve Viganticích. Zastavěná plocha a nádvoří je 476m2, budova bez čísla popisného, nebo evidenčního, zemědělská stavba, pozemek vedený jako ostatní plocha má výměru 1150m2. Při vstupu se nachází obchodní prostory, menší sklad, recepce, kancelář, kuchyňka s WC. Velká výrobní hala, která má elektricky posuvné dveře, samostatný vchod- vrata. Měsíční nájem 25.000,-Kč + energie. Nově vyměněny okna za plastová, nová elektřina, nově vymalováno. Topení řešeno elektrickými přímotopy. Dopředu dvouměsíční kauce a rezervace ve výši jednoho nájmu. Volná po dohodě ihned. Pro bližší informace , popřípadě dohodnutí termínu prohlídky, mne kontaktujte na uvedeném telefonním čísle.

ev.č.: 0411
Měsíční nájem 15.000,-Kč + energie
třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná
dle vyhlášky č.264/2020 Sb.
druh objektu: cihlová
stav objektu: velmi dobrý
typ domu: patrový
zastavěná plocha (m2): 476
plocha parcely (m2): 1150
plocha kanceláří (m2): 400
počet podlaží objektu: 2
počet míst k parkování: 6
Pronájem obchodních prostorů, skladů a výrobní haly
Podobné inzeráty
Pronájem skladové haly, 510 m2, 18 km od Mladé Boleslavi
Pronájem skladové ocelové haly, 510 m2, 18 km od Mladé Boleslavi, obec Dolní Bousov. Exkluzivně nabízím pronájem skladové ocelové haly typ Hard Jeseník. Šířka haly: 17,26 m Délka haly: 30 m Výška vazníku: 4,5m Využitelná podlahová plocha: 510 m2 Vrata kovová z čelní strany o šířce 3,68m a výšce 4,2m. Vjezd do haly dispozičně umístěn ve štítové stěně s přímým vjezdem z přilehlé vnitrozávodní komunikace. Parkování u haly, vjezd pro kamiony. Vysoce únosná podlaha haly provedena ze silničních panelů a spáry mezi panely zality betonem. Opláštění stěn a střecha provedena z AL trapézových plechů. Prosvětlení haly provedeno průběžným laminátovým pásem na boční stěně haly. Elektroinstalace: Kabelový přívod ze sousední stávající haly kabelem CYKY 4x6 mm2 soustavy napětí 3x380V. Přívod je ukončen v podružném rozvaděči. Hala se nachází v průmyslovém areálu bývalého výrobního závodu Proclima 23 v městě Dolní Bousov. V areálu kamerový systém, vrata dálkově ovládaná, nepřetržitý přístup. Areál se nachází 3 km od hlavního tahu Mladá Boleslav – Jičín. Vzdálenost Mladá Boleslav 18 km, Jičín 16 km. V okolí logistické sklady využívané pro Škodu MB. Dle zákona uvádíme energetickou třídu G – PENB není k dispozici. Zájemce neplatí provizi RK. Nájem 35 700 Kč. (70 Kč/m2/měsíc)
Prodej výrobní haly, kanceláří a skladovacích prostor
Hledáte vlastní zázemí pro vaše podnikání? Máme tu pro vás ke koupi výrobní a skladovací prostory s oploceným rovinatým pozemkem přes 1200m2. Čekají tu na vás zejména dvě výrobní haly, dvě kanceláře a přes 160m2 skladovacích prostor na půdě. Zázemí by zde mohla najít např. stavební firma, truhláři, zámečníci, tesaři a mnoho dalších profesí. Prostor si dokážeme představit také jako ateliér apod. 1) Výrobní a skladovací prostory - byly z velké části nově vybudovány v roce 2009 - budova je cihlová a zateplená PIR panely - celková plocha k užívání je cca 358m2 V přízemí: - dvě výrobní haly, sklad a kotelna o celkové rozloze cca 160m2 + kancelářské prostory 40m2 - přístup do každé výrobní haly je zajištěn přes velká vrata s rozměry 2,4m na výšku a 3m na šířku - výška stropu necelé 3m - přístup do kancelářských prostor je jak přes výrobní halu, tak i odděleným vlastním vstupem. Nachází se zde dvě kanceláře, kuchyňská linka, toaleta i sprchový kout. Půdní prostory: - o výměře cca 160m2 jsou v současnosti užívány především k uskladnění, ale můžete si zde vybudovat i další prostory k podnikání (i zde je připrojení na 400V 16 i 32A) -.přístup je zajištěn jak po schodech, tak je možnost využít i venkovní nákladní výtah s vysokou nosností Na pozemku je také velký zastřešený přístavek ze dřeva (cca 60m2) se zděnou zadní stěnou např. pro uskladnění dřeva a mnoho dalšího prostoru k využití. 2) Vybavení objektu: - celý pozemek je oplocený a objekt je zabezpečen elektronickým zabezpečovacím systémem - nová elektroinstalace, připojení na 400V 32A a 400V 16A v přízemí i na půdě - výrobní prostor je možné odvětrávat ventilací - vytápění celého objektu je řešeno kotlem na tuhá paliva s radiátory, díky čemuž za vytápění můžete výrazně ušetřit - ohřev vody je bojlerem (objem 100l) 3) Umístění: Objekt je skvěle přístupný přímo ze silnice, vjezd je opatřen bránou a lze sem pohodlně zajet kamionem. Nyní se formálně zařizuje ještě možnost vjezdu/ výjezdu z druhé strany pozemku, aby mohla nákladní auta plynule pokračovat v jízdě bez otáčení. Nemovitost se nachází na okraji obce Řetová. Do 6-ti minut jste na silnici první třídy Česká Třebová - Rychnov nad Kněžnou - Náchod a do 17 min na R35 směr Svitavy - Hradec Králové. Nemovitost bude ke dni předání vyklizená pro realizaci nového majitele. Jestli si dokážete představit rozvíjet vaše podnikání právě tady, tak se po nemovitosti projděte v naší virtuální prohlídce a pak už zavolejte. Pobavíme se o vašich potřebách, probereme více informací a rádi vás nemovitostí provedeme. PENB - E
Celoročná plachtová montovaná hala
Skladovacie Haly Celoročné montované skladovacie haly odolné voči nepriaznivým vonkajším podmienkam. Vodeodolné plachty chránia tovar, materiál, stroje a autá pred dažďom a snehom. Skladovacie haly sú vhodné nielen pre podnikateľov, ale aj pre súkromníkov. Uplatnenie si nájdu tiež v poľnohospodárskom priemysle. Ponúkame na predaj široký výber variantov a kombinácií skladových hál. Pre krajšiu vizuálnu stránku haly si tiež môžete nakombinovať farby steny, stĺpikov a strechy z rôznych možností. Naše haly sa skladajú zo segmentov, tým pádom si zákazník môže halu kedykoľvek znížiť, prípadne skrátiť odobratím segmentu. V prípade, že zákazník potrebuje skladovú halu predlžiť alebo zvýšiť, stačí si jednoducho dokúpiť ďalší segment. Haly si môžete vyskladať podľa možností na stránke Cena červenou farbou je cena za halu bez DPH. 1. Skladovacie stany Oceľ + PVC - segmentová hala. Maximálna šírka je 8m. V creatore si môžete zmeniť: -rozmer haly (šírka, dĺžka, výška bočnej steny) -typ konštrukcie -typ a farbu plachty na streche -typ, farbu plachty a okienka na bočnej stene -farbu maskovacích stĺpikov -typ vstupnej brány (možnosť zmeny len do 3m výšky) 2. Skladovacie stany Oceľ + PVC SFR - Hala, kde sú plachty v jednom kuse Maximálna šírka je 8m. V creatore si môžete zmeniť: -rozmer haly (šírka, dĺžka, výška bočnej steny) -typ konštrukcie 3. Stany P78 Stanové haly Oceľ + PVC - Hala, kde sú plachty v jednom kuse. Maximálna šírka je 10m. Hala má pevnejšiu konštrukciu a aj plachtu oproti predošlým halám. V creatore si môžete zmeniť: -rozmer haly (šírka, dĺžka, výška bočnej steny) Telefón: +421 949 547 893 Email: info@ Web :
Pronájem haly (sklad/výroba) 935 m2 - Otín u J.Hradce
Dovoluji si Vám nabídnout skladovací a výrobní prostory situované v oploceném areálu Otín u Jindřichova Hradce. Jedná se o prostory dvoupodlažní haly o celkové velikosti 935 m2. Je možné využití pro skladování i výrobu. Prostory je možno celoročně vytápět – zajišťuje dálkový teplovod z přilehlého Energetického centra přímo v Otíně. K dispozici veškeré inženýrské sítě. el. 230/400V. Areál je výborně umístěn. Dostatečně velký vjezd pro nákladní automobily. První podlaží haly disponuje velkým skladem, do kterého je snadný přístup a to i díky sekčním vratům, která jsou ovládána elektricky. Dále výrobní dílnou, která disponuje rozvodem vzduchu pro pneumatické nářadí, nákladovým výtahem (do 1000 kg) a přilehlou kanceláří se sociálním zařízením. Po schodech se dostaneme do druhého podlaží, ve kterém se nachází dílna a velký sklad. Nechybí potřebné a důležité zázemí – oddělené šatny pro muže a ženy včetně sociálního zařízení, denní místnost s kuchyňkou a úklidová komora. U haly je dostatečně velký pozemek ( před halou a z příjezdové části ) o velikosti celkem 1.903 m2, který je možné využít např. pro parkování nebo další manipulační plochu. V objektu došlo v průběhu užívání vlastníka ke stavebním úpravám (v r. 2005 bylo provedeno zateplení haly, střechy a osazení vjezdových vrat, v r. 2006 proběhla vestavba sociálního zařízení a zázemí pro muže a ženy, včetně denní místnosti s kuchyňkou, v r. 2010 přistavěn přístřešek u vjezdu do haly). Po dohodě s vlastníkem možné úpravy prostor. Z pohledu využití např. na výrobní činnost, je umístění haly ve výhodné lokalitě, dostupnost MHD i běžné autobusové linky, ideální pro případné zaměstnance. Info o ceně u RK. Doporučuji osobní prohlídku.
Oceľová Celoročná Montovaná Hala
Oceľová Celoročná Montovaná Hala Mobilná hala sa skladá z odolného PVC materiálu s vysokou hmotnosťou 580g/m2. Plachta je odolná voči UV žiareniu, kde teploty môžu dosahovať rozmedzie od -40 až po +60 ° C. Plachtová hala je tiež 100% vodotesná. Hala má tiež AIR CONTROL, ktorá zabraňuje kondenzácií vody vo vnútri. Montovaná hala je navyše vybavená tesniacim suchým zipsom. Bočné steny majú zástery, ktoré zadržiavajú vodu. Vďaka novému systému môžete kedykoľvek halu predĺžiť dokúpením ďalších sekcií. Plachtu je možné otvárať z dvoch strán. Je to pohodlný systém otvárania, ktorý potrebuje iba jednu osobu . Vďaka novému systému má hala vysoký vstup. Hlavná konštrukcia je založená na 50mm hrubých oceľových rúrach a 54mm konektoroch. Konštrukcia je žiarovo pozinkovaná a spoľahlivo spojená vďaka priechodným skrutkám . Ľahká zmena výšky stanu vďaka systému Easy Up & Down . Vďaka novému systému sa dá ľahko zmeniť dĺžka haly. Dá sa predĺžiť alebo skrátiť. Predlžovacie súpravy sú každá po 1m alebo 2m. Systém suchého zipsu zabraňuje úniku tepla a zaisťuje estetický vzhľad haly. Vďaka ním steny dokonale zapadajú do jedného celku a vytvárajú tak súvislý celok. Tiež zabraňujú preniku prachu, dažďových kvapiek a snehu do vnútra haly. Dvojité prieduchy s rolovateľnými okenicami na oboch stranách strechy umožňujú správne vetranie vo vnútri haly. Zabraňujú pôsobeniu sauny a tvorbe kondenzácie. Na každej strane haly sú umiestnené dve rovnaké brány. Každá z brán má dve nezávislé uzavreté krídla, ktoré je možné otvárať posúvaním do strán alebo zrolovaním do hora. Vchod je vyrobený z plachty z PVC 560 g / m2. Brána je upevnená na špeciálnych gumičkách s guľou, vďaka čomu sa dá ľahko a rýchlo rozobrať a tým získať vstup s celou šírkou a výškou haly. Bočné steny haly, široké 2 m, a vstupy sú pripevnené na špeciálnych gumičkách, ktoré umožňujú prispôsobiť halu vašim potrebám. Akákoľvek sekcia sa dá kedykoľvek zložiť a založiť naspäť. V prípade poškodenia ktorejkoľvek sekcie nie je problém daný kus dokúpiť. MOŽNOSŤ ZAKÚPENIA HALY AJ INEJ ŠÍRKY, DĹŽKY, VÝŠKY. MOŽNOSŤ ZAKÚPENIA HÁL RÔZNEJ PEVNOSTI ČI UŽ KONŠTRUKCIE ALEBO PLACHTY (LETNÉ, ZIMNÉ, CELOROČNÉ). MOŽNOSŤ ZAKÚPENIA HÁL RÔZNEJ FARBY. MOŽNOSŤ ZAKÚPENIA STRECHY A BOČNÝCH STIEN S OKNAMI. MOŽNOSŤ ZAKÚPENIA BOČNÝCH STIEN A STRECHY Z OHŇOVZDORNEJ PLACHTY (SPĹŇAJÚCEJ NORMY EN 13501). Cena je uvedená za halu s parametrami: Šírka: 8m Dĺžka: 20m Bočná výška: 4m Výška v hornej časti: 5,46m Vstup A: 3,83m x 4,59 m Hmotnosť strechy: 580g/m2 Teplotný rozsah: -40°C až +60°C UV odolnosť: Áno Vode odolný: 100% Ochrana proti korózii: Žiarovo pozinkované Cena bez DPH: 7364,01€ Viac na: +421949547893 skladovehaly@
Pronájem výrobní vytápěné haly/skladu blízko D1
Pronájem výrobní vytápěné haly/skladu blízko D1 exit 162 Velká Bíteš. Nabízíme k pronájmu přímo od majitele atraktivní výrobní halu v průmyslovém areálu v obci Stanoviště na Moravě. DISPOZICE HALA: 427m2, šířka 15m, délka 28m, výška 6m, cihlová hala, zateplená polystyrénem, střecha sendvičová o síle 100mm, podlaha leštěný drátkobeton o síle 18mm, vybaveno mostovým jeřábem 5.000kg, vrata o šířce 4,2m a výšce 4,2m (dodávka i TIR). V hale jsou přípojky na vodu, odpady a tlakový vzduch. Hala je připojena na elektrickou a tepelnou energii z bioplynové stanice. Sociální zázemí a možnost kanceláří v areálu. Nájem této haly je 50.000 Kč/měsíc bez DPH + energie (teplo a elektřinu odebíráme od Bioplynové stanice za velmi výhodných podmínek). Při podpisu smlouvy nutné složení kauce dvou nájmů dopředu.