inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem obchodního prostoru 112 m²

Kategorie: Obchodní prostory

Exklusivně Vám nabízíme pronájem komerčních prostor v Brně – Obřany na ulici Fryčajova, jedná se o zcela nově komplet zrekonstruovaný obchodní prostor, uvnitř zástavby bytových a rodinných domů. Objekt je strategicky umístěn u tří zastávek MHD. V jedné z prodejen bude sídlit obchod s potravinami.

Obchodní prostor přístupný přímo z ulice. Je vhodný pro zubaře, lékárnu, drogerii, obchod s oděvy, masnu nebo například salon krásy. Zázemí tvoří 2 místnosti, dále sociální zařízení s úklidovou místností a kancelář. Do prostor lze vstoupit také přes rampu ze zadní časti prodejny, která má rozebíratelné zábradlí pro pohodlné zásobování. Majitel je připraven upravit prostor, dle Vašich představ. K objektu je vyhrazeno parkování pro 11 aut, další jsou v blízkém okolí. Pokud by pro Vás tento prostor byl malý, je možné ho propojit s dalším o výměře 127 m2. Nyní probíhají dokončovací práce v interiéru.

Kompletní výměra činí 112 m2.
Cena za pronájem 29.120, - Kč/měsíc + DPH + služby
Je vyžadována jedna vratná kauce bez DPH.
Více informací na je vytápění vlastním elektrickým kotlem s ohřevem vody, je nastaven na nízký tarif.

Služby jsou elektřina a voda, elektroměr se přepíše na nového nájemce.

Energetický štítek nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena třída G.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.
Pronájem obchodního prostoru 112 m²
Podobné inzeráty
Pronájem prostoru se zahrádkou na ul. Veveří, Brno
Nabízíme pronájem zrekonstruovaného obchodního prostoru na frekventované ulici Veveří v Brně – Žabovřeskách. Podlahová plocha obchodního prostoru je 62,84 m2. Užitná plocha je 87,84 m2. Nachází se v přízemí cihlového bytového domu. Velkou výhodou je oplocená předzahrádka o velikosti 25 m2 orientovaná do ulice ze které je vstup do obchodního prostoru. V částí orientované do ulice se nachází místnost o výměře 24,77 m2, sousedící s místnosti 10,45 m2 zařízenou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (plynová deska, trouba digestoř, lednice, myčka). Další otevřené místnosti jsou orientované do zahrady 12,02 m2 a 10,45 m2. V obchodním prostoru se dále nachází koupelna o výměře 3,37 m2 se sprchovým koutem a 2 x samostatné WC s umyvadlem. Obchodní prostor je vytápěn samostatným plynovým kotlem a má vlastní měřidla energií. Výměra prostoru: místnost 24,47 m2, místnost 12,02 m2, místnost 10,15 m2, místnost 10,45 m2, koupelna 3,37 m2, WC 0,74 m2, WC 1,64 m2. Obchodní prostor je vhodný na kosmetické nebo kadeřnické studio, masáže, studio jógy nebo pilates, kanceláře apod. K dispozici ihned. Cena měsíčního nájmu ve výší 25.000,- Kč + 4.500, - záloha na energie a služby. Požadovaná jistota ve výší 50.000, - Kč. Provize RK.
Pronájem obchodního prostoru 110 m2, ul Varšavská, Ostrava -
Nabízím pronájem obchodního prostoru na ul. Varšavská v Ostravě - Hulvákách. K dispozici od 1.4.2023. Nemovitost je skvěle dostupná. Je blízko hlavním tahům města v severo-jižním i východo-západním směru. Přímo až k areálu vede široká asfaltová cesta, která umožňuje příjezd i velkým nákladním vozidlům. Pro neřidiče je důležitá i nedaleká zastávka MHD (tramvají). Prostor se nachází v přízemí dvoupatrového komerčního objektu přímo sousedícího s ulicí. Jeho hlavní část má okna přímo do ulice. Celý objekt je bezbariérový. V současné době v prostoru provozuje již 20 let svou obchodní činnost společnost zabývající se prodejem autobaterií BANNER. Má na fasádě a oknech do ulice umístěnou svou reklamu. Celková rozloha objektu je 110 m2. Skládá se ze 4 místností, koupelny s umyvadem a WC + garáže. Garáž je široká 3,2 metru, má plochu 26,5 m2 a je propojena dveřmi přímo s hlavním prostorem. Má velká vjezdová vrata a je zateplená a vytápěná. V současné chvíli garáž slouží jako sklad výrobků (autobaterií). Nabízený prostor nabízí užití jak kancelářských místností, tak obchodního prostoru, menšího výrobního prostoru nebo skladovacích prostor. Zajímavou skutečností je dlouhý (20 let) pronájem jedné firmy, jejichž zákazníci si zvykli a chodí si zde pravidelně nakoupit autobaterie. Firma s podobnými produkty by mohla této situace využít. Nájem 12.950,- Kč/ měs (+ DPH) + 5.000,- Kč/měs. zálohy za služby + kauce 25.000,-. Provize RK 12.950,- Kč Nájem 12.950,- Kč/ měs. + 5.000,- Kč/měs. zálohy za služby + kauce 25.000,-. Provize RK 12.950,- Kč Třída energetické náročnosti: (dle ) Cena: 12 950 Kč/měs
PRONÁJEM OBCHODNÍHO PROSTORU 108 M2 V PASÁŽI OC MAXIM STRAKO
Nabízíme pronájem obchodního prostoru č. 20, č. A.1.01 o rozloze 108 m2 v přízemí OC Maxim v centru Strakonic. Obchod se nachází na velmi frekventovaném místě s bezbariérovým vchodem přímo z pasáže obchodního centra Maxim. Část obchodního centra ve které se nabízený prostor nachází je nově vybudována a poskytuje příjemné zázemí pro zákazníky i nájemce. V prostorech je instalována nová kuchyňka, k dispozici je i menší sklad v pravém zadním rohu prodejny. Podlaha je pokryta novým kobercem. Světlá výška 2,92 m. Vytápění je zajištěno úspornými elektrickými přímotopy. V prostoru je zavedena voda a odpad. Možnost připojení k internetu za poplatek cca 250 Kč měsíčně (nájemce hradí přímo dodavateli). V nájemném nejsou zahrnuty poplatky za služby (tj: úklid za společné prostory včetně vodného a stočného za WC, které je ve společných prostorách), dále zvlášť účtováno vodné a stočné za prostor a elektřina (samostatné hodiny) dle skutečné spotřeby. (Vyúčtování jednou za rok v červnu: voda - cca 1200,-Kč/rok, společná elektrika -5.000,-/rok, úklid společných prostor – cca 3.800,-Kč/rok, svoz a uložení odpadů – cca 450,-Kč/rok.) Pro manipulaci se zbožím je k dispozici nákladová rampa na dvoře objektu. V objektu je k dispozici Wi-Fi připojení zdarma pro zákazníky centra. Energetická náročnost budovy stupeň B. V těsné blízkosti OC se nachází parkovací plochy. Pro svou atraktivní polohu v centru města má OC Maxim rychlou a dostupnou možnost nákupu, jak pro obyvatele Strakonic, tak i pro náhodné návštěvníky a turisty. Velkou výhodou je možnost zaparkování na přilehlých parkovištích, ať už placených či neplacených. Naleznete zde 42 provozoven na 4.200 m2 prodejní plochy. Budova OC Maxim prošla během roku 2011 kompletní stavební rekonstrukcí, která spočívala v zateplení objektu, výměně oken, výměně výkladců, výměně dveří a úpravě vnitřních prostor. Celý objekt vytváří v současné době svou koncepcí i novým, atraktivním vzhledem příjemné prostředí pro zákazníky i nájemce. K dispozici od 1. 1. 2023.
Kanceláře, Výrobní hala, skladovací, centrum DomažlicVe výhr
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji průmyslový areál - resp. firmu DOMAŽLICE REAL ESTATE s.r.o., která tento areál vlastní a spravuje. (Díky tomu kupující neplatí daň z nabytí nemovitých věcí) v ulici Masarykova. ​ O NEMOVITOSTI: ​ Pronájem výrobních, skladovacích, obchodních prostor až 5000m². Ve výhradním zastoupení nabízíme k pronájmu prostory v průmyslovém areálu - v ulici Masarykova. Prostory nabízejí různé řešení pro menší i větší firmy. Objekt je tvárný a na velice lukrativním místě. Doporučuji prohlídku. Min. velikost plochy k pronájmu = 150m2 ​ Nemovitost má velký rezervovaný příkon na elektřinu ve výši až 2000 kW. Návazně i levnější cenu elektřiny při velkých odběrech už od 3,1 Kč včetně distribuce. Tudíž je areál vhodný pro indoor pěstování rostlin nebo těžbu kryptomeny. Velice lukrativní objekt (nyní částečně pronajat na dobu 6ti měsíců) v širším centru Domažlic. Na katastru nemovitostí podle LV 793, katastrálního území Domažlice - je tvořen pozemkem p.č.st.773/7, jehož součástí je stavba č.p.415, pozemkem p.č.st.773/8, jehož součástí je stavba bez č.p./č.e., pozemkem p.č.st.3425, jehož součástí je stavba bez č.p./č.e., pozemkem p.č.st.3426, jehož součástí je stavba bez č.p./č.e., pozemkem p.č.st.3427, jehož součástí je stavba bez č.p./č.e., pozemkem p.č.st.3428, jehož součástí je stavba bez č.p./č.e., pozemkem p.č.3709/36. Prodej obchodního, výrobního a skladového prostoru ve velmi dobrém stavu (NOVÉ ROZVODY ELEKTŘINY, VODY, ODPADŮ, NOVÁ OKNA, NOVÁ STŘECHA, FOTOVOLTAICKÉ PANELY) ve městě Domažlice v ulici Masarykova. Areál prošel renovací v roce 2012 z dotačního titulu. Obchodní prostor je v patrové stavbě o 3 podlažích s výtahem. Užitná plocha obchodního, skladového a výrobního prostoru je 5 000 m², podlahová plocha 5 000 m², plocha pozemku 5 000 m² a zastavěná plocha 1200 m². U obchodního prostoru je bezproblémové parkování. Součástí je také garáž. K pozemku vede asfaltová komunikace. V dosahu objektu je silnice a MHD. ​ Objekt je tvárný a na velice lukrativním místě. Doporučuji prohlídku. ​ V inzerci je uveden energetický štítek PENB tř.C. V současné době se zde provádí rekonstrukce nové střechy atd..., cena bude stanovena podle současného stavu.
Pronájem obch. prostoru 30m2 v přízemí-Liberec-St.Pavlovice
RealityA1 vám zprostředkují pronájem obchodního prostoru v přízemí o velikosti 30 m2 v Liberci - Staré Pavlovice. Prostory se nachází v přízemí menšího bytového domu, přímo u zastávky MHD. Hlavní místnost s velkou výlohou směrem k zastávce MHD má velikost cca 21 m2. Zázemí - druhá místnost je s přívodem vody, ze které se vchází na samostatné WC. Do obchodního prostoru se vchází z chodníku společným vstupem se sousedním kadeřnictvím. Prostory jsou ideální například na trafiku, pojišťovací kancelář, naposledy zde bylo květinářství a bývalo zde i pekařství. Parkování je možné přímo u domu. Zálohy na vodu a vytápění jsou 1500 Kč/měs. Elektřina je zvlášť. Možnosti připojení na internet. Kauce 2x nájem, rezervace 10.000,- Kč. PENB zatím nedodán - G. Pronájem zajišťuje RealityA1 pobočka Liberec. Volejte Zákaznickou linku:
Prodej obchodního prostoru, Praha 7,, ev.č. 113-14-050
Ev.č. 113-14-050 Nabízíme prodej nově připravovaného obchodního prostoru umístěného v novostavbě bytového domu projektu VIVUS Argentinská, který se nachází na rohu ulic Argentinská a U Průhonu. V současnosti je prostor připravován na provoz kavárny s předzahrádkou, ale lze ho využít i jiným způsobem. Součástí prodeje je také skladovací prostor o velikosti 20 m2 a dále veškeré vybavení v nadstandardním provedení a designový nábytek. Vzhledem k umístění se jedná o velice zajímavou lokalitu se zajištěnou klientelou a výbornou dostupností na metro C. V domě a okolních budovách se nachází velké množství bytů a kanceláří. V těsné blízkosti je dostatek parkovacích míst. V případě prodeje obchodního prostoru bez vybavení je možná sleva. V rámci této nabídky je možné v tomto domě přikoupit byt o dispozici 2+kk (58m2) a jedno kryté parkovací stání. En. náročnost b.: B - Velmi úsporná (46 kWh/m2 za rok) Cena: volejte makléři, cena k jednání.