inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem prostor ordinací v centru Brna

Kategorie: Obchodní prostory

Nabízíme k přenechání plně vybavené prostory ordinací v centru Brna, ul. Poštovská.
Prostory se nachází v 2NP. o celkové výměře 167m2. Prostory nabízí 3 plně vybavené ordinace, luxusní a prostornou recepci s recepčním pultem, vestavěnými poličkami s čekárnou, wc pro klienty, prostorná technická místnost s výlevkou a úložným prostorem, denní místnost pro personál se sprchou a wc.
Prostory jsou pod nájemní smlouvou - přenecháme nájemné, které je velice přívětivé.

Prostory jsou zkolaudované na zdravotnické zařízení - obor dermatovenerologie.

Celý dům již prošel rekonstrukcí a stále se pracuje na modernizaci.
V budově je výtah.
Na rekonstrukci těchto prostor byl vynaložen velký rozpočet.
V čekárně s recepcí je umístěn velký recepční pult, je možné ho podsvítit a umístit na něho logo. Jsou zde vysoké stropy a velká okna. Po domluvě přenecháme na míru zhotovené luxusní závěsy a záclony. Křišťálový lustr je možné taktéž přenechat za poplatek. Celé prostory jsou krásně prosvětlené. Nad recepcí je umístěn velký křišťálový lustr a na zbytku stropu bodová zapuštěná světla - velice krásné příjemné osvětlení.
Recepční pult je možné přenechat. Cena domluvou - případně demontáž.
V každé ordinaci je umístěno umyvadlo se skříňkou, komody, psací stoly, kancelářské křesla a skořepiny-křesílka pro klienty, dále jsou ordinace vybaveny vysoce kvalitními lehátky (vysoká PC) součástí vybavení přenecháme i stolečky a veškerý nábytek včetně lednic a věšáků.
Na oknech jsou speciální rolety s obsahem stříbra - splňující podmínky pro umístění laserů a dalšího technického vybavení přístroji.
WC pro klienty má předsíňku ve které je umyvadlo. WC je velké a prostorné vodné i pro invalidy. Podlaha je z kamenného koberce což působí velice luxusním dojmem.
V denní místnosti je kuchyňka včetně lednice, kávovaru, stolu a židlí. Dále je zde část sloužící jako šatna, zde jsou veliké skříně až ke stopu. Dále kosmetický stolek, zrcadlo a věšák.
Sprcha byla využívána velice sporadicky a je ve velice dobrém stavu.
WC pro personál je vybaveno předsíňkou s umyvadlem.
Technická místnost nabízí opravdu veliký prostor. Součástí jsou skříně, regálový knihovnicový regál, výlevka a kuchyňská linka pro přípravu roztoků atd. Je zde i lednice a je možné přenechat i s přístrojovým vybavením jako např. sterilizátor chirurgických nástrojů nebo centrifugou pro odstředění krve.

Přenecháme nájemní smlouvu a kompletní vybavení za odstupné ve výši 900 000Kč. Na ceně je možné se domluvit.


Možnost nástupu od 1.5.2023

Jen vážní zájemci! V případě zájmu zašleme více fotek. Je možné se předem domluvit na prohlídce.
Pronájem prostor ordinací v centru Brna
Podobné inzeráty
Prodej ordinace, 17 m², Opava, ul. náměstí Slezského odboje
Nabízíme k prodeji stomatologickou ordinaci v budově polikliniky na náměstí Slezského odboje v Opavě. Prostor ordinace je po rekonstrukci (vodovodní potrubí, odpady, elektřina, podlahy, sádrokartony, strop z podhledů), nábytek na míru, klimatizační jednotka, šatní skříně, nabízí se včetně veškerého vybavení. V ordinaci je příprava pro napojení stomatologického křesla. K ordinaci o výměře 17,58 m2 náleží čekárna sdílená jen s druhou ordinaci, denní místnost (šatna) s kuchyňkou pro lékaře a personál, WC pro pacienty. Ordinace se nachází ve 2. patře budovy se zdravotnickým zaměřením. K dispozici je zde bezbariérový přístup s možností využití výtahu. Jedná se o nemovitost v podílovém spoluvlastnictví. Je možné i jiné využití lékařské praxe, pro rehabilitace, masáže. Poliklinika je skvěle dostupná autem, MHD, ČD. Pro další informace a domluvení termínu prohlídky kontaktujte makléře. Lokalita: náměstí Slezského odboje, Opava-Předměstí + provize RK Evidenční číslo: 760759 Energetická náročnost : Třída E - Nehospodárná
Pronájem obchodních prostor, Hodonín
(+energie), Vám zprostředkuje pronájem obchodních prostor o celkové ploše 68 m² v přízemí komerčního objektu nacházejícího se přímo v centru města Hodonín, na ul. Národní třída. Do prostor je bezproblémový přístup přímo z hlavní ulice, splní tak také možnost bezbriérového přístupu. Prostor je dále vybaven klimatizací a navíc je také vhodný pro potravinářský provoz (dříve v něm byla v provozu cukrárna). Jedná se o velmi reprezentativní prostory, nacházející se přímo v centru města, které jsou vhodné pro obchodní nebo administrativní činnost, tak také nabídku služeb. Prostor má vlastní sociální zázemí, šatnu i sklad (obchodní prostor 52,44m², šatna 5,14m², sklad 6,56m² a sociální zázemí 1,53m²). K dispozici jsou ihned. K ceně nájmu budou připočteny zálohy na energie, při podpisu nájemní smlouvy je také hrazena vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů (včetně služeb). Provize realitní kanceláře je hrazena ze strany nájemce ve výši 1 měsíčního nájmu (bez služeb), k této částce bude také připočteno DPH. Ve stejné budově Vám také můžeme nabídnout pronájem dalších obchodních a kancelářských prostor ( nacházející se v 1. nadzemním podlaží budovy) o různých výměrách. V případě zájmu kontaktujte přímo realitní kancelář, kde se dozvíte další možnosti pronájmu v dané budově a můžete si také sjednat nezávaznou prohlídku. Ev. číslo: 641693. Energetický štítek: D
Pronájem obchodních prostor, Hodonín
(+energie), Vám zprostředkuje pronájem obchodních prostor o celkové ploše 48 m² v přízemí komerčního objektu nacházejícího se přímo v centru města Hodonín, na ul. Národní třída. Do prostor je bezproblémový přístup přímo z hlavní ulice, splní tak také možnost bezbriérového přístupu. Jedná se o velmi reprezentativní prostory, nacházející se v centru města, které jsou vhodné pro obchodní nebo administrativní činnost, tak také nabídku služeb. Prostor má vlastní sociální zázemí, šatnu i sklad (obchodní prostor 31,96m², sklad 9,39m², šatna 3,78m², soc. zázemí 3,45m²). K dispozici jsou ihned. K ceně nájmu budou připočteny zálohy na energie, při podpisu nájemní smlouvy je také hrazena vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů (včetně služeb). Provize realitní kanceláře je hrazena ze strany nájemce ve výši 1 měsíčního nájmu (bez služeb), k této částce bude také připočteno DPH. Ve stejné budově Vám také můžeme nabídnout pronájem dalších obchodních a kancelářských prostor ( nacházející se v 1. nadzemním podlaží budovy) o různých výměrách. V případě zájmu kontaktujte přímo realitní kancelář, kde se dozvíte další možnosti pronájmu v dané budově a můžete si také sjednat nezávaznou prohlídku. Ev. číslo: 641691. Energetický štítek: D
Pronájem komerčních prostor 220 m2,  ulice, Na hutích, Praha
Dovolujeme si Vám nabídnout zajímavé prostory na lukrativním místě Praha-Bubeneč, ulice Na hutích, 200 metrů od Vítězného náměstí. Lze pronajmout levou, nebo pravou část, nebo obě najednou se slevou. Každý prostor o velikosti cca 220 metrů čtverečních může být provozován samostatně a má vlastní vchod z ulice i výlohu. Prostory lze vnitřkem jednoduše spojit, nebo nezávisle oddělit. Obě části mají několikrát záchod, koupelnu. Všude nový radiátory. Pravá část při pohledu z ulice je z větší části podsklepená, kde lze mít například restauraci, prodejnu, vzorkovnu, showroom. Podsklepené prostory, kam se vchází po velkém schodišti, které lze i demontovat, zakrýt a propojit obě části jinde, jsou rozděleny na hlavní část a zázemí, které se hodí na sklady, šatny, výrobu. Podsklepenému prostoru náleží i výtah, který jezdí do levé části z pohledu z ulice. Levá část komerčního prostor se více hodí na prodejnu, ordinaci, veterinární ordinaci, masáže. Stavebně lze přizpůsobit dle podnikání nájemce. Prostory jsou členité a velmi zajímavé. Nutno vidět.
Pronájem, komerční/obchodní prostory, 250 m2, Vojáčkovo nám.
Nově rekonstruované prostory v centru ProstějovaPronájem obchodních nebo kancelářských prostor v centru Prostějova. Nově budovaný prostor je možné využít jako showroom, kavárnu, kancelářské prostory, případně upravit podle Vašich preferencí. Pronajímaný prostor má možnost být skvělým reprezentativním zázemím v centru Prostějova. Celý prostor je situovaný do přízemí s vlastním vchodem a je průchozí. Vytápění je zajištěno novým kondenzačním plynovým kotlem. K prostoru náleží i jedno kryté garážové stání a dvě venkovní stání v areálu domu. Pronajímatel preferuje pouze dlouhodobý nájemní vztah.Některé prezentované fotky jsou vizualizacemi pro různé způsoby využití daných prostor. Není tento prostor vhodný pro Vás, ale pro někoho koho znáte? Dobrý tip odměníme. Předpokládaný počátek využívání je duben 2023 Těšíme se na prohlídku, ID 48230 Cena: 25 000 Kč + provize RK Typ domu: patrový Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Po rekonstrukci Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Okolní zástavba: obchodní a obytná Podlaží: 1 Užitná plocha: 250 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Topení: ústřední plynové Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: asfaltová Zařízený: ne Bezbarierový: Ano Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Výtah: Ano Datum nastěhování: 01.04.2023 Rok rekonstrukce: 2023 Elektřina: 230V Sítě: internet, kabelové rozvody Doprava: vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Pronájem, obchodní prostory,  191m2 - Veselí nad Moravou
Ev.č. 01101 Chcete podnikat a hledáte vhodný prostor ve Veselí nad Moravou? Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu komerční prostor v centru města. Prostor se nachází v ulici Masarykova u hlavní silnice. Velikost prostoru je 191m2. Jedná se o zajímavý nebytový prostor k podnikání. V červenci roku 2018 byla dokončena rozsáhlá rekonstrukce, ( podlahy z leštěného betonu, rozvody elektřiny, plynové topení alternativní dle požadavku zájemce, je zde možnost připojit tepelné čerpadlo, které může vytápět jak přes topná tělesa, tak se může napojit do vzduchotechnického zařízení, které mimo jiné dodává těmto prostorům industriální vzhled. Velkou výhodou tohoto prostoru je umístění v centru města, přízemí, výborná viditelnost z hlavní ulice. Jsou zde velká okna situována do ulice, které lze využít mimo jiné i jako výlohu. Objekt můžete využít například jako obchodní prostor, kancelářský prostor, mohou zde být umístěny kosmetické služby, různé prodejny, pekárny... Dále zde naleznete obchodní zónu (obchody, restaurace). Prostor je ihned k dispozici. Preferujeme dlouhodobého nájemníka. Měsíční nájemné činí 29.600,- Kč + záloha na energie cca 5 000,-Kč. Majitelka požaduje kauci ve výši nájmu bez energií + jeden nájem včetně záloh na energie + provize RK. Neváhejte si sjednat prohlídku. Těším se na Vás. Jana Pavková & EXPLICIT REALITY En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu.