inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem prostor pro obchod, vinotéku na frekventovaném míst

Kategorie: Obchodní prostory

Ev.č. 08239042
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory na frekventovaném místě v Králově Poli nacházející na rohu ulice Štefanikova a Reissigova v Brně. Jedná se o soubor několika místností o celkové ploše 174 m2, které lze upravit dle potřeb nájemce. K dispozici jsou dámské i pánské toalety či sprcha pro personál. Prostor je předurčen pro večerku, vinotéku či bar s vodní dýmkou. K nájemnému ve výši 19.500 Kč budou připočteny zálohy na služby ve výši 500 Kč. Elektřina bude převedena na nájemce. Volné ihned.
Měsíční nájemné činí 19.500 Kč + 500 Kč inkaso bez elektřiny, která bude psaná na nájemce. Vratná kauce činí 2 měsíční nájmy.
En. náročnost b.: D - Méně úsporná (1 kWh/m2 za rok)
Pronájem prostor pro obchod, vinotéku na frekventovaném míst
Podobné inzeráty
Pronájem komerčního prostoru na frekventovaném místě, 126748
Nabízíme k pronájmu komerční prostor s výlohou na velmi frekventovaném místě u hlavní křižovatky ve Zlíně Malenovicích. Celková výměra je 23 m2, přičemž samotná obchodní plocha je 21 m2, sociální zázemí (umývadlo, WC) 2 m2. Doposud byl prostor řadu let provozován jako prodejna pečiva. Prostor lze využít např. pro nehtové studio, prodejnu drobnějšího sortimentu, zdravé výživy, kavárnu či cukrárnu atd. Vstup pro zákazníky je přímo z chodníku vedoucího od zastávky MHD. V případě zájmu je k dispozici za podmínek sjednaných dohodou zastřešený prostor navazující na prodejnu např. jako venkovní posezení pro zákazníky. V ceně nájmu jsou 3 reklamní poutače, z nichž jeden je situován přímo do velké křižovatky. Zálohy na energie jsou ve výši 2.500,- Kč/měsíc, vratná jistina 8.000,- Kč, provize RK ve výši 10.500,- Kč vč. 21% DPH. Průkaz energetické náročnosti budovy je v přípravě, z toho důvodu je do jeho dodání inzerována energetická třída G. Malenovice jsou rychle se rozvíjející části Zlína a díky nové bytové výstavbě a kompletní občanské vybavenosti stále vyhledávanější pro bydlení. Prostory jsou volné, k dispozici ihned. Pro více informací a pro sjednání prohlídky kontaktujte realitní kancelář. Poznámka k ceně: + 2.500 zálohy energie + provize RK Číslo zakázky: 126748 Užitná plocha: 21 m2 Typ domu: přízemní Druh prostor: obchodní Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Garáž: Ne Plocha kanceláří: 21 m2 Typ budovy: cihlová Stav objektu: dobrý Umístění objektu: rušná část obce K nastěhování: 30.01.2023 Ostatní vybavení: sociální zařízení Prodej po částech: Ne V provozu: Ne Počet kanceláří: 1 Sociální zařízení: Ano Počet podlaží objektu: 1 Vybaveno: Ne Komunikace: asfaltová Topení: ústřední - plynové Doprava: vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus Elektřina: 230V Voda: dálkový vodovod Odpad: kanalizace
Komerční prostor 24 m2, Břeclav
(+ zálohy na energie), Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru 24 m², na frekventovaném místě v Břeclavi. Prostor se nachází v přízemí rohové, zděné budovy na ulici Nová x Stromořadní, mezi autobusovým a vlakovým nádražím. Jedná se o prostor, kde byla více jak 10let trafika - tabák. Majitel by byl rád, kdyby provoz trafiky zůstal zachován, ale není to podmínkou. Prostor je možné využít jako obchodní prostor, showroom, vinotéku, kancelář, obchodní místo, ...apod. . Měsíční nájemné činí 5.760,- Kč, zálohy na energii a služby 4.000,-, které budou vyúčtovány dle skutečné spotřeby, dále bude majitel požadovat vratnou kauci ve výši 20.000,- Kč. Pro předání klíčů bude potřeba uhradit 35.520,- Kč (uhrazeno nájemné, zálohy, vratná kauce, provize RK). Kontaktujte mě pro více informací a domluvte si prohlídku. Ev. číslo: 642321. Energetický štítek: G
Pronájem obchodního prostoru 112 m²
Exklusivně Vám nabízíme pronájem komerčních prostor v Brně – Obřany na ulici Fryčajova, jedná se o zcela nově komplet zrekonstruovaný obchodní prostor, uvnitř zástavby bytových a rodinných domů. Objekt je strategicky umístěn u tří zastávek MHD. V jedné z prodejen bude sídlit obchod s potravinami. Obchodní prostor přístupný přímo z ulice. Je vhodný pro zubaře, lékárnu, drogerii, obchod s oděvy, masnu nebo například salon krásy. Zázemí tvoří 2 místnosti, dále sociální zařízení s úklidovou místností a kancelář. Do prostor lze vstoupit také přes rampu ze zadní časti prodejny, která má rozebíratelné zábradlí pro pohodlné zásobování. Majitel je připraven upravit prostor, dle Vašich představ. K objektu je vyhrazeno parkování pro 11 aut, další jsou v blízkém okolí. Pokud by pro Vás tento prostor byl malý, je možné ho propojit s dalším o výměře 127 m2. Nyní probíhají dokončovací práce v interiéru. Kompletní výměra činí 112 m2. Cena za pronájem 29.120, - Kč/měsíc + DPH + služby Je vyžadována jedna vratná kauce bez DPH. Více informací na Výhodou je vytápění vlastním elektrickým kotlem s ohřevem vody, je nastaven na nízký tarif. Služby jsou elektřina a voda, elektroměr se přepíše na nového nájemce. Energetický štítek nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena třída G. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.
PRONÁJEM OBCHODNÍHO PROSTORU 108 M2 V PASÁŽI OC MAXIM STRAKO
Nabízíme pronájem obchodního prostoru č. 20, č. A.1.01 o rozloze 108 m2 v přízemí OC Maxim v centru Strakonic. Obchod se nachází na velmi frekventovaném místě s bezbariérovým vchodem přímo z pasáže obchodního centra Maxim. Část obchodního centra ve které se nabízený prostor nachází je nově vybudována a poskytuje příjemné zázemí pro zákazníky i nájemce. V prostorech je instalována nová kuchyňka, k dispozici je i menší sklad v pravém zadním rohu prodejny. Podlaha je pokryta novým kobercem. Světlá výška 2,92 m. Vytápění je zajištěno úspornými elektrickými přímotopy. V prostoru je zavedena voda a odpad. Možnost připojení k internetu za poplatek cca 250 Kč měsíčně (nájemce hradí přímo dodavateli). V nájemném nejsou zahrnuty poplatky za služby (tj: úklid za společné prostory včetně vodného a stočného za WC, které je ve společných prostorách), dále zvlášť účtováno vodné a stočné za prostor a elektřina (samostatné hodiny) dle skutečné spotřeby. (Vyúčtování jednou za rok v červnu: voda - cca 1200,-Kč/rok, společná elektrika -5.000,-/rok, úklid společných prostor – cca 3.800,-Kč/rok, svoz a uložení odpadů – cca 450,-Kč/rok.) Pro manipulaci se zbožím je k dispozici nákladová rampa na dvoře objektu. V objektu je k dispozici Wi-Fi připojení zdarma pro zákazníky centra. Energetická náročnost budovy stupeň B. V těsné blízkosti OC se nachází parkovací plochy. Pro svou atraktivní polohu v centru města má OC Maxim rychlou a dostupnou možnost nákupu, jak pro obyvatele Strakonic, tak i pro náhodné návštěvníky a turisty. Velkou výhodou je možnost zaparkování na přilehlých parkovištích, ať už placených či neplacených. Naleznete zde 42 provozoven na 4.200 m2 prodejní plochy. Budova OC Maxim prošla během roku 2011 kompletní stavební rekonstrukcí, která spočívala v zateplení objektu, výměně oken, výměně výkladců, výměně dveří a úpravě vnitřních prostor. Celý objekt vytváří v současné době svou koncepcí i novým, atraktivním vzhledem příjemné prostředí pro zákazníky i nájemce. K dispozici od 1. 1. 2023.
Pronájem komerčních prostor v hale nádraží Kuřim
Exkluzivní nabídka: Nabízíme Vám pronájem komerčních prostor v hale velmi zdařile zrekonstruovaného vlakového nádraží v Kuřimi. Moderní prostory vhodné zejména k provozu obchodu, kanceláře, zákaznického centra či služeb. Nespornou výhodou je umístění na frekventovaném místě ( vlakové nádraží denně využije cca 3.200 cestujících) v těsné blízkosti autobusového nádraží a dostatek parkovacích míst. V hale funguje zavedená restaurace, trafika, obchod, připravuje se kavárna. K dispozici je sociální zázemí. Objekt je elektronicky zabezpečen a střežen kamerovým systémem. Jednotlivé provozovny disponují přívodem elektřiny, vody, odpadu, internetem a vlastními měřidly spotřeby energií. Výměry: 51,5m2: 10.300,-Kč zasklený prostor 33,2m2 Pro více informací a domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat uvedeného makléře. Těším se na setkání!
Pronájem komerčních prostor, 126876
Nabízíme pronájem komerčního/obchodního prostoru v přízemí budovy na ulici Milíčova. Obchodní prostor má vstup přímo z ulice, kde má orientovanou i výlohu. Výhodou je umístění na frekventovaném místě u zastávky MHD Husův sad. Prostor je vhodný pro obchod, ordinaci, pobočku pojišťovny nebo služby. Volný ihned.  V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Číslo zakázky: 126876 Užitná plocha: 66 m2 Typ domu: patrový Druh prostor: obchodní Energetická náročnost budovy: nemusí být doloženo Garáž: Ne Plocha kanceláří: 66 m2 Typ budovy: cihlová Stav objektu: velmi dobrý Umístění objektu: centrum obce K nastěhování: 02.02.2023 Prodej po částech: Ne Měsíční poplatky: 3 000 Doprava: MHD Voda: dálkový vodovod Odpad: kanalizace